Jdi na str�nku P�edchoz� 1, 2, 3, 4, 5 ... 728, 729, 730 Dal��
Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma |
Autor |
Zpr�va |
MICHAELA
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 141
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 2:42 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky L,ve �tvrtek m� n�stup i jaja.V�dyd�jsem j� ��kala �e tam sama ur�it� nebude.A ty se neboj at�jsi �ensk� nebo chlap,bude to dobr�.Tedy ��k� to bela,matrix,Eva,V�ra,Mil�a,Martina 2 a j� jim v���m(mus�m proto�e jsem srab�k a taky boj�m).Oni by n�m ur�it� nelhali,nemaj� d�vod.Tak se dr�!!!!!A nezapomen� n�m co jdem po tob� d�t v�d�t.Pa pa |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 4:06 pm P�edm�t: |
|
|
Tak to se tam s jajou ur�it� uvid�m....
Jo a jinak jsme holka....
Kdy� tak a� mi jaja p�sne na mail,jestli chce.
L |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Eva
Zalo�en: 2.8.2006 P��sp�vky: 25 Bydli�t�: �st� nad Labem
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 5:50 pm P�edm�t: |
|
|
Ahoj nov� spolubojovnice L,
opravdu se nemus�te z�kroku b�t.J� jsem byla vystresovan�,�e mi s toho vylezl nahoru tlak ,zbyte�n�.
Prim�� je opravdu morous,ale um�!!!!A Melechovsk� je nav�c hezk�,mlad� a sympatick�chlap .
V�m v�em ,co na operaci jdete dr��m pale�ky a jak budete moci hned napi�te |
|
N�vrat nahoru |
|
|
L
Zalo�en: 6.8.2006 P��sp�vky: 124 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 6:00 pm P�edm�t: |
|
|
No j� asi nem��u ��ct,�e bych se vylo�en� b�la..,ale je to prost� n�co nezn�m�ho,tak�e z toho nezn�ma jde trochu strach,ale ze samotn� v�ci ani asi ne.Mo�n� tedy
D�ky za podporu.L. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Martina 2
Zalo�en: 4.8.2006 P��sp�vky: 86 Bydli�t�: Zl�nsko
|
Zaslal: ne srpen 06, 2006 7:10 pm P�edm�t: |
|
|
Nebojte se. Je to v pohod�. Operaci stejn� zasp�te a pak........kdo rodil, za�il hor�� bolest. O moc hor��. Jestli jste byla n�kter� na slep�m st�ev�, tak asi tak to bude bolet po operaci. V�n� se nebojte.
A t�t� se. Budete hubnout!
Tak se holky dr�te!
Pa. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Jaja
Zalo�en: 24.7.2006 P��sp�vky: 57 Bydli�t�: Praha
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 6:52 am P�edm�t: |
|
|
�auky L, tak to jsem opravdu r�da, �e tam bude taky n�kdo kdo se aspo� ozval. Taky se bojim, bojim , ale ur�it� to zvl�dnem. J� m�m n�stup 10.8. a je�t� ten den m� budou operovat. Snad se tam uvid�me .V�em moc d�kuji za podporu. Jaja |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
Zalo�en: 31.7.2006 P��sp�vky: 916 Bydli�t�: st�edn� �echy
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 1:18 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky Michaelo, tob� se to taky u� bl��, �e? Dr��m ti pale�ky a budu na tebe moc vzpom�nat, �e u� to m� za sebou. P��t� t�den, �e? Ty u� bude� po operaci a j� p�jdu na prvn� konzultaci. Tad te� hlavn� nenastydnout, co� v tomhle po�as� nen� ��dn� probl�m. Opatruj se a vy v�echni, kter� to v nejbli��� dob� �ek� tak�. Pa a p��t� se u� bude� takhle usm�vat. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 1:52 pm P�edm�t: |
|
|
Martino,moc ti d�kuju za ty pale�ky a za tvoj� podporu.�lov�ku je fakt 100x l�p,kdy� v� �e je mu p��no.Opravdu n�m v�em moc,moc p�eju aby jsme to zvl�dly,v�echny kdo se na to chystaj�,aby bez probl�m� pro�li kole�kem vy�et�en� a �ekatelky aby se do�kali a za�li hubnout a ty co u� hubnou,aby pokra�ovali tekhle skv�le d�l.Jsem n�jak� na m�kko,asi z toho hladov�n� a nebo z nerv� .Tak se m�jte hezky a �auky,jdu to spl�chnout �ajem. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 2:46 pm P�edm�t: |
|
|
M�o, spl�chni �ajem a dr� se. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Eva
Zalo�en: 2.8.2006 P��sp�vky: 25 Bydli�t�: �st� nad Labem
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 5:58 pm P�edm�t: |
|
|
to jsou nervy p�ed operac�(pokuid jsem se neztratila a opravdu jsi p�ed ).......dej si �aj��ek s citr�nkem(to je mazec,te� v l�t�) a hezky odpo��vej.........p�e�ky kr�snou kn�ku a bu� happy papa |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 6:20 pm P�edm�t: |
|
|
Evi�ko,�aj��ek by mi slu�el s rum��kem abych se uklidnila ,ale bohu�el spokojit se mus�m s oby�ejn�m ovocn�m.Rum��ek by m� moment�ln� usmrtil,kdy� hladov�m.Kn�ka asi taky neprojde,nedok�u soust�edit my�lenky.Je�t� �e m�m toho svi�t� a ten se mi o z�bavu postar�.Taky jste to tak ��len� pro��vali,to snad ani nen� strach ale obavy abych na posledn� chv�li t�eba nechytla ne�tovice ,nebo n�jak� sajrajt po kter� by m� museli odstavit na druhou kolej,nebo doktor aby mi nakonec neonemocn�l a pak m�m p�i narkoze nejd��v v�dycky strach �e v�as neusnu a oni m� za�nou kuchat p�i v�dom� a pak zase �e se neprobud�m.No zmatl�k to jsem j� ,proto ty nervy.Je�t� �e v�s tu m�m a m��u se v�m vybulit. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
Milca-berca
Zalo�en: 27.7.2006 P��sp�vky: 234 Bydli�t�: Bene�ov,35let,bezd�tn�
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 8:23 pm P�edm�t: |
|
|
M�o neboj se...nen� �eho.Taky jsem se b�la ale m�la jsem narkozu v sob� ani nev�m jak a spinkala jsem jako nemluvn� a probrala jsem se a� na JIPce.Tekli m� slzi�ky jako hr�ky po tv���ch a ptali se m� zda m� n�co bol� ..ale j� plakala od radosti,�e jsem se probudila a m�m to za sebou.Jen jsem si sahala na b��ko zda m�m jizvi�ky mal� a nebo velk� �ez p�es cel� b��ko .J� nehladov�la...jen jsem nesm�la ve�e�et posledn� den...a jen lehkou stravu dva dny p�es operac�....asi je to u ka�d�ho jinak.To hu� vydr�� stoj� to p�eci zato jsi �ikulka p�eci.Dr��m p�sti�ky. |
|
N�vrat nahoru |
|
|
MICHAELA
|
Zaslal: po srpen 07, 2006 8:45 pm P�edm�t: |
|
|
Tak to jsem Mil�o r�da,�e nejsem takov� janek sama(neber to jako ur�ku),j� v�m �e pravd�podobnost,�e se nevzbud�m je mal�,ale je tam to ALE,tak�e jsem se b�la,boj�m a b�t asi v�dycky budu.I kdy� v�m �e dokto�i jsou mach�i a d�laj� svoj� pr�ci jak nejl�p um�.P�esto ti d�kuji za povzbuzen�.Je to moc mil�,opravdu!Hlt�m tady (kdy� nem��u j�dlo)ka�dou zpr�vi�ku a v�imla jsi si jak n�s pomalou�ku p�ib�v�?Je vid�t �e to v�ichni moc pot�ebujeme,ty zku�enosti z prvn� ruky a tu �t�chu...�e to nic nen� a �e to zvl�dnem...a to jak potom p�kn� sni�ujete svoj� v�hu,to je obrovsk� motivace a takov� motorek ,co n�s �ene d�l,dot�hnout to do konce a p��n� brzy se taky moci pochlubit sama se sebou.Jen douf�m �e bude ��m.Podle toho co sem p�ete,jste ve fin�le skoro v�ichni spokojen�.Ot�zkou je jestli by sem ty kter�m to nevy�lo napsali,vyj�mkou je Evka,ale t� to snad taky tet�u� p�jde,kdy� j� doplnili kom�rku.Tak ahojky a dobrou noc |
|
N�vrat nahoru |
|
|
bela
Zalo�en: 17.7.2006 P��sp�vky: 113 Bydli�t�: JI�N� �ECHY
|
Zaslal: �t srpen 08, 2006 6:06 am P�edm�t: |
|
|
Ahoj hol�iny
Nebojte,ono to teda asi moc nepom��e j� se taky b�la mocinky moc,ale jsem �iv� a v po��dku.��kejte si,�e kdy� to zvl�dli jin� tak to zvl�dnete taky
J� jsem jim na s�le tvrdila,�e neusnu,�e jsem tak nervozn�,�e se mi fakt sp�t nechce.M�li ze m� docela pr�u.No a usnula jsem.Stejn� by m� zaj�malo jak to d�laj Fakt se mi sp�t necht�lo.
Tak jd�te na proch�zku-to pom�halo m�.Hlavn� kl�dek a no�ky v teple a� je�t� nenastydnete
Tak se dr�te a my na v�s budem myslet fakt opravdu n�m v��te,�e to bude v pohod� |
|
N�vrat nahoru |
|
|
martina
|
Zaslal: �t srpen 08, 2006 12:57 pm P�edm�t: |
|
|
Ahojky M�o, je pravda, �e sem nikdo, komu to nevy�lo nep�e. Bohu�el ze sv�ho okol� zn�m jednu pan�, kter� toto podstoupila p�ed n�kolika lety ze zdravotn�ch d�vod� a vlastn� z donucen� doktor�, m�la 150 kg. Zhubla, ale potom se za�ala cp�t a doslova se pro�rala celou band��, dnes m� p�es 200 kg, sotva chod�, do autobusu nevyleze, nevejde se do dve��, do v�tahu se mus� rv�t bokem. No je to hr�za a dost odstra�uj�c� p��klad. ALe o tom tohle asi opravdu je. �lov�k to mus� cht�t s�m, nesm� se do toho nechat donutit, proto�e pak to je k ni�emu. Tohle v ��dn�m p��pad� nem� b�t zastra�ov�n�, ale je to zku�enost. Ale n�m se to st�t nem��e, proto�e my to CHCEME, �e? |
|
N�vrat nahoru |
|
|
|
|
|
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra. Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru. Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru. Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.
|
|