| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dr.Čierny
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 11:50 am Předmět: Gastrický bypas |
|
|
Tak Vás vítám Romano!
Všem čitatelům zde dávám do pozornosti, že Bypas (čti bajpas) je náročnější, složitější operace jako bandáž žaludku. Provádí se taky laparoskopicky, ale jenom v několika málo nemocnicích. Není vhodná pro menší zařízení bez 24 hodinové služby celého diagnostického a léčebného komplementu, je vhodné aby pro případ komplikace byla k dispozici JIP a ARO větší nemocnice. Bližší informace o různých bariatrických operacích a schémata najdete brzy na těchto www stránkách (vlevo na modré liště budou nové kapitoly), taky v kapitole :"více o bariatrii". |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Dr.Čierny
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 1:59 pm Předmět: Gratulace Romaně |
|
|
| Ještě jednou vstupuji - Vše nejlepší k svátku ! . Ale pozor! Oslava jen s mírou! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 3:30 pm Předmět: Pro Andriska |
|
|
Ahoj i tobě.Neboj bude ti líp,časem to ani neucítíš.Nám všem taky ze začátku nebylo moc dobře a teď je to v pohodě.Držím ti taky palečky s hubnutím,ať jdou kilečka dolů.
Zdraví Markéta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 4:35 pm Předmět: poděkování dr.Čiernému |
|
|
Mockrát děkuji za přání ,oslava probíhá samozřejmě s mírou a citem mějte se a pěkný víkend.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jaja
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 8:21 pm Předmět: |
|
|
| Zdravím, Markéto- doplnění opravdu nebolí. Myslím si,že při úbytku 29kg za 3 měsíce asi nebude důvod k doplnění. Já jsem taky 3 měsíce a zhubla jsem jen 6kg (od doplnění 10 dní a kilčo dole). Tak doufám,že teď už se to začne hýbat. Moc bych si přála zhubnout taky 29 kg. Teď je moje největší přání dostat se pod 100 kg (ještě cca 1kg a snad se dočkám). Jinak všem ještě jednou - opravdu doplnění nebolí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zatím pa J. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 10:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Romano
zdravím Tě
Martina ( z nemocniční chodby s Jitkou )
a vše nej nej k svátku. Hlavně zdraví  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 10:08 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Marti 2 díky za pozdrav a přání.Doufám že se brzy potkáme na nějaké akci ahojky a pěkný večer Romana |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 10:15 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jitka
|
Zaslal: so listopad 18, 2006 11:03 pm Předmět: operace |
|
|
Ahoj Romano
Taky se připojují s přáním vše nejlepší k Tvému svátku.Aby kila rychle mizela.ale s mírou koukám že už jsi našla cestu připojení.Tak nám piš svoje zážitky s novou metodou hubnutí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 12:21 am Předmět: |
|
|
Ahoj Jituš, děkuji za přání ano máš pravdu tentokrát jsem se připojila,ale hlavně zaregistrovala bez problémů.Já nemám nový způsob hubnutí jsem na tom asi tak jako ty mám jen trošku jiný druh operace.Zatím mám pořád kašovitou stravu ale hlavně toho moc nesním když si dám trošku polévky tak s dalším musím počkat skoro půl hodiny.Myslím že to tak máme po operaci všichni tak se měj pěkný den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xyyy
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 12:17 pm Předmět: |
|
|
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
xyyy
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 12:20 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všichni,¨
vážim asi 130 kg a nedaří se mi nijak zhubnout uvažuji o této operaci ale trochu se bojím komplikací. Potřebovala bych shodit tak 50-60 kg a nevím zda je to touto meetodou možné a jak dlouho by to popřípadě trvalo. Vážně bych uvítala nějaké vaše zkušenosti.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Romana
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 1:48 pm Předmět: |
|
|
zdravím xyyy já myslím že touto cestou by se ti podařilo zhubnout těch 50-60kg.Ale bohužel to není hned všechno má svůj čas.A chce to vážně disciplínu.V první řadě by jsi se měla obrátit asi na nějakého lékaře-obezitologa .Jinak držím pěsti ať se ti podaří zhubnout nějaké to kilečko měj se pěkně  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Romana má pravdu,při hodně veliké disciplině(ať v jídle ,tak v pohybu)máš rozhodně větší šanci ty kila navíc sundat,než sama dietama.Je potřeba si ale uvědomit,že i s bandáží je to dřina a někomu to i s ní jde na první pohled pomalu.To když člověk srovnává s těma co mají to štěstí a hubnou rychle(a že to člověk srovnává,i když by neměl,tak to si piš že jo).Např.já když už jsem se fakt zakousla,tak jsem dokázala hubnout o dost rychleji(bez bandáže),ale nikdy jsem to nedokázala udržet.Teď věřím,že je to napořád.Určitě je ovšem potřeba se poradit s lékaři.Bandáž se nehodí pro každého,ale když ji páni doktoři doporučí,tak není čeho se bát.Ne každý s tím projde tak,že po měsíci pomalu neví,že na nějaký bandáži byl,ale časem se srovná všechno.Kdyby se mě ptala třeba nejlepší kamarádka,tak já bych jí to určitě doporučila,je to cesta ze začarovanýho kruhu(pro mě aspoň ano) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa
|
Zaslal: ne listopad 19, 2006 3:54 pm Předmět: Pro Jáju |
|
|
Díky Jájo.Tak to jsem ráda že to nebolí,ale máš asi pravdu,když jsem za 3 měsíce tolik zhubla ,tak asi nebude potřeba abych šla na doplnění.
Díky moc a tržím ti palečky aby ti to šlo teď líp.Markéta |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|