Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Taky10

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 4:39 pm    Předmět: Citovat

Alenko, moc gratuluji k prtýnku....ale na stoly ještě rychle zapomeň......to by byla příliš velká námaha, já měla až po měsíci dovolené plavání a teprve po 2 měsících nějakou větší zátěž, jsi ještě čerstvá Laughing a spíš by jsi si mohla přitížit, opravdu hodně pij a snaž se si rozpouštět ve vodě minerály a vitamíny, to tělo nejvíce ze začátku potřebuje, snaž se chodit na procházky, ale nevyčerpej se, tělo je ještě zatížené po narkoze a musí vše vstřebat....šetři se a co se týká hladu....jo, snad se žaludek stáhne a potom mít hlad nebudeš, snažila jsem se ho vždy oblafnout pitím, tak snad se Ti to také podaří, přeju Ti hodně sil Laughing
Alenka

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 5:44 pm    Předmět: Citovat

Taky děkuji Ti za info moc mi to pomáhá. Jsem z některých věcí tak trochu pořád jak jantar. Budu zkoušet pít a pít a pít. Jinak co se týče rozpustných vitamínů tak ve všech je obsažen sodík a já myslela že bublinky vůbec není možný pít. Proto jsem taky naštvaná, že si nemůžu už nikdy v životě dát tak oblíbený šampus ( Nemyslela jsem teď, ale někdy v budoucnu : o(( ) Tak tedy na stolíky ještě zapomenu a bud se jen kochat přírodou. Neustále mi překáží port, ale to ještě zřejmě chvíli bude. No je to ještě všechno hodně čestvý a já už bych chtěla bůhví co : o))).
Dr. mi totiž napsal dostatek fyzické námahy do zprávy tak jsem nevěděla co si pod tím mám představit : o)).

[/url] 2,5 kg před operací - bandáž 11.2.2008
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kamča

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 5:59 pm    Předmět: Citovat

Alenko, s těma bublinkama to nebude zas tak strašný- já piju jen bublinkovaté limonády a vody- jinak bych se vůbec nenapila- bez bublinek nenávidím Exclamation jen teď po té operaci je lepší je vynechat, ale já s tím jinak problém vůbec nemám Laughing
Taky10

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 6:20 pm    Předmět: Citovat

Alčo neboj, bublinky mám vyzkoušené a pokud necháš šampus chvíli stát, bublinky z něj utečou a dá se to, ale pozor na kalorie, od té doby, co jsem po operaci, tak jsem měla šampus jen jednou a to kvůli kaloriím, pokud si chceš opravdu něco dát, je lepší bílé víno, spíše tedy střik....nejen, že Ti spaluje tuky, ale roztáhne Ti i trochu cévy a zrychluje metabolismus.....ale pozor, nemyslím tím vypít celou láhev, max. 2dcl a to ještě ředit Laughing , nevím, co tím myslel doktor, když Ti napsal fyzickou námahu, záleží, kdy jdeš k němu na kontrolu....jestli třeba až za 2 měsíce, tak chce, aby jsi postupně něco přidávala, ale rozhodně né měsíc po operaci....když teď chodím na stoly, tak taky port trochu cítím, ale není to bolest, spíš jen cítím, že tam je....a to jsem 7 měsíců po operaci, když třeba ležím na břiše a svedají se mi nohy nahoru, tak jak ta zátěž jde na břicho, tak to cítím....ale vážně to není bolest...hlavně nic neuspěchej...a co se týče hladu, až budeš moct kašičky uvidíš, že to bude lepší, já ani hlad neměla, ale chutě...ty byly a jsou dodnes a žádný recept, jak se jich zbavit na to nemám, občas hřeším, vezmu kousek čokolády a nechám ji rozpustit v ústech......naštěstí jsem masová, takže víc jak na sladké mám chuť na pořádnou kotletku Laughing Laughing a občas si jí i dám....jsme přeci jen taky lidé Laughing Laughing
Taky10

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 6:22 pm    Předmět: Citovat

Kamčo koukám, jaká jsi šikulka, za chvíli mě doženeš
zdenkaa1

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 9:52 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Alenko jsem moc ráda,že o tobě slyším.Ozvu se ano?Třeba zítra někdy odpoledne,platí?

