Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HankaŠ

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 5:21 pm    Předmět: Citovat

Zelenoočko,Jituško to je prima,že se to hýbe je jedno jestli centimetříky nebo kilečka.Důležitý je výsledek a hlavně,že se cítíte dobře Laughing Laughing Laughing
Chtěla jsem se zeptat co jíte-jen tekuté?? Surprised Surprised Prozraďte mi čeho se po zákroku vyvarovat a naopak co vám dělala dobře.Za jak dlouho jste šly na stehy-marodíte?_ Držím palečky mějte se krásně.

bandaz 2.4.2007
18kg před operací
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jitka I.

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 5:46 pm    Předmět: Citovat

Evičko,já taky nechci soupeřit. A neskáče mi to víc. Vždyt já mám od operace taky 6kilo. Laughing Laughing Laughing
Hani přešla jsem na mixovanou,ale hodně krkám tak mi dnes Dr. řekl at ten přechod udělám hodně pomalu. A kdyby mi bylo špatně mam si dát tekutý. Surprised Jinak se cítím fakt dobře a vúbec nelituju ,že jsem to podstoupila. Laughing
Hlad nemám a když cosi pocituju tak se napiju.Ze začátku jsem málo pila to mi vadilo jsem zvyklá pít hodně,ale už je to lepší. Laughing Laughing Laughing

[/url]
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 6:02 pm    Předmět: Citovat

Evinko,ty originále Laughing Laughing Laughing Jitka má po operaci dole jenom 6 kg Exclamation Exclamation Píše,že 4 shodila už před o Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 6:55 pm    Předmět: Citovat

Já vím... jenže já mám dneska šotkovou.. Laughing Wink Laughing Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 7:06 pm    Předmět: Citovat

Laughing Rolling Eyes Laughing Rolling Eyes

Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 7:18 pm    Předmět: Citovat

Ale dyť já to vím Wink Ali....... Ale i tak se Jitušky bojím !!!!!! Vypadala jako holka zlobivá Laughing Laughing ..hi hi.. měla v očích rarášky... Laughing Laughing hi hi..

Hani - je mi už fajn...děkuju. Je to skutečně o víc jak milion procent lepší než den, dva po operaci. Já už tekuté nejím, ten týden po "o" mi to bohatě stačilo. Kdysi jsem milovala jogurty, jak jsem je neměla obden, tak už mi to chybělo. A teď. Když je na několik měsíců neuvidím, budu ráda. Když jíš každé 2 hodiny jen a jen sladké - jogurt, přesnídívka, kefír, puding... tak se ti to skutečně přejí! Brrrr... Teď jím skoro normálně. Ráno si dávám chleba s něčím (máslo +sýr, šunka, marmoška..), pak jakoukoliv domácí !!!!! polívku, k obědu omáčky všeho druhu s bramborem, nebo nějaké masiko s bramb.kaší, nebo květák..atd.. A navečer zase chlebík. Teď si jej dám s máslem a vař.vejcem. Se cvičím na Velikonoce Wink .. Přes den se "cpu" různě ovocem, ale hlavně HODNĚ piju...to je důležité. A leckdy piju i místo jídla.. Dnes jsem byla vyndat stehy, je to 10.den po operaci.
Pokud chceš vědět něco víc, napiš mi do soukr.zprávy číslo Tvého ICQ - napíšu víc ke konkrétním dotazům...
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 7:21 pm    Předmět: Citovat

Jo, ještě jsem zapomněla, Hani... Čeho se vyvarovat? Vyvarovat by jsi se měla rychlého jídla, aby mozek dostal "signál plnosti", měla by jsi jíst aspoň 15-20minut. Nesmíš u jídla pít - to ale jistě víš... Ale především musíš MOC DŮKLADNĚ KOUSAT !!!! Každé sousto tak 30x minimálně..

A co mi dělá dobře? Můj manžel..... Wink Wink každý večer... Twisted Evil
ALENA

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 7:24 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Exclamation Exclamation Laughing Laughing Exclamation Exclamation Laughing Laughing Exclamation Exclamation Shocked Shocked

qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 8:10 pm    Předmět: Citovat

Zelenoocko, to neplati, ty mas nadstandard Laughing Twisted Evil
elena

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 9:25 pm    Předmět: Citovat

Holky mám termín operace. Je to 2. 4. a nástup v 7 ráno, takže mě budou hned ten den operovat. Ukecávala jsem! Jsem ráda a už se těším, hlavně na to, jak už nebudu muset jíst tu hnusnou dietu, co teď držím. Evi, ty si stěžuješ na jogurty a já mám pořád brambory. Slyším brambora a je mi zle. Jiná příloha je tam jen 2x za týden a já mám teplé jídlo 2x denně. A mám hlad, hroznej. Samozřejmě mi budou termín upřesňovat, tak to snad vyjde.

[/url]
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 9:27 pm    Předmět: Citovat

Razz Elenko tak to je hned huš veselejší vid,když víš termín na prstýnek...gratuluji... Wink Exclamation a nebuj tu dietu zvládneš,jsi holka šikulka.....Jen je divné,že ti nařídili takovou dietu aji Ti jí dali napísanou ,co přesně papat ,mě..tenkráte jen řekli at dám dolu tak 5kg( dala jsem 4kg)...ale nic konkrétního mi neřekli jak hubnout a v jakém jídelníčku...a to jsem měla BMI 46.... Rolling Eyes Rolling Eyes

3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 9:29 pm    Předmět: Citovat

Jééé! Pokud vyndavaj stehy v Iscare, tak te tam uvidim... Kde vyndavaj stehy? Razz
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 9:32 pm    Předmět: Citovat

Žoužle stehy vyndavají tam kde chodíš na kontroly na vyšetření....v ordinaci dr.. Wink Wink Wink hajací patro je v dalším patře...ale na návštěvu tam můžeš kdykoliv... Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
qwys

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 9:36 pm    Předmět: Citovat

Milco-berco, to znamena, ze kdyz sem se hlasila ve VFN, pujdu na kontrolu tam? Nebo do Iscare?
Milca-berca

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2007 9:39 pm    Předmět: Citovat

Žoužle...tak to ti holka ted nevím jak odpovědít....já chodila jen do ISCARU...to se omlouvám... Rolling Eyes nu ale asi do ISCARU...budou tě chtít asik stejně vidět jak se to celkově hojí a jak ti je a jek to jde Wink poptáš se uvidíš co povědí... Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: