Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: st listopad 15, 2006 9:47 pm    Předmět: Citovat

ahojky, psaly jste tady, že jste hned na sále nebo v nemocnici nechali ňáky kila. Jsem asi vadná, Rolling Eyes ale já tam žádný nenechala, spíš naopak při příjezdu domů jsem se zvážila a zjistila, že mám asi o půl kila víc. Embarassed Je teda fakt, že jsem pořád řádně nafouknutá, Rolling Eyes ale vlastně 4 dny jsem téměř nic nejedla a váha se směrem dolů nehnula. Stalo se to taky někomu z vás, nebo jsem jediná? Rolling Eyes Embarassed Crying or Very sad Rolling Eyes Embarassed Crying or Very sad Rolling Eyes Embarassed Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
GeminiM

PříspěvekZaslal: st listopad 15, 2006 9:51 pm    Předmět: Citovat

Nazdárek holka, tak jak je? Vydrž, pročti si moje příspěvky jak jsem tady trojčila já, jde mi to děsně pomalililinku, ale jde to, a tobě to taky půjde, neboj. Jen mušíš vydržet, to tělo se přece taky musí vzpamatovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martina

PříspěvekZaslal: st listopad 15, 2006 9:55 pm    Předmět: Citovat

na to, že to půjde pomalu jsem připravená, ale překvapilo mě, že vlastně vůbec nic za tu dobu, co jsem byla v nemocnici. spíš naopak. to je pro mě nepochopitelný.
Jinak tvoje příspěvky jsem si samozřejmě přečetla.A díky.
GeminiM

PříspěvekZaslal: st listopad 15, 2006 9:59 pm    Předmět: Citovat

Třeba o to rychlejš, to půjde teť, a když ne tak se svět taky nezboří, já z toho byla taky v háji, ale holky mě tu uklidnily a teť už to taky beru jinak, naopak, jde to pomalu, to je pro tělo lepší, tak to aspoń dýl vydrží
Martina 2

PříspěvekZaslal: st listopad 15, 2006 10:02 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Martino Smile
Tak už je to za Tebou....teď už bude jen líp .-)
Šetři si peníze na menší hadry Smile
M2
Marketa

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2006 2:51 pm    Předmět: Doplnění komůrky. Citovat

Ahojky všichni,chci se zeptat někoho z Vás za jak dlouho po operaci se dělá doplnění komůrky?A jestli to bolí?
Já jsem přes 3 měsíce po operaci a mám zatím dole 29 kilo.Jsem ráda že jsem tolik zhubla,ale teď se to trošku zpomalilo.Poradí mi někdo?
Díky všem. Zdraví Markéta
panenka

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2006 5:26 pm    Předmět: Citovat

Ahojka,
no Miško už jsem doma, Marta od včera ja dnes. Jsem celkem dead:( nic přijemnyho to nebylo narokoza mi vyloženě nesedla, port dost boli jsem nevyspana unavena, pujdu odpočívat:D Tak se tu držte, ja se jdu davat dohromady:D
trixl

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2006 5:28 pm    Předmět: Citovat

A sláva, žije. Na dálku foukám na bolístky.
L

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2006 10:06 pm    Předmět: Citovat

Markéto no nevím,ale těžko ti doplňí komůrku,když máš dole za 3 měsíce 29 kg!!! Já sem taky 3 měs.po a mám dole 15,5 kg.Když jsem měla dole 11 a ptala jsme se Dr.na doplnění,tak řekl,že to není nutné, protože hubnu přesně jak mám...Dokonce mi dal kontrolu až po 2 měs.a né po měsíci.

Jaja byla na doplnění,ale ta dala dolů méně.Je to tady nikde napsaný a popsaný,jak se to dělá.
L.
trixl

PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2006 8:05 am    Předmět: Citovat

Marketo a další nedočkavky, kroťte svou netrpělivost Smile
Po človíčkovi bez bandáže se chce, aby hubnul kilo týdně, povoleno má maximálně dvě kila týdně. Z většího úbytku bych měla obavy, protože co jsem četla články o fyziologii hubnutí, nebude v tom jen tuk a voda, je třeba chránit svaly před úbytkem. Když pomaleji, je to lepší. Nemůžu si pomoct, ale mám z toho blbý pocit, pročpak se chtějí za každou cenu úbytky? Že je chce hubnoucí to chápu, ale kde má rozum lékař, když tohle podporuje?
andrísek

PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2006 8:19 pm    Předmět: Citovat

Ahojky. Chci Vás tímto všechny pozdravit.Já jsem na operaci byla 7.11. v Iscaru a ještě teď se dávám dohromady. Pořád to dost cejtím.Je to normální?Četla jsem tady že jste byli skoro všechny v pohodě.Jinak jsem moc ráda za tyhle stránky, alespoň vím že v tom nejsem sama. Smile
andrísek

PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2006 8:26 pm    Předmět: Citovat

Ahojky. Chci Vás tímto všechny pozdravit.Já jsem na operaci byla 7.11. v Iscaru a ještě teď se dávám dohromady. Pořád to dost cejtím.Je to normální?Četla jsem tady že jste byli skoro všechny v pohodě.Jinak jsem moc ráda za tyhle stránky, alespoň vím že v tom nejsem sama. Smile Smile Smile
L

PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2006 8:44 pm    Předmět: Citovat

Ahoj,no jsi po operaci 10 dnů a mě po 10 dnech taky nebylo nic moc.Tady jsem četla,jak jsou všichni v poho,ale já nebyla.Tak si z toho nic nedělaj-bude to OK!
L.
andrísek

PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2006 10:05 pm    Předmět: Citovat

Děkuju. to jsem ráda že nejsem jediná který je nic moc.Chci se zeptat jak rychle vám šla váha dolu. když mi vyndavali po týdnu stehy měla jsem dole 5kg. Neutral
Romana

PříspěvekZaslal: so listopad 18, 2006 11:22 am    Předmět: Citovat

Zdravim všechny po operaci, já byla 9.11.v úrazovce,nemám sice bandáž ,ale baypas.Cítím se skvěle Laughing Razz zatím mám dole 6kg tak doufám že mi to půjde takhle dál. Zdravím i dr.Čierného.Přeji všem pěkný den!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: