Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 405, 406, 407 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Ch.i.k.y

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 2:54 pm    Předmět: Citovat

díky...naštěstí žádný potíže zatím nenastali (uff, musím to zaklepat - ťuk ťuk) Smile

[/url]

operace: 17.6.2009 bandáž a žlučník Kolín
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
andyna

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 3:58 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni,tak já jsem od úterý po debandáži kvůli píštěli,teď mám drén ze žaludku a zítra na gastru mi zavedou hadičku do tenkého střeva kvůli výživě.Nevím, jak dlouho budu v nemocnici,doktoři mě straší,že to může trvat měsíce,než se píštěl zatáhne.Pořád brečím,nějak to nedávám-mám doma 3 děti.Vím,že tyhle komplikace nejsou moc časté,ale i tak všechny čekatele upozorňuji-dobře si rozmyslete,než do toho půjdete,jo a taky bych už dnes volila tubu-komplikací je méně.Ještě,že tu jsou hodné sestřičky a pustily mě na chvíli k netu,už šílím teď.Dobrá zpráva je,že už mi drén neodvádí tolk,co předešlé dny,tak se to snad zatahuje.Jo,a taky jsem měla hadičku přirostlou k játrům,a při jejím odstraňování jim to trochu krvácelo.Jinak všem přeji z celého srdce,aby se Vám podobné hrůzy vyhly velkým obloukem,je to prostě děs. Sad Crying or Very sad Confused
Naposledy jsem jedla a pila v pondělí večer.

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 4:15 pm    Předmět: Citovat

andyno ,teda takové problémy ,no ale už je to z části za tebou ,přeji ti aby jsi se co nejdříve dala do kupy a mohla šupajdit domů .Píštěl měla Alenka a taky si užila svoje Evil or Very Mad myslíme na tebe a hlavně se nám uzdrav a brzy se vrať mezi nás Laughing
ALENA

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 5:54 pm    Předmět: Citovat

andyna poslala jsem ti SZ a já měla tyhle komplikace po tubulizaci, takže u každého je to jinak, ale já měla zavedenou kanilu do krku do žíly. Trvalo to měsíc a půl Evil or Very Mad Evil or Very Mad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
suelin2

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 7:15 pm    Předmět: anyna Citovat

adyno držíme ti palce i na nohách Exclamation hlavně at se rychle zahojíš a budeš soběstačná.Věřím ti že je to ouvej když máš doma 3děti,já to v nemocnici oplakala,ty jistě taky.Tak se drž mamino už bude jen a jen dobře.Myslíme na tebe Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Majdalenka

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 8:26 pm    Předmět: Citovat

ahoj jsem tady po strašně dlouhé době Laughing tak tady válčím s počítačem.už jsem toho moc zapomněla. Embarassed

36 let, 2 děti, 2 kocouři, chameleon, 2 anduláci a tata Majďák
19.11.2009 TUBU Ostrava Dr. Foltys,
Majdalenka

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 8:32 pm    Předmět: Citovat

:PPo dlouhém rozmýšlení jsem se rozhodla, že zkusím znovu jít do té operace ovšem místo Olomouce do Ostravy a místo bandáže jsem dala přednost tubulizaci, sleduji, že děvčata mají lepší výsledky a nemají tolik komplikací.Takže teď mi zbývá jen znovu absolovovat kolečko u doktorů a bude operace nejspíš v září, zatím nemám termín. Byla jsem na návštěvě u Janičky po nějaké době a výsledek je přímo famózní. Je kočka jak hrom, takže mě navnadila a já letěla k doktorovi. Tak zatím mám alergologii a zbytek mě teprve čeká.pa zatím vaše Majda Rolling Eyes Very Happy

renda2009

PříspěvekZaslal: ne červen 21, 2009 9:34 pm    Předmět: Citovat

Čau bojovnice,
ráda vzpomínám na setkání v Turnově u Karla IV., kde jsme se poprvé setkaly osobně. Domluvily jsme se, že se ozvu na fóru, aby jste se mnou mohly sdílet týden mého čekání na TUBU.
Po setkání s Vámi jsem nabyla dojmu, že se už nemohu dočkat, až se mi také změní život, tak jako Vám.
Bojím se (to je ale normální), ale 100x víc se těším. 1.7. na mě myslete, těším se na návštěvu Alenky.
Jste moc prima parta, moc Vám to všem sluší. Manžel Vás také moc zdraví a za rok přijede na setkání s úplně jinou ženskou (o 30kg krásnější)
RENDA
hanickarybicka

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 9:42 am    Předmět: Citovat

Ahoj všechny statečné duše, tak jsem se konečně dočkala a v týdnu od 7.7. jdu na bandáž. Už mám všechna vyšetření za sebou a už to zbývá jen "dodělat". Tak jsem zvědavá, snad mě nečekají žádné problémy a všechno půjde hladce. Krásný den všem!

[/url]
suelin2

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 10:31 am    Předmět: Citovat

Ahoj Majdalenko ty riskuješ okolí našeho bydliště jo?tak to jsi dobrá,já jsem si raději zajela do Turnova i když je to pěkný kousek.Raději jsem v péči odborníka
ALENA

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 10:55 am    Předmět: Citovat

Majdalenka ahoj holka, kde jsi se toulala takovou dobu, já myslela, že jsi již odoperovaná Wink Wink v Olomouci se již nic nedělá, Dr.Gryga odešel do Přerova a nyní od června je v Prostějově. Pokud ses rozhodla jít tam u vás, řádně si zjisti, jak kvalitně tam dělají operace a také se zeptej někoho, kdo tam byl a chodí na forum Smile Smile přeji hodně štěstí Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Majdalenka

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 11:04 am    Předmět: Citovat

Ahoj Suelin mě pěkně vypekli v Olomouci ani se mi potom neozvali. Zkazil se jim laparoskop, potom mě již nikdo nijak nekontaktoval, takže jsem byla docela naštvaná a v Ostravě co byly holky Jana i jiné myslím jsou velice spokojené a praxi mají myslím 10 let?? Nebo 15??? Nechci lhát. Mám to kousek a všichni si fakultku v Ostravě chválí i já tam už byla s chlapečkem, no je to dávno, ale personál úžasný. A kdo by za mnou chodil tak daleko na návštěvy každý den. No nikdo nepsal, že by s Ostravou nebyl spokojený, alespoň jsem to nečetla. Taky jsem původně nechtěla ale měla jsem termín jako Jana a ona bez komplikací a já v ...
Takže to zkusíme, no do Havířovské nemocnice nechodím ani rodit, ale v Ostravě?? Pokud má někdo špatné zkušenosti, písněte mi. Tak zatím pa a snad se někde v Havířově potkáme a zajdem na kafčo poklábosit. Mám 2 děti 12 holku a kluka 7, třeba i na hřiště jsem se dočetla, že máš 4 děti. Pa Majda Very Happy

Majdalenka

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 11:06 am    Předmět: Citovat

Very Happy Ahoj Alenko, známá dušičko, já byla taková nerozhodná, ale viděla jsem výsledky i na živo a jsete kočky jako hrom, papá Majka Razz Razz Razz Razz Razz

suelin2

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 11:24 am    Předmět: Majdalenka Citovat

Majdalenko ahoj já jsem jen slyšela.....víš jak to chodí.Ale rozhodla jsem se a hlavně jsem nečekala na dlouhé termíny,po kolečku jsem za 3dny jela na dohodnutý termín.Návštěvy jsem oželela,ve středu mě operovali a v neděli tradá domů,zvládla jsem cestu vlakem i zpět(to víš že kdybych nebyla ok tak pro mě přijedou,ale já nechtěla).Pan doktor Hrubý má extra pověst a byla jsem jako v dobrých rukách krále Miroslava Razz .Nelituji cesty a stálo mi to za to odloučení od rodiny na pár dní.Jo mám 4děti,ale z toho 2dospělé(22,20,13,2roky).Tak na hříště lítám už jen s malou Razz Razz Razz .Určo se potkáme nebo se domluvíme,léto začíná a snad bude už i brzo bez deště,aby se dalo jít ven,pa
suelin2

PříspěvekZaslal: po červen 22, 2009 11:25 am    Předmět: Citovat

Majdalenka
jo vlastně nevím na co chceš jít,já byla na tubu.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 405, 406, 407 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: