Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 397, 398, 399 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 4:55 pm    Předmět: Citovat

Děkuji za pochvalu. Ale neboj jím, a dokonce 6x a někdy i 7x denně Laughing Laughing Laughing Ale je pravda, že hodně málo. Pořád ještě nemám hlad, a tak se vlastně nutím, abych něco snědla a žaludek zaměstnala. Jinak tento týden mi maturovala dcera, takže nervy pracovaly a nejen ty, proto se to zase hnulo Laughing Laughing Laughing .

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Romana

PříspěvekZaslal: st květen 20, 2009 7:36 pm    Předmět: Citovat

teda Marti ,velká gratulace ,no jde ti to nádherně ,asi budu závidět Laughing Laughing Laughing ale ne dělám si srandu ale aby jsi nám nehubla až do úplného vymizení Razz Laughing Shocked
Lucieee

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 4:29 pm    Předmět: .......... Citovat

Ahoooojky tak jsem tu živá a zdravá.A mám to uspěšně zasebou.Dnes jsem se vrátila domů a relativně jsem v pohodě.I na procházku bych mohla jít ale daleko bych nedošla.Ale na sezení venku v altánku je to ok.Teď si tu papkám vývar a asi půjdu posekat zahradu.Tak se zatím mějte.Pááááá

[/url]

20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm
Štířinka

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 4:52 pm    Předmět: operace Citovat

LUCIEEE, to si děláš srandu, že by jsi zvládla posekat zahradu? To jsi tak v pohodě? To je úžasné. A co hlad a kilečka?

[/url]
lolinka

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 5:50 pm    Předmět: Citovat

Luciee,

zdravím. Jakto, že jsi se neozvala? Čekala, jsem, že Tě toho 19tého ještě uvidím.
Koukám, že jsi nechala v nem 6kg, super. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Lucieee

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 6:12 pm    Předmět: ... Citovat

Śtířinka:
Ahojky no myslím že zvládla.Nic mi není jen trochu unava a když déle jdu tak mě to břicho ještě bolí tak že se nebudu ještě pár dnů přetěžovat a nechám se obskakovat.Já dnes ráno přemýšlela že by jsme si udělali výlet na Ještěd Very Happy Ničeho se neboj je to pohoda.

LOLINKA: Ahojky děvče moc se omlouvám ale zapoměla jsem si dát tvé telefoní číslo do mobilu.Ale já tě viděla procházela jsi okolo mě ale já tě zaregistrovala až když jsi mě přešla a viděla jsem tě zezadu.A říkala jsi něco takového že se bojíš aby jsi se nezamotala tak jsem usoudila že tě raději nebudu obtěžovat a nechám jít dál Very Happy Very Happy Každopádně jsem první den ležela na tvé posteli a paní co jsi tam s ní byla mi o tobě říkala.Tak že jme o sobě navzájem věděli ale neviděli.
První dva dny po operaci jsem se cítila jak kdyby mi do hrudníku naboural kamion ale den odedne to bylo lepší a lepší.A máš pravdu nechala jsem v nemocnici 6kg.. možná z toho 5a půl vážil ten žaludek Very Happy A jak je tobě?? Je ti fajn?

[/url]

zdenka majerová

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 7:34 pm    Předmět: Citovat

ahojky Luciee gratuluji ti k zvládnutí operace a také k hezkému úbytku Laughing Laughing Laughing ale koukám na datum tvé operace Shocked Shocked a nějak to myslím nesedí,přeci červen teprve bude ne????? Razz Razz Razz pa zdenča
Lucieee

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 9:03 pm    Předmět: Citovat

děkuji moc..... a už to mám opravenééééé Very Happy Very Happy ... snad mi pan doktor neufiknul i kousek mozku... Laughing

[/url]

Hannach11

PříspěvekZaslal: po květen 25, 2009 9:06 pm    Předmět: Citovat

Já taky ale blbla po operaci Laughing Laughing Laughing Laughing

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
lolinka

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 11:57 am    Předmět: Citovat

Lucieee:

Fakt??? Jé, tak to je super. Takže jsi ležela na třílůžkovém? Tam to bylo fajn, alespoň klidný pokoj.
Jo, nebyla jsi tam s manželem, taková vysoká a stála u pokladny?
Já jsem si říkala jestli jsi to nebyla ty, ale nebyla jsem si jistá. Wink
Doufám, že jsi po operaci byla na tom nadstandardu, aby sis odpočinula.
Mě trochu praskla jizva, takže to pořád převazuji, ale jinak už je mi mnohem líp. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Lucieee

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 1:56 pm    Předmět: Citovat

Lolinka:
jj byla jsem první noc na tom trojlůžáku.A po operaci na nadstandardu.A jestli to byl můj chlap u té pokladny tak to nevím, ale myslím že byl vedle mě a ještě jsem mu říkala že jsi to určitě vy... ale jestli mel bradku tak to možná byl on.Tvého chlapa jsem já taky viděla a musím říct že fešák tomu jsem viděla aspoň do obličeje Smile tobě né Smile
Jinak jsem trochu malátná ale jinak v pohodě.Teď jsem přijela z nákupu, tak půjdu nachvíli odpočívat na zahradu.Kdyžtam mi písni na icq a může k večeru pokecat.Ćíslo tu mám.Tak papa

[/url]

Štířinka

PříspěvekZaslal: út květen 26, 2009 2:49 pm    Předmět: operace Citovat

LUCIEEE Tak to je suprový, že ti je dobře. Mě dnes po kolečku potvrdili termín operace. Jdu celkém za chvíli. Už aby to bylo za mnou. Říkáš že strach za to nestál????? Těším se, až budu ubývat jako ty. Doufám. Měj se hezky a ať se ti to dobře hojí.

[/url]
Lucieee

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 6:43 am    Předmět: .... Citovat

No vidíš Štířinko.To je fajn.Ale stejně kdyby jsi šla se mnou tak už jsi to měla taky zasebou.Ale ničeho se neboj ale vím ono se to říká.Já byla celou dobu v klidu a před operací mi stoupnul tlak na 170/110.Tak to byl hukot.A na aru jsem ho pak po operaci měla 130/55 Very Happy .Jo a v Turnově se o mě starala učenka.Byla mooc milá ale když mi dělala klistýr tak jsem jí litovala a říkala jsem si aby kvůli mému zadku nechtěla nechat zdrávky. Very Happy Very Happy

[/url]

andyna

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 10:36 am    Předmět: Citovat

Zdravím všechny,dlouho jsem nepsala,ale občas se tu podívám,držím palce všem,kdo se chystají na operaci-ať jim dobře dopadne a nemají žádné komplkace jako já-16.6. jdu na odstranění bandáže-mám ze žaludku píštěl,která ústí do místa,kde byl port-jde podél hadičky-neustále mi vytéká z ranky,ze které mi trčí hadička-hnis a denně se převazuji,ale i tak chodím do práce a normálně funguju,měla jsem jít na debandáž už dřív,ale prostě jsem měla strašně moc úkolů a povinností,takže půjdu až teď.Píšu to všechno proto,aby si všichni uvědomili,že můžou nastat komlikace a připravili se na to.Já nelituji,že jsem to podstoupila,měla jsem jen prostě smůlu-jinak mi bandáž hodně pomáhá,a teď,když mi ji odstraní,tak mám strach,že se neuhlídám a znovu přiberu.Samozřejmě,že nechci nikoho děsit-jen Vás chci upozornit na možné komplikace,které se čas od času vyskytnou-viz Alenka,marie.S atd.

PříspěvekZaslal: st květen 27, 2009 12:34 pm    Předmět: Citovat

andyna, tak tě vítám do klubu, kterým to s bandáží zrovna moc nevyšlo. Je to smutné, ale takový je život. Tak jako každá (i naprosto banální) operace, tak i bandáž žaludku s sebou nese rizika. Ale neznamená to, že by se jí měl někdo bát, prostě to někdy nevyjde.

A tobě budu držet palce, aby si to všechno ustála a žaludek se ti vyzdravil, a nejen on. A hlavně, aby ti toho nešlo nahoru moc.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 397, 398, 399 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: