Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
SuperS

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 7:57 pm    Předmět: Re: operace Citovat

Štířinka napsal:
Zdenčo, já musím, neboť v září měním zaměstnání a v novém na začátku aspo3 měsíce nemůžeš marodit - mohla bych pak mít vyhazov. Dnes práci mít a nemít je velký rozdíl. Jestli píši chyby, pospíchám, omlouvám se dopředu a jsem dnes už unavená. Lítala jsem celý den po doktorech a najezdila autobusem stovky km. Jde o to, že mě doktorka chce vyjít vstříc. Zná mě už řadu let. Všechna vyšetření budu mét právě hotová už v květnu. To mi zařídila. Všude jsem objednaná, a to vše během 2 dnů všechno zvládnu. Na Karláku to mají všechno pohromadě. A doktora z vojenské zná a osobně, spolupracují spolu. Protože mi vše zařídila tak rychle, pocjop, že ji také musím vyhovět. No kdyby ten termín nakonec vyšel, byla bych ráda, ale zdravotně to nemohu zaručit. Co když najdou něco v žaludku a už termín je v tahu. Víš, člověk si říká, že vše děláš hlavně proto, aby sis zlepšila svůj zdravotní stav. Nechci být štíhlinka, už mám i věk, kdy až tak na tom nesejde, ale to zdravíčko tou tloušťkou dostává nafrak. Taky si říkám, že než něco udělají, musím zjistit co nejvíce. Mluvila jsem i telefonem s doktorem na Homolce, všechno boré až na termín 5 měsíců. Tak jsem se mu omluvila, a sdělila proč. Chápal, ale má mnoho lidí . Tak takhle padla Homolka. Iskr jsem odřekla než jsem měla jít, když jsem se tu dozvěděla těch komplikací s bandáží, potvdila mi to dnes i doktorka, byla jsem u ní strašně dloho. Dostala mnoho informací i doporučení. Už jdu ale spát, jsem unavená. Ráno jsem vyjížděla už v 5 hodin a vrátila se pozdě. Snad jsem popsala celé moje peripetie. Fakt je, ale, když jsem předtím volala do Turnova, ten mě osobně nejvíce oslovil.-

Aha,tak to jo.Ale já mám výhodu v tom,že po mě už nechtějí kolečko jen předoperační klasiku 14 dní před termínem,protože to všechno už mám z bandáže i když třeba v Turnově to po mě budou chtít znovu co já vím....apropó nemáte s tím někdo zkušenost?Musel to někdo dělat nově? Rolling Eyes Tak si hezky odpočiň a zítra zase pokecáme jestli budeš chtít! Wink

[/url]
42let,děti 19 a 4roky,bezva manžel
band 2007 Iscare,tubu 2009,3.8.2010 abdominop.+kýla uf snad to dám!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martina

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 8:06 pm    Předmět: Citovat

v Turnově po tobě kolečko znova chtít nebudou. Dáš jim jen zprávu z poslední kontroly po bandáží a je jedno jak stará je. Tím, že bandáž máš tak je jasný, že si vším musela projít. Jen ti pan doktor udělá RTG žaludku, ale to hned při prvním pohovoru. A předoperační vyšetření ti udělaj při nástupu do nemocnice na operaci.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
SuperS

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 8:20 pm    Předmět: Citovat

martina napsal:
v Turnově po tobě kolečko znova chtít nebudou. Dáš jim jen zprávu z poslední kontroly po bandáží a je jedno jak stará je. Tím, že bandáž máš tak je jasný, že si vším musela projít. Jen ti pan doktor udělá RTG žaludku, ale to hned při prvním pohovoru. A předoperační vyšetření ti udělaj při nástupu do nemocnice na operaci.

Děkuji docela jsi mě potěšila... Wink

[/url]
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 8:30 pm    Předmět: Citovat

no štíři nemáš to snadné,ale kdo dneska má...já kdyby jsem byla blíž k turnovu,tak neváhám a jdu tam,ale starám se o manželovu maminku/87/a vždy když odjedu,tak s ní musí zůstat doma někdo jiný,tak asi chápeš,že koukám ,aby jsem byla doma co nejdřív.no a z prahy mi jede autobus po půl hodině....a turnov ten je ještě jednou tak daleko...osobně si myslím,že ta tvá doktorka tu vojenskou nějak moc protěžuje,podezřele Shocked Shocked
Štířinka

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 8:33 pm    Předmět: operace Citovat

Já si ten Turnov určitě nechám, to jsem řekla i doktorce, že ho rušit nebudu zatím, chci tam zavolat s tím, že je změna, že koncem května budu mít všechna vyšetření a že si k nim pojedu objednat termín operace na červenec. Já totiž stále nevěřím tomu, že to ve vojenské klapne. A abych kvůli tomu zrušila Turnov, to ne. To je taková moje jistota. Tu vojenskou se dozvím v úterý, tam jet musím. Hned řeknu doktorovi konec června nebo nic. Já fakt jindy nemohu. Navíc moje práce nejenom že ji měním, ale je taková, že během roku v ní chybět je průšvih vždycky. Mějte se. Vylezla jsem z vany a dobrou noc. Jestli dnes usnu, těma novotama..... Stále se mi to honí hlavou.

[/url]
zdenka majerová

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 8:36 pm    Předmět: Citovat

no to je rozumné,ono to dobře dopadne uvidíš Laughing Laughing Laughing Laughing tak dobrou Razz Razz Razz Razz
SuperS

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 9:32 pm    Předmět: Citovat

zdenka majerová napsal:
no štíři nemáš to snadné,ale kdo dneska má...já kdyby jsem byla blíž k turnovu,tak neváhám a jdu tam,ale starám se o manželovu maminku/87/a vždy když odjedu,tak s ní musí zůstat doma někdo jiný,tak asi chápeš,že koukám ,aby jsem byla doma co nejdřív.no a z prahy mi jede autobus po půl hodině....a turnov ten je ještě jednou tak daleko...osobně si myslím,že ta tvá doktorka tu vojenskou nějak moc protěžuje,podezřele Shocked Shocked

To je i můj názor je to podezřelé,že tě tam,tak honí i přesto,že jsi jí řekla,že to potřebuješ co nejdřív Rolling Eyes tak dobrou,le i já toho mám plnou hlavu,takže tě chápu Wink

[/url]
Jana1

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 8:01 am    Předmět: Re: operace Citovat

SuperS napsal:
Štířinka napsal:
Super S, ty jdeš do Trurnova? Neptala ses, jak to tam asi dlouho trvá?

Ne jdu do Ostravy,ale o Turnově hodně přemýšlím z reakcí tady vidím,že jsou tam skvělí,ale je to pro mě holt z ruky.Každopádně pokud Ostrava řekne ne první kam půjdu bude Turnov Very Happy Homolka až na konec Rolling Eyes

Ahojky jak daleko máš z Ostravy do Turnova?Já jsem tam jela až z Chebu a není to taky zrovna blízko.Je to ale vhodnější pro tubu protože ta jedeš na kontrolu jednou za měsíc.Drž se pa Confused

Tubulizace 6.3.2009 Turnov zlaté ručičky Mudr.Hrubý
Jana1

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 8:13 am    Předmět: Re: bandáž nebo tubulizace... Citovat

Lucieee napsal:
Ahojky děvčata.Mám zasebou kolečko a vše bylo v pořádku až na mé játra.Mám ne moc velké tak že před operaví musím zhubnout aspoň 4kg kvůli tomu aby jim při operaci nepřekáželi.Ale mám jedno veké dilema.Paní doktorka mi doporučila bandáž.Jenže já furt sedím a pročítám vaše přízpěvky a říkám si že tubulizace je asi lepší.Paní doktorka mi vysvětlila že tubulizace je sice učinější ale že tak po 5ti letech se ten žaludek zase začne trochu roztahovat to prej při bandáži né.Ale já bych asi přezto chtěla tubulizaci ale mám strach to paní doktorce navrhnout když už asi počítá z bandáží.Byla jste některá v takové situaci co mám teď já? Źe naposlední chvíli jste se rozhodla pro tubulizaci a né pro bandáž?Já jedu do Iscare 21.4 a snad už budou játra menší a dostanu už konečně můj vytoužený termín.Tak vám moc děkuji předem za odpovědě... a mějte krásný a slunečný den--- pa Lucie

Ahoj Lucie obrať se do Turnova na pana doktora Hrubého tam není žídný problém s jakoukoli operací(pokud je samozřejmě pro tebe vhodná)Jsou tam i krátké termíny.Já sama jsem se mohla rozhodnou jestli chci bandáž nebo tubu ještě večer před operací Laughing Mám tubu a jsem max.spokojená

Lunarnice

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 10:19 am    Předmět: Citovat

já..bez komentaře!!jak to bylo myšleno?? podle sebe soudím tebe?????
Jana1

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 10:21 am    Předmět: Citovat

nadeje napsal:
No Štířinko..to ti teda povím Cool Ale jsem ráda , alespoň nemám čas přemýšlet nad hloupostma Very Happy Objehnu předoperační, pak pod kudlu...domů a hurá do práce. Jsem ráda že to stihnu v jedné neschopence, jsem teď doma po operaci karpálek a ještě měsíc asi budu, takže budu mít i čas se srovnat po té tubu a v práci si ušetřím nějaký komentáře a vysvětlování, proč zase budu nemocná.

Tak jsem ráda,že jsi spokojená alespoň dalčí človíček zjistí že zlaté ruce a srdce pana doktora jsou pravdou.Drž se ráda jsem tě poznala byť jen letecky Laughing

zdenka majerová

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 12:17 pm    Předmět: Citovat

já,také by se dalo říct,že potrefená husa vždy zakejhá..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
SuperS

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 2:32 pm    Předmět: Citovat

Jani teď jedu do Zlína,ale pokud tu budeš večer ráda s tebou pokecám na ICQ......budu se těšit Laughing

[/url]
nadeje

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 4:48 pm    Předmět: Citovat

Tak tady je ten odkaz Very Happy http://www.youtube.com/watch?v=KAKhpKBEMKI tak na to mrkni. Je to sice na bypass ale pro představu to stačí Cool

[/url]

Tubulizace 28.Dubna.2009
MUDr. Martin Hrubý Turnov
35 let, vdaná, 1x Terka , čtyři čičiny Smile
SuperS

PříspěvekZaslal: so duben 18, 2009 7:06 pm    Předmět: Citovat

nadeje napsal:
Tak tady je ten odkaz Very Happy http://www.youtube.com/watch?v=KAKhpKBEMKI tak na to mrkni. Je to sice na bypass ale pro představu to stačí Cool

Nadeje díky,ale brrrr......vydržela jsem to do půlky Laughing Laughing asik budu mít divoké sny Rolling Eyes Rolling Eyes

[/url]
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 376, 377, 378 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: