Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 263, 264, 265 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po červen 23, 2008 6:13 pm Předmět: |
|
|
Nelojsska, po operaci zhruba 2 hodky zůstáváš na jednotce intenzivní péče, kde tě intenzivně sleduje sestra. Když je vše v pořádku, nejpozději po 2 hodinách tě odvezou na pokoj. Kdyby byly komplikace (bývají myslím zřídka), tak tam samozřejmě pobudeš trochu dýl. Ale věř, že ti to bude úplně jedno, protože budeš celou dobu spát. Otevřeš oko a hned ho zase zavřeš. Pak tě nechají ještě nějakou dobu spát v pokoji a pak tě sestra odvede na záchod a pak už to bude jen lepší a lepší.  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Monika Henešová
|
Zaslal: po červen 23, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
ahojky Zdeničko, tak koukám, že se ti to blíží. Tak držím palečky, atˇ všechno dobře dopadne a jseš tady mezi náma zase brzy spět. Opět potřebuji potom poradit, jak můžu hýbat s metříkem.  _________________ url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/woXeNQJ/]
[/url]
34 let
1 dítě chlapec,9 let
Bandáž žaludku 14.8. 2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: út červen 24, 2008 6:25 am Předmět: |
|
|
nelojsska napsal: | Ahoj holky,
Můžu vás poprosit ,jestli by jste mi mohla nějaká napsat,jak je to těsně po operaci.když vás dovezou na pokoj??díky předem za odpověď  |
Jak píše Elenka po operaci jsem se vzbudila na JIPu. Pod prostěradlem, kterým jsem byla přikrytá jsem si nasahala počet náplastí (ujištění, že to bylo laparo ), zamumlala jsem, že cítím jednu jizvu, jestli bych mohla dostat něco na bolest a už ani nevím, jestli mi něco dali nebo ne, protože jsem okamžitě zase byla "v limbu". Probudila jsem se až ve svém pokoji, ale nevím, jak jsem se tam dostala
Na operaci jsem šla před polednem a mezi 16. a 17. hod. už u mě seděla Olča s Matyldou a byly jsme v družném hovoru Je fakt, že jsem chvílemi ještě měla zamlženo (oči i mozek ) ale nikomu z nás to nevadilo  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: út červen 24, 2008 7:28 am Předmět: |
|
|
Ahoj Zdeni, sice si to asi už nepřečteš a ležíš v Turnově, nicméně po příchodu snad ano, takže VŠE NEJLEPŠÍ K DNEŠNÍMU SVÁTKU !!!! A držím palečky a jsem ráda, že se to nakonec povedlo a podařilo se Ti, že te´D ležíš a čekáš na budoucí štíhlost, pohodu a lepší pohyb i lepší pocit ze sebe sama....až budu mít v práci chvilinku zavolám a podpořím Tě !!! Jsi v dobrých rukou...za měsíc budeš nejšťastnější..jako tenkrát já, když najednou kila začla místo nahoru padat dolů....
Drž se !!!  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kačka
|
Zaslal: út červen 24, 2008 7:29 am Předmět: |
|
|
P.S. Nanynko: dost jsem se zasmála takhle po ránu !!! dík  _________________ 32 let- tubulizace žaludku 8.1.08
Operace:MUDr. Hrubý-Turnov-DOPORUČUJU !!!!
Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: út červen 24, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
Ahoj holky díky za odpověď..
Dnes jsem byla u obvoďáka,ten mi dal.. Jsem z toho opravdu rozhozená a na to, jak jsem se těšila na bandáž ,tak je tomu už jinak..Je razantně proti.Že vše mám v hlavě a dokázala bych to i bez toho.Má kamaráda který to dělá a ví o tom hodně.A bohužel zná i lidi co jim to nedopadlo dobře.Při operaci se prý přeruší (bloudivý nerv) a při potížích s bandem a když se musí sundat to nelze vrátit a jsou po tom trvalé potíže se zažíváním.Také i jíné závažné onemocnění díky tomu,kdybych to tu rozepsala je to na dlouho.Vidí v tom jen to, jak si doktoři nahrabou do kapes.Fakt nevim co mám dělat a mám strach, co když zrovna já budu ta neůspěšná.A je to hlavně o ukázněnosti,a počítání kj.Když vidím vaše úspěchy je to nádhera ,fakt nevím......  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: út červen 24, 2008 9:54 am Předmět: |
|
|
jo a ještě ,když jsem si tedy trvala na svém ,tak mi řek ,že mě přesvědčovat nebude ,ale jako můj doktor má chránit pacienty.....Taky jste měla nějaká z vás takovu zkušenost??? _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: út červen 24, 2008 10:42 am Předmět: |
|
|
Nelojssko, můj ortoped, když jsem mu řekla, že potřebuju papír kvůli bandáži, že musím zhubnout, tak mi řekl, že mi ho nedá, protože bandáže nemá rád. A jedním dechem mi řekl, že nesmím čupat, klekat, chodit do kopce a po rovině můžu jen malé vzdálenosti. Mně je 40 a mám malé dítě a on mě tímto výrokem zařadil mezi důchodce. Změnila jsem ortopeda a ten mi ten papír dal. Navíc jsem si toho ještě hodně pozjišťovala, následné komplikace atd. a přehodnotila bandáž na tubulizaci. Jsem necelý týden po operaci, je mi super a neměnila bych. Já hubla skoro 20 let a byla jsem čímdáltím těžší. Nebylo to mou nekázní, kolegyně v práci mi říkaly: "ale vždyť ty jíš málo.." Prostě potřebuju na můj metabolizmus denní dávku 2500-3000KJ, to jsem zjistila ve STOBu. Bohužel tuto hodnotu člověk neudrží dlouhodobě, přišla jsem si jako blbec, když jsem nekoupila ani jogurt bez toho, že bych ho dopředu studovala "kolik má". Jenže to tělo potvora si zvyká na menší přísuny a když se najíš normálně, hup to na špeky. Bludný kruh. Takhle mám menší žaludek, vím, a nejsem blbá, že se toho do něj vleze jen trocha a že si normální porci prostě už nikdy nedám. Jde dle mého hlavně o to vysvětlit to sama sobě, což bez operace nechce jen kázeň kvůli chutím, ale i něco navíc, protože máš hlad. Při tubulizaci ti berou tu část žaludku, kde se vytváří hladový hormon. Takže bys hlad mít neměla. Fakt nemám. Věřím, že teď mi začal nový život a že až budu moci normální stravu (ne tekutou a kašovitou) dám si, na co budu mít chuť, jen prostě trošinku. Doporučuju načíst si toho víc na internetu o tubulizaci a nenechat se odradit. Držím pěsti Dáša _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: út červen 24, 2008 12:55 pm Předmět: |
|
|
Ano Dášo přesně tak to je. Podstoupila jsem to samé - hubnutí s Meridií, se STOBem apod - a po každém shození 10-ti kil mi jich 15 naskákalo. Bandáž mě nikdy nelákala a když jsem se loni v srpnu dočetla o tubulizaci - měla jsem okamžitě jasno. a dva měsíce jsem už ležela na sále. Dnes jsem o 30 kilo lehčí, mám pocit že jsem normálním člověkem, mindráky jsou pryč, muži se za mnou opět otáčejí a já se cítím skvěle. Oblékám se do toho co se mi líbí a ne do toho co mi je. Prostě mi Turnov změnil život. A hlavně: jím úplně všechno - ale opravdu jen málo - sním půlku knedlíku, kousek masa a jsem najedená. Ale ke kafi si dortík klidně dám a když mám chuť na zmrzlinu nebo čokoládu - nezakazuji si ji. Takže oproti dietám nyní žiji kvalitní život bez odříkání a přitom hubnu. Nádhera! _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: út červen 24, 2008 1:03 pm Předmět: |
|
|
A k Tobě NELOJSSKO: já šla k obvoďačce až když jsem si vyběhávala předoperační vyšetření. Začala jsem větou že chci jít na zmenšení žaludku a ona se do mě hned pustila stejně jak ten tvůj - že je to věcí hlavy a že stačí víc se hýbat a méně jíst a že si myslí že je nesmysl abych to já podstupovala apod. Nechala jsem ji domluvit a pak jí v klidu řekla: za dva týdny mám termín, vše mám už vyběhané a od vás chci jen pomoct s předoperačním vyšetřením. Zírala na mě a pak jen řekla: no jak myslíte.... A bylo to. Když jsem k ní přišla po operaci - chovala se ke mě úžasně - dodnes se mě ptá jak se cítím, váží mě a kontroluje zda je vše OK a opravdu je skvělá. Po operaci mi jen řekla že je to hodně závažný zákrok ale když to dobře dopadlo - že mi drží palce. A ať si jen dám pozor abych si ten žaludek zase neroztáhla. Tak se zařiď úplně stejně. Kamarád zemřel při banální operaci nosní přepážky - byla to embolie. Prostě jestli se má něco stát - stane se to - ale kdybys na to takhle koukala - nepřejdeš ani silnici neb může znenadání přijet nějaké rychlé auto. Pokud jsi se jednou rozhodla - jdi do toho. Podívej co je tu spokojených holek. Myslím že jejich zkušenosti mluví za vše. A pokud jsi nerozhodná - zeptej se dalších lékařů. Ty názory jsou hodně rozporuplné. Ale s velkou nadváhou je prokázáno že lidé umírají dříve, odchází jim klouby apod. a to je podle mě opravdu velký důvod proč na operaci jít. Neb komplikace mohou přijít (ale to procento je malinkaté) - zatímco tyhle nemoci a problémy související s nadváhou prostě přijdou téměř jistě - tak je nejvyšší čas jim předejít.... UFF - jsem se z toho vypsala. A ještě poslední rada - zavolej MUDr. Hrubému a ten Tě zbaví pochybností. Opravdu. _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: út červen 24, 2008 1:22 pm Předmět: |
|
|
Ahoj lecramko
Díky za odpověď a povzbuzení....Panu doktoru jsem psala ,ten mi napsal ,že (bloudivý nerv)se jen přiškrtí a nic se záměrné nepřeřezává a je jen na mě zda uvěřím odborníkům nebo praktickému lékaři.Což má pravdu ,byla jsem od té doby v poho a těšila jsem se ,ale když jsem tam šla osobně ,tak přesně jak jsem psala hrozný.Co jsem slyšela ,že většina doktorů s tím nesouhlasí.Ale to je jasný,pokud je člověk hubený a nemá problémy ,nikdy nepochopí jak nám tlustým je,hrozně chceme zhubnout ,ale ta vůle chybí.Proto si myslím ,že s bandáží vím ,že budu muset se hlídat ,dávat pozor atd...teď vím ,že nemusím tak hřeším,hřeším,hřeším.Je to těžký i když mám termín ,myslím ,že mám o čem přemýšlet.Ale zase si taky myslím,že kdyby to byla pravda ,že se něco přeruší ,tak si přece doktor nemůže dovolit tvrdit ,že to tak není.  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: út červen 24, 2008 1:22 pm Předmět: Ahoj Lecramko |
|
|
moc hezky si to napsala máš ve všem pravdu Majda _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nelojsska
|
Zaslal: út červen 24, 2008 1:31 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Dasapo,
No s tím ortopedem to je hrozný ,jaký měl k tobě přístup.Ale moc ti gratuluji k tubulizaci a ať se ti krásně hubne.Je to krásný číst, jak si nadšená,no snad taky budu.Taky jsem se ho ptala, jaký má názor na tubulizaci ,na ní má uplně stejný jako na bandáž.Když se o tom bavil s manželem,tak ho odradil pochopitelně a řekl mu ,že to nepotřebuje,že kdo to potřebuje tak je jeden pán tady od nás ,který váží asi tak 200kg.Tak v čem je rozdíl,to se mám dopracovat k 200kg abych byla taky adept?Prostě teď mám v hlavě, jen zmatek.Jít - Nejít  _________________ -Bandáž 29.7.2008,žádné doplnění....2 děti ,holčička 7 let,klučina 4 roky[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wqqXZvZ/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dasapo
|
Zaslal: út červen 24, 2008 9:21 pm Předmět: |
|
|
Proboha jít. Víš, jak je to s tou kovářovou kobylou, ne? A je známá věc, že doktoři se bojí doktorů. Mám několik zdravotníků v rodině a ti mi to jen povrzují. A to, co zažije tlusťoch, to se hubenému těžko chápe. U mě začalo zvonit na poplach, když mi začala vynechávat kolena, ale nemocí z obezity je opravdu tolik, že pokud máš šanci s tím něco udělat, tak to udělej.
Víš, mně se divili v práci, že chci něco podobného podstoupit, nosila jsem vel. 46, takže ještě ne úplně nekonfekční velikost. Ale kolena a záda mě bolela jako stoletou babku. A na tohle mi i ten první blbec ortoped řekl, že zhubnout určitě musím (ale ne bandáží). Když jsem se zeptala jak, když žádná z diet a změn životních stylů a behaviorální terapie nezabrala, tak mlčel...
Nedej se odradit.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wvigswH/]
[/url]
Dáša: Špekům zmar, šnekům ZDAR!!!
41 let, 3 děti (22,19 a 8 ) 18.6.08 tubulizace Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út červen 24, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
nelojsska napsal: | Ahoj holky díky za odpověď..
Dnes jsem byla u obvoďáka,ten mi dal.. Jsem z toho opravdu rozhozená a na to, jak jsem se těšila na bandáž ,tak je tomu už jinak..Je razantně proti.Že vše mám v hlavě a dokázala bych to i bez toho.Má kamaráda který to dělá a ví o tom hodně.A bohužel zná i lidi co jim to nedopadlo dobře.Při operaci se prý přeruší (bloudivý nerv) a při potížích s bandem a když se musí sundat to nelze vrátit a jsou po tom trvalé potíže se zažíváním.Také i jíné závažné onemocnění díky tomu,kdybych to tu rozepsala je to na dlouho.Vidí v tom jen to, jak si doktoři nahrabou do kapes.Fakt nevim co mám dělat a mám strach, co když zrovna já budu ta neůspěšná.A je to hlavně o ukázněnosti,a počítání kj.Když vidím vaše úspěchy je to nádhera ,fakt nevím......  | Tý jo, nezávidí on tak trochu? _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|