Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 12:24 pm    Předmět: Citovat

Teď se tak dívám na ten tvůj metřík, Jity I. - ty jsi zhubla 6 kilo po operaci nebo je to 6kg dohromady i s těmi 4kg před operací. ??????

A proč jsi hubla před operací? Musela jsi kvůli játrům? Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
elena

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 2:11 pm    Předmět: Citovat

Evi, ty jsi brko.... Sex dva dny po operaci. Tak to můj manžílek bude mít zcela jistě smůlu. Vydrží než mi vyndají stehy a hotovo..... CHtěla jsem se zeptat za kolik peněz jste si kupovali tu digi váhu. Já na ně včera koukala na netu a ceny se pohybují od 300 do 3000. Takže nevim. Ty nejdražší nechci, ale tři stovky nebo čtyři mi taky přijde málo, aby to vůbec tu mojí váhu vydrželo, že? Laughing Laughing Laughing Tak mi holky předejte zkušenosti, prosím.

[/url]
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 2:13 pm    Předmět: Citovat

Tak to je hezký,Zelenoočko Very Happy !Myslím,to že je ti fajn,to spaní na boku,ale i ty manželské povinnosti Embarassed Wink Embarassed Wink Embarassed Wink Very Happy Já ¨se z nich pokoušim poslední dobou vykrucovat. Crying or Very sad Confused Crying or Very sad Confused Sad Sad Asi je to daný tim,že nějak nesnášim i pohled do zrcadla a představa,jak mi mužskej poplácává špíčky Rolling Eyes Crying or Very sad Rolling Eyes Crying or Very sad Koukam,že na mně sedají ňáký depiny....Ale ta předzahrádka?Dobrá inspiračka Wink !Jdu na to!
Datli

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 2:14 pm    Předmět: Citovat

Já mám doma váhu koupenou z Lídlu za 399 a je v pohodě.
Ukazuje jen váhu aktuálně a to mi stačí.Přídatné funkce jsou pro nás stejně k prdu.
Zelenoočko

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 2:21 pm    Předmět: Citovat

Elenko, tu váhu jsem našla na www.eva.cz
Celkově i s poštovným a balným vyjde na 444,-Kč, což je myslím dobrá cena ..
Pověděla jsem to i qwys a ta si ji vzápětí objednala taky..Wink

Nemá žádné přídavné funkce jako měření tuku, apod. ....ale jak psala Datli, bylo by mi to k ničemu. Pro mě je důležité hlavně vědět, kolik právě vážím...
Datli

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 2:22 pm    Předmět: Citovat

No já bych šla na naší zahradu za městem-bylo by to i jako sport-pěšky je to kus s dětmi a do mírného kopečka.
Ale venku to vypadá,že každou chvilku zaprší,což by byl děs.Byly by všichni jedna velká blátivá koule.Jo a hlavně,dělá se mi blbě v předklonu.Tlačí mě špeky a to nebylo a taky nalevo ten port,či band-ještě to nerozlišuju.Tak se ohýbám na pravo a už mám dodělané záda.
Navíc dcera měla v noci astmatický záchvat a po lékách sice usínala,ale nechápala,že má být v polosedě a né v leže.Tak mě kopala,práskala,roztahovala se...Já už neměla kde spát,ale nemohla jsem ji nechat u sebe v posteli a jít si lehnout na gauč.Musela jsem jí držet v sedu.V 7 ráno jsem ji vystrčila s piškotama a čajem pod deku do obýváku k televizi a šla spát.Pak jsem vzbudila i manžu,ať se o ní stará,že jsem nespala od 1 hodiny v noci.
Jsem unavená,vyčerpaná a po dopoledních pochůzkách městem s kočárem a šíleně protivnou a neposlušnou holkou,jsem hotová až do pláče.Taky to někdy máte,že jak děti zlobí,je vám z toho né jen do smutna a pláče,ale až na zvracení?
Mě se to stává při vyčerpání.
Jdu spát,ale nevím jak moc.Nad městem lítají policajti a televize-máme tady pochod anarchistů městem.Je tu sakra rušno.Ještěže máme garáž.
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 2:40 pm    Předmět: Citovat

Teď jsem o té "akci" anarchisti x nacionalisti četla na netu.Ach jóóó Confused Confused Confused Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Jinak ty stavy totálního vyčerpání,který přechází až do pláče z bezmoci znám,až moc dobře Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Teď jsem oblíkla malou a jdeme se venčit.Jsme jen s malou,kluky si včera odvezli rodiče Wink Musím uhánět,zahrádka se odkládá,vykukuje sluníčko,tak doufám,že pršet nebude Cool
trixl

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 2:48 pm    Předmět: Citovat

Jj taky to na mě někdy padne, řeším to bachovkama, jako ty náhlé nálady, na www.bachovy-esence.cz je možno si počíst i objednat. A tak se někdy tluču do hlavy, že ještě na starý kolena budu mít mimino. Poslední dny jsou na mě děcka víc hlučný, ale je to i počasím, je pod mrakem.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Jitka I.

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 2:48 pm    Předmět: Citovat

Evi 6kg je dohromady. Smile Když jsem byla u pani doktorky tak mi řekla,že by bylo vhodný kdybych do operace zhubla aspon 5kg. Tak jsem se snažila. Surprised Dala jsem dolu 6,ale pak zas 2kg přibrala Crying or Very sad ,protože jsem si vždycky řekla ted je to naposled a dlouho si to nedám. Rolling Eyes Tak mi zbyli dole 4kg. Wink Po operaci jsem se vážila včera ráno a byli dole 2kg. Laughing Laughing Laughing

[/url]
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 4:43 pm    Předmět: Citovat

Trixl,včera jsem koukala na Uvolněte se,prosím....Byla tam Žilková,také zasloužilá matka a starší než ty Wink a přišla mi v poho Laughing I když si neumím představit,že k tomu našemu svišťovi(má Kordulku nastejno s naší prťavkou) bych byla pomalu v osmým měsíci Rolling Eyes Je to dost ďábelská představa Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil !Ale žije dost hekticky,na můj vkus.Když jsem slyšela,jak chystá někdy i 15 snídaní Rolling Eyes Rolling Eyes Wink Question Exclamation Ale pobavila mě,jak prý přišla na kontrolu rok po porodu a doktor jí řekl:"No,po porodu dobrý,ale jste zas těhotná!" To musel bejt šok Very Happy Very Happy Very Happy !My dokončili přestavbu koupelny a kuchyně 14 dní před tím,než se malá narodila,a faktem je,že jsem to už taky hůř snášela.Tak se drž! A na ty bachovky kouknu,mívám takový stavy šílený bezmoci a vzteku...Pořád nějak špatně trávim,jak děcka porovnávají co máme doma,s tim co mají u mámy(táty)....Co jak dělá máma,jak co vaří....Přitom manža s "dojetím" vypráví o jejích hovězích plátcích jako o vrcholu jejího kuchařského umění!Člověk hopsá,stará se,ti druzí rodiče si je vezmou jednou za čtrnáct dní na víkend a nakonec jsou oni za ty skvělý a hvězdy Rolling Eyes Sad Sad Takový docela zoufalství,vztek a bezmoc.....Jo,jo,ale dali jsme se na vojnu,musíme bojovat!Ještě,že mám tak skvělýho chlapa Wink Wink Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 5:00 pm    Předmět: Citovat

Datli,dnes to bude u vás ve městě asi dost hustý.Ty skiny jsme měli dopoledne u nás v Olomouci. Napřed jich bylo 20,potom už 60.Chystali se do Přerova na nějakou demonstraci. Byla jsem v práci,tak bylo o zábavu postaráno. Evil or Very Mad Evil or Very Mad Mad Mad Twisted Evil Twisted Evil

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Datli

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 5:15 pm    Předmět: Citovat

Jo tak prej je jich už přes 100 a mírné potyčky.Naše poklidné město není na bugr navyklé.Vrtulník to tu monitoruje od 12 hodin a nalítává v pravidelných asi 1,5 minuty intervalech.
Ze spaní a odpočinku bylo prd.Klárka plakala a furt se budila au au au.Nakonec jsem to vzdala a vytáhla ji z postele.Třesla se jak osyka.Večer bude asi horečka-měla zimnici.Sopel jak kšany,do toho salvy astma kašle.
Mám tu kafe a dva čtverečky dopingové čokolády.
No a jdu asi dělat doma pořádek,když jsem si dopoledne koupila ty nové švédské utěrky...
Datli

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 5:22 pm    Předmět: Citovat

Já s tou bachovkou váhám.Víc mám důvěru k éterákům.Pěkně jsem si je užila a prožila při porodu.
Ale když se mi někde něco nahromadí,tak i přesto že je to báječné,tak se toho nasytím a pak na čas to nechci ani vidět.
A momentálně mám období,že z alternativních metod používám malilinko a potřebuji takovou tu hrubohmotnost,takový ten dryják a to ve všem.
Především by mi pomohlo odložit děti na občasné hlídání,ale není komu.Leda hlídacím tetám,co neznám .Ale já potřebuju i víkend.
Tx dva dny v Praze jsem si vlastně ani neužila,když jsem tam blastně byla na zapřenou.
Jak já se těším,až malá začne chodit do školky na 4 hodinky dopoledne...Já si se tak začnu užívat!A po měsíci se pak ještě i vrátí manža z cest.Jen přežít léto.
trixl

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 5:24 pm    Předmět: Citovat

Danielo to jako bejvalku? Taky občas byly u nás doma takové řeči, že u táty by bylo líp a srovnávačky, ale uf jsem to už naštěstí zapomněla.
Nj Žilková Smile ale určitě má občas stavy, jako my, pohodovka 24 hodin denně určitě není, při tom počtu dětí a práce by to bylo i divný. Je dobrá že Smile Taky mám někdy pocit, že když děcka nemají zájem o to pořizovat vnoučátka, že to přišlo na mě. Holka si podala přihlášku na vš, takže první děcko asi až kolem třicítky jestli ne později.
Datli takový vrtulník, občas to tu přeletí, jsme blízko dálnice, he pěkně hlučná potvora. Tak ať se to tam u vás brzy uklidní a hlavně ať se nezraní nebo něco horšího, chudáci mámy.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
trixl

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2007 5:28 pm    Předmět: Citovat

Bachovky znám už přes 10 let, pořídila jsem si sadu domů a na nervíky pro mě v těhu nebo při kojení stejně nic jiného není. Nesnáším ani léčitele, všichni mají pro mě moc hrubou energii, takže já zas hledám něco jemnějšího. Tím nechci říct, že by ti to nezbralo.
Éteráky?

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 95, 96, 97 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: