|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
martina
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 9:53 am Předmět: |
|
|
Ahojky Timko, narkoza je celkem v pohodě. Byla jsem v ní 4x. Dvakrát při porodu císařským řezem, při operaci lokte a loni kýla. Ten strach (nebo spíš obava je sice pochopitelnej, ale celkem neopodstatněnej) z toho, že se neprobudíš, spíš že by ses mohla probudit dřív. Já jsem se při operaci lokte probudila ještě na sále, teda ne úplně, ale začala jsem se probírat a cítila jsem, jak se mi v tom loktu rejpaj, ale zase mě hned uspali. Jinak v naprosté pohodě. Příjemně si pospíš a všechno krásně zaspíš. Někomu je špatně, někomu vůbec. Já osobně s tím něměla problém ani jednou, někdo jiný by ti řekl, že mu bylo špatně vždy. Opravdu to záleží na každém jedinci a momentálním stavu. Takže narkozy se NEBOJ.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 12:35 pm Předmět: Pro GeminiM - Mirču. |
|
|
Ahoj Mirčo.Teda napsala jsi doslova román,ale jsem moc ráda že jsi tak super odepsala.Psala jsi že děláš ostrahu v Tescu ,tak já zase dělám v Kauflandu směnovou vedoucí na kasách.Tak přesně víš jak to v takovým kolotoči běží.Ty jsi psala že v práci nechceš aby věděli že jdeš na BANDÁŽ ŽALUDKU a já jsem o tom taky napřed přemíšlela jestli to v práci koleginím řeknu a nakonec jsem to všem řekla.Když mě v práci po dvou měsících vyděli tak se o mě bavil celej Kaufland jak jsem skvěle zhubnula.Moc mě to od všem velmi potěšilo.Mám z toho takovou radost,že v práci ostatní poznali že jsem zhula.A naopak nikdo se mi nesmál,že jdu na takovou operaci,naopak mi v tom skoro všichni fandily.
Ale Mirčo taky jsem se to napřed bála někomu říct,kdy tě čeká operace a už máš za sebou všechny vyšetření???Já měla problém na gastroskopii,tam mi našli vředy a zánět žaludku,tak mě napřed museli žaludek vyléčit a pak to šlo strašně rychle. A to že před operací jsem ještě zhubla těch 10 kilo,tak to jsem ani nečekala že tolik schodím.Po operaci ty kilečka šli pěkně sami dolů.Tak se určitě ozvi a moc a moc držím všem palečky kdo jde na bandáž žaludku. Markéta  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 1:37 pm Předmět: to Markéta |
|
|
Tak to máš kolem sebe skvělý lidi bez předsudků. Já jsem téma bandáže jen nadhodila před kamarádkou (a to jsem jí ani neřekla, že se na ni chystám, jen tak jsem to řekla, když jsme kecali o všem možném) a to co jsem si potom vyslechla mě docela zarazilo. Prostě to sepsula, a o lidech, kteří na to jdou mluvila tak nelichotivě, že mě přešla veškerá chuť o tom s ním mluvit a zařekla jsem se, že si to raději nechám jen a jen pro sebe a že do toho skutečně nikomu nic není.
Ale závidím ti ty skvělý lidičky, který kolem sebe máš. Protože ať se člověk snaží být sám sebesilnější, prostě tu podporu potřebuje. Co si budeme říkat, že?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 1:38 pm Předmět: To Marketa |
|
|
Čauky, já už mám všechna vyšetření za sebou a vše bylo v pohodě. Jsem zdravá jak řípa až na tu horu sádla Na operaci jddu v týdnu od 23.10., ale přesné datum ještě nevím . Už aby mi zavolali sakryš . Strašně ráda bych se tam s někým z vás setkala, nejlépe se všema co sem píšou. Martina říkala, že jde 24. na kolečko, tak možná...
26.10. je prý nějaké setkání v ISCARE, ještě jsem tam nikdy nebyla, ale moc ráda bych, ale to budu asi zrovna čerstvě rozkuchaná takže smůla. Příště.
Pa Mirča |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 1:39 pm Předmět: |
|
|
Čauky Martino  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 1:42 pm Předmět: |
|
|
Holky držím Vám palečky a nenechte si od nikoho do toho mluvit.Záleží jenom na Vás jak se rozhodnete.Já mám okolo sebe spoustu přátel kteří mě v tom podporovali ať jdu na operaci.Moc jím za to všem vděčím,ta podpora je moc důležitá.
Prostě bych si do toho nenechala od nikoho mluvit.Je to přece naše zdraví,aby jsme byli zas pěkné kočky.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 1:45 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Mirčo,
jestli tam budeš, tak se mnou počítej, že se stavím. A pokud budeš třeba spinkat po operaci, tak ti tam nechám nějaký vzkazík, neboj. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 1:47 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Markéto,
ta kamarádka už prostě není nejlepší, protože nesnáším lidi, kteří odsoudí něco aniž by pořádně věděli o co se jedná. A navíc ona to nepotřebuje, tak se jí to KECÁ.
Správně je to moje tělom můj život a moje sádlíčko, který už prostě nechci. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 1:49 pm Předmět: |
|
|
Holky až budete po operaci tak se ozvěte jak Vám je.Já jedu teď ve čtvrtek 19.10 na kontrolu,tak jsem zvědavá co mi řekne pan Doktor.Držte se ať jdou taky tak pěkně kilečka dolů.Markéta  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marketa
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 1:52 pm Předmět: Pro Martinu. |
|
|
Ahoj Marti.
To máš teda pravdu,jsou takový lidi kteří něco odsoudí aniž by věděli o tom více.Ty jí dokážeš pravý opak,až zhubneš tak ta kamarádka bude pěkně koukat jak jsi dobrá.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
GeminiM
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 2:00 pm Předmět: |
|
|
Já určitě dám vědět, až to bude za mnou a Marti tak já s tebou teda počítám, doufám, že tě tedy nezaspím to by mi mrzelo.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 2:06 pm Předmět: |
|
|
Hele budu tam opravdu téměř celý den, takže by v tom byl , abych se netrefila. No uvidíme, hned mi dej vědět, až ti zavolají, kdy jedeš. Pa, loučím se jdu s dítkem na plavání.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 3:47 pm Předmět: |
|
|
Ahoj holky,jak píšete o tý podpoře okolí...ta dělá strašně moc.Já jí nemám.Pouze mámu!
V práci mi žádná s ženskejch (a to jich tam je +-30) neřekla ani půl slova.
A to ani ta která to ví.Před operací mi byla v práci nejbližší a po...je to fuč.A když jsme jí napsala sms,že mě mrzí,že se nezeptala,jak mi je když jsme bylo operaci,tak se urazila.Min.týden jsme si tak trochu povídali,tak jsem jí řekla,že se mohla zeptat na můj úspěch či neuspěch,tak mi řekla ,,a máš???" Je pravda,že mám dole ,,jen" 11 kg,ale podle mámy to je znát!A hlavně já to poznám na kalhotech atd.Jo vlastně jedna mi řekla (není od nás z odd.)ptala se tak opatrně-,,Vy jste zhubla,že?" tak jsme jí to odkejvala a pak jsem se skoro rozbrčela...Tak moc mě to dojalo/potěšilo...
Njn člověk se musí spolehát hlavně sám na sebe.Ale tady naštěstí člověk potřebnou podporu nalezne!
Tak jsem si tady vylila srdíčko a bude zase líp!
Pa,L. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 6:02 pm Předmět: |
|
|
Ahojky L,
takže seš na tom vlastně úplně stejně jako já, jen s tím rozdílem, že jí to nikomu vlastně ani říct raději nestihla. Po reakci kamarádky jsem si to prostě rozmyslela a o tom, že se na něco chystám ví jen manžel a dcera - 17 let. A ta mi fandí, manžel sice moc ne, ale vím, že tady mi to všichni přejete, stejně tak jako já vám.
Mějte se |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martina 2
|
Zaslal: po říjen 16, 2006 6:12 pm Předmět: |
|
|
Čao Marti,
manžílek nakonec bude taky nadšený. Věř mi. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|