| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
GeminiM
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 8:32 am Předmět: |
|
|
Ahoj Leontýnko, jasně že kolečka po chodbě mi pomohla Dík moc za radu. Jaký jsem měla z tý cesty obavy, tak jsem zvládla bez problémů trolejbus i autobus v Plzni. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leontýnka
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 8:36 am Předmět: |
|
|
| Gemini to jsi dobrá.Já jsem jela Pendolinem až do Olomouce přes tři hodiny.Bylo to nepříjemné,ale dalo se to vydržetTeď už jenom pojedou kilča dolů.Já jsem dva měsíce po operaci a jde to pořád |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 8:44 am Předmět: |
|
|
Ahoj všichni,Belinko všichni ty chlapy jsou asi fakt stejný.No neboj ten můj mi už taky leze na nervy ,nehlídá mi množství,ale časy.Děsně mi s tím leze na nervy ,jak se vždycky významně podívá na hodiny a nezapomene říct...Miško,to ale nejsou 3 hodiny ,to jsou slabý 2....Jogurty zatím nehážu možná k tomu ,ale dojde.Jak to může stíhat ,ty časy hlídat?Už aby mi doplnili tu komůrku a zase bude klid.Mě samotnou to mrzí,že jím o chlup víc a trochu častěji.Zatím netloustnu,ale taky nehubnu. No jo dali jsme se na vojnu,tak musíme bojovat.To zase bude dobrý a půjde to! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 8:57 am Předmět: |
|
|
Trixl-jogurt slízal pes,zbytek jsem uklidila já.A manžel se šel vysprchovat(taky sám)trefila jsem se.
No Míšo mě to asi taky budou doplnovat v prosinci.Jím taktéž častěji a větší porce než tu píšou ostatní Už aby to bylo.Jinak budu asi večer na nově ve zprávách,titulek:ZABILA MANŽELA KVŮLI JÍDLU.
Ne myslím že to zas bude dobrý,chlapi jsou občas pošahaný.Ale hlavně že jsou  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 9:08 am Předmět: |
|
|
| ¨GeminiM-kolik má direk po operaci??A vy ostatní? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leontýnka
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 10:25 am Předmět: |
|
|
| Belo já mám 5 dírek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 10:36 am Předmět: |
|
|
| já mám taky 5 dírek.No i když mi manžel leze tím hlídáním na nervy,jsem ráda že ho mám a hlídá,je mi to nepříjemný a občas si taky rozmyslím,právě kvůli těm blbým kecům ,do lednice šáhnout. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 10:50 am Předmět: |
|
|
Jo tak je to dobrý mám jich taky pět A máte v pupíku dirku nebo ne?Já ne,ale kolegyně co tam se mnou byla,jí má.Mě jí tam asi nechtěli dělat,už jsem tam kdysi jednu měla po žlučníku.
Míšo-mě taky leze na nervy a někdy hodně,tak mu říkám že na hlídání mám psa a ne jeho.No a pes mi vždycky všechno sežere,je to zlatíčko ví že se panička trápí kuli tomu že je tlustá,tak radši at je tlustý on  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 11:04 am Předmět: |
|
|
Taky 5 3x na dva stehy, 1x na jeden steh a tu s tím portem nevím přesně, protože jí mám zalepenou, ale asi 3 stehy Říkala mi sestřička, že až vyndají stehy je dobré to lehse masírovat měsíčkovou mastí.Tak jsem říkala, že jsem jí zrovna v létě dělala ze sádla a včelího vosku, tak ta je prý nejlepší. Škoda, že se nepotkáváme, rozdávala bych. Posílat se to nedá, protože to musí být v lednici  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 11:17 am Předmět: |
|
|
Já taky nemám jizvu v pupíku,ani blízko něj.Můj pes taky za mě dojídá,ale už má taky dietu.Mám pudla měl 4 kg a co jsem po bandáži má 5,7 kg a nekecám.Bude muset asi taky na bandáž,pudl je psí atlet a ne valibuk.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 12:14 pm Předmět: GeminiM |
|
|
Ahojky Mirčo, a kdy že jdeš na tu kontrolu? že bys mi tam jednu mastičku přivezla.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bela
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 12:25 pm Předmět: |
|
|
GeminiM a kdo tě operoval?Mě primář a nejlepší bylo,když jsem si pak primáře spletla se zřízencem stejně mám talent na trapasy tuhle jsem jela k opraváři s autem jmenuje se Čáp no a já mu povídám:prosím vás je tu někde pan Pštros?A on:ne není já jsem Čáp ale to máte jedno pták jako pták.Ty brďo mě bylo trapně,že jsem ani nevěděla proč jsem tam vlastně jela. Teď už se tomu směju,ale byla jsem červená až na p....i  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 6:39 pm Předmět: |
|
|
To martina:
na kontrolu jdu 1.11. pak si někdy kolem 17.11. pojedu do Prahy pro chovnýho myšáka. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 6:47 pm Předmět: |
|
|
To bela:
ty jsi tedy dobrá
Operoval mě asi pan doktor Melechovský, jestli to říkám správně, a je to ten co mě přijímal dole na ambulanci. Říkal mi, že ho bolí celý člověk a že na tom sále bude trpět víc než já, tak jsem řekla, že mě to asi bude jedno, protože budu spinkat. Primáře jsem viděla nejspíš v den odchodu na vizitě, byl docela příjemnej, takovej velkej chlap Já jsem to tam ani nějak nezkoumala. Bylo mi blbý ptát se kdo je kdo. Nevim proč, ale bylo  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Leontýnka
|
Zaslal: so říjen 28, 2006 4:15 pm Předmět: |
|
|
| Kde jste dnes všichni? |
|
| Návrat nahoru |