Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 377, 378, 379 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
SuperS
|
Zaslal: so duben 18, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
A když zadáte na Youtube sleeve gastrectomy/tubulizace/,tak tam je to taky...doufám,že jsem to nepopletla  _________________
[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucieee
|
Zaslal: so duben 18, 2009 9:03 pm Předmět: .... |
|
|
Jana1 ... Jani já už jsem se taky rozhodla.30.4 jedu na pohovor do Turnova.Kolečko mám hotové udělali mi ho v Iscare jen mi psycholižka nedala papír tak jí tady v UL navštívím znovu. Už jsem něco zhubla tak doufám že játra už se taky trochu zmenšila.Jsem už pevně rozhodnutá pro tubulizaci a už se moc těším.Doufám že už 30.4 dostanu termín.A pak hurááá už se nikdy nenažeru...  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w3deBFa/]
[/url]
20.5 09 Tubulizace Turnov, před operací -10kg
Mateřská,2děti 6let,11 měs. 28let , 176cm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenka majerová
Založen: 13.3.2009 Příspěvky: 74 Bydliště: Voltuš 27Rožmitál pod Třemšínem
|
Zaslal: so duben 18, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
ahoj romčo,máš čas?měla bych pár otázek... _________________
mini bypass Homolka3.12.2009 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: so duben 18, 2009 9:24 pm Předmět: Re: .... |
|
|
Lucieee napsal: | Jana1 ... Jani já už jsem se taky rozhodla.30.4 jedu na pohovor do Turnova.Kolečko mám hotové udělali mi ho v Iscare jen mi psycholižka nedala papír tak jí tady v UL navštívím znovu. Už jsem něco zhubla tak doufám že játra už se taky trochu zmenšila.Jsem už pevně rozhodnutá pro tubulizaci a už se moc těším.Doufám že už 30.4 dostanu termín.A pak hurááá už se nikdy nenažeru...  |
Ahoj Lucieee já tam jedu 24.4.takže taky doufám v termín,třeba se tam pak na pokoji někde setkáme...  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 9:16 am Předmět: pro SuperS |
|
|
určitě jedeš 24.4. ? Je to pátek a pan doktor ordinuje jen ve čtvrtek. Jinak ve čtrvtek 23. 4. tam budu taky. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 10:37 am Předmět: |
|
|
Ahoj Martino domlouvali jsme se s panem doktorem Hrubým že by se mohl začátkem června(nebo v polovině)uskutečnit v Turnově srazík jeho pacientů.Buď jen na jeden den a nebo na celý víkend podle zájmu lidí.Osobně si myslím že ten víkend je zajímavější mohla by se udělat i nějaká akce jako třeba bazén a pod.Chtělo by to ale zjistit zájem a pozvat lidičky.Pan doktor plánuje poslat pozvánky.Nemohla by jsi mi prosím pomoci založit nové téma? Děkuji Jana - když tak mi písni na ICQ a nebo mejl _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 10:53 am Předmět: Re: pro SuperS |
|
|
martina napsal: | určitě jedeš 24.4. ? Je to pátek a pan doktor ordinuje jen ve čtvrtek. Jinak ve čtrvtek 23. 4. tam budu taky. |
Jéžiš co to kecám jasně,že ve čtvrtek,tak to se tam uvidíme Jak se poznáme?Já vím budu mít to ooobrovské růžové tričko  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 11:51 am Předmět: |
|
|
Ještě se zeptám nevíte jestli je někde podobné video,ale česky?  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 12:11 pm Předmět: |
|
|
Jo teď jsem na to mrkla,máš pravdu je to zajímavé,ale v Turnově to myslím neprovádějí že?Mě ho nabídli v Ostravě,ale až v září a to já už musím do práce..........fakt nevím co zvolit?Co myslíš?  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
severka
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
Děvčata
děkuji za tan příspěvek,konečně jsem v klidu vyděla jak ten band vypadá moc děkuji,akorad mě překvapilo v kolika cm sádla je ten žaludek jojojojo
je to síla co  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whA6yYV/]
[/url] je mi 60 3 děti již dospělé 5 vnoučat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
SuperS právě že v Turnově dělají, všechny varianty Já mám ještě asi osm dní na to abych se rozhodla jestli tubulizaci a nebo baypas Je to zapeklitá situace, kor když mi s tím žádnej mudr nepomůže Mě by spíš zajímalo jakej život a podmínky stravování tě čeká po těch operacích. Jinak rozdíl a všechno chápu i komplikace vím. Ale to jaké je to po, tak o tom se moc nikde nepíše.A na jutube pouze v angličtině, takže z toho toho moc nepochytím. Chjoooo... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
No SuperS myslím si že Ty máš na bypas nízké BMI, většinou ho doporučují od padesáti nahoru, a když nižší tak s poruchou metabolizmu,trávení. Je to pro lidi co potřebují dostat dolu 60 a víc kilo.Pro tebe si myslím by byla tubu lepší. Na tvé tělo by ta maloabserce už byla asi moc. Ale nevím, s tímhle ti bohužel neporadím, to musí každý sám A taky u bypasu chodíš celej život na odběry a často člověk musí brát vytamíny a minerály, protože mu chybějí v těle. Protože tím jak se zkrátí vstřebávání, tak tím tělo sice nestihne strávit tuky a cukry, ale i látky důležeté pro tělo. Takže každé má své proti. A bypas, je vlastně konečná. U tubulizace se ještě dá bypas udělat, ale po bypasu už to jsou jen velmi radikální operace, a né moc dobré pro další život. No a hlavně myslet si že zkusíš tohle a pak když se to nepovede tak něco jiného, je to nejhorší co tě může napadnout. A slyšet to třeba náš pan doktor, tak ti podá ruku a rozloučí se s Tebou Na to je vyloženě alergickej. A já se mu nedivím, ale to asi nikdo  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana1
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 3:21 pm Předmět: |
|
|
nadeje napsal: | SuperS právě že v Turnově dělají, všechny varianty Já mám ještě asi osm dní na to abych se rozhodla jestli tubulizaci a nebo baypas Je to zapeklitá situace, kor když mi s tím žádnej mudr nepomůže Mě by spíš zajímalo jakej život a podmínky stravování tě čeká po těch operacích. Jinak rozdíl a všechno chápu i komplikace vím. Ale to jaké je to po, tak o tom se moc nikde nepíše.A na jutube pouze v angličtině, takže z toho toho moc nepochytím. Chjoooo... |
nejlepší je když se podíváš na informace u děvčat jakou měly operaci a těm s tubu pošleš dotaz?Žádný doktor pokud nemá on sám tubu ti neřekne jak to funguje.U každé z nás je to jiné.Ještě máš čas tak hledej a čti  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wE7Mh5V/]
Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nadeje
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 5:57 pm Předmět: |
|
|
No Jani o to se snažím....ale soukromé nejdou, a tak se aspoň snažím číst veškeré příspěvky a něco si z toho vzít Já mám ještě pár otázek na pana doktora, tak snad bude čas a možnost aby mi na ně před operací odpověděl a pak už se stejně budu muset rozhodnout. Jani prosím tě mám ještě jeden hloupej dotaz. Měla jsi v nemocnici svůj župan a nebo jsi nějaký vyfasovala Já mám doma totiž jenom župan zimní...hrozně huňatej a ten se mi tam tahat nechce. To mám starosti co  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyH6vMS/]
[/url]
Tubulizace 28.Dubna.2009
|
Návrat nahoru |
|
 |
SuperS
|
Zaslal: ne duben 19, 2009 6:21 pm Předmět: |
|
|
nadeje napsal: | No Jani o to se snažím....ale soukromé nejdou, a tak se aspoň snažím číst veškeré příspěvky a něco si z toho vzít Já mám ještě pár otázek na pana doktora, tak snad bude čas a možnost aby mi na ně před operací odpověděl a pak už se stejně budu muset rozhodnout. Jani prosím tě mám ještě jeden hloupej dotaz. Měla jsi v nemocnici svůj župan a nebo jsi nějaký vyfasovala Já mám doma totiž jenom župan zimní...hrozně huňatej a ten se mi tam tahat nechce. To mám starosti co  |
nadeje úplně tě chápu mám stejný problém a navíc nemůžu nikde sehnat nějakou slušnou noční košili ve které bych nevypadala jak svíčková bába....máte prosím někdo typ?Dejte vědět dík......  _________________
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|