Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 6:43 pm    Předmět: Citovat

ahoj Evi, no to je blbá situace. Nevím,kde bydlíš, ale u nás v Olomouci, když má obvodní dovolenou, tak ji zastupuje jinej lékař na poliklinice. Bez žádanky tě asi opravdu nikde nevemou. Jedině počkat až se doktor vrátí z dovolené nebo zavolej Grygovi, třeba ti poradí. Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BOUBELKA62

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 6:46 pm    Předmět: Citovat

Ahojky všem,SmileVery Happy konečně jsem zdraváááááááá, Laughing utekla jsem té zubaté s kosou. Začínám žít naplno, co to dá. A jsem moc šťastnáááááááá, Laughing milují celý svět.
Evi, veškeré žádanky na odběry, sono, RTG plic a vše ostatní Ti napíše obvodní lékař.
Doufám, že nic nezakřiknu, když Vám zdělím, že 28.8.2007 v 10:00 hodin nastupuji v plné polní na okrouškování a dostanu prstýnek s diamantem.
Čekám na něj od 1.5.2007
Zdraví Vás Vaše šťastná Boubelka Wink Embarassed Laughing

Taky10

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 7:33 pm    Předmět: Citovat

Boubelko, gratuluji...k termínu

Evíku...jsi neodkladný případ...máš termín operace...to je naléhavý případ, zastupuje??? Tak ať maká...možná bych vzala sebou láhev a prosila...já se nikdy nenechám odbít
ALENA

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 8:24 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Boubelko, tak to jsem moc ráda, že jsi již v pořádku Razz Razz že jsi šťastná a veselá Very Happy Very Happy zdraví, je to nejdůležitější, co na světě máme Wink Wink přeji ti, aby jsi byla již jen zdravá a spokojená Very Happy Very Happy a také gratuluji k termínu operace Smile Smile ať ti ten prstýnek s diamantem přinese hodně, hodně štěstí a spokojenosti Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes moc se na tebe těším až přijedeš na Floru Exclamation Exclamation Exclamation

Olča

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 8:46 pm    Předmět: Citovat

Boubelko přeju ti moc a moc zdravíčka a jsem ráda že jsi v pořádku a šťastná. A gratuluju ti dvojnásob a také k termínu operace, ty si zasloužíš ten nejhezčí prstýnek na světě. Razz
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 9:31 pm    Předmět: Citovat

Moc zdravím Gábinku... a posílám hodně sil do začátku !!! Teď jí začnou jiný časy.. časy velkých změn! Wink

Boubelko, jsem ráda, že už jsi fit ... a moc gratuluju k termínu, od kterého se začne komplet měnit Tvůj život - jo a moc se těším, až Tě za 14dní na Floře poznám .. Wink Wink

Evičko Z. - taky gratuluju k datu - budete na to s Boubelkou dvě, tak se vám to bude líp zvládat... Snad to bude s tím zaskakujícím lékařem OK. Mě dr.Gryga taky řekl, ať zajdu za obvodní, že jsem zdaleka a ta že mě udělá odběry a pošle mě, kam ještě bude třeba. Tak zakul očkama, seš pěkná holka, tak uvidíš, že dr. s sebou bude mrskat jako hádek... Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BOUBELKA62

PříspěvekZaslal: st srpen 01, 2007 11:04 pm    Předmět: Citovat

Zlatíčka, moc Vám všem děkuji za přáníčka a musím se bez mučení, že jste mě rozplakaly. Strašně moc se těším do Olomouce na Floru, až Vás všechny uvidím.
Evi, jdi do toho po hlavě a makej, ať to vyřídíš a bude se nám to zvládat ve dvou lépe, budeme se podporovat navzájem.

JEDEN ZA VŠECHNY A VŠICHNI ZA JEDNOHO
ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 8:30 am    Předmět: Citovat

Evi, tak a je to vyřešeno. To je nejlepší, když stačí až tam bude tvůj obvodní. Už,už, už to budeš mít za chvíli za pár Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 8:33 am    Předmět: Citovat

Boubelko moc se na tebe těším, už jsi to zase ty, veselá a statečná holka. Moc jsem se o tebe bála Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

Gábina

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 3:56 pm    Předmět: Citovat

Ahojky.
Gratuluji Boubelce k uzdravení i termínu operace. Laughing Také Evíkovi musím projevit uznání za trpělivost, která nejen růže, ale i termín operace přináší. Wink Holky, věřte tomu, že to uteče hrozně rychle. Ani se nenadějete a budete s prstýnkem zpátky doma. Laughing Cool Smile
PS: Ještě se vrátím k té nešťastné žádance. Rolling Eyes Po mně chtěli v ISCARE na vstupní pohovor kompletní vyšetření krve a žádanku mi sami zaslali poštou. Tak si myslím, že by to tak mohlo fungovat i jinde a je tedy možnost zavolat a požádat, aby potřebné doklady zaslali. No a s nimi pak k obvoďákovi v místě bydliště. Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Olča

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 4:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Sprinterko-Gábi koukám, že ti zapomněli dát v Iscare najíst Razz -3kg po operaci Exclamation
Gábina

PříspěvekZaslal: čt srpen 02, 2007 7:41 pm    Předmět: Citovat

V ISCARU jsem snědla úplně všechno, co mi dali, ale je pravda, že toho moc nebylo Laughing Doma je to horší. Všechno tak krásně vypadá a voní . . . Rolling Eyes Tak si vždy raději odměřím 100 ml dětské výživy a odkráčím z kuchyně do bezpečí obýváku. Laughing Embarassed Nebýt kroužku, tak po těch vývarech a bílém jogurtu podlehu čemukoli, ale vím, že bych si ublížila a tak mám vlastně místo silné vůle jen obyčejnou zodpovědnost. Embarassed Shocked Sad Už se těším, až za nějaký čas budu jíst to, co ostatní a přitom (snad) i hubnout. Laughing Wink

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
matylda125

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 9:29 am    Předmět: Citovat

Hlásím se po operaci!!!
Děkuji Vám všem za podporu a milé vzkazy. Cítím se hodinu od hodiny líp.
Bohužel manžel si dost nešťastně zlámal ruku a je nyní v nemocnici a čeká na operaci. To jsme tedy parta lazarů Rolling Eyes Rolling Eyes !!!
Tak ještě jednou díky všem, až zakoupím váhu, taky se pochlubím!!!

PS:gratuluji dalším k termínu operace,uteče to jako nic Very Happy Very Happy Very Happy

[/url]

37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!!
Taky10

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 9:31 am    Předmět: Citovat

Tak Matyldo, hurá, gratuluji k prstýnku a teď už bude jen lépe. S tím manželem, jo je ale smůla, ale snad vše dobře dopadne. Držím palečky a vítej zase mezi námi.
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: pá srpen 03, 2007 12:09 pm    Předmět: Citovat

Též se hlásím zpět do vašich řad,milé spolubojovnice Very Happy !Nakonec jsem odjela také už ve čtvrtek,ale až kolem 19-té hodiny.Manžel měl zrovna"rozlítáno",ve finále mu upadl výfuk u jeho vozítka,tak ještě musel hnát pro moje Confused ,ale nakonec si mě odvezl a dorazili jsme cca kolem 22-té hodiny.Dneska jsme museli hnát na úřady,kvůli dávkám Confused ,tak jsem ještě celá nějaká nesvá Embarassed .Ale faktem je,že se stavy těsně před operací a po operaci se to nedá srovnat Very Happy !Poznala jsem osobně Gábinku,moc milej a hodnej človíček Wink ,Olču,taková dračice,trochu takovej typ jako Valérie Zawadská Very Happy ,zachránila mi život,donesla dva tvarohy-mňam Cool ,Matyldu125-taky moc milá osůbka Wink ,a pak letecky Martinu a Qwys.Jsem Vám všem moc vděčná za podporu,fakt to člověka podrží a vše snáší tak nějak snáz....Tak ještě jednou díky,díky,díky Very Happy Wink Very Happy !
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 173, 174, 175 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: