Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 183, 184, 185 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: po září 17, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
Lusijo tak to se ti asi zanítila jizva, ono se to někdy stane, ale neboj doktoři si s tím poradí. Ten pocit hladu po jídle má více lidí, ale je to také tím, že žaludek teprve asi za 20 minut po snězení jídla zaregistruje, že do něho bylo něco přidáno. Tak zkus vždy tak půl hodinky po jídle počkat a uvidíš, že ten pocit, že jsi něco snědla, příjde.  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lusijo
|
Zaslal: po září 17, 2007 9:05 pm Předmět: |
|
|
ALENKO moc ti děkuji za radu to je fakt, že tak nějak chvíli po jídle vím, že jsem něco snědla. Zítra jdu zase k doktorovi tak uvidím co mi poví. Držte mi palce a bude snad vše v pohodě. _________________ Bandáž 10.9.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: čt září 20, 2007 1:28 pm Předmět: lusijo |
|
|
Lusijo, jak si prosím tě dopadla s tím portem? Zahojilo se to? mám podobný problém, jsem už 3 měsíce po operaci, myslela jsem že jsem za vodou, jenže port pořád pobolíval, nahmatám si ho mám ho těsně pod kůží. A ted se mi nahoře na kůži udělala hnisavá dírka, a vytéká z ní hnis, horečku nemám ani to nijak výrazně nebolí, ale moc se mi to nelíbí. Nemůžu ted zajet do iscare až v pondělí, přes víkend tam asi nikdo není, uvidím jak se to bude vyvíjet, jestli se to zatáhne nebo ne. Nechtěla bych aby mi port sebrali, necítím žádné omezení, potřebuju přitáhnout, ale s doktorem jsme se domluvili že po žlučníku: Jsem z toho rozhozená, včera jsem byla na tetanovce ta mě bolí zprava, port zleva, připadám si jak válečnej invalida.ach jo _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lusijo
|
Zaslal: čt září 20, 2007 4:38 pm Předmět: |
|
|
Marie S. dopadlo jsem dobře, ale zítra tam ještě musím aby si byli jisti, ale už si na tu stranu můžu i lehnout tak fajn. držím palečky at to máš v pořádku.. _________________ Bandáž 10.9.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lusijo
|
Zaslal: pá září 21, 2007 2:32 pm Předmět: |
|
|
No jsem jelito teprve dneska jsem asi pochopila princip bandáže. Jsem myslela, že když se třeba přejím tak že se pozvracím a ono tím zvracením se ten žaludek zase prý zvětšuje... uf naštěstí jsem ještě ani jednoum neblinkla:-))))) _________________ Bandáž 10.9.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: so září 22, 2007 1:45 pm Předmět: |
|
|
Lusijo, zvracení pokud možno nezkoušej. Nevím, jestli se zvětšuje žaludek, ale hodně opravdu hodně to bolí!!!!!!!! Já zvracela jen jednou, protože se mi zaseklo jidlo a já se bála, že to neprojde, tak jsem si zvracení vyvolávala sama a opravdu, už nikdy to zažít nechci. To co máš v tom dolním žaludku se vrací do toho horního a až z toho horního zvracíš. Utrpení, hrůza, hnus. Takže radši se nepřejídej, jo? _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
lusijo
|
Zaslal: so září 22, 2007 2:17 pm Předmět: |
|
|
Tak naštěstí se nepřejídám tak by to mělo být dobr. Děkuji za info. _________________ Bandáž 10.9.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: ne září 23, 2007 10:48 am Předmět: |
|
|
Maruško, moc na tebe myslím...ani ve snu by mě nenapadlo, že by mohly nastat takové komplikace, před operací mě nenapadlo, že byh mohla být třeba alergická na port, zatím to u mě vypadá dobře...jen ze začátku mě to hlisalo, ta díra u portu se nechtěla zahojit, mazala jsem jí framikoinem, bála jsem se, že jí tam budu mít pořád, ale fakt to vyhnisalo ven a jak to bylo čisté, tak se to zatáhlo, zatím pořád pod prsy mám tuk, tam to sádlo fakt né a né dolů, takže portík si tam lebedí jako v bavlnce , vůbec ho necítím, ani když cvičím na břiše na balonu, jako bych ho neměla, skákala jsem v bazénu i do vody a taky nic, i ho minimálně nahmatám, ale jak píšu, tak mám snad nejvíc sádla z celého těla, co mi teď zbylo a dolů se mu nechce, doufám, že časem i na tohle při hubnutí dojde, tak se holka drž a vydrž, držím Ti palečky a snad to u doktora dopadne dobře _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po září 24, 2007 10:10 am Předmět: |
|
|
Tak referuji, port a hadičku mám venku , naložené v lihu, ta hadička spadla z portu a v podstatě dráždila kůži, postupně se zatahovala do břicha, proto jsem ani necítila žádné omezení. Naštěstí pro mě byla dost nahoře i port takže jsem nemusela na narkozu a udělali to ambulatně. Opíchali mě mezokainem, a řezali a tahali, no fuj, příjemné to nebylo, dělal mi to muj dokturek svoboda a dr,Melechovský radil, byly oba moc fajn. Chvíli to už vypadalo že to nepude a že budu muset nahoru na narkozu, ale pak doktor zatáh , já zařvala a port byl venku. Vrátí mi ho při operaci žlučníku až bude všechno zahojený, tu operaci budu muset ale odložit nejméně o měsíc. Takže až v listopadu, když bude všechno v poho. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: po září 24, 2007 10:14 am Předmět: |
|
|
jinak jsem tam nebyla jediná s problémem kolem portu, byla tam starší paní, a ta tam přišla neobjednaná, a že to bolí, tak ji melechovský hned vzal, a když vyšla ven tak říkala manželovi, že tam musí zůstat, a že pude na narkkozu, víc nevím, nechtěla jsem poslouchat. _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
matylda125
|
Zaslal: po září 24, 2007 11:29 am Předmět: |
|
|
Maruško, ty jsi statečná!!!
ať se ti to brzy zahojí!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJOTbzc/]
[/url]
37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: po září 24, 2007 1:23 pm Předmět: |
|
|
Teda Maruško to jsou věci, že ti ambulantně vyndali port? To snad ani není možné to si vůbec neumím představit. Byla jsi moc a moc statečná já bych se asi po.... Takže v listopadu repete žlučník i bandáž, moc držím pěsti ať už to je bez problémů a vše v pořádku pa _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek
|
Zaslal: po září 24, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
ahoj maruško... je dobře , že to takhle spravili . myslím si , že se ti to rychle zahojía potom to bude fungovat tak jak má . držím palce.... _________________ start 12/2006 , prstýnek 12.02.2007
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Taky10
|
Zaslal: po září 24, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
Ahojky Maruško, tak to jsi fakt statečná, mě by museli uspat, já bych vyváděla...vůbec si to neumím představit, ani jsem neměla potuchy, že se něco takového může stát. Tak ať se Ti to pěkně hojí a jsi brzy fit. _________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Carmell
|
Zaslal: po září 24, 2007 6:14 pm Předmět: |
|
|
Maruško, tak to je tedy nářez , držím palec při rekonvalescenci a na dálku foukám na bebíčko!! Drž se!! _________________ Carmell-40 let-band 5.9.07 (doposud bez doplnění)
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|