Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 152, 153, 154 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Daniela Poulová
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 6:58 am Předmět: |
|
|
Lepá děvo a ostatní,neděste nás čekatele !Sice jsem zastáncem hesla,lepší pravda,ať je jakákoliv,než lež,ale jak tak koukam,ona je občas milosrdná lež taky k něčemu dobrá !No doufám,že to Morawan dojel a bude v pohodě !Kdyby jste někdo měl zprávičku,tak sem s ní!!!! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 8:18 am Předmět: |
|
|
Ahoj všem...
Takže jak už tu zmínila Elenka, včera jsem byla v Praze na kontrole a na dobrovolném gastru. Sado-maso však rozhodně nepraktikuju, Danielko...a pokud už, tak rozhodně né typu hadice do žaludku. Přežila jsem ...a moc doufám, že už na to nebudu nikdy muset. Pro mě je hlavní, že je vše v pořádku, že se tam nenašlo nic, co by nemělo být...
Jinak co se Morawana týká - teda teda!! Jak to, že se pustil sám vlakem? Odpoledne mě řekl, že jej nepustí, že pojede až v pátek dopoledne... a najednou tady čtu zprávu od Alenky, že náš chlap je již ve vlaku!!
Morawane, ty zlobidlo jedno! Je sice fakt, že když jsme u něj byli na návštěvě, tak vypadal nadmíru dobře.. chutnalo mu, dokonce prý už v den operace do sebe "otočil" celý džbánek čaje.. nebo dva říkal? To já sotva ucucávala v té době.. Ale zato cestu domů jsem v pololeže v autě zvládla skvěle... Ale stejně je to neuvěřitelný, fakt jsem čekala ležícího muže a on si zvesela popocházel a smál se ... teda na to, že mu při bandu operovali i žaludeční kýlu...no klobouk dolů.
Ale proč jsi se Morawane pustil sám domů?? Jsme ti nabízeli, že Tě odvezeme až do Vsetína, když budeš chtít.. Škoda, že jsi nezavolal, že se to změnilo. Protože my jsme si ten výlet nakonec protáhli, byli jsme v ZOO takřka 6 hodin, pak jsme si pronajali loďku a projeli se večerní Prahou.. takže směr Brno jsme vyráželi až ve 21,30 asi. No mohl jsi dát vědět, odjezd by jsme si upravili dle Tvých potřeb.. vyjelo by se dříve nebo později...nebyl by to problém... No ale co teď už - tak doufám, že jsi dojel v pořádku, že Tě to moc nebolelo.. a jakmile budeš moct, ozvi se, ano? ... ať víme co a jak... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 8:20 am Předmět: |
|
|
Jo a ještě jsem chtěla poděkovat třem holčinám (ony už budou vědět, o koho jde) za podporu. Jsem byla vybobkovaná jak malá! Moc díky za SMSky, dodaly mi sílu!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:22 am Předmět: |
|
|
Evi, Morawan urcite s tebou nechtel jet, protoze se bal, ze pooperacni stav a tolik krasy neunese, ze s tebou v aute nevydrzi, tak se radsi rozhod, ze pojede sam na vlastni pest, ze to nejak ustoji ze jo?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:30 am Předmět: |
|
|
I ty vtipálku Qwys..
Je to škoda, chtěla jsem mu uvolnit své místo vepředu, sklopit sedadlo naležato, dělat zastávky po 1/2 - 3/4 hodinách, jak říkaly sestry v nemocnici... no škoda...
Jen doufám, že to hoch zvládl..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
Založen: 15.6.2007 Příspěvky: 202 Bydliště: Praha 8 - ČIMICE a Litoměřice
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
Ahojky. Jsem na tomto fóru poprvé a hned nakonci čtu takové horory, jako že to strašně bolelo a jak nějaký odvážlivec jel po operaci dom vlakem. Já jdu na operaci za dva týdny. Moc odvahy jsem teď ale nepobrala  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
No tak tim to bude, to uz se nediv, Morawan by lezel a vedle nej ve sportaku mlada baba A kazdou pulhodinku by mu zastavovala pry "k odpocinuti" - to ti tak bude verit, chlapec, urcite si uz predstavoval jine veci, tak musel vlakem Ja mam dneska myslenky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:41 am Předmět: |
|
|
Niko, koukala sem, ze pry jdes 1.? ale to asi ne, to je nedela. Tak neni to pondeli? Jestli jo, ja mozna budu pres vikend v Praze, a kdyby mi rekl, ktere ovecky v iscare budou, tak sa zajdu do salaše guknůť, ale nebudu tam lezt kdyz nevim, kdo všechno tam bude jen tak na gukandu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 10:53 am Předmět: |
|
|
No je to 1.7 ale to je to nástup. Jo a mě neoperují v Iscare, ale na Homolce. 2.7 mě mají dělat minigastrický bypass. O Iscare jsem se dozvěděla až když jsem si dělala kolečko. Dala mi na vás kontakt psycholožka. A jsem velice ráda, protože jsou tu lidi se stejným problémem a bez okolků tu můžu o všem psát  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 11:00 am Předmět: |
|
|
Niko, neděs se, ale zase na druhou stranu je to normální operace, máš po laparoskopii 5 děr v břiše, takže bez bolesti to samozřejmě není. Mě nejvíc bolí ta co mám komůrku. A samozřejmě jak se otočíš tak to sádlo zatáhne za ty stehy. Ale není to zase tak strašné, v Iscare ti nabídnou injekci, neupejpej se , klidně si ji vem, v klidu se vyspíš, a druhý den je lépe. Mě operovali v útrerý v pul desáté, večer už jsemsi došla na WC, vstala jsem postele s pomocí sestřičky a druhý den už sama. Ale je fakt že když mě manžel vezl ve čtvrtek v poledne domů tak jsem cítila všechny díry v silnici a na kočičí hlavy jsem tedy pěkně nadávala. Jseš odinu v narkoze tak se trochu točí hlava , ale oparvdu to není k nepřežití. _________________
104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07, |
|
Návrat nahoru |
|
 |
nika
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 11:08 am Předmět: |
|
|
Jo díky za podporu. Já se ale bojím víc mých bolestí zad a hlavy. Trpím na migrény a po narkóze ji mám vždycky. a že jich mám za sebou dost. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wWCyr3H/]
[/url]
SKYPE - veronika5382 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
Niko,to jsme na tom podobně !Nebojím se operace,ani bolesti po operaci(v říjnu 2005 jsem byla na císaři v epiduralu),ale stavu po narkóze,Jsem byla jen jednou v narkóze,na lapce,protože jsem nějak poprvé nemohla otěhotnět,po lapce dobrý,ale to blitíčko po narkóze ! _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moravan
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 11:48 am Předmět: |
|
|
AHOOOOJ PRCINYYYYYYYYYYYYYYY
Tak jsem se zmátořil a zasedl k počítači,
abych VÁM VŠEM PODĚKOVAL za vaši podporu, za smsky, za hovory po telefonu, za návštěvu, za jogurt a za nabídku odvozu.
Jsem moc rád, že tady to forum funguje. Nejen mě, ale určitě i vám všem forum moc pomáhá.
Jak jsem četl, o mých dojmech z operace jste byly informovány, tak teď něco o cestě domů. Jojo, cesta domů vůbec nebyla jednoduchá. Kromě toho, že jsem skoro pořád chodil (měl jsem zastavené prdíky ), ve vlaku mi začala prosakovat operační rána, kde je všitý portík. Hned po příjezdu jsem šel na chirurgii - už mi to prosáklo až na kalhoty. Doktor to bez nějakých řečí převázal. Dnes ráno jsem byl znovu na převaz. Už ne na chirurgické pohotovosti, ale v ambulanci. Rány už byly klidné, suché, převázal všech pět operačních ran.
Doktor říkal, že tady nemají žádné informace o bandáži, jestli bych jim nepřinesl nějaké mateiály - tak si mě pozval ještě na kontrolu v úterý, abych mu něco přinesl.
Zítra si to už asi odlepím, abych se mohl osprchovat. Port bolí - jak sviňa, s bolestí vstávám z postele. Ale v noci už jsem spal na pravém boku.
Hlad ještě nemám, asi je to uvnitř ještě všechno oteklé. Popíjím bílou kávu, asi za dvě hodky bujón, na večeři budu mít z bujónu rajskou, už se těším. Mezi jídly (jestli se tomu dá říct jídlo ) popíjím po doušcích vodu vylepšenou pomerančovým nektarem. _________________
Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 3:09 pm Předmět: |
|
|
Tak tě tady vítám zpět. Vidíš to bylo strachu a už seš tady zase s náma. Teď už bude pořád jenom líp. Zato mě se to blíží a taky bojím. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moravan
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 3:16 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Martino,
vydržíš, člověk vydrží strašně moc.
A co je takový žlučník, proti bandáži.
Teď už víš, do čeho jdeš. Zvládneš to, budeme ti držet pazourky  _________________
Redukce hmotnosti od 16.4. 2007 * Gastrická bandáž 13.6. 2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|