Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
marie S.

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 7:05 pm    Předmět: Citovat

diagnoza napsána : subakutní apendicitida a adheze dutiny břišní, anestezioložka když jsem se probudila mi řekla že mi vyřízli hrbolatý, oteklý slepák se známkami zánětu

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marie S.

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 7:08 pm    Předmět: Citovat

ted mám rozpačitý pocit , protože muj pan doktor na dotaz co s tím žlučníkem řekl několiklet bych ho tam nechal, snažila jsem se odchytit druhý názor u M. ten je trochu jiného názoru že ještě hodíme řeč.... tak nevím, dřív než do roka a do dne bych nechtěla ale na později to teda nevím...

nika

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 7:47 pm    Předmět: Citovat

Tak to fakt nechápu, proč ti ten žlučník nevyndali. Kameny přeci máš ne?! Když tě měli na stole, tak by už nevadilo, kdyby ti ho vyndali. To jsem opravdu nepochopila. Takhle budeš muset jít ještě jednou pod kudlu a ty srůsty budou muset opět odstranit. Jakákoliv operace, znamená víc a víc srůstů. NECHÁPU

[/url]

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382
ALENA

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 8:03 pm    Předmět: Citovat

já to tedy taky nechápu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad je to celé nějaké divné, že nepoznali, že to není žlučník a moc se divím, že nepoznali ten slepák, vždyť to museli zjistit podle krve Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil a už vůbec nechápu, že ti ten žlučník nevzali i když doktoři zase neberou něco, co není úplně zkažené a nefunkční, pro ně není problém pacienta znovu operovat Rolling Eyes Rolling Eyes jsou to přeci další body Exclamation Exclamation
Maruško, snad ti již bude líp, zažila sis toho opravdu dost Exclamation Exclamation Exclamation Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
marie S.

PříspěvekZaslal: st říjen 31, 2007 10:32 pm    Předmět: Citovat

na žlučník se vyjádřili všichni včetně docenta že všechno najednou vzít nelze že i takhle to byl dost velký zákrok ještě s hnisáním a to že by nedopadlo dobře že ten zásah by byl příliš velký pro organismus a že by se to velmi špatně a komplikovaně zahojilo. V krvi jsem měla vysoké CRP i leukocity všechny zánětlivé ukazatele ale pořád to přičítali zánětu žlučníku. No mám to za sebou snad už bude líp . Jak říká muj mužskej holt do melouna, počítače a ženský nevidíš Rolling Eyes Laughing

Taky10

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 12:22 am    Předmět: Citovat

Taky si to myslím, že by to byl pro Marušku moc velký zákrok a špatně by se to hojilo...., už takhle dostalo tělo velký záhul a potřebuje se z toho dostat, Maruško, hlavně se dej dohromady a na ostatní zákroky teď nemysly, jsem ráda, že jsi zase mezi námi.
Taky10

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 12:40 am    Předmět: Citovat

Dnes měla být Martina operována s tím bříškem, moc na ní myslím a držím palečky, doufám, že to zvládla a je v pohodě, nevíte o ní někdo něco?????Nedala někomu vědět????
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 8:15 am    Předmět: Citovat

Taky čekám na nějaké informace ohledně Martinky...
Telefon na ni nemám, abych jí napsala aspoň SMS... tak třeba se ozve někdo, kdo s ní v kontaktu je...
Každopádně i já na ni myslím... Wink Wink
nika

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 9:35 am    Předmět: Citovat

Ohledně Marušky - jestli tam bylo hnisání, tak to se v tom případě přikláním k doktorům, že by to byl akorát minus pro tebe nejenom v hojení, ale hlavně v celkovým uzdravování.

Ohledně Martiny - držím palečky a doufám, že se nám kočka potom ukáže a my budeme v koutku duše tiše závidět Shocked Embarassed Wink

[/url]

SKYPE - veronika5382
Taky10

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 10:13 am    Předmět: Citovat

Taky se těším, že nám Martinka ukáže fotky a sdělí novější poznatky.....

Niko, myslíš to hnisání v žlučníku??? Jako zánět?? Myslím, že Maruška měla jen kameny, né zánět, ten byl ve slepém střevu...ale i tak každopádně už by to na chudinku bylo moc najednou, ještě ke všem těm dírkám a bolestem a antibiotikám mít operovaný žlučník a hadičky...to si myslím, že by nebylo rozumné....ale také jsem jíradila, že až bude nějaký čas fit a dá se tělo do pořádku, ať si ten žlučník a port nechá udělat najednou...ať nečeká, až se jí žlučník zase ozve, zbytečně by trpěla bolestí a hned by jí operovat nemohli a mohlo by se stát, že i žlučník by měla v zánětu a to není dobré operovat, když je rozbouřený, dokud je v klidu a pokud tam nález má, ať ho nechá dát raději pryč, stejně by se jí časem ozval.....ale Maruška je chytrá holčina a ví to.Viď?????????????????? Laughing Laughing
nika

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 10:23 am    Předmět: Citovat

Jasně že to Maruška ví. Vždyt ta má dost zkušeností a dá se říct bohužel, protože to vše zažila na vlastní kůži. Jo a já jsem myslela to slepý střevo. Pokud bylo zhnisaný, tak se jim ani nedivým, že od toho žlučníku upustili. Však i toho žlučníku se Maruška zbaví - dříve či později Wink

[/url]

SKYPE - veronika5382
marie S.

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 11:28 am    Předmět: Citovat

přesně to slepé střevo a zřejmě i ty srůsty byly v nějakém hnisacím procesu, pořád dobírám ještě antibiotika, takže ještě žlučník k tomu by byl děsivej a port taky nemohli vrátit jinak by prý taky mohl zase nesekat dobrotu. Ale mám ted pocit ´že nic nevím, jsem po těch bolestech a pobytu a narkoze nahoře v hlavě nějaká vymydlená ( mužskej vždycky s usměvem jo jen po tom a ted?)a s tím žlučníkem chci tkdo roka a do dne,dřív bych to asi fyzicky nezvládla. V unoru pojedem do termálů v létě chci na nějakou delší dobu k moři aspoň 3 - 4 týdny ( musím sehnat nějakou kámošku ay jsme si vzali napul apartman) a snad se dám dohromady a pak. Musím odchytit dr. M a poradit se , páč názor mého doktora se mi nějak nezdá

ALENA

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 12:51 pm    Předmět: Citovat

Maruško snaž se hodně odpočívat ať se ti vrátí zpátky ta tvoje síla, optimismus a dobrá nálada Rolling Eyes Rolling Eyes a hlavně si dávej pozor ať někde něco nechytíš, řádí tu všude viroza, potvora jedna škaredá Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad a u nás to mají skoro všichni Sad Sad nevím, jak jste na tom v Praze, ale na moravě je toho hodně Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
nika

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 1:02 pm    Předmět: Citovat

Praha je taky celá uprskaná. Já si to odmarodila taky, pak jsem nakazila segru, která se mnou bydlí a teď to má můj synovec - který to ale snáší hodně špatně Crying or Very sad
Je to hnus velebnosti Very Happy Wink

[/url]

SKYPE - veronika5382
marie S.

PříspěvekZaslal: čt listopad 01, 2007 1:13 pm    Předmět: Citovat

vůbec nelezu mezi lidi, pořád polehávám, chodím jen doma, když něco pojím i když jen tekuté nebo kašovité, tak mne to pod pupíkem ještě bolí, asi ty střeva z těch antibiotik nedokážou pracovat, baštím jogurty a lactobacily tak snad se to spraví. Synek má trochu rýmu, dopujeme ho čajem s citronem, ovocný saláty s kiwi a citrusama, jen aby mne nenakazil, mám z toho hrůzu, ted bych chytla asi všechno co by letělo okolo. Já tu piju magnezii bez bublinek aych doplnila minerály. I vyndání stehů jsem řekla až v pondělí aych měla čas na rekonvalescenci.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: