Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Gábina

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 8:39 am    Předmět: Citovat

Ahojky Laughing Laughing Laughing Jó, jó - usmívám se. Včera volali z ISCARE. Jakožto věčná čekatelka (od února Confused ) nastupuji na operaci v pondělí na 10. hodinu a operovaná mám být v úterý. Shocked Takže Danielko, Matyldo, pokud je nějaká spravedlnost, tak vše dopadne, jak má a my se konečně uvidíme! Laughing Musím si při nástupu zopakovat předoperační vyšetření, protože mi propadlo, ale snad to bude OK. Nic na sobě nepozoruji a to se pozoruji už od včerejška. Rolling Eyes Laughing Wink
Užitečná pro mě byla i vaše diskuse o pokojích. Já jsem žádala o samostatný, protože si nejsem jistá, jak to po operaci budu snášet a nechci nikoho obtěžovat svými pocity a stavy. Confused Nevím, jestli bude nějaký volný (poznamenali si to, ale neslíbili), ale i kdybych skutečně měla "privát", určitě nám to nezabrání, abychom spolu "hodily řeč". Wink
Pro Danielu: Pár dní jsem nebyla na fóru, protože jsem doháněla všechny možné nedodělky (vedu manželovi účto, praní, žehlení, zavařování apod.). Tuším totiž, že si po operaci dám tak týden volno. Wink Jsem ráda, že ses tu svěřila se svými pocity, protože už to nemusím psát já. Jsou úplně stejné. Také nepochybuji o tom, že operaci potřebuji, ale přemýšlím, proč jsem to nechala dojít tak daleko Evil or Very Mad , jestli to bude fungovat Confused , jestli si zhubnutí vážně udržím napořád Embarassed apod. Je mi jasné, že to takto prožíval každý, ale já jsem navíc, co se operací týká, nedotčená panna Laughing a tak si mě ten strach samozřejmě našel. I když se na to snažím nemyslet, špatně jsem spala a o operaci se mi v různých propletencích zdálo celou noc. Rolling Eyes Ale kdyby to se mnou nic nedělalo, tak by asi něco bylo špatně, ne? Wink Laughing

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 8:47 am    Předmět: Citovat

Dani, Matyldo a Gábi... všem třem moc gratuluju k termínu.. tak jste se dočkaly a již brzo rozšíříte naše řady... Wink Wink
Moc vám to přeju.. hodně štěstí a sil.. Wink
Gábina

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 9:00 am    Předmět: Citovat

Daniela napsala: Holky,jelikož jsem musela vysadit antibaby,nevím vůbec,kdy přijede tetka Embarassed .Měla jste některá zrovna své dny na operaci? Embarassed dííík Embarassed

I když jsm operovaná ještě nebyla, jednu zkušenost mám. Měla jsem na chodidle léta zanedbané mnohočetné bradavice (asi 6 let jsem si myslela, že jsou to kuří oka a podle toho je léčila Confused - jen jsem se divila, proč jich je pořád víc?). Žádná léčba u kožního nezabrala a tak jsem šla na radikální zákrok do nemocnice. Prý na týden. Nakonec z toho bylo 10 dní v chřipkové epidemii, takže bez návštěv! Evil or Very Mad Protože ty bradavice byly za ta léta doslova zašlapané do chodidla, byly hluboko a řezat to nešlo. Paní dr. mi tedy ty bradavice bez umrtvení "natvrdo" pálila dusíkem. Shocked Při takové osmé už jsem vzpomínala na to, že porod skoro nebolí Wink . . . bylo jich celkem asi 14 Exclamation Za dva dny mi dr. puchýře vystříhala a znovu to do "živého" vypalovala. Víc se rozepistovat nebudu, dostávám husí kůži . . . Jisté je, že jsem si tento zákrok pečlivě naplánovala a šla tam 10 dní po skončení menstruace. Jaké bylo mé překvapení, když jsem den po zákroku začala opět krvácet Shocked (samozřejmě jsem s sebou nic neměla). Prý to byla reakce těla na bolest - něco jako stres organismu. Po 3 dnech to skončilo.
Takže jsi mi Danielo svým dotazem připoměla, abych si s sebou nějakou tu záchranu vzala, i když podle kalendáře by to mělo být v "poho". Co já vím, jak zas budu reagovat??? Embarassed Embarassed Embarassed
PS: Ta radikální "léčba" nakonec zabrala a chodidlo mám teď jak miminko - no, skoro Embarassed
PPS: Mně nikdo neřekl, že mám antikoncepci vysadit !?!

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 12:51 pm    Předmět: Citovat

Gábi,tak to se určo uvidíme Wink .Já mám taky děs,jak to ustojím,hlavně po tý narkóze Rolling Eyes ,snad už na recepci budu rovnou hlásit,že po narkóze blindim Confused Wink !A tak trošku lituju toho,kdo se mnou bude na pokoji,trošičku spím nahlas Embarassed Confused Embarassed .I v porodnici jsem si vyžebrala samostatnej pokoj,je mi to nepříjemný Sad Embarassed ,někoho tím otravovat Confused Embarassed .Ale hlavně,že jsme se dočkaly,ženský,co Wink ?Evčo předoperační mi už dělali v červnu,ale obávám se,že už to bude prošlý a že mi ho budou dělat znovu.Je to spirometrie-foukáš,co to dá do takový mašinky Laughing ,EKG-přícucky na hrudníček Laughing ,a odběr krve,což mi jako letitému dárci krve nedělá žádný problém Wink .Ale myslím,že tě na předoperační pozvou cca 14 dní předem,já měla mít operaci 9.7. a na tohle vyšetření jsem byla pozvaná na 27.6. Confused ,ale jelikož jsem od přírody"klikařka",v ten den mi,když jsem seděla v busu směr Praha,volali,že dr.Owen,ke které chodím,je s prckem v nemocnici a že mám stejně posunutý termín Evil or Very Mad ,tak ať nechodim.Když jsem je uvedla do obrazu,že už se řítím na Prahu,tak mi řekli,ať teda přijdu a že se uvidí Confused Rolling Eyes .Vyšetření mi udělali,ale domluvili jsme se,že kdyby náhodou potřebovali doktoři nový,že mi to znovu naměří a naberou.Hlavně,ať ti klapne termín,je co nejdřív,a ať tě nikam pár dní před termínem nepoposunou Wink !Jinak tampóny si beru samozřejmě s sebou,ale holky ze zdravotnictví,nevadí tampón,když ho máte zavedený při operaci Shocked ,asi blbá otázka,ale četla jsem v příbal.letáčku od tampo¨nů,něco o nějakém šoku,tak nevím.Zas to nechci hlásit,kdybych to náhodou dostala,aby mně obratem neposlali dom Confused Embarassed .Aneb ono známé:KLIENTE PAMATUJ,NA PRAHU JSI A NA PRAHU SE OBRÁTÍŠ Laughing !
marie S.

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 1:25 pm    Předmět: Citovat

Předoperační mi dělali hned ráno při příjmu, byli to fofry, ani jsem e nestihla bát. Když mi doktor plánoval termín, tak se ptal kdy jsem měla menzes a podle toho to naplánoval, neumím si představit to mít při operaci to teda nevím?

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,
Taky10

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 2:31 pm    Předmět: Citovat

Já jsem šla na operaci žlučníku taky s tamponem.....pár hodin tampon o.b.super plus vydrží a až budeš schopná vstát, můžeš dát nový a nebo vložku. Dani, s tím šokem, to je jen ojedinělé...ale pokud jsi už tampony někdy měla, není se čeho bát...dávají to tam pro ženy, které je ještě nikdy neměly....některé jsou alergické a mít je nemůžou, proto pokud si je nikdy neměla, normálně si zkus 1 dát, počkej třeba 3 hodiny a pokud bude vše o.k., tak je to v pohodě...nezlobte se, že to tu takhle píšu, ale je to lidské, já jsem šla například na operaci a protože já nikdy netuším, kdy to přijde, tak žádný termín ani plánovat nemůžu, vždy vím, že je to jednou za měsíc, ale někdy je to v půlce měsíce, někdy na konci...prostě teta si jezdí na návštěvu kdy chce, potvora jedna, tyhle nečekané návštěvy fakt miluju Laughing Laughing Laughing
marie S.

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 2:35 pm    Předmět: Citovat

tak to máš tedy veselo s takovýma návštěvama, které se dopředu neptají co? Já beru ant a víceméně to vůbec nemám, jen jsem před bandem vysadila, ale ne proto že by to někdo chtěl ale jsem chtěla změnit druh, rotože jsem brala už nějakej strašmě starej typ, za nový

Taky10

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 2:35 pm    Předmět: Citovat

Gabča má pravdu, já jen co jsem se zase dostala z nemocnice, hned jsem to dostala, každé tělo reaguje v danou chvíli jinak, spíš jsem čekala, že se mi to narkozou opozdí...tak jsem to měla po všech operacích. Jinak třeba při neplánovaných nebo akutních operacích se tím také nemůžou řídit, tak co, spíš se i ptají, protože je jasné, že i pro nás to bude pohodlnější.
Taky10

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 2:39 pm    Předmět: Citovat

no Marie, je to síla...ale spíš jsem ráda, že to teď každý měsíc vůbec mám...to dřív...to bylo ještě horší a abych vůbec mohla otěhotnět, to byly pořád odběry krve a velké propočky doktorů, ale zadařilo se...teď mám tělísko, prášky nemůžu a věřím, že kdybych byla bez tělíska, tak i bez propočtů jsem těhotná hned....náhoda je blbec, když jsme moc chtěli, tak to nešlo, když už nechci, věřím, že by to bylo hned....tak to už neriskuji
Taky10

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 2:56 pm    Předmět: Citovat

Tak holky, doufám, že jsem vám všem popřála k operaci a pokud ne, činím tak teď...Jinak Gábi, já měla stejné pocity a to mám pár operací za sebou a kdyby jsi je neměla, myslím, že by to bylo špatné...každá operace je zásah do těla a každý se bojí, je to lidské...ale neboj, fakt se tam o Tebe doktoři a sestřičky postarají...j jsem zase nikdy samostatný pokoj nechtěla, jsem ukecaná a pro mě by to bylo, jako když mě dají na samotku za trest, takhle když s někým pokecáš, tak ten čas rychleji uteče
Olča

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 4:12 pm    Předmět: Citovat

Moc vám všem gratuluju k termínu operace Gábi, Danielo, Matyldo tak se už konečně dočkáte. Naposledy si pohlaďte vaše tělíčka, rozlučte se s kilíčky a vzhůru do nového štíhlejšího a šťastnějšího života. Psala jsem Gábi, že se stavím v Iscare, ale zatím nevím jestli v po nebo út, takže pokud v út tak poznám i Danielku.
ALENA

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 5:53 pm    Předmět: Citovat

Tak vám holky všem také gratuluji k termínu operace ať vše dopadne dobře a jste zase brzy doma.
Danielko, toho blití se neboj, já zvracím po každé narkoze, ale když jim to řekneš dopředu, tak ti něco píchnou nebo dají do kapačky před operací a bude ti dobře. Opravdu to moc pomáhá. Laughing Laughing Wink Wink Rolling Eyes Rolling Eyes

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
kvetinka99

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 6:21 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky koukám jak vám to jde hezky dolu a přejí vám at´to jde ještě líp.Dnes jsem byla na gastro našli mi tam nějaký bacil tak jsem dostala antibiotika tak nevim jak to bude. Embarassed
marie S.

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 6:52 pm    Předmět: Citovat

tak květinko, přidala ses k nám kteří jsme měli heliobaktérii, ted budeš brát antibiotika a bandáž nejdříve 4 týdny po dobrání, někde chtějí i kontrolní gastro

Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: pá červenec 27, 2007 7:10 pm    Předmět: Citovat

Taky10tampony užívám místo vložek,takže myslíš,že v případě "p" by to asi nebyl tedy problém?Také vážně uvažuji o změně antibaby,jsem děsně sklerotická,už jsem kvůli tomu začala užívat náplasti,co se mění jednou za týden,ale nějak mi nevyhovují,mám dost křeče v lýtkách.Taky uvažuji o tělísku,ale slyšela jsem historky o mohutném krvácení v době "návštěvy" Rolling Eyes ,tak pořád rozmýšlím Confused Shocked .To moje blitíčko,budu fakt hlásit snad hned dole,jak vydávaj kartičky Laughing ,z toho mám největší hrůzu Confused Rolling Eyes Confused .Ale čtu si to fakt celkem pravidelně,více méně všechna témata a vím,že všechny "blindíry" Laughing jste to včas nahlásily a bylo vše o.k. Wink .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 170, 171, 172 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: