Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jana1

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 6:26 pm    Předmět: Citovat

nadeje napsal:
No Jani o to se snažím....ale soukromé nejdou, a tak se aspoň snažím číst veškeré příspěvky a něco si z toho vzít Rolling Eyes Já mám ještě pár otázek na pana doktora, tak snad bude čas a možnost aby mi na ně před operací odpověděl a pak už se stejně budu muset rozhodnout. Jani prosím tě mám ještě jeden hloupej dotaz. Měla jsi v nemocnici svůj župan a nebo jsi nějaký vyfasovala Question Já mám doma totiž jenom župan zimní...hrozně huňatej a ten se mi tam tahat nechce. To mám starosti co Rolling Eyes
.
Já jsem měla svůj taky takovej huňatej.Ale skoro jsem ho nepotřebovala byla jsem na pokoji sama.Jinak tady někdo psal,že stačí třeba delší svetr.Jestli se chceš na něco zeptat soukromě tak mi písni na email smidkova.j@seznam.cz.Pokud budu vědět ráda ti zodpovím tvé otázky Laughing

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jana1

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 6:29 pm    Předmět: Citovat

SuperS napsal:
nadeje napsal:
No Jani o to se snažím....ale soukromé nejdou, a tak se aspoň snažím číst veškeré příspěvky a něco si z toho vzít Rolling Eyes Já mám ještě pár otázek na pana doktora, tak snad bude čas a možnost aby mi na ně před operací odpověděl a pak už se stejně budu muset rozhodnout. Jani prosím tě mám ještě jeden hloupej dotaz. Měla jsi v nemocnici svůj župan a nebo jsi nějaký vyfasovala Question Já mám doma totiž jenom župan zimní...hrozně huňatej a ten se mi tam tahat nechce. To mám starosti co Rolling Eyes

nadeje úplně tě chápu mám stejný problém a navíc nemůžu nikde sehnat nějakou slušnou noční košili ve které bych nevypadala jak svíčková bába....máte prosím někdo typ?Dejte vědět dík...... Wink

U nás je prodejna KIKA a tam jsem si koupila pěknou a i levnou.Jinak ale nebudeš mít moc času a nálady předvádět super košilku Razz Na sál tě obléknou do andělíčka v tom pak budeš na Aru a potom můžeš mít i pyžamo Wink

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
marie S.

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 8:14 pm    Předmět: Citovat

No bypas není pro superS až tak nemožný. Jsou lékaři , kteří po bandáži tubulizaci neudělají, protože žaludek nemusí být po dlouhodobém utažení bandem ve stavu vhodném pro tubu, a raději přitupují k jiné operaci, nebo sundají bandáž, nechají žaludek zahojit a tubu až po určité době. Málokdo si troufne sundat bandáž a udělat tubu v jedné operaci, zatím pokud vím tak jen turnov. Takže se superS opravdu poptej důkladně,tvuj případ je jiný, než když se jde na tubu rovnou.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
SuperS

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 8:27 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
No bypas není pro superS až tak nemožný. Jsou lékaři , kteří po bandáži tubulizaci neudělají, protože žaludek nemusí být po dlouhodobém utažení bandem ve stavu vhodném pro tubu, a raději přitupují k jiné operaci, nebo sundají bandáž, nechají žaludek zahojit a tubu až po určité době. Málokdo si troufne sundat bandáž a udělat tubu v jedné operaci, zatím pokud vím tak jen turnov. Takže se superS opravdu poptej důkladně,tvuj případ je jiný, než když se jde na tubu rovnou.

Děkuji právě o tom to je.Teď přemýšlím jestli počkat na tu Ostravu anebo jet do Turnova se poptat?Vůbec nevím.......co mi radíte?Jo holky máte někdo zkušenosti s Lipoxalem extreme?Ne pro mě,ale kamarádka ho dostala k narozkám.........

[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!
SuperS

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 8:32 pm    Předmět: Citovat

Ještě mám dotaz jak probíha rtg žaludku?Dík........

[/url]
bestickova

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 8:34 pm    Předmět: Citovat

tak jako každý jiný rtg,stoupneš si k desce...

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 8:39 pm    Předmět: Citovat

super s, prosímtě vysvětli mi... když si začla přibírat tak si byla v iscare? adjustovali ti bandáž? jak myslíš že si ji přejedla? dělali ti gastro aby zjistili v jakém stavu je bandáž? proč ti nenavrhli řešení v iscare, dietní sestra apod? nějak tomu vůbec u tebe nerozumím. Každý doktor než ti provede novou operaci tak bude chtít zjistit proč si znovu přibrala, tato vyšetření máš za sebou? RTG žaludku, piješ kontrastní látku aby byla vidět funkčnost bandáže.

Štířinka

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 8:39 pm    Předmět: operace Citovat

Ahoj. Chtěla jsem se zeptat lidiček co mají tubulizaci za sebou, jak dlouho a jak často se po ní chodí na kontroly. Jestli 1x za měsíc a kolik měsíců. Taky jaké máte zkušenosti s omezením jídla, co se týká druhu.Tedy přesněji, co se nemá raději vůbec baštit, co dělá neplechu.
Taky by mě zajímalo, zda vůbec existuje někdo, komu ji dělali ve vojenské v Praze.

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 8:42 pm    Předmět: Citovat

jseš si jista že ti ji bude kasalický dělat ve vojenské? Před měsícem říkal že o tom vojenská neuvažuje, pořád ji dělá v iscare. nejdeš za ním jen do vojenské na konzultaci?

Štířinka

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 8:47 pm    Předmět: operace Citovat

Marie už v úterý tam jedu. Opravdu do Vojenský.

[/url]
marie S.

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 8:50 pm    Předmět: Citovat

ano na konzultaci, to věřím, jsem zvědava co ti řekne, zatím ve vojenské neoperoval, přešel z karlova náměstí před nedávnem.

Štířinka

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 9:05 pm    Předmět: operace Citovat

Je to docela možné. Dám vědět. Jen vím, že v červenci ani v srpnu neoperuje. Každopádně jedu teď do té vojenské, uvidím jak pochodím. Dává mi to smysl, jak jsi to psala. To mi ale neřekli.

[/url]
SuperS

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 9:14 pm    Předmět: Citovat

marie S. napsal:
super s, prosímtě vysvětli mi... když si začla přibírat tak si byla v iscare? adjustovali ti bandáž? jak myslíš že si ji přejedla? dělali ti gastro aby zjistili v jakém stavu je bandáž? proč ti nenavrhli řešení v iscare, dietní sestra apod? nějak tomu vůbec u tebe nerozumím. Každý doktor než ti provede novou operaci tak bude chtít zjistit proč si znovu přibrala, tato vyšetření máš za sebou? RTG žaludku, piješ kontrastní látku aby byla vidět funkčnost bandáže.

Ano bandáž mi adjustovali a dost jsem zvracela,já jsem si myslela,že jsem ji přejedla,protože jsem najednou šla s váhou nahoru.Ale u doktora,který mě má operovat jsem zjistila,že jsem ji nepřejedla jen dle něj u mě nezafungovala,tak jak by měla.Problém tkví v metabolismu a bypassem by se částečně vyřešil.Tak nějak je to ve zkratce.Navrhl mě rovnou bypass objednal datum operace s tím,že mám donést pouze předoperační vyšetření.Stačilo mu to kolečko včetně gastros.,které mám z Iscare.Pouze jsem neměla rtg žaludku,ale nechce ho.Problém je v tom,že termín operace mám až v září,ale mě končí MD a musím do práce.Tak jsem se ptala zda by mě to neudělali třeba někde dřív.V úvahu připadá Turnov,konzultaci mám ve čtvrtek a tam po mě rtg žal.chtějí,ale s tím,že neví co mě navrhne,protože pokud jsem tomu dobře rozuměla bypass a sundání bandáže v jednom není obvyklé/pokud to někomu v Turnově,tak udělali,napište mi prosím/.A já si říkám počkat a vydržet to do září anebo se pokusit o konzultaci nechci udělat chybu už jsem jich udělala dost......Nespím a furt nad tím přemýšlím,proto se vám asi zdá,že melu páté přes deváté,ale nikdo mě líp nepochopí a neporadí než ti co tím prošli.... Rolling Eyes

[/url]
lolinka

PříspěvekZaslal: ne duben 19, 2009 9:26 pm    Předmět: Citovat

Nevíte někdo o Mikešovi?
Dlouho jsem ho tu neviděla a zajímalo by mě jestli je Ok a jak mu jde váha dolů.
Mikeši, koukej se ozvat, určitě je nás zvědavých víc. Wink

[/url]Turnov 15.5.2009, MUDr. Hrubý-skvělé ruce a profi přístup - všem doporučuji! Metřík dokončen 24.12.2009 Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Romana

PříspěvekZaslal: po duben 20, 2009 11:55 am    Předmět: Citovat

Mikeš je v pohodě včera jsme si psali ,říkal že měl filé a kašičku a taky že se mu zdá že hodně pije ,ale je to kluk šikovná a je mu fajn Razz

SuperS tedy nevím co to tu pročítám tak si myslím že většinou udělali odstranění bandu a následně tubu ale bypass ne ,to měla podstoupit Milca-berca ale vyndali jí jen band a teď musí počkat až se jí to uvnitř trochu zahojí a potom bude teprve následovat další operace. Ale asi záleží na lékařích. No každá rada drahá Wink ale na tu konzultaci bych asi šla a uvidíš Confused
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: