Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 269, 270, 271 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Keisha
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 4:49 pm Předmět: |
|
|
Hani je to ruzne, me treba operovali v ten samy den co me prijali, ale myslim, ze dost casto prijimaji den pred operaci, prave kvuli tomu, aby ti udelali predoperacni vysetreni treba a aby si te ohlidali. Radsi si do Iscare zavolej a zjisti, jak je to v tvem pripade protoze opravdu kdyby te operovali v ten samy den, musis mit od pulnoci uplny pust (divim se, ze ti nic nerekli..). A vubec niceho se neboj, tyden po operaci uz ani nebudes vedet, ze do tebe necim stourali.. Hodne stesti a dej vedet, jak vsechno probehlo. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sara
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
Keisho, tak to jsi i mne potěšila, že po týdnu určitě také nebudu vědět, že do mne šťourali... a já měla obavu, jak zvládnu den po operaci skoro 250 km cestu autem domů.
Nicméně teď, dva dny před nástupem, mi přijde den po operaci straaašně daleko, ale už se na něj těším, že to budu mít za sebou. _________________ bandáž žaludku: 10.7.2008
-14 kg před bandáží...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Keisha
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 5:31 pm Předmět: |
|
|
Saro pokud budes v tom aute jenom jako spolujezdec, tak to urcite zvladnes. Asi urcite te bude tlacit v obasti portu, tak si polozis hodne sedacku, aby na to nebyl zbytecny tlak ale jinak ti nic nebude. Ja to muzu srovnat treba s cisarskym rezem po ktery mi bylo stokrat hur, takze se opravdu neni ceho bat. Udelej si zitra rozluckovy den (to pro me znamenalo, ze jsem se nazrala k prasknuti ) a uvidis, ze ti to utece jako voda.. Napis az budes zpatky doma at vime, jak ti je. _________________ Klára, 28 let/172 cm, dcera 3 roky
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sara
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 7:37 pm Předmět: |
|
|
Pojedu jako spolujezdec. Tak to jsi mne uklidnila, Keisho, děkuji. Rozlučkový den jsem si užila včera... I oblíbený řízek jsem si dala. Ode dneška jsem už docela o hladu, aby se mi trochu zmenšila játra, podle rady sestřiček v Iscare. Určitě napíši, jak přijedu. _________________ bandáž žaludku: 10.7.2008
-14 kg před bandáží...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
krata.h
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 8:13 pm Předmět: |
|
|
Sara napsal: | krata.h napsal: | Ahojky ,tak už začínám být dost nervozní a to do operace mám ještě týden.Prosím až budete mít některá čas mohla by jste mi napsat co a jak probíhá hned ten první den co tam mám přijít.Jdu na bandáž do iscare.Abych to napsala přesně jak to mám na papíře OBJEDNÁNA NA 14.7.2007 08:30 OBEZITOLOGIE,SÁL VELKÝ. To mě budou operovat hned ten den?Děkuji a omlouvám se,že otravuji,ale ani nevím jestli si mohu dát ráno kávu či ne Hanka jsem vážně už ted nervozní jako blazen |
Ahoj, já jdu také na bandáž do Iscare a nástup mám teď ve středu v 7.30 a operovat mne budou ve čtvrtek. Všechno mi vysvětlili, když mi dávali termín v tomto týdnu a v pátek ještě volali s upřesněním termínu operace a dokonce mi i řekli, co si mám vzít sebou. Myslím si, že je možné zavolat tam a domluvit se.
Jsou ochotní. |
Asi tam raději zavolám koukám kolik mi toho neřekli třeba ani o tom abych raději nic moc nejedla kvůli játrů.Děkuji a přeji mnoho úspěchů a at se jen daří _________________ [Url = http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHSiqSD/]
[Img] http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wHSiqSD/weight.png [/ img]
[/ Url]
bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sara
|
Zaslal: po červenec 07, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
Asi tam raději zavolám koukám kolik mi toho neřekli třeba ani o tom abych raději nic moc nejedla kvůli játrů.Děkuji a přeji mnoho úspěchů a at se jen daří[/quote]
Hanko, ale třeba nemáš zvětšená játra, jako já, to by ti řekli už na sonu. Ale každopádně si tam zavolej. Také ti přeji, aby ti vše dobře vyšlo a třeba se sejdeme někdy na kontrole a jistě i tady  _________________ bandáž žaludku: 10.7.2008
-14 kg před bandáží...
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 10:20 am Předmět: |
|
|
Ahojky,mě operovali v Iscare v pátek,4.7.
Nástup jsem měla ve čtvrtek ráno,a řekli mi,že operace bude až další den,takže přijít nasnídaná.Pak proběhl příjem u internistky (Dr.Šrámková)-zvážení,tlak,koukla do papírů na výsledky odběrů,samozřejmě do krku.Pak příjem u chirurga-dr.Melechovský.Ten se poptal,zdali se cítím dobře,prohlédl mi břicho,a znovu vysvětlil princip operace.Pak nás uvedli na pokoj (krásný výhled na řeku,nemít strach,připadala jsem si jak v pěkném hotelu).Když jsme se zabydlely (pokoje po 2),ještě jsme šly na UZ jater.Pak jsme jen tak poléhavaly a povídaly si,mezitís sestřička přišla občas změřit tlak,a mě ještě cukr.Dali nám lehký oběd (filé+kaše), k večeři jen bujón a na spaní jsme si řekly o prášek a spaly jak Šípkovky až do půl šesté,kdy přiěhla sestra měřit teplotu,tlak,cukr..
Pak jsme znovu usnuly,probudila nás operující paní Dr.Malčánková a dr.Melechovský,popovídali jsme,ukázaly břicha,pak mi píchli dolzin,navlíkla jsem punčochy a hurá na sál,takže cca v půl desáté jsem byla v limbu.Jo-ješt ten den před přšla anestezioložka,vyplnili jsme papíry k operaci a ptala se nás na alergie nebo potíže při dřívější anéstézii..
No a probudila jsem se kolem poledne na JIPce,bylo mi hrozně špatně od žaludku,hned mi proti tomu píchli torecan a dali emetku,ale nezvracela jsem.CCa za hodinku mě dovezli na pokoj,píchli mi tranal proti bolesti a tam jsem pospávala.Docela to boleleo,tak jsem si ještě řekla o čípek,a večer zas o injekci.Mudr.Malčánková říkala,že si máme říct a nedělat hrdinky,priotože snášení bolesti je pro tělo mnohem větší trauma,než trochu opiátku,po kterém se začnete cítit faj,a tělo pak regeneruje o sto šest..Od soboty jsem doma,ještě nejsem ve své kůži,ale čekala jsem to horší
A děkuju všem tadymže jsem se mohla poradit-a hlavně-počíst a uklidnit se tou spoustou rad a zkušeností!Holky díky,a hurá do boje s obezitou!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 10:26 am Předmět: |
|
|
Kacababa vítám doma.Jsem ráda,že to proběhlo vče O.K. a máš svůj prstýnek.Vše nej na cestě k hubnutí přeje Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 10:26 am Předmět: KACABABA |
|
|
AHOJ GRATULUJI K PRSTÝNKU MAJDA _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Karla
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 10:41 am Předmět: |
|
|
Kacaba,gratuluji a přeji Ti,aby Ti šla kilča hezky dolů Pa Kája _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wt2bK6F/]
[/url]
34 let,4 děti , Holka 16,kluk 15 a dvojčata holky 2 roky
Sleeve resekce,13.5.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
Kacababa,
Gratuluji,že jsi to zvládla a jsi hodná ,jak jsi to tu pěkně popsala operaci atd...jelikož mě to teprve čeká ,tak to potěší o tom vědět více a více A jak to zvládáš doma,co strava stačí ti vývary??toho se dojím ,že mi stačit nebudou..A prosím tě ,kdy jdeš na stehy?Chci se zeptat po operaci jestli bych na stehy mohla u nás ,tak jsem zvědavá co na to řeknuo.. _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Libuše
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 1:27 pm Předmět: |
|
|
kacababa taky tě vítam doma a přejí rychlé hubnutí a gratulace prstýnku. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4akaki/]
[/url] 57 let Bandáž 15.10.07. 7 kg.před operaci doplnění 15,4,(2 ml) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 2:05 pm Předmět: |
|
|
Děkuju všem:-)
Nelojssko, hlad jsem měla nejhorší včera,přepíjela jsem ho,pít můžu v pohodě.Dneska jsem si do vývaru zašlehala žloutek,a to mě docela zasytilo.
Na stehy jdu v pátek.Někdo myslím psal,že na stehách byl u svého doktora,protože byl zdaleka a do ISCARE jel až na další kontrolu.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 2:23 pm Předmět: |
|
|
kacababa napsal: | Děkuju všem:-)
Nelojssko, hlad jsem měla nejhorší včera,přepíjela jsem ho,pít můžu v pohodě.Dneska jsem si do vývaru zašlehala žloutek,a to mě docela zasytilo.
Na stehy jdu v pátek.Někdo myslím psal,že na stehách byl u svého doktora,protože byl zdaleka a do ISCARE jel až na další kontrolu.. | jak reaguješ na ostatní jídlo??Když viš ,že nemůžeš jíst,zvládáš to.Mám doma 2 děti a nedovedu si představit vařit a nejíst.Prostě všechny obdivuju ,že to zvládají _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kacababa
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 5:21 pm Předmět: |
|
|
Tak zatím mi to nevadí až tak moc.Akorát,když jsem fence krájela hovězí maso,ze kterého jsem měla jen vývar,tak jsem teda měla šííílenou chuť!!
Jinak tekuté jogurty a přesnídávky jím bez potíží.Piju džusy,ovocné a zel,šťávy,džus s aloe s dužinou,nevadí mi nic,ale to jsem pořád na tekuté,žejo.Ty krize určitě přijdou s přechodem na normální stravu.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|