[/url]

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 10:55 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Alenko, zkus teplé vývary, ono tě to zasytí Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes a já jedla dětská jídla ve skleničkách, jsou to různé druhy a mě to stačilo a bylo to lepší než být na jogurtech Razz Razz a na hlad si musíš zvyknout, já ho mám od operace, ale váha mi stejně stojí Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
ALENA

PříspěvekZaslal: út únor 19, 2008 10:57 pm    Předmět: Citovat

bublinky, tak ty já nemůžu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad okamžitě mi ztvrdne břicho, nafouknu se a můžu prasknout, ale to je asi u každého jinak Shocked Shocked Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Alenka

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 8:09 am    Předmět: Citovat

Ahojky Taky, ty mne stále píšeš dobré zprávy. Já už byla smířená, že si dokonce života nedám ani bublinku tak si mi udělala radůstku.
Jinak co se týče jídla tak už jím mixovanou stravu, ale nevím co mám pořád vymýšlet a hlavně dělat to vše v tak malém množství no děs Sad Sad
nic jiného mi ale nezbývá. Nemáš nějaký recept na něco co Ti opravdu chutnalo ??? Já jsem taky masový človíček což je tedy trochu teď problém. Doufám, že mi pak maso nebude dělat takový problém jak někteří píšou. Koukala jsem do té brožury co jsem dostala v ISCARE a některý věcičky tam fakt nepobírám. Jsou tam velký gramáže a už teď u mixované stravy omeleta a chléb no nevím nevím. Ještě jsem se chtěla zeptat jestli postupem času člověk jí o nějaký gram jídla více nebo vše zůstává jak je teď ?? Díky moc za radu.

Zdeni klíďo zavolej ráda Tě uslyším.

Papa Alenka

Taky10

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 9:38 am    Předmět: Citovat

No, Alčo, to Tě zklamu, postupem času bych snědla i mamuta....ale prostě to musíš hlídat, mám doma takovou malinkou přenosnou váhu, fakt je prťavá a vejde se mi do kabelky, digitální, myslím, že jsme jí asi za 300 Kč kupovali v elektroworldu a když někam jedu na delší dobu, beru si jí sebou a odměřuji....teď sním tak mezi 10 až 15 dkg, jak kdy.....jo a hned pak, co jsem mohla tuhou stravu, tak jsem si dělala hrášek, nechala ho pořádně uvařit, můžeš rozmixovat a nebo rozmaškat a do toho třeba zamíchala jedno vajíčko na pánvi, celkem to šlo a nebylo to tak kalorické....nebo jsem si dala na cibulku trochu mletého a smíchala to s hráškem a vajíčkem...měla jsem vždy tak 4 porce...nebo dusila zeleninu a okořenila vegetou....teď mi asi snad nic nedělá problémy kromě rýže, tu fakt nemůžu a pak musím dávat na kuře, když jsou to prsa....jinak já ráno většinou sním aktivii, pak mám jeden kus ovoce, když jsem ve škole, tak mám sběračku polévky, spíš hustší, aby mě to zasitilo, odpoledne většinou kousek zeleniny a večer jak kdy.....ale většinou kousek masa a rajče nebo okurku...někdy i šunku, nebo míchané vajíčko, když dělám omáčku, tak si trochu vezmu a maso, přílohy málokdy a chleba nebo rohlík...to už musím mít extra chuť
kamča

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 9:45 am    Předmět: Citovat

Já mixovala všechno- boloňské špagety, mexické fajitas- akorát bez té tortily, kuře s brkaší- sice to všechno hnusně vyladá, ale chutná to pořád stejně dobře Laughing
Taky10

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 12:51 pm    Předmět: Citovat

Kamčo, to máš pravdu, vypadá to celkem blbě, ale chutná to stejně a není to tekutej humus, který jsem už po 14 dnech nemohla ani vidět
Alenka

PříspěvekZaslal: st únor 20, 2008 11:53 pm    Předmět: Citovat

Tak já zkusím některý z Tvých receptů. Jinak se snažím už víc pít a pomáhá to fakt zaplácnout žaludek, ale opravdu po té 100 ml porci vím, že jsem se nenajedla, myslela jsem že se budu cítit víc zasycená, ale teď to spíš vypadá, že budu mít už doživotně hlad. Vím, že je to tak, že když má člověk hubnout musí pro to něco obětovat, ale za tuhle cenu hmmm no nevím. Já to, ale nevzdám : o))), chi chi já ten hlad nějak oblafnu. Twisted Evil

Taky10

PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 12:10 am    Předmět: Citovat

No určitě to nevzdávej a jeliko Laughing ž jsi pražská, doufám, že se brzy uvidíme
tereza88

PříspěvekZaslal: so únor 23, 2008 4:43 pm    Předmět: Citovat

ahoj,pred tydnem jsem prosila o radu na koupi puncoch.bohuzel jsem to napsala spatne a dotaz byl smazan,/chapu to/.uz jsem se poucila.nekdo my odpovedel,ale nevim kdo,kazdopadne dekuju.jinak termin na krouzek mam 10.3. tak doufam ze to bude v pohode.preju vsem hodne stesti .papa Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 225, 226, 227 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: