Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 286, 287, 288 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kokos
|
Zaslal: pá září 05, 2008 9:03 am Předmět: ??? |
|
|
Se to dobře říká, ale nechci lítat pak po nemocnicích.................. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: pá září 05, 2008 9:07 am Předmět: |
|
|
Komplikace můžeš mít i po vytržení zubu. A to kvůli tomu taky neodložíš a nebudeš chodit s "bolavou hubou". Byla jsem na tom podobně jako ty ( s váhou) a dnes mám skoro o 20 kg méně ( za necelé 3 měsíce). Nebolí mě kolena ani záda jako dříve a spousta lidí mi říká, že mi to sluší. Zase dobíhám tramvaje a sportuju. Chce to ještě jiný komentář? Já kvůli těm věcem, o kterých píšeš, nakonec zvolila tubulizaci=sleeve resekci žaludku. Přečti si něco o tom a začni nový život , je to super! Dáša _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
Zaslal: pá září 05, 2008 9:25 am Předmět: nebezpečí bandáže |
|
|
Ahojky!!já na tom byla podobně jako Ty,3 roky jsem to zvažovala a když jsem se už nemohla unést,řekla jsem si a dost!!a dneska mi zbývá pár dní před resekcí žaludku a po tom,co jsem si přečetla tady na foru vím,že svého rozhodnutí litovat nebudu,ikdyž to bude ze začátku opravdu moooc těžké.. _________________
[/url]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: pá září 05, 2008 9:27 am Předmět: ???????????????? |
|
|
Co to je ta resekce? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bestickova
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: pá září 05, 2008 11:42 am Předmět: |
|
|
Ahojky kokosko, nedivím se ti, že máš strach. Nebylo by ani přirozené kdybys ho neměla. Je to rozhodnutí, které za tebe nikdo nevyřeší. Ty musíš vědět jestli ti všechny ty vedlejší účinky stojí za to, aby si se začala cítit jako člověk, aby ses nebála jít do společnosti, aby si na tebe neukazovali prstem. Ano máš pravdu, že jsou lidé, kterým to nepomohlo, ale bylo to opravdu bandáží? Nebylo to jejich neukázněností? Víš ona ta bandáž za tebe nezhubne, záleží opět jen na tobě, ty musíš hlavně chtít. Ona ti má pouze pomoct. Jestli ale této metodě nevěříš a tak k tomu i přistupuješ nejsi ten správný kandidát. Musíš věřit a udělat vše proto, aby si to byla zrovna ty, které pomohla. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: pá září 05, 2008 12:24 pm Předmět: ahoj |
|
|
víš, já se chci snažit, ale všichni to tak komentují, jakoby to byla pomalu stejná dřina, to hubnutí s a bez bandáže |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: pá září 05, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
Kokosko, ale ona to dřina opravdu je. Bez kázně by nikdo nebyl tam kde je. Výhoda je v tom, že nepociťuješ návaly hladu, že ti stačí málo, aby si měla dost. Ale v případě, že neudržíš svoje chutě na uzdě, což bych řekla je kámen úrazu u diet, bylo to k ničemu. Budeš se přejídat, roztahovat žaludek, když budeš jíst kalorické bomby, tak to bude to samé. Je pak jedno jestli jíš málo, když ti to kaloricky vydá za oběd i s večeří, ale to jsou věci, které určitě znáš. Nic není zadarmo, a je proto nutný proto taky něco udělat. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gabča
|
Zaslal: pá září 05, 2008 12:48 pm Předmět: Bez práce nejsou koláče |
|
|
Lucko,
hubnutí je vždy " běh na dlouhou trať", s bandáží i bez ní. Bandáž či jiná operace Tě přibrzdí jíst velké porce a tím tloustnout. Většina z nás, má nadváhu proto, že víc přímala, než vydávala. Shodit 30-50kg je prostě vždy dřina.  _________________
Hubnu od 20.6.08 ,tubulizace 3.11.08 Prof.MUDr. Kasalický, před operací zhubnuto 25 kg, 53let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lú
|
Zaslal: pá září 05, 2008 1:21 pm Předmět: |
|
|
Kokos - jak píšou ostatní - dřina to prostě je.Ale to omezení množství ti v té námaze uleví. A rizika ? Ano i ta jsou. Ne každý je bez komplikací.Taky jsem se bála. Zatím se mě žádné komplikace nedotkly a rozhodnutí jít na bandáž považuju za jedno z nejlepších,která jsem v životě udělala.
S těmi kily,co jsme si nahromadili,to už prostě bezpracně dolů nepůjde. _________________ 32 let,synek 6 let
bandáž 4.1.2008
před operací -11kg
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: pá září 05, 2008 3:01 pm Předmět: |
|
|
Kokos ještě se dvacet kil budeš rozmýšlet a pak zjistíš jak já, že se začnou navalovat zdravotní problémy, komplikace všeho druhu. Ten vzhled je jen taková špička ledovce. Obezita na BMI40 už je vražedná.
Bandáž je tak nejjednodušší a nejjemnější metoda co můžeš zvolit. když si to rozmyslíš jde to vrátit zpátky. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Renata Levá
|
Zaslal: pá září 05, 2008 3:24 pm Předmět: |
|
|
Kokos-musím se přidat k ostatní-nic není zadarmo.Ani jedna z nás nezhubla tak,že podstoupila nějakou operaci a ty kila zmizela-jakýkoliv bariatrický zákrok je jen obr berle k sebekázni-toto jsou slova mého pana doktora-kdo to nemá v hlavě srovnané tak je to zbytečné.Znám 2kluky co přejedli bandáž protože puding,šlehačka,zmrzlina a různé jiné dobroty tim žaludkem prostě protečou at máš žaludek jakkoliv velký.Někomu to jde rychleji,někomu ne ale důležité je chtít ten život změnit a dojít si pro tu pomoc.Já sama bych nikdy takhle nezhubla-můj věčnej boj-20kg dolů a 25kg nahoru byl nekonečnej!!!!! a ačkoliv si říkám,proč si do toho nešla dřív tak vím,že všechno špatné k něčemu dobré-musela jsem si dojít k tomu extrému a když se podíváš na moji výchozí váhu tak to extrém byl ,abych pochopila,že tady mám tehdy 2letého syna pro kterého tady musím být a né umřít ve 40na nějakou nemoc způsobenou moji tlouštkou. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weG4F3Y/]
Tubulizace 5.12 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: so září 06, 2008 8:57 pm Předmět: operace |
|
|
tak se mi už blíží operace ještě 14dní a budu to mít zasebou a čím se to blíží tak jsem stoho nějak nervozní,ale ono přejde akorát mám trochu strach že to nepůjde laparoskopicky lékař mi tam psal i možný i notmální výkon tak jsem zvědavá Rendy 41 let syny 22 a 20 let _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: po září 08, 2008 9:44 am Předmět: Co tedy jíte? |
|
|
Holky a paní a slečny a co tedy vlastně po bandáži jíte? Cvičíte hodně? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kokos
|
Zaslal: po září 08, 2008 12:09 pm Předmět: Kokos |
|
|
Ta¨k mi můj obvoďák potvrzení nenapíše. Musim prý mít minimálně rok zpět potvrzení od dietologa, že mi nejde hubnout...................tak sem zas kde jsem byla...............  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|