Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 416, 417, 418 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lucieee5

PříspěvekZaslal: st červenec 29, 2009 7:56 pm    Předmět: Citovat

Nazdar všichni, tak dnes jsem byla u psychouše, teda co ta chtěla vše vědět, vůbec si nejsem jistá, jestli jsem správně odpovídala. A ty obrázky co Vám to připomíná, no ze všeho byli motýli a břicho, byla to síla, nejhorší natom je že musím čekat týden Rolling Eyes na výsledky a pak teprve, jestli mi to povolí k Dr. a ten mi konečně stanoví termín OPERACE!!!Už abych to měla zasebou...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michaela 2

PříspěvekZaslal: čt červenec 30, 2009 9:01 pm    Předmět: LUCIEE Citovat

Ahoj Luciee,, já jsem žádné obrázky u psycholožky neměla, byla jsem tam hodinu, víceméně jsme si povídaly, pak mně dala vyplnit asi 100 (to kecám míň) otázek a když se jí nějaká odpověď nepozdávala, tak se mě ptala, jak to myslím a po hodině mně napsala doporučení a popřála, ať mně to dobře dopadne. Hlavně se mě ptala, jestli jsem si jistá tím, na co se chystám a uvědomuju si tu změnu životního stylu, který je nutný a stravovací návyky a tak. Byla to moc příjemná paní. Další otázky se týkaly spíš povahy a chování, co tě trápí a co ti dělá radost a jak se potýkám se stresem a agresí (nejsem agresivní Smile, ale mám ráda jasno a když se mně něco nelíbí, tak to řeknu) Jsem spíš extrovertní typ, hlavně mezi známýma i když díky obezitě jsem čím dál víc introvert. Luciee, tobě takové otázky nedávali ? A vám ostatním ?

38 let, Tubulizace 3.8.2009 Brno, před operací zhubnuto 5 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
majda

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2009 8:07 am    Předmět: Michaela 2 Citovat

já měla to samé jako ty pohovor plus vyplnit otázky a bylo to tak na dvě hodinky Smile v pohodě Smile

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
lucieee5

PříspěvekZaslal: pá červenec 31, 2009 5:52 pm    Předmět: Citovat

Jo,taky jsem měla takové otázky o dietě jestli stím dokážu žít, ale měla jsem ještě říkat co připomínají mi obrázky, bylo jich asi 20 a přišly mi všechny stejné jo a ve finále ten test, no jenže čekám na výsledky, tak jsem nervozní, člověk nikdy neví

[/url]

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let
tomáš

PříspěvekZaslal: ne srpen 02, 2009 11:11 pm    Předmět: minigastrický bypass Citovat

Má tady někdo zkušnost s minigastrickým bypassem na Homolce? Čeká mě to za měsíc. Moc se bojím. Zdravím a díky za cenné rady.
andyna

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 2:35 pm    Předmět: Citovat

lucieee5 napsal:
Ahoj Mono, ani nevíš jak se ráda dovídám, že je tady i někdo kdo byl v OV, nebo tady je samá iscare a trutnov, mohu se zeptat kolik jsi od operace zhubla, já jsem p.Foltysovi řekla, že si neumím říct ne, že pořád jím a jím a neznám meze, proro mi to nabídl, abych pravdu řekla měla jsem trochu strach, nebo jsem od známé věděla pouze o bandáži, na kterou jsem chtěla jít, jak jsem se dozvěděla, že mi něco uřežou bojím bojím Embarassed , ale koukám, že tady je to běžné...

Ahoj,taky jsem pacientka dr.Foltyse-je moc fajn-jenže já jsem šla na bandáž-a měla jen samé komplikace-od února 2009 až do června-kdy mi ji musel dát pryč-hnisání,odstranění komůrky až píštěl do žaludku.Dneska už bych šla 100% na tubu!Držím Ti palce a neboj-určitě Ti to dobře dopadne!!! Smile

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2009 3:21 pm    Předmět: Citovat

Tomáši ahoj vítám Tě mezi náma,nejsem si jistá,myslím že mikeš ale určitě se někdo najde.Ptej se rovnou na foru domácí pokec.Jo a neboj ,každý si projde strachem Sad ten tě přejde hned po operaci a pak už budeš jen rád,jak ti jdou kilečka dolů a udělěj si metřík.Konečně další chlap mezi náma bojovnicema Razz Razz Razz Razz Razz
ALENA

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 1:31 pm    Předmět: Citovat

tomáš ahoj, vítám tě mezi náma, minigastrický bypass má NIKA, ale už tu dlouho nic nepsala, zkus si najít její příspěvky, třeba tam najdeš, co potřebuješ vědět Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Romana

PříspěvekZaslal: út srpen 04, 2009 9:48 pm    Předmět: Citovat

Tomáši ahoj ano jak píše Alenka minigastrický bypass má jen Nika ,Mikeš i já máme roux en y je v nich rozdíl.Jinak přeji hodně úspěchů Razz
lucieee5

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2009 9:01 pm    Předmět: Citovat

andyna
Ahoj, dík za info. To mě mrzí ty potíže no a o tubu neuvažuješ? Já jdu v pátek znovu k psycho, tak snad mi to konečně vyjde. ..

[/url]

Petra Dolenská

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 1:18 pm    Předmět: stehy Citovat

Ahoj, jsem tady nová a je to super, chtěla bych se zeptat zda jste někdo neměl problémy po vydnání stehů, mě je vyndali a do druhého dne se mi v jednom místě vytvořila asi 1 cm prasklina a vytéká z ní tekutina. Nevíte jak na to? Jsem z toho docela špatná a nevím co s tím. Díky Petra Crying or Very sad
kacababa

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2009 2:09 pm    Předmět: Citovat

Pokud je to uzka štěrbinka a pouze z ni vyteka tekutina, nic to neni.Mě to takhle teklo cca tyden,akorat jsem okoli potirala levaandulovym (cistym esenciálním) olejíčkem,který je antiseptický.Poprvé toho bylo tolik, že jsem myslela,že jsem na sebe vylila čaj...Smile
Ale kdyby se to začlo "šklebit" a roztahovat,radši s tím bež na kontrolu..
[/url]
andyna

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 3:43 pm    Předmět: lucieee5 Citovat

O tubulizaci zatím neuvažuju,možná časem,jestli si váhu neudržím,ale teď jsem šťastná,že jsem zase v pořádku-až na pár jizev.

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2009 7:32 pm    Předmět: Citovat

andyna
Ahoj Cool , promin nějak jsem přehlédla tvůj metřík, tvá váha je skvělá, ani by ti tubu nedali, myslím, že testy budu mít OK, ten přístup byl úplně o něčem jiném, říkala že nebude předvídat, ale že nevidí důvod, proč ne, šla jsem prostě ke špatné zaujaté psycholožce,.,.Snad to bude vpoho, Jo a jak so v OV o tebe starali co personál? Všichni píšou, že jsou spokojeni, snad budu i já v Ov, se mějte hezky papa

[/url]

chantal

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2009 11:41 am    Předmět: operace Citovat

Tak jsem se právě vrátila z Brna a už mám konečně také termín operace a to 29.9 v Brně na Viniční.Ani nevíte jakou mám radost ale zároveň také strach.Nakonec jsme se domluvili na tubu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 416, 417, 418 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: