Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 728, 729, 730 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: p� srpen 11, 2006 7:40 am P�edm�t: |
|
|
J� Mil�o to je super,j� V�m taky z�vid�m i kdy� hubnu,chci co nejd��v a co nejv�c
Taky m�m schovan� jedny rifle no nev�m to jsem v�ila 69kg,tak to si je�t� po�k�m ne� je obl�knu.Ale douf�m �e se n�kdy do�k�m.
Cht�la jsem se zeptat.po 14 u� pomalu p�ech�z�m na norm�ln� stravu ,ale hubnut� se jaksi pozastavilo je to norm�ln�?Moc toho nesn�m,tak t�mto nebude.A j�m docela dietn�.Tak kdy� tak n�kdo napi�te jak to bylo u v�s.D�k moc holky.Dnes si mysl�m,�e by mohli pustit holky dom�,tak douf�m,�e nap�ou Tak p��� |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Jaja
Zalo�en: 24.7.2006 P��sp�vky: 57 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 6:25 am P�edm�t: |
|
|
Tak jak kouk�m,tak jste se za t�ch p�r dn� p�kn� rozepsali. Sl�va u� je to za mnou . To �ek�n� bylo ��len�. P��j�mali m� v 7.00, na s�l jsem jela a� ve 14.45 . Byla jsem vysu�en� jak treska, klepala se, ale v�e dopadlo dob�e. Trochu probl�m s n�zk�m tlakem a astmatem, ale i to se zvl�dlo. V�era ve�er m� propustili dom�, byla jsem moc r�da,ale po p��jezdu cca 10km,jsem byla tak unaven�, �e jsem spala. Je pravda, �e jsem m�la i trochu teplotu 37,5, ale to je asi norm�ln�. Te� u� jen 37,2. Je to opravdu den ode dne lep��. Po probuzen� jsem nev�d�la jak si lehnout, hrozn� m� bolelo v z�dech, pod �ebrama m� bolelo jak po �razu a nemohla jsem se po��dn� nadechnout. No hrudn�k jak ve sv�r�ku. Za v�e m��e plyn, kter� do �lov�ka p�i operaci pou�t�. A� ho dostanete z t�l��ka ven , tak je to lep��. Dneska u� m� pobol�v� jen ta r�na u portu a trochu ty pl�ce. Ka�lat je taky dost hust� V�em dr��m pale�ky, ur�it� to v�ichni zvl�dnete. J� hlavn� nevst�vat stranou kde je port. Musela jsem si s man�elem vym�nit post�lku .Ani nic nenam�tal. Tak se zat�m m�jte.Zase se ozvu. Jdu si d�t dou�ek �aj��ku a k ob�du ukuchtit tro�i�ku v�varu .Papa Jaja |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 9:13 am P�edm�t: |
|
|
HUR� J�JO
Tak u� to m� za sebou.to je skv�l� co?Ted ti p�eju at t� to co nejd��v p�estane bolet,a at ty o�kliv� kila jdou hodn� rychle pry�
Tak pi� jak se c�t� papa |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 9:38 am P�edm�t: |
|
|
J�jo,par�da .Jsi moc hodn� �e jsi napsala,poctiv� jsme na v�s v�ichni mysleli.To je dob�e �e u� jsi doma a je ti fajn a tet�u� jen odhazovat kilo za kilem(at�si t�hnou ,nikdo je nezval) Tak se dr� a brzy se pochlub jak je t� m�n� a m�n�  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Eva
Zalo�en: 2.8.2006 P��sp�vky: 25 Bydli�t�: �st� nad Labem
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 9:49 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj J�jinko,gratuluju a v��,�e den za dnem bude l�pe!!!!Hlavn� se nenam�hej a nic nezvedej.....odpo��vej a nech se rozmazlovat!!!!
Belinko,hubnut� se nezastavilo,jen se zpomal�,nem��e� neust�le hubnout po 10kilech(i kdy� by se mito l�bilo),j� jdu te� tak o dv�-t�i kila m�s��n� dol�....mysl�m,�e to je akor�t.Hlavn� se st�le nehl�dej......j� se v��m jednou za m�s�c a jsem v�dy mile p�ekvapena  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
jsovka
Zalo�en: 25.7.2006 P��sp�vky: 31
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 9:58 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj J�jo,tak to m� za sebou-p�eji aby to nebolelo a abys byla brzy fit. Mne to �ek� v pond�l� a M�u v �ter�. Tak u� se t��m a� to bude zy mnou. S pozdravem "kila pry�"!! Jsovka  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 11:04 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj,tak se tak� hl�s�m,�e u� jsem doma.Zat�m nic moc,ale bude l�p-douf�m.
Pa,L. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Jaja
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 11:50 am P�edm�t: |
|
|
Zdrav�m, v�em moc d�kuji. Jsem te� ze v�eho n�jak na m�kko .Jsem po��d stra�n� unaven�, nic m� nebav�. Chvili�ku sed�m, proch�z�m se po byt� a pak si jdu zase lehnout a hned usnu tak na 1-2 ho�ky. Spink�m jako miminko . Je�t� by m� zaj�malo, za jak dlouho se mi poda�� ze sebe sm�t tu oran�ovou dezinfekci. Jsem oran�ov� jako pomeran� , u� jsem obarvila co se dalo.Douf�m,�e to p�jde vyprat . P��t� p�tek jdu na stehy, to m� budou asi taky v�it, �e? . Tak se zat�m m�jte. V�em co se jim to bl�� dr��m palce. Zvl�dneme to a pak budou v�ichni jen �ubrn�t jak� jsou z n�s krasavice a krasavci. Kil�a a� si t�hnou na ty hube�oury, kte�� st�le melou o tom jak mus� zhubnout . Ty v�d� houby o dr�en� n�jak� diety a snahy zhubnout. Opravdu bych takov�m mluvk�m p��la, aby si to zkusili, jak� to je tahat se s kilama, sna�it se zhubnout, jak� to je kdy� to nejde a v�ude u doktor� poslouchat ty keci, �e mus� zhubnout. Ka�d� je stra�n� chytr�, s�m to ale nepro�il . Tak se v�ichni dr�te a m�jte se bezva.  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 12:17 pm P�edm�t: |
|
|
L,zdrav�me samoz�ejmn� i tebe .Jak v�m �ensk� z�vid�m,�e u� m�te po v�em.Tak hezky odpo��vejte,nab�rejte sil pro super,ale super hubnut�.To je jedno �e jste oran�ov�,to nebude na furt! At�je v�m beru�ky den ode dne l�p!A brzy podejte zpr�vy jak se c�t�te a jak se ztr�c�te.  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 1:16 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky holky, i j� se p�ipojuji ke gratulaci. Moc v�m to p�eji, �e u� to m�te za sebou a te� u� bude jenom l�p. B�, b�, j� chci taky.  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 2:19 pm P�edm�t: |
|
|
Pot�bovala bych ved�t,jak to je s neschopenkou...dostala jsem j� v Iscare.A co d�l?M�m j�t za obvo��kem a ten j� bude prodlu�ovat a ur�� vych�zky?... p�ijde mi to dost zbyte�n�...
Mo�n� se pt�m hloup�,ale j� je�t� nebyla na neschopence....
D�ky za radu!!!L. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Jaja
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 3:51 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky L, m� �ekla ta sest�i�ka p�i p��jmu, �e neschopenka zat�m z�stane u nich v moj� kart�. V�ce se dozv�m asi a� v p�tek p�i vyndav�n� steh�. Jak jsi na tom ty? J� jdu v 8.30, t�eba se tam potk�me. Nebo jsme se u� potkaly ani o tom nev�me. J� mal� a tlust� , vlnit� vlasy.Nejsi n�hodou vysok� kr�ska s dlouhou h��vou? . Tak zat�m Jaja |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Barbora
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 3
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 5:09 pm P�edm�t: Iscare v p�tek:-) |
|
|
Holky, tak s barvou ven - kdo jste le�ely na 10?
M� je teda je�t� dneska ouvej, ale sp�e kdy� leh�m, vst�v�m...a jsem st�le siln� spac�
Douf�m, �e m� to brzy p�ejde:_)
S tou desinfekc� - ��kali nesm�vat, a� po steh�ch!Rozhodn� ne m�dlem...a vyprat jde, m�la jsem ji na py�amu taky:-) |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 5:17 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj Jajo,ne j� jsem t� mal� a tlust�....le�ela jsem na 12 a operovali m� v�era.
Tak snad nebude probl�m s tou neschopenkou...
Zat�m,L. |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
Jitka K�clov�
Zalo�en: 7.8.2006 P��sp�vky: 2
|
Zaslal: so srpen 12, 2006 6:27 pm P�edm�t: |
|
|
Ahaj lidi! :Tak m�m po prvn� kontrole po 10ti dnech dole 6 kg, to fakt pot��. Jen kdyby u� to bylo v�echno dobr�. Nejd��v hore�ky, kter� se p�i�italy ang�n�, tak antibiotika. Po vynd�n� steh� se uk�zalo, �e to nebyla ��dn� ang�na, ale za�ala mi hnisat ta nejv�t�� jizva, pod kterou je ulo�en� port. Tak�e jezd�m na p�evazy. Jinak m� netr�p� v�bec nic. Teda samoz�ejm� v uvozovk�ch. N�kdy tedy hrozn� �kyt�m. m�m pocit, �e kdy� se v�ce napiju. M�te to taky n�kdo? Jitka  |
|
N�vrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|