|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rendula
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 10:57 pm Předmět: |
|
|
L-díky,no už to tak vypadá na tu sedmou,co???? Den předem asi ne,když bude neděle,manža už mě řekl,aťsi s tím nedělám hlavu,že mě odveze. _________________
operace 19.2.2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: po únor 05, 2007 11:11 am Předmět: |
|
|
Tý jo,za 14 dní touto dobou užzřejmě budu ležet na stole!!!!!!!!!!!!!!  _________________
operace 19.2.2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: po únor 05, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
| Holky, nezlobte se, určitě to tady někde je, hledala jsem, jenže nemůžu hledat hodiny,příspěvků moc......jak to tedy je s tou nutnou dietou těsně před operací? Jdu ode dneška za týden a je to pro mne moc aktuální. Díky, Jana |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
renuska.21
|
Zaslal: po únor 05, 2007 11:49 am Předmět: |
|
|
| ja jsem nemusela hubnout ani deko takze jsem zadnou nutnou dietu nepotrebovala ale kdysik mi kamoska rikala ze byla kdesik na operaci a taky musela zhubnout myslim 5 kg fakt nevim |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:02 pm Předmět: |
|
|
| Jano, ale to by ti býval měl říct doktor. Ale většinou stačí, abys ten týden před operací upravila jídelníček na lehčí jídla a potom před operací od půlnoci nejíst, nepít, nekouřit. Ale to ti taky řeknou až ti budou volat. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:31 pm Předmět: |
|
|
Díky-kykyryký. Já mám dojem, že mi to doktor říkal, jenže to bylo už v listopadu. Pak se všechno o 2 měsíce zpozidlo kvůli žaludku a já jsem hlava zapomnětlivá, palice dubová.bébébé. Jen mě vyděsilo, že tady někdo psal, že týden před bandáží jen pil vodu. To už bych žádnou bandáž nepotřebovala, umřela bych předem. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: po únor 05, 2007 12:49 pm Předmět: |
|
|
Jani ,to jsem asi byla já s tou týdení dietou.Pan primář mi ji doporučil,protože jsem měla dost zvětšená játra a oni je musí nějak nadzvedávat a čím větší jsou ,tím víc hrozí pohmoždění,nebo něco podobného mi říkal.Hladavkou se prý šokem smrsknou a je to jednodužší jak pro operatéra,tak pro pacienta.Měla jsem nejíst týden,vydržela jsem to skutečně jen na rajčatech a čaji 2 dny a 2 dny jen čaj,ale stačilo to.Pokud nemáš potíže s játry tak se tě asi dieta (hladovka)netýká.Mimochodem však jsem taky za ty 4 protrpěný dny sundala 3 kg a na bandáž se těšila ještě víc,že se aspoň trošku najím.A nemocniční vývar(slaná voda) a 2 lž.bílého jogurtu další den po operaci ,pro mě byli neskutečnou lahůdkou. Tak se mějte fajn,mažu do práce a držím palce!!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: po únor 05, 2007 1:09 pm Předmět: |
|
|
Míšo, když je hlad, tak člověk prostě sežere všechno:-) To jsem ráda, že jste spokojeni s bandáží, já se pozítří dovím, co a jak. Kdo už jde brzo pod kudlu?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: út únor 06, 2007 11:05 am Předmět: |
|
|
QWYS - prosím tě, nedávno jsi se tady zmínila, že bandáž budeš mít jen obyč., protože jsi u VZP. Co to prosím tě znamená? Já jsem taky u VZP a nastupuju už příští týden v pondělí, ale nějak si neumím představit, že někomu udělají horší bandáž a někomu lepší podle pojišťovny. Uměla bych si tak představit, že my z VZP pak dostaneme vodu z vodovodu a nejlevnější bílý jogurt, zatímco jiná pojišťovna dostane vodu Perriér a jogurt z Ameriky, ale jinak???  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: út únor 06, 2007 11:15 am Předmět: |
|
|
Jano, nekde se tu o tom zminovali, ze museli prestoupit rychle k poj. ministerstva vnitra, ale pry to ted zase uz neni problem, pockej si az co ti rekne doktor, ktery te bude operovat, ale pry uz to zaplatpambu neni problem, kdyz mame VZP...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: út únor 06, 2007 12:43 pm Předmět: |
|
|
QWYS, nezlob se prosím, ale tvoje odpověď mě vůbec neuspokojila, nemůžeš to prosím nějak rozvést - a pokud se ti nechce veřejně, tak na moji adresu? O tom, že operace prováděná na účet VZP je jen "obyč" a že asi budeš muset změnit pojišťovnu jsi se zmiňovala velmi nedávno, 29.ledna letošního roku. Přitom na VZP je bandáž bez problémů už kolikátý měsíc a zcela veřejně se tady o tom mluví a píše. Já už s tím nic nenadělám, opravdu mám termín už na příští týden, ale pokud něco víš, nebylo by dobré to říct aspoň pro ty ostatní co mají ještě možnost volby? Čekat až co mi řekne doktor 2 hodiny před operací se mí zdá být docela pozdě, zejména když jsem doposud s doktory mluvila několikrát a nikdo se o žádném rozdílu, tj. o rozdílu mezi obyčejnou a lepší operací nezmiňoval. Jak to teda je, z nějakého důvodu jsi to přece napsat musela. Nebo o tom víte něco někdo jiný? Omlouvám se že se tak domáhám, ale zkrátka mě to zajímá. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Plavovlaska
|
Zaslal: út únor 06, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
| Jana napsal: | | QWYS, nezlob se prosím, ale tvoje odpověď mě vůbec neuspokojila, nemůžeš to prosím nějak rozvést - a pokud se ti nechce veřejně, tak na moji adresu? O tom, že operace prováděná na účet VZP je jen "obyč" a že asi budeš muset změnit pojišťovnu jsi se zmiňovala velmi nedávno, 29.ledna letošního roku. Přitom na VZP je bandáž bez problémů už kolikátý měsíc a zcela veřejně se tady o tom mluví a píše. Já už s tím nic nenadělám, opravdu mám termín už na příští týden, ale pokud něco víš, nebylo by dobré to říct aspoň pro ty ostatní co mají ještě možnost volby? Čekat až co mi řekne doktor 2 hodiny před operací se mí zdá být docela pozdě, zejména když jsem doposud s doktory mluvila několikrát a nikdo se o žádném rozdílu, tj. o rozdílu mezi obyčejnou a lepší operací nezmiňoval. Jak to teda je, z nějakého důvodu jsi to přece napsat musela. Nebo o tom víte něco někdo jiný? Omlouvám se že se tak domáhám, ale zkrátka mě to zajímá. |
Podle mě tím qwys nemyslela vůbec nic, nebo se jenom nějak omylem upsala - špatně se vyjádřila. Neexistuje žádná verze obyčejné bandáže. Jsou sice dvě a to adjustabilní a rigidní (adjustabilní lze doplňovat, rigidní je napevno), ale vzhledem k tomu, že se obě provádějí laparoskopicky, nemyslím si, že by mezi nimi byl nějaký výrazný cenový rozdíl a to natolik, že jednu z nich by pojišťovna hradila a druhou ne.
Navíc mám pocit, že tu bandáž "napevno" provádí snad jen v Ostravě. Ostatní centra ji, myslím, vůbec nedělají. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: út únor 06, 2007 1:29 pm Předmět: |
|
|
Jani, predtim to pry bylo tak, ze VZP hradi jen tu rigidni - sama doktorka mi rikala, ze kdybych chtela tu adjustabilni, tak to chce tak 50 000 ale ona nema aktualni info, a to je, ze davaji tu adjustabilni, a to i ta VZP, a hradi ji celou celickou. Je tu prispevek ve volne diskuzi, v nazvu predmetu je VZP. Tam se o tom pise - ze uz neni problem byt u VZP, kdyz chceme adjustabilni bandaz - pricemz aspon v Praze nedelaji snad zadne jine - ale doporucovala bych ti informovat se u doktora, ktery ti ji bude davat - jen tak pro jistotu. Myslim ale, ze ti normalne daji tu adjustabilni, ktera se vlastne da i odstranit, coz je lepsi nez ta rigidni, co je tam napevno a zustava...
Takze z toho plyne jedine, ujisti se radsi, aby ti nedali treba jak se tu pise v te Ostrave, tu rigidni... Ale mas pravo na tu adjustabilni... No snad uz je to trochu jasnejsi - ja, az pojedu na konzultaci do Prahy, se taky pro jistotu zeptam - jen pro jistotu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: út únor 06, 2007 1:34 pm Předmět: |
|
|
| Mluvi se o tom na 4. strance ve Volne diskuzi -> predmet VZP, kdo hradi bandaz -> tam je psane ze uz to neni problem. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: út únor 06, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
Qwys, děkuju moc za vysvětlení, jsi moc hodná, teď už je mi to jasné a hlavně jsem naprosto klidná, protože pan doktor se mnou mluvil o té adjustabilní.
A díky i Plavovlásce, i když si myslím, že mezi rigidní a adjustabilní bandáží je podstatný rozdíl.
Každopádně jste holky obě moc a moc hodné, že jste tak rychle reagovaly - to víte, jak s mi blíží termín, tak nervy pracují. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|