Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
monty

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 4:49 pm    Předmět: Citovat

Baru já jsem kvůli pojišťovně musela také čekat déle .Neboj budu Ti držet pěsti ať jdeš za týden hlavně se uzdrav a tfuj,tfuj Monty.

[/url]
35 let,2 holky 12 a 15,Tubulizace 20.07.2009 Brno Viniční a uvidíme.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
suelin2

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 6:57 pm    Předmět: Citovat

Berun to je sice smůla Mad ale ber to tak,kdyby jsi byla po operaci mohli by vzniknout pak komplikace.Aspon budeš mít jistotu že jsi zdravá a termínek máš posunutý jen o kousilílinek Razz Razz Razz
bossice

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 9:11 pm    Předmět: Citovat

Děvenky, to jde do Turnova na operaci vážně jenom Zapletalka? Žádná jiná z Vás? Confused

Jo a Zapletalko, budou Tě operovat zrovna v den mých narozenin! Tak to snad bude šťastný den pro nás obě. Wink Čusky!

Chuděrka Beruna22, ale když se jedná jen o týdenní zpoždění, to uteče jako voda. Ani se nenaděješ a budeš na "vysněném" příjmu Cool . Držím palce.

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DanaI

PříspěvekZaslal: po září 07, 2009 11:13 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, já půjdu také na operaci do Turnova, ale až někdy v prosinci. Jsem po vyndání dělohy, doma přes dva měsíce a nemůžu kvůli práci jít hned na další operaci a zůstat doma. Odkládám to proto až na tenhle termín. Vyšetření mám již za sebou. Zapletalce budu držet palečky a pak se k ní před vánoci připojím.

[/url]

46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních
bossice

PříspěvekZaslal: út září 08, 2009 12:50 am    Předmět: Citovat

Dana1 tak príma, další dušička. Až se budeš chystat, tak dej vědět, jako turnovačka nabízím všem pomocnou ruku. Kdybys v nemocnici něco potřebovala, zavoláš a zařídím. Ahojky odvážlivko! Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sybila

PříspěvekZaslal: st září 09, 2009 9:22 pm    Předmět: Pozdrav všem,zvláště Gabče a Beruně22. Citovat

Ahoj děvčata, právě jsem se vrátila z operace band. žaludku, Jeli jsme to k nám do jižníchČech skoro 4 hod. Praha byla totálně ucpaná. Jsem unavená a jdu si lehnout, ale zítra se se rozepíšu více. Beruno, držím palce, nemáš se čeho bát, určitě to dopadne dobře. Gabčo, tobě moc děkuji za duševní podporu, hodně mi pomohla. zatím dobrou noc. Very Happy
Beruna22

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 5:40 am    Předmět: Citovat

Ahojky všem, Sybilo to je fajn, že už jsi doma, a že to proběhlo v pohodě.
Já se cítím dobře tak snad to v pondělí výjde. A kdy jdeš na kontrolu?Papa Laughing Laughing
Sybila

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 9:46 am    Předmět: Citovat

Ahoj Beruno, dnes jsem vstala ze své postýlky a je mi velmi dobře, včera to bylo strašné, ale dnes supr. Když to půjde takhle dál, tak zachvíli budu lámat rekordy. V ISCARE jsem za ty 3dny nechala 3kg. Tam být půl roku, tak nepotřebujeme mít bandáš. Oni tam vůbec nevaří, tam nenajdeš kus jídla. Podle mě, jim vždy někdo přiveze knorr bujón, který potom ohřívají a nakoupí bílé jogurty a to je vše. Já si ale nenaříkám, vždyť to je záměr a kvůli tomu tam jezdíme. Jinak personál vynikající ohleduplní a vše tam jde jako na drátku. Po operaci nám na pokoj přišla rehabilitační sestra, jmenovala se paní Babičková a učila nás nové fígle, jak si ulehčit rekonvalescenci, jak vstát z postele, jak pracovat s tělem aby ti šli prdíky atd... Byla úplně skvělá , až jí poznáš tak mi dáš za pravdu. Stále se usmívají a jsou moc fajn, všichni. Držím ti palce i na nohou, aby jsi opravdu šla v to pondělí a budeme závodit . Beru, prosím tě napiš mi jestli máš SKYPE a pokud ano, tak napiš jménoa číslo. abychom se mohly občas slyšet. Zdravím všechny a všem přeji velké úbytky na váze.
Hanaka

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 4:02 pm    Předmět: Citovat

Sice už jsem to hlásila v kavárně, ale i tady se na vědomost dává, že mám termín tubu na 7.10.2009. Už aby to bylo za mnou, protože teď mě bude čekat období velkého strachu před operací. Hana

[/url]
suelin2

PříspěvekZaslal: čt září 10, 2009 6:30 pm    Předmět: Citovat

Hanako neboj to ti uletí a ani se nenadáš a budeš mít po.Strach je normální,každý se bojí ale to přejde Exclamation .
Beruna22

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 7:26 am    Předmět: Citovat

Ahojky všem, tak děvčátka teď jsem volala do ISCARE, a když bude vše v pořádku tak v pondělí nástup a v úterý operace, tak už zase začíná trocha strachu. Surprised Surprised
suelin2

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 7:47 am    Předmět: Citovat

Ahojky Beruno tak ti tedy držím palce,at je to tvůj poslední víkend před zákrokem Exclamation .A v pondělí hurá do nemocnice,to víš že nervičky budou,to je normální,tak si užij poslední papání Exclamation
Blanka67

PříspěvekZaslal: pá září 11, 2009 9:32 am    Předmět: Citovat

Ahoj Beruno, umím si dost živě představit co prožíváš, byla jsem na tom v březnu obdobně. Ale musím říct, že vůbec nelituji, naopak si říkám, že jsem to nepodnikla už dříve. V ISCARE byli na mě všichni moc hodní, vzala jsem si knihu na čtení a docela jsem si ty dva dny "odpočinku" (bez rodinky) užila. Držím Ti moc palce.

[/url]

Bandáž v ISCARE 10.3.2009, před operací -3kg
Beruna22

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 6:12 pm    Předmět: Citovat

Ahojky, tak ráno jdu na to tak mi držte pěstě a hned jak se vrátím tak se ozvu. Předem děkuji za podporu, která je vždycky od všech úžasnáááááááááá. Papa Shocked Surprised Surprised
monty

PříspěvekZaslal: ne září 13, 2009 7:26 pm    Předmět: Citovat

Baru tak hodně štěstí ať už to konečně vyjde a máš to za sebou tfuj,tfuj.Pá,pá.

[/url]
35 let,2 holky 12 a 15,Tubulizace 20.07.2009 Brno Viniční a uvidíme.....
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: