Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 261, 262, 263 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
krata.h

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 2:32 pm    Předmět: Citovat

Monika Henešová napsal:
krata h. , tak jsem vyčetla, že máš termín 14.7. , tak i já. Zřejmě se tam uvidíme. J8 mám sice nástup taky 14.7. , ale na sál jdu druhý den . Tak držím palce a říkám asi se uvidíme. Smile

Jestli jdeš do ISCARE tak asi ano

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
drahuna

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 8:46 pm    Předmět: Citovat

Dobrý večer,chci se zeptat,platila některá z vás za vyšetření u psychologa a pokud ano,kolik?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Taky10

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 9:03 pm    Předmět: Citovat

Drahuš, za vyšetření u psychologa se neplatí...jinak už jsme to tu i probírali....někteří taky chtěli peníze....ale nevím nevím, pokud je soukromý a né na pojišťovnu/ v Praze je jich taky hodně a už se s tím setkalo mnoho lidí/, záleží, kolik si účtuje a jak moc to právě potřebuješ...ale jinak za vyšetření u státního lékaře, co má smlouvu z pojišťovnami by jsi neměla platiti opravdu nic....jsou to vydřiduchové, já vím...spoléhají na to, že ten papír od nich potřebuješ....

Krato a Moniko, no moc Vám držím palečky, budete operováni skoro stejně jako já....ale rok poté...já byla 17.7......akorát na svůj svátek a za chvíli budu mít roční výročí..... Laughing Laughing moc Vám to přeji a uvidíte, že za rok touhle dobou budete jiné ženské, krásnější a hlavně hubenější....

Drahuško, jinak doufám, že manžel už je v pořádku a chápu, jak Ti asi je a držím Ti palečky, aby jsi to ty a manžel zvládli a bylo už jen lépe.....

Nelojsko, tak Ti gratuluji k termínku operace a budu držet palečky....a tuto paní doktorku taky neznám, ani jsem nikdy její jméno neslyšela, tak Ti nemohu ani nic napsat....
Taky10

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 9:08 pm    Předmět: Citovat

Zdenim koukám, že Tobě už se ten termínek taky blíží, budu Ti držet palečky a neboj, pak už budeš jen krásně hubnoucí žena......vybojovala jsi si to a uvidíš, že to bude stát za to.....

Alenko, Tobě bych moc přála, aby se Ti zdravíčko urobnalo a ty mohla jít na další jinou a účinkující operaci, ještě se pokus zvlážit to, co Ti navrhla Maruška, já myslím, že to není špatný návrh.....

Maruško a jak je Tobě???? Už je Ti lépe?????
marie S.

PříspěvekZaslal: čt červen 19, 2008 10:39 pm    Předmět: Citovat

také všem které čeká operace přeju nej nej, mě čeká v září žlučník, říkala jsem doktorovi jestli ty vyndané kameny pohnou moji váhou, ale váží prý tak 20 dkg, tak to mi teda moc nepomůže.

jinak je mi lépe, beru antibiotika, ale přetrvává bolest v pravé straně u ucha, pan doktor si myslí že je načatej trojklanej nerv, pokud do uterka bolest nezmizí tak začneme léčit zánět trojklaného nervu, netuším jak Twisted Evil
ale je lépe Laughing Laughing

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Nanynka

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 7:55 am    Předmět: Citovat

Ahojky lidičky,tak mám za sebou první blinkání Confused a kdyby aspoň z přežrání,ale já z přepití Shocked Normálka jsem se zakuckala rýží a neměla nic lepšího v hlavě než to pořádně zapít,tak jak jsem byla zvyklá.Nejen,že jsem se málem přerazila tryskem k ledničce pro vodu,ale při trysku od ledničky ke dřezu jsem ještě stihla nakopnout židli a tak mám ještě modřinu přes půl holeně Laughing Laughing Laughing Psice která naprosto nechápala co se děje se zvládla netrefit do dveří jak mi mizela z dosahu tak si málem rozbila hlavu a ještě v chodbě jak brala zatáčku uklouzla a srazila na sebe kolo,takže urazila odrazku,ohnula brzdu a odřela omítku. Laughing Laughing Tak jsem tu seděla a nevěděla jestli se smát nebo brečet....žaludek bolel jak prase,oči plné slz a do toho záchvat smíchu...já teda při jídle nijak omezení necítím,ale teď jsem si tu bandáž uvědomovala naprosto naplno Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

[/url]

Doma dva koníci,dvě čičiny a fenečka CSV
Bandáž 23.4.2008
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
marie S.

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 8:18 am    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing no hlavně že to dobře dopadlo!

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Taky10

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 1:09 pm    Předmět: Citovat

Tedy Nanynko ty mi dáváš, nasmála jsem se u Tvého příspěvku hodně....no, hlavně, že se Ti nic nestalo a že víš, že bandáž máš......já tedy rýži od operace opravdu nemohu, je to snad jediné, co vím, že bych se bezpečně ucpala...párkrát jsem to zkoušela a vždy to letělo ven i bez napití......
Nanynka

PříspěvekZaslal: pá červen 20, 2008 9:12 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing No...můj život je celý akční..jako když mi tahají kobylu jeřábem z Moravy a podobně Embarassed Embarassed
Ale jinak teda jediné jídlo které mě trochu zazlobilo bylo jablíčko...jinak o ničem nevím...a teda vlastně se ničemu nevyhýbám Wink

[/url]

Bandáž 23.4.2008
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
lecramka

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 2:07 pm    Předmět: Citovat

nanynko tak to byla skvělá historka. Brečela jsem tu smíchy tady - mám obrovskou představivost - a fakt mě to dostalo Smile))

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: so červen 21, 2008 5:57 pm    Předmět: Citovat

Nanynko to nemá chybu.Zdenka

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Nanynka

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2008 9:51 am    Předmět: Citovat

Very Happy Děvčata tak to jsem ráda,že jsem vám aspoň trochu zpestřila den Very Happy

[/url]

Bandáž 23.4.2008
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2008 7:33 pm    Předmět: Citovat

Tak milá děvčata ,zítra nastupuji do Turnova ,ve středu mě budou operovat.Chci se s Vámi rozloučit a poprosit držte mi palečky ať to zvládnu i já v klídku.Nervozní nejsem/kupodivu/těším se ,že se mi splní můj sen.Vybojovala jsem si ho a je můj.Těším se na Vás zase asi tak po týdnu.Třeste se sádlové záhyby ,jdu po Vás.

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
majda

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2008 7:47 pm    Předmět: Zdeni Citovat

Zítra máš svátek Very Happy takže Vše nejlepší Very Happy a také hodně štěstí v Turnově Very Happy a tvé kg at´se třesou Laughing protože ty je zničíš Laughing pa pa Majda

43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji .
janaaa

PříspěvekZaslal: ne červen 22, 2008 7:50 pm    Předmět: Citovat

Zdeni tak je to tady, budu na tebe hodně moc myslet a držím palečky ať se vše zlé jen v dobré obrátí. Ty si to opravdu zasloužíš a přeju ti ať ti operace splní všechna tvá očekávání. Tfuj tfuj tfuj Wink
Ps: určitě se ozvu, drž se Exclamation

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 261, 262, 263 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: