|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
bela
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 6:31 am Předmět: |
|
|
Jsovko s pitím se snaž je to důležitý a s tím kouřením ti moc moc gratuluji a myslím že už to zvládneš,byla by blbost začínat.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 5:58 pm Předmět: |
|
|
Nazdárek lidičky,tak jsem se dočkala a konečně jsem na kašičkách,kupodivu se stalo to co jsem nečekala,hubnu !Ono to fakt funguje,sním toho minimum,směšná porce pro roční dítě,ale mám pocit plnosti a vydrží mi to tak na 3,5-4 hodinky.Oči by jedli,ale žaludek si sám řekne dost.Nevím jak ,nebolí to ani mi není špatně,ale tu pidiporci ani nedojím a odkládám lžíci s pocitem ...to jsem se nadlábla....Tenhle pocit vůbec neznám,budˇjsem měla permanentně hlad(díky dietám) a nebo byla přecpaná .Je mi fajn a i když ještě nesmím podle doktorů cvičit,tak přemýšlím že začnu malinko posilovat asponˇnohy a ruce,prsa a tak vše mimo břicha .Musím si pořídit ten rotoped,když tu na něj pějěte samou chválu,já tyhle mučidla moc v lásce nemám,nebo spíš nemám moc důvěru v to že mě unesou.No zkusím to,tak zatim čus a hubnutí zdar atˇs bandáží nebo bez.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 6:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Míšo,můžu se zeptat když jíš ty kašičky (já též-br.kaši),tak kolik si toho dáváš? Já tak 3-4 polévkové lžíce.Jídlo mi stačí,ale ňák se tělu asi nechce hubout...Od operace mám dole asi 4-5 kg,ale už několikátý den nic... nevím jestli nejím moc.
Díky a ahoj,L. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
matrix.xx Anonymní
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 6:37 pm Předmět: |
|
|
Na počátku pokryl Bůh zemi brokolicí, květákem a špenátem, zelenou a
žlutou a červenou zeleninou všeho druhu, aby muž a žena mohli žíti dlouho
a zdravě.
A Satan stvořil Algidu a Rafaelo. A zeptal se: "ještě pár horkých višní k
té zmrzlině?" A muž odpověděl "ano, rád" a žena poznamenala: "Mně prosím
ještě horkou vafli se šlehačkou". A tak každý nabrali 5 kilo.
A Bůh stvořil jogurt, aby si žena mohla uchovat figuru, která se muži tak
líbila.
A Satan vytvořil z pšenice bílou mouku a z řepy cukr a zkombinoval je. A
žena změnila svou konfekční velikost z 38 na 46.
I řekl Hospodin: "Zkuste můj čerstvý okurkový salát."
A Ďábel k tomu stvořil dressing a česnekový toast jako přílohu. A mužové a
ženy si po tomto požitku povolili pásky alespoň o jednu dírku.
Bůh ale vyhlásil: "Dal jsem vám přece čerstvou zeleninu a olivový olej na
ni!"
A Satan vytvořil malé briošky a Camembert, humrové chlebíčky a kuřecí
prsíčka na másle, k čemuž bylo již třeba druhého talíře. A hladina
cholesterolu lidstva stoupala k nebesům.
Tak Hospodin stvořil běžecké boty, aby jeho děti ztratili nějaké to kilo.
A Satan stvořil kabelovou televizi s dálkovým ovládáním, aby se člověk
nemusel obtěžovat s přepínáním. A mužové a ženy se smáli a plakali před
blikající obrazovkou a počali se odívati do strečových joggingových dresů.
Nato Bůh stvořil brambory, s nízkým obsahem tuku a bohaté na draslík a
další cenné látky.
A Satan odstranil zdravou slupku a vnitřek rozdělil na plátky, které pak
smažil ve zvířecím tuku a poprášil pak spoustou soli. A člověk získal
dalších pár kilo.
Pak Hospodin vynalezl libové maso, aby jeho děti nemusely zpracovávat
tolik kalorií, a přitom aby se zasytily.
A ďábel stvořil McDonalds a Cheeseburger za 99 centů. A pak se Lucifer
zeptal: "Hranolky?"A člověk odpověděl: "Jasně - extra velkou porci s
majonézou!" A čert řekl: "tak to má být."A člověk utrpěl srdeční infarkt.
Bůh si povzdychl a stvořil čtyřnásobný bypas.
A Satan vynalezl státní zdravotní pojištění..........
Ámen,slyšeli jste slovo boží neznabozi,hezký den  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 7:19 pm Předmět: |
|
|
Matrixi,kam ty na to chodíš?To ví asi jen ten tvůj bůh co?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 7:29 pm Předmět: |
|
|
L,já dneska například měla 2 lž.polévkový bramrorový kaše a 1 lž.polévkovou rozklohnˇaný rybky a stačilo mi to,nepřijde mi to moc .Když uvážíš kolik jsme bagrovali před tím a po hodince zase něco zobli ,tak je to drtek a fakt 3 hodiny 100%nemám vůbec na jídlo pomyšlení.Jíme asi stejně.Mě doktor říkal hlídat si tuky-cukry a nesníst víc než porci velikosti počítačový myši najednou a tím se řídím,s tím že když mám pocit sytosti dřív, tak to nedojím.To se mi zatím povedlo jednou,ale to se taky počítá .Zase nemůžeš nejíst vůbec,když funguješ normálně celý den,já myslím ,že jíš akorát.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: st srpen 23, 2006 7:32 pm Předmět: |
|
|
Asi máš pravdu,ale kdyby se ta váha aspoň hnula...
Ale to přijde! Zítra si jdu koupit novou váhu tak ta to bude ukazovat lépe!
Díky pa,L. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jaja
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 7:39 am Předmět: |
|
|
Ahojky, L nebuď smutná. Já jsem první týden zhubla 3kg a tento téměř nic . Doufám,že až půjdu do práce tak se to zase hne. Jinak Míšo to ti závidím, já pociťuji hlad již tak po 2-2,5 hod a myslím,že moje porce jsou trochu větší tak 3-4 pol.lžíce rozmačkaných brambor a tak 2-3 lžíce dušené mrkve s kuřecím masem.Manžel mě sice uklidňuje, že si mám vzpomenout kolik jsem toho snědla před bandáží. Asi má pravdu, ale člověku to stejně nedá. Snažím se hodně pít, ale po 3 hod. se musím najíst, aspoň jogurt nebo nějaké ovoce. Nevíte někdo jestli můžeme salátové okurky? Nikde se o nich nepíše. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
L
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 7:50 am Předmět: |
|
|
Ahoj Jajo,mě se ten ubytek také zastavil tento týden...Asi bych čekala,že když jsou tolik snížené dávky jídla a hlavně stále jen kaše,tak že to půjde lépe.Já taky doufám,že až půjdu do práce,tak to půjde.Hlavně člověk se nebude tak moc sledovat.
Ahoj,L.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 7:53 am Předmět: |
|
|
Jájo nemysli si já ubívám po půl kilech a po 10 dnech mám dole teprve 3 kg,ale jsem spokojená .To je prý cílem ,hubnout pomalu a stále.Taky mi to přišlo málo,všichni tu psali o 5-6 kilech ,tak jsem se ptala i v Iscare a je to úplně v pohodě.Ideální prý je půl -1kg za týden.A kdyby se jim to nezdálo tak neboj,oni nám při další kontrole můžou doplnit komůrku .Já si taky trochu dětinsky představovala ,že půjdu do práce a lidi mě nebudou poznávat. Těch co hubnou vyloženě před očima je asi hoooodně malinko,ale neboj mi je pomalu doženem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
panenka

|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 8:44 pm Předmět: bájo:) |
|
|
achojky, tak jsem pravě dorazila z Praglu po prvni navštěvě v Iscare, no bylo to važně prima:) pan doktor Melechovský naprosto baječný člověk stejně tak, jako cely personal, 1. listopadu jdu na cele kolečko a pak už hura na to:D Snad to vyjde tak se mějte všichni žůžo, myslinkam na Vás.... Vaše panenka......... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MICHAELA
|
Zaslal: čt srpen 24, 2006 9:33 pm Předmět: |
|
|
No vidíš a ani to nebolelo,vid´?Neříkali jsme ti to? Hlavně že to dobře dopadlo a je z tebe rázem čekatelka,to nejhorší máš za sebou,řekli že můžeš na kolečko a to je moc dobrý,to znamená že z jejich prvního pohledu jsi vhodná .Tet´záleží,abys proplula gastrem,psychologem a máš to v kapse.Moc ti to přeju .  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
panenka

|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 7:25 am Předmět: |
|
|
ahoj Mišííí, no to ja vhodna jsem stači se jen na mě podivat hihi no ještě nevim co krev ale snad dopadne dobře, musí jojo bylo to fajn měli jste všichni pravdu děkuji Ti a měj se pěkně...panenka.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 10:45 am Předmět: |
|
|
| Ahojky panenko, to mám radost i za tebe. Byla jsem u téhož doktora jako ty a tudíž s těbou sdílím naprosté nadšení z něj. Takže tě objednali na všechno v jednom dni? Tak to máš parádní, aspoň nemusíš jezdit takovou dálku víckrát. Já to mám na 2x a to je taky v pohodě, jen dietní sestru mám až někdy v polovině listopadu, ale to prý není tak důležité a jde bez ní operaci podstoupit. Tak nám všem držím palce a držme se. Měj se |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: pá srpen 25, 2006 10:46 am Předmět: |
|
|
| A ještě, dlouho jsem tady neviděla Gabi. Co je s tebou, jak seš na tom? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|