Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 261, 262, 263 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
krata.h
|
Zaslal: čt červen 19, 2008 2:32 pm Předmět: |
|
|
Monika Henešová napsal: | krata h. , tak jsem vyčetla, že máš termín 14.7. , tak i já. Zřejmě se tam uvidíme. J8 mám sice nástup taky 14.7. , ale na sál jdu druhý den . Tak držím palce a říkám asi se uvidíme.  |
Jestli jdeš do ISCARE tak asi ano _________________ [Url = http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wHSiqSD/]
[Img] http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wHSiqSD/weight.png [/ img]
[/ Url]
bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
drahuna
|
Zaslal: čt červen 19, 2008 8:46 pm Předmět: |
|
|
Dobrý večer,chci se zeptat,platila některá z vás za vyšetření u psychologa a pokud ano,kolik? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červen 19, 2008 9:03 pm Předmět: |
|
|
Drahuš, za vyšetření u psychologa se neplatí...jinak už jsme to tu i probírali....někteří taky chtěli peníze....ale nevím nevím, pokud je soukromý a né na pojišťovnu/ v Praze je jich taky hodně a už se s tím setkalo mnoho lidí/, záleží, kolik si účtuje a jak moc to právě potřebuješ...ale jinak za vyšetření u státního lékaře, co má smlouvu z pojišťovnami by jsi neměla platiti opravdu nic....jsou to vydřiduchové, já vím...spoléhají na to, že ten papír od nich potřebuješ....
Krato a Moniko, no moc Vám držím palečky, budete operováni skoro stejně jako já....ale rok poté...já byla 17.7......akorát na svůj svátek a za chvíli budu mít roční výročí..... moc Vám to přeji a uvidíte, že za rok touhle dobou budete jiné ženské, krásnější a hlavně hubenější....
Drahuško, jinak doufám, že manžel už je v pořádku a chápu, jak Ti asi je a držím Ti palečky, aby jsi to ty a manžel zvládli a bylo už jen lépe.....
Nelojsko, tak Ti gratuluji k termínku operace a budu držet palečky....a tuto paní doktorku taky neznám, ani jsem nikdy její jméno neslyšela, tak Ti nemohu ani nic napsat.... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: čt červen 19, 2008 9:08 pm Předmět: |
|
|
Zdenim koukám, že Tobě už se ten termínek taky blíží, budu Ti držet palečky a neboj, pak už budeš jen krásně hubnoucí žena......vybojovala jsi si to a uvidíš, že to bude stát za to.....
Alenko, Tobě bych moc přála, aby se Ti zdravíčko urobnalo a ty mohla jít na další jinou a účinkující operaci, ještě se pokus zvlážit to, co Ti navrhla Maruška, já myslím, že to není špatný návrh.....
Maruško a jak je Tobě???? Už je Ti lépe????? _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt červen 19, 2008 10:39 pm Předmět: |
|
|
také všem které čeká operace přeju nej nej, mě čeká v září žlučník, říkala jsem doktorovi jestli ty vyndané kameny pohnou moji váhou, ale váží prý tak 20 dkg, tak to mi teda moc nepomůže.
jinak je mi lépe, beru antibiotika, ale přetrvává bolest v pravé straně u ucha, pan doktor si myslí že je načatej trojklanej nerv, pokud do uterka bolest nezmizí tak začneme léčit zánět trojklaného nervu, netuším jak
ale je lépe  _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nanynka
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 7:55 am Předmět: |
|
|
Ahojky lidičky,tak mám za sebou první blinkání a kdyby aspoň z přežrání,ale já z přepití Normálka jsem se zakuckala rýží a neměla nic lepšího v hlavě než to pořádně zapít,tak jak jsem byla zvyklá.Nejen,že jsem se málem přerazila tryskem k ledničce pro vodu,ale při trysku od ledničky ke dřezu jsem ještě stihla nakopnout židli a tak mám ještě modřinu přes půl holeně Psice která naprosto nechápala co se děje se zvládla netrefit do dveří jak mi mizela z dosahu tak si málem rozbila hlavu a ještě v chodbě jak brala zatáčku uklouzla a srazila na sebe kolo,takže urazila odrazku,ohnula brzdu a odřela omítku. Tak jsem tu seděla a nevěděla jestli se smát nebo brečet....žaludek bolel jak prase,oči plné slz a do toho záchvat smíchu...já teda při jídle nijak omezení necítím,ale teď jsem si tu bandáž uvědomovala naprosto naplno  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wdQhmCX/]
[/url]
Doma dva koníci,dvě čičiny a fenečka CSV
Bandáž 23.4.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 8:18 am Předmět: |
|
|
no hlavně že to dobře dopadlo! _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 1:09 pm Předmět: |
|
|
Tedy Nanynko ty mi dáváš, nasmála jsem se u Tvého příspěvku hodně....no, hlavně, že se Ti nic nestalo a že víš, že bandáž máš......já tedy rýži od operace opravdu nemohu, je to snad jediné, co vím, že bych se bezpečně ucpala...párkrát jsem to zkoušela a vždy to letělo ven i bez napití...... _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nanynka
|
Zaslal: pá červen 20, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
No...můj život je celý akční..jako když mi tahají kobylu jeřábem z Moravy a podobně
Ale jinak teda jediné jídlo které mě trochu zazlobilo bylo jablíčko...jinak o ničem nevím...a teda vlastně se ničemu nevyhýbám  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wdQhmCX/]
[/url]
Bandáž 23.4.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lecramka
Založen: 13.10.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Most, Ústecký kraj
|
Zaslal: so červen 21, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
nanynko tak to byla skvělá historka. Brečela jsem tu smíchy tady - mám obrovskou představivost - a fakt mě to dostalo )) _________________
Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: so červen 21, 2008 5:57 pm Předmět: |
|
|
Nanynko to nemá chybu.Zdenka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nanynka
|
Zaslal: ne červen 22, 2008 9:51 am Předmět: |
|
|
Děvčata tak to jsem ráda,že jsem vám aspoň trochu zpestřila den  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wdQhmCX/]
[/url]
Bandáž 23.4.2008 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zdenkaa1
|
Zaslal: ne červen 22, 2008 7:33 pm Předmět: |
|
|
Tak milá děvčata ,zítra nastupuji do Turnova ,ve středu mě budou operovat.Chci se s Vámi rozloučit a poprosit držte mi palečky ať to zvládnu i já v klídku.Nervozní nejsem/kupodivu/těším se ,že se mi splní můj sen.Vybojovala jsem si ho a je můj.Těším se na Vás zase asi tak po týdnu.Třeste se sádlové záhyby ,jdu po Vás. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/whJFK1F/]
[/url]
Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
majda
|
Zaslal: ne červen 22, 2008 7:47 pm Předmět: Zdeni |
|
|
Zítra máš svátek takže Vše nejlepší a také hodně štěstí v Turnově a tvé kg at´se třesou protože ty je zničíš pa pa Majda _________________ /[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wk4pSE7/]
43let, dvě dcery 24,23,let.
Operace 21.5.2008.Tubulizace v Turnově doporučuji . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: ne červen 22, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
Zdeni tak je to tady, budu na tebe hodně moc myslet a držím palečky ať se vše zlé jen v dobré obrátí. Ty si to opravdu zasloužíš a přeju ti ať ti operace splní všechna tvá očekávání. Tfuj tfuj tfuj
Ps: určitě se ozvu, drž se  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|