Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 309, 310, 311 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 11:27 pm Předmět: |
|
|
Maruško v Olomouci to je trošku jinak, ten lékař co odešel do Přerova, to je tentýž co jsme k němu chodili, pouze změnil nemocnici, město a již není lékař, ale primář. Jezdíme tedy stále ke stejnému, pouze jinam. V Olomouci se neoperovalo, on vše domlouval v ISCARE. V Přerově je nyní poradna, ale operace se tam také neprovádí, musím zjistit, kam se jezdí, jestli stále do ISCARE nebo mají již něco jiného. Oni nyní spadají pod AGEL a ten dělá bandáže a tubulizace ve Valašském Meziříčí. Moudřejší budu až 23.10.  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 8:25 am Předmět: |
|
|
JSEM RÁDA,že se tady začlo o problémech psát, protože já jsem tady četla samou chválu .Vyptávala jsem se mnoha holek a ty mi řekly jen že o problemech slýchavaly, ale že tu moc nikdo nepsal.Je pravda že jak napsala Hanah , tak najednou vykoukly i ty jiné problemy s bandáži, ale je to i dobře, protože to člověku pomuže v rozhodování, nebo alespon v tom jakej zákrok podstoupit.Osobně si myslím, že mnohem více lidí bude podstupovat tubulizace,protože snich jsem ještě žadnej problem nečetla, tak snad nejsou jen taky schovane jako jiní
bestickovaděkuji. Já vím co myslíš.Ve jste to co jíte to je opravdu na tělo každej tam má jinej problem, takže určitě nemužu držet diety co mají cukrovkáři a tak, protože já ty problemy ZATÍM nemám, ale zatím jen dodržuji pet porcí denně a menší porce .Převažuji si z lehka oběd.a nejsem na sebe tak přísná jako ve jste to co jíte, ale myslela jsem tím ten režim a že kontroluji co jím, ale určitě ten pořad je hodně přisnej to bych sama nevydržela, kdybych musela mít takovej vojenskej řád a kdybych to vydržela tak určitě ne dlouho. Víš Moni v těhotenství bývají na začátku těhotenství nevolnosti.Jako bulimička bych tim už musela zabít plod v sobě a jako bulimička, nebo anorektička byhc nemněla tak užasne zdrave dítě protože anorektičky a bulimičky přijdou o menstruaci a kolikrát ani nemusí mít děti. A jak už tu bylo zminovane sto kilovej bulimik neexistuje:-D
RENDYJá vím, že jsi mě nepřemluvala.Napsala jsi to s tvého pohledu.V pohodě a nebojs ejá všechno moc zvažovala.Proto jsem měla pořád neustále na někoho tolik otázek nesmyslných zajímaly mě kdejake detajly . Já jsem od mala strašpitel z nemocnic a jakých koliv zákroku víš?A tak proto jse vše zvažovala.A jakmile tady vykoukly ty ruzne problemy a pak jsem byla ještě na jine diskuzi o bandáži a tam taky měly problemy, tak jsem si řekla že bandáž letos ještě vážně nechci.Tady jde o to že mám strach že mi to udělá nějakej problem a já pak nakonec budu muset odkládat i druhe dítě .A to nechci.Chci právě být sama sebou a říct si ted chci dítě a tak naněm začnu pracovat.Po bandáži bych mohla za 8měsícu to mi nevadí já dítě nechci hnedka, ale pak? Mé dítě se nám povedlo skoro za rok a co když zase to tak bude .co kdyby bandáž dělala problem a musela by ven a zase než byse to zahojilo dalších 8 měsícu a to je pořád to a tamto, takže ted budu vážně hubnout sama a uvidíme a třeba po druhem dítěti někdy se rozhodnu a kdo ví co za tu dobu už bude za zákroky:-)a co medicína zase vymyslí za zázrak.
Všechno jsme to zvažovala právě kvuli ditěti.Já byla rozhodnuta stoprocentně na bandáž , protože znám holk yoc sní problem nemají a když slyšíte jen klady tak to je radost to chce člověk hned, ale jakmile už čtu i komplikace tak i mala nejistota se probere ve velkou .
Marie Sděkuji jsem ráda, že to takhle píšeš. A máš pravdu přesně jak to píšeš tak to cítím. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 9:10 am Předmět: operace |
|
|
Pppoperlo ,uvidíš sama jak ti bude a budeš se cítit na tu operaci někdy jít,já jsem už od ledna toho to roku věděla ,že to existuje a žw se prováděj ty operace bandáže žaludku adt ataky jsem to už dříve veděla,že se to provádělo,mám známou co tu u Nás na vesmici bydlela tak na to šla před 10 lety ale svou neukázněnost si tu bandáž přejedla,ale zase to byly staršší metody a nebyly jako jsou ted.Jsou ted modernější a ona mněla textilní kroužek tak asi to nebylo zrovna ono,ale to je ted jedno a já sama jak jsem tu psala jsem se rozhodla jít na to v červnu a 23.9.jsem to mněla zasebou a věř,že to nebyla jediná má operace v mém životě a nebudu lhát vždy když jsem šla zase na operaci tak jsem mněla strach jestly mně proberou nebo né a to je vše co jsem ti chtěla napsat a držím ti palce at se ti to podaří i bez bandáže.Rendy _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 9:18 am Předmět: |
|
|
Petro,zajdi si k obezitoložce,na polikliniku FN v Porubě,jmenuje se dr.Benešová,je naprosto skvělá,musíš,jí ale říct vše i ty tvé bývalé problémy z jídlem,hodně to pomůže a důvěra je důležitá..Potřebuješ ale doporučení od obvoďáka..jestli chceš číslo,pošlu ti ho sz _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ppperla
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 11:27 am Předmět: |
|
|
RENDY
Já taky o bandážích vím 4roky jen tehdy jsem spíše znála tu pevnou bandáž ne tu regulovatelnou.Regulovatelnou jsem poznala až když si jí dala Helenka všehcno má sve pro i proti:-) no uvidíme však zákrok mužu podstoupit kdykoliv
bestickova Děkuji , ale Ostrava je pro mě hodně z ruky optám se spíše tady v mém okrese a nebo přímo me obvodní lékařky ta je z Opavy a bude znát i jiné lékaře |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zuzka30
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 7:33 am Předmět: jdu do nemocnice... |
|
|
Ahojky,tak jsem se také konečně dočkala...zítra nastupuji do nemocnice na bandáž...moc se těším,ale taky se bojím že nezhubnu...čtu tady jak někdo krásně hubne a pak jak někdo nehubne vůbec...tak jim tam musím zítra říct aby mi to pořádně utáhli aby to fungovalo.Jdu do Kolína,nemá někdo z tého nemocnice zkušenosti?Díky Zuzka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 4:59 pm Předmět: operace |
|
|
Ahoj holky dnes jsem byla na kontrole od operace a tak mně doktor pochválil a tak dále mám pokračovat a za týden mám jít znovu na rengen žaludku a na doplnení je to bolestivé nebo né mám stoho docela obavy,vím operace je vetší bolest než toto ale i tak.Rendy _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: po říjen 20, 2008 6:03 pm Předmět: |
|
|
Rendy,vůbec to nebolí,je to jako injekce,vlastně je to injekce...neboj..já mám za sebou i vytáhnutí tekutiny a to je bolest,ale doplnění ne  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 2:44 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem, jdu si pro podporu, zítra nastupuji do Turnova, ve čtvrtek mě čeká předoperační vyšetření a v pátek na sál - 2 v 1. Pocity smíšené, barák vygruntovanej, abych na to tolik nemyslela,raději jsem ho obrátila naruby, strach na stupnici 1- 10 je zatím asi na osmičce, ale k desítce dojdu velice brzy. Díky vám, že jste, jak budu moct, ozvu se! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 2:57 pm Předmět: Jsi jednička! |
|
|
Ivko, jsi jednička 2 v 1 ( dvě operace v jednom těle najednou) to tu ještě nebylo. Tubulizovaná a bez kamenů, to je bomba !
Držím palce, aby jsi byla brzy doma a posouvala metřík k vysněné váze.
Ničeho se neboj, jsme s Tebou  _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hannach11
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 6:01 pm Předmět: |
|
|
Operace 2v1 tu už byla a dokonce v Turnově..neboj,...bude to ok  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQ0pvir/]
[
[/url]
6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 6:24 pm Předmět: |
|
|
dobře to dopadne neboj, s bandáží dělali žlučník v iscare i terezce a janě z opavy taky tubulizaci a žlučník. tak držím palec!  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ludmila
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 6:54 pm Předmět: |
|
|
Ivi, budu držet všechny palce co mám a určitě to dopadne dobře, neboj. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wXlindW/]
[/url]
Lidka 51 let
8.10.2008 tubulizace ve FNUSA Brno
před operací 13 kg a jedeme dál .... ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iva63
|
Zaslal: út říjen 21, 2008 7:12 pm Předmět: |
|
|
Děvčata, strašně Vám děkuji za vaši podporu, moc si jí vážím. Strach je strašnej nervožrout. Budu na Vaše slova myslet!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wK9eHIF/]
[/url]
"2v1" - aneb žlučník a tubulizace najednou, Turnov, 24.10.2008, 48 let
nástup na op 145kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: st říjen 22, 2008 8:30 am Předmět: |
|
|
Iva63 taky držim palečky. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|