Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Datli
|
Zaslal: út duben 03, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
No já nad koloběžkou přemýšlěla a pak mi to došlo.Je to ta velká s nafukovacíma kolama?Tý jo-to teda musí být vodvaz-jste úžasní,až vám závidím tu pohodu a hravost.
Já dnes pokukovala po novém lepším kole,protože moje kolo ,já a na to vše ještě dítě...moc se to dohromady nedá.A léto se blíží...
Tak holky jsou 4?Hm...netroškařili ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OravaP
|
Zaslal: út duben 03, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
Datli ,tak doufám že až budete dělat kolečko kolem kromclu stavíte se na kafe, nooo sice je to malinko z ruky ale jste holky šikovný tak to ke mě zvládnete ne??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OravaP
|
Zaslal: út duben 03, 2007 9:27 pm Předmět: |
|
|
junona, že ji zdravím a držím pěstičky, at už to má brzy za sebou , že mám chut na to kafe co máme domluveno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: út duben 03, 2007 10:44 pm Předmět: |
|
|
Volala jsem Elence asi kolem 18,30h.... no bylo jí jakž takž.. V to poledne, jak mi volala a byla těsně po probuzení.. tak jí prý bylo líp. Ale teď že jí všechno bolí, navíc se jí motá hlava když vstane.. Těžce se jí dýchá (to ten plyn v těle) a zakašlat pořádně nemůže. Terapeutka přijde až zítra, aby jim pomohla a ukázala jak dýchat a cvičit..
Ale zítra to zas bude lepší... každým dnem to bude lepší..
Všechny Vás mám moc moc pozdravovat !!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Junona
|
Zaslal: st duben 04, 2007 6:55 am Předmět: |
|
|
Tisková zpráva z ISCARE-Junona už má vyčištěný pupík,napíchlou kanylu a na sál ji vezou v devět .Dnes budou kroužkovat jen tři a z tohoto fora nenašla nikoho.Před chvílí jsem s ní mluvil,je v pohodě a moc se těší pozdravuje vás a děkuje.Malý drb-nesnáší průvan a postýlka kterou si vybrala byla v tom největšim,takže mírně chraptí.Jdo nakrmit kocoura a pak jí ještě zavolám. _________________ Junona 42 let, majitelka kocoura, kočky a smyslu pro humor. kroužek nasazen 4.4.07, doplnění: 17.5.07, 20.9.07 a 13.3.2008
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Junona
|
Zaslal: st duben 04, 2007 7:35 am Předmět: |
|
|
hezký den všem,omlouvám se,že poprvé toto oslovení opomněl jsem.Hodina H se Junoně kvapem blíží,je v poho-mírnou nervozitu maskuje smíchem.Mou destruktivní uklidňovací terapii odmítla.Jakmile se vzbudí ozve se.Mám vyřídit pozdravení všem. _________________ Junona 42 let, majitelka kocoura, kočky a smyslu pro humor. kroužek nasazen 4.4.07, doplnění: 17.5.07, 20.9.07 a 13.3.2008
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st duben 04, 2007 7:44 am Předmět: |
|
|
Pěkné ráno..
Tak za chvilinku už se naše holka zlatá poveze.. ještě pár minutek a bude majitelkou prstýnku..
Moc ji držím pěstičky a budu na ni myslet.. ať to holka zvládá dobře..
Junonko..tfuj tfuj tfuj - hodně štěstí..
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st duben 04, 2007 7:56 am Předmět: |
|
|
Mám tu zprávičku od Eleny.
Psala mi, že je to lepší, ale nic moc. Ty plyny jsou hrozný, neodchází z ní a má pocit, že praskne! Psala, že asi půjde domů až zítra, že neví, jestli by to dneska sama zvládla. Má strach, že by na to nádraží nedošla... Jogurt jen olízla a je prý sytá..
Ještě k HanceŠ.
Hanka je prý taky ještě v nemocnici, ale že dnes asi půjde domů. moc dobře jí prý není, ale je to lepší..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beruska108
|
Zaslal: st duben 04, 2007 8:27 am Předmět: Ahoj Zelenoočko. |
|
|
Jsem Ilona a jsem druhý den po bandáži,neměla by jsi čas si popovídat.Děkuji moc.Beruska108 _________________ Ilona |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st duben 04, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
Pokud to bylo na mě, Ilonko...tak ano...chvilku mám... tak piš..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matylda125
|
Zaslal: st duben 04, 2007 8:37 am Předmět: |
|
|
Ahojky,jak se cítíš?Asi už jsi doma po operaci,tak se hlavně šetři adrž se!  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wJOTbzc/]
[/url]
37 let band 8/07...asi tisícípátý začátek...25/2 10 začínám znovu, doplněno celkem 5ml!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beruska108
|
Zaslal: st duben 04, 2007 8:48 am Předmět: Ahojík |
|
|
Zelenoočko napsal: | Pokud to bylo na mě, Ilonko...tak ano...chvilku mám... tak piš..  | Co jsi jedla první týden po operaci. _________________ Ilona |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: st duben 04, 2007 9:23 am Předmět: |
|
|
Týden po operaci by jsi měla být pouze na tekuté stravě... tzn. čaj, mléko třeba, jogurty (bez jakýchkoli kousků ovoce,.. apod!!!), dětské přesnídávky, hlavně polévky (vývary) - ale jen přecezené.. opět tam nesmí být ani kousek ničeho!...pak můžeš ještě kefíry, Actimely.. apod. Ale každá porce max. 100-150 ml !!!!! Nesmíš víc!
A mezery mezi jídly min. 2hodiny..
Ve 2.týdnu už můžeš pomalu přejít na mixovanou stravu..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
beruska108
|
Zaslal: st duben 04, 2007 9:25 am Předmět: Ahoj |
|
|
Junona napsal: | Vážené vážívší se dámy,odvážní pánové.Byla mi dočasně svěřena další funkce(zahradník,údržbář nemovitosti,restaurátor,kuchař,grilovač,myčka nádobí,uklízeč,ošetřovatel koček-nekecám),tiskový mluvčí Junony(kecám-zvolil jsem se sám).Dnes ve 13,30.h. podlehla diskriminačnímu tlaku firmy Velamos(její krásná stříbrná koloběžka má nosnost jen 90kg) a nastoupila v ISCARE.Podle poslední SMS kroužek zítra dopoledne,tělesně v pořádku,duševně narušená jedním takovým pošukem z Valašska ale jinak v pohodě-hlídá náhodně vybraný plyšák.Hezký večer všem přítomným. | Tak taková funkce,ale Valaši jsou fajn lidi.Muj muž je také moravák Zašová u Valmezu jestli vám to něco říká.S paní jsem byla na pokoji,moc jí pozdravujte od berusky.Klidně napište.Pěkný den ilonam@centrum.cz. _________________ Ilona |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: st duben 04, 2007 10:15 am Předmět: |
|
|
Samozvolený tiskový mluvčí -určitě moc Junonu pozdravujte!Moc na ní myslíme a držíme palečky,aby vše ustála a přestála v pohodě!  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|