Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 319, 320, 321 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
martina

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 10:05 am    Předmět: Citovat

Jíťa63 napsal:
I já Ti Martino přeji moc a moc štěstí.A příští pondělí jsi doma.Jo a nezapomeň si vzít sebou toaleťák,ten si podle jedné sestřičky musíme brát z domova. Laughing Laughing Já blbec si myslela,že do nadstandartu patří i ten Embarassed Embarassed Ahoj

No tak to díky za radu Laughing Laughing Laughing , ten bych si opravdu vzhledem k tomu, že jsem si objednala nadstandart nevzala Crying or Very sad - myslela jsem si jako ty, že je to součást této služby Laughing Laughing Laughing

A ono ne Rolling Eyes Embarassed Rolling Eyes . Už si ho přídávám do tašky Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
snetka

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 7:52 pm    Předmět: Citovat

Marti držím palce,bude to všechno dobré.Ahoj Alena

[/url]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Hannach11

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 8:16 pm    Předmět: Citovat

Ahojky,já byla v Turnově na nadstandardu a toaleťák jsem teda dostala Laughing . Jinak taky tubu doporučuji...marti,držím palce.

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

PříspěvekZaslal: so listopad 29, 2008 8:44 pm    Předmět: Citovat

Martino - držím palce !!! Very Happy

[/url]
Libuše

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:03 pm    Předmět: Citovat

Martino taky ti držim palce .

[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml)
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:23 pm    Předmět: Citovat

Martinko......přeji to úpsněšné vkročení do dalších dnů ..které tě ted čekají Razz ..at se všechno vydaří,krásně zahojí a ta zatracená kilíčka ,at tě velmi brzo opouštějí a nikdy se už nevrátí....MOC NA TEBE MYSLÍM HOLČÍ ..OPATRUJ SE A TFUJ TFUJ TFUJ .... ... ....

P.S.až žasnu jak to jde v tom Turnově šmahem,že ani nějaké ta gastro a sono atd.asik nechtějí...supér.. Wink Razz Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Hannach11

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:33 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca napsal:
Martinko......přeji to úpsněšné vkročení do dalších dnů ..které tě ted čekají Razz ..at se všechno vydaří,krásně zahojí a ta zatracená kilíčka ,at tě velmi brzo opouštějí a nikdy se už nevrátí....MOC NA TEBE MYSLÍM HOLČÍ ..OPATRUJ SE A TFUJ TFUJ TFUJ .... ... ....

P.S.až žasnu jak to jde v tom Turnově šmahem,že ani nějaké ta gastro a sono atd.asik nechtějí...supér.. Wink Razz Wink

Ahojky,tak to máme všichni hotové a kdo nemá,jde na to...jsou tam profíci...né patlalové...vědí co dělají Very Happy

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let
martina

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:43 pm    Předmět: Citovat

Milca-berca napsal:

Díky moc Mili, ale neboj nejde to tak šmahem jak se zdá. Mám za sebou rentgen žaludku a ve středu po nástupu mě čeká gastro, takže mám přijet na lačno, ve čtvrtek veškerá předoperační vyšetření - krev, ekg, interna a teprve v pátek sál. \|Musím projít vším jen je to najednou a na jednom místě.

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
martina

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:45 pm    Předmět: Citovat

A jinak moc a moc děkuju všem, kteří na mě myslí. Moc to potřebuju, protože strach mě začíná ovládat. Vím do čeho jdu a proto je to asi o trochu horší.

Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:46 pm    Předmět: Citovat

Martinko..nu ahojenky...nu já si říkala,že by šlo nějak divně rychle bez těch všech vyšetření..jsem ráda,že tě tam tak krásně přijali a budeš to mít po tom divném zážitku z Homolky ,velmi brzo za sebou...sic vánoce pro letošek budou uTebe ve znamení hodně dietním..ale za to ,to stojí.Mě bude volat dr.Doležalová příští týden termín operace,byla jsem v ISCARU..čtvrtek...a mám čekat první ču druhý týden v lednu...bude operovat Kasalecký...tak jsem zvědavá.Všechno mě vypověděla jaká jsou pro a proti ,co mohu čekat..je to stejně velké rozhodnutí pro mě..ale jdu do toho!!...

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:50 pm    Předmět: Citovat

Martí plně Tvůj strah chápu a ten mě už dohání ted....a to stále nevím přesně kdy na to půjdu....a nedovedu si to zatím přesdtavit tak velký zákrok a tolik šitího vně těla

Hannach..já nemyslím,že tam byli nějaké extra...a inde patlalové,někdy se prostě operace nezdaří tak jak by měla.. což je smutnéSad ..prostě ted je v modě Turnov Wink ...a jede to tam jak po másle..a je to dobře a snad jsou a budou všichni spokojení a otom to má být... Wink Já třeba zůstávám věrná stále ISCARU...a každej obhajuje to tam kde se daří či zadařilo na 100% Wink Gratuluji ke kilíčkum ,které jsou v nenávratnu...supér jen tak dál Razz Razz Razz

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
martina

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:51 pm    Předmět: Citovat

Jasně Mili, jdi do toho. Všechno na světě přináší svoje pro a proti a ty máš hrozně velkou motivaci, abys tohle všechno podstoupila.
A budou ti teda dělat tubulizaci nebo bypass?

Milca-berca

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:54 pm    Předmět: Citovat

Martí nejdu na tubulizaci jdu na něco jako baypass..jen trošku inačí ale v podstatě je to to samé ....je to ten samej princip...a jen to má jinačí název ..jinak mě to přijde stejné jen jeden řez na střevu je jinčí a tak nějak...sama jsem v tom zamotaná....to víš myšlenky řádí jak černá ruka... podvědomí hlodá ale zase druhé já vím,že to dělám pro něco..po čem toužím,ikdyž to mě mimí nezaručí..já vím...Hlavně budu mnohem více hlídaná v případném těhu než bych byla "jen" po IVF případném... Wink více odběru kontrol atd..ale moc mě Doležalová přeje...a vím,že by mě jinak na to nedala doporučené ..
Jíťa63

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 2:57 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Martino,
neboj uteče to,V Turnově je výhoda,že Tě vezmou rychle hned ráno a nemusíš čekat v pořadí.(Takoví ty banality jako slepák, dělají na vrátnici) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
JInak jsem koukala,že tam nebudeš sama ,ale i s Mirael...(takže jestli nebudete ležet každá jinde- lépe Vám to uteče (Jinde myslím to, že já jsem třeba ležela na nadstandartu na urologii a třeba Ivča63 na gyndě.Ale dr. Hrubý chodí denně i později večer obcházet své ovečky.
Takže Ti držím pěsti.

[/url]

45 let,vdaná,2 dcery(18 a 22)
Tubulizace Turnov- 19.11,08.
Gabča

PříspěvekZaslal: ne listopad 30, 2008 5:10 pm    Předmět: Hodně štěstí! Citovat

Marti,
Přeju hodně štěstí, aby vše dobře dopadlo a doběhla jsi ke svému vysněnému cíli !
Držím pěsti !!!

Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 319, 320, 321 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: