Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Eva

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 4:02 pm    Předmět: Citovat

Ahojky Betty......mám pocit,že jsi má kolegyňka z vedlejšího pokojíku (operace 9.5) Smile Smile

Jinak si musíme na rovinu říci děvčata a chlapci,že jsme strašně nedočkaví......teda ,já určitě.
Asi je v pořádku když se to naše hubnutí na čas zpomalí nebo zastaví.....tělíčko si asi potřebuje oddychnout a musímu asi dojít,že to myslíme vážně Wink
Jsem vděčná sobě,lékařům i rodině za to,že vůbec mám šanci hubnout a žít zase lidský život.Vážím teď 86kilo a jsem nezkutečně šťastná.Pokud bych neshodila už ani kilo-byla bych i tak spokojená,ale protože jsem v začátku tak vím,že to půjde ještě dolůůůůůůůů Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Eva

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 4:06 pm    Předmět: Citovat

Milco-berco......ahojky,ještě jsem ti zapoměla napsat,že i já mám hlad tak po 1,5 - 2hodinách,ale nečekám....pak mi je špatně.....prostě jak mám hlad a uvědomím si,že to je hlad a né chuť,tak jdu a zobnu něco k hamání....rohlík,mléčnou rýži a tak.A když mě chytí chuť...tak jdu na čtvereček hořké čokolády80%(někdy to je čtverečků i víc Embarassed ),ale mám to dovolené i od lékaře Wink
Eva

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 4:07 pm    Předmět: Citovat

Milco-berco......ahojky,ještě jsem ti zapoměla napsat,že i já mám hlad tak po 1,5 - 2hodinách,ale nečekám....pak mi je špatně.....prostě jak mám hlad a uvědomím si,že to je hlad a né chuť,tak jdu a zobnu něco k hamání....rohlík,mléčnou rýži a tak.A když mě chytí chuť...tak jdu na čtvereček hořké čokolády80%(někdy to je čtverečků i víc Embarassed ),ale mám to dovolené i od lékaře Wink
MICHAELA

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 4:12 pm    Předmět: Citovat

Jé Evo,to ti závidím Embarassed .Já bych i při svý pidi výšce byla za tuhle váhu neskutečně vděčná,gratuluju Very Happy .Já mám před sebou veliký kus cesty,momentálně jsem se nějak zasekla,nebo vlastně ještě jsem se pořád nerozjela Crying or Very sad ,snad se taky dočkám.Pa pa a moc držím palce,ale už tetˇje to krásný. Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Eva

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 4:17 pm    Předmět: Citovat

Nezáviď-sama se dočkáš!!!! Wink Laughing
Držím palečky,jak dlouho jsi po operaci?Nemysli si,já jsem taky malá-162cm Embarassed ,takže jsem byla "ta malá a tlustá",ale už nejsem a nedovolím abych někdy ještě byla!!!!Pa
EmilyRose

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 4:35 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem,sem tu poprve a nejak nevim jak a kam psat..11.zari me ceka bandaz zaludku,mozna to zni blaznive ale ja se strasne tesim.Bojuju s nadvahou uz spoustu let ale ted sem si rekla ze to praoste zkusim takto..byla bych rada,kdyby se mi nekdo ozval a rekl mi svoje pocity z teto operace..pracuji ve zdravotnictvi tak vim co a jak ale vsechno vidim jen z profesionalniho hlediska,proto bych rada vedela co se deje po probuzeni a tak Smile dekuju pokud se nekdo ozve a prosim myslete v pondeli na mě..dekuju
EmilyRose

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 5:20 pm    Předmět: Citovat

Tak kdyz ctu vase zpravicky tak vam musim od srdce poblahoprat k takovym uspechum,jste sikulky a ja se moc tesim na ten svuj Velky den Smile zaujalo me to piti, neustale mam potrebu pit,sem uz tak naucena.
MICHAELA

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 5:32 pm    Předmět: Citovat

Ahoj EMILY,tak jsem ti psala sáhodlouhou soukromou zprávu,kde jsem ti podrobně popsala co tě čeká a asi já trubka někde udělala chybu,protože tam není ani poslaná,ani doručená ani nic Rolling Eyes Embarassed .To že jsi zvyklá pít je moc dobře dost z nás s tím mělo po operaci problém,protože jsme nebyli navyklí ani před ní Confused .V pondělí na tebe 100% budeme myslet,ničeho se neboj!Pak nám dej vědět jestli jsme palce a pěsti a co já vím co všechno se drží,drželi správně.Tak tfuj, tfuj ,tfuj Wink atˇti to dobře dopadne a ty nám brzy můžeš dát zprávičku jak ti to sviští dolu. Laughing Laughing Laughing
bela

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 5:50 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Emily spousta lidí měla problém se naučit pít,já měla opačný piju strašně moc(4l)Takže mi to dělalo potíže.Nejvíc že po operaci jen pár loků.Byla jsem zvyklá vypít na EX půl litru a to fakt po operaci nejde.No ale už jsem se naučila jak pít,sice to párkrát šlo ven,ale už to je bez problémů.Jinak Ti přeju krásný vyspinkání a pak určitě napiš papa
EmilyRose

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 5:50 pm    Předmět: Citovat

MICHALKO dekuju ti moc za prani budu rada kdyz me prijmete mezi sebe a vy me a ja vam budu sdelovat sve pocity z bandu..vim co me ceka jen na sale pac u toho delam ale z druhe strany je mi to tajemne Very Happy trosku me nahlodala pacientka ktere sme museli band vyoperovat pac zvracela tim stylem,ze neudrzela ani vodu..ale kazdy org je jiny a ne kazdy to snasi 100 procentne..ja vim..ale znete to Smile nejaka ta obava je ale v kazdem pripade prevazuje pozitivum a uz sem pevne rozhodnuta..zitra me ceka predoper a v patek gastro-z toho mam snad vetsi strach jak z operace Smile
EmilyRose

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 5:55 pm    Předmět: Citovat

BELINKO i Tobe dekuju..no s trochou ironie reknu,ze na to vyspinkani se fakt tesim pac mam 4leteho spunta a co si holky budem nalhavat spanku nam ty deti moc nedopreji Smile
L

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 6:29 pm    Předmět: Citovat

Ahoj Emily,
a co by si chtěla vědět konkrétně.Mě třeba po probuzrní z narkózy byla strašná zima na nohy a snažila jsem se to říct nahlas,ale moc mi to nešlo Laughing
A mám pocit,že mi ani sestra neodpověděla...,tak jsem pohla nohou a zjistila,že mám nohy přikryté... Wink
Jinak po převozu na pokoj jsem dostala kapačku (asi) no a pak na mě začala působyt narkóza (řekla bych,že mi ta kapačka dělala zle) bylo mi špatně,ale né každému je zle.To určitě víš,když jsi z oboru.No tak jsem místo dvou kapaček dostala čtyři.Na sál jsem šla kolem 9:30 a na pokoji jsem se dívala na hodiny,když bylo 14h.A kapačku jsem měla do 22h.
I když mi bylo zle,tak člověk vidí tu lepší budoucnost,takže ňáké počáteční probl. se zvládnou mnohel lépe.
Mnoho štěstí,L.
Milca-berca

PříspěvekZaslal: út září 05, 2006 7:22 pm    Předmět: Evičko... Citovat

Wink Ahojenky Evi...tak jsem byla dnes na kontrole...a říkala jsem to otom hladu už po 1,5h a bylo mi řečeno ,že kolem žaludku tuk mizí a tím pádem,že je bandáž volnější ..Tak mi to příští kontrolu 5.10 doplní....tak se těším..Budu muset psát jídelníček 14dní předem a pak hurá na adjustaci.Tak jsem na to zvědavá...prý kolem toho 6měsíce se to tak nějak doplnuje poprvé.Jinak tento měsíc je to -2,5kg...tak je to huš -18kg za 5měsíců.Tak držím pěstičky..a jsem zvědavá co řeknou Tobě...pa Mili Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bela

PříspěvekZaslal: st září 06, 2006 6:38 am    Předmět: Citovat

Ahoj Milčo to je super jak Ti to jde Laughing Já už stojím na váze téměř 3 týdny a nic Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad asi budu potřebovat doplnit.No uvidíme,zítra tam jedu na kontrolu,tak jsem zvědavá co mi řeknou.Tak se držte a at vám to jde líp než mě Laughing Laughing Laughing
EmilyRose

PříspěvekZaslal: st září 06, 2006 4:25 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všem..tak uz mam predoperacni vysetreni a cekam na ten spasny den Smile zvlastni ale jen asi ze strachu sem sundala kilo z me obr postavy Very Happy
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: