Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:56 pm    Předmět: Citovat

Já s tím také souhlasím,že se to hradí pojišťovnou. Ale,překvapila mě její reakce. Měla jsem pocit,že by byla ráda,kdybych jí řekla,že si to musím zaplatit.Závist je hrozná vlastnost.To já znám Laughing Laughing Laughing Celý život závidím hubenejm,že jsou hubení Rolling Eyes Rolling Eyes Laughing Laughing Razz Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jitka I.

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 7:04 am    Předmět: Citovat

Ali, neboj za chvíli budeš už taky hubená a všem ukážeš. Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Jitka I.

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 7:31 am    Předmět: Citovat

Jdu pofackovat poslední věci. A hurááááá Iscare. Tak mi držte palce. Papapa Laughing
Datli

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 7:40 am    Předmět: Citovat

Ahooooj a ozvi se brzo,jak je.Budu na Tebe moooc myslet!
rendula

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 9:01 am    Předmět: Citovat

Ahojky všem,ráno psala Zelenoočko,že jí je dobře,port že dost bolí,ale že se snaží chodit,donesli jí jogurt,tak prý ho snad pozře.

Uvidíme,jak se ozve během dne,jestli jí ještě dnes pustí,já tu nebudu,jedu s malým na očkování-auau,chudáček můj malej,a pak na nákup.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
trixl

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 9:02 am    Předmět: Citovat

To je zase stěhování Smile taky držím palce všem co zrovna nastupují a těm co odcházejí přeju šťastný návrat dom a ať se rychle hojí.
qwys doufám jsi si tu selekci dobře odhadla, aby tě nakonec nepřekvapil příjemně někdo z té druhé skupiny a nepříjemně někdo kdo se jevil jako dobrý kamarád.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Datli

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 11:25 am    Předmět: Citovat

No k přátelům a tak.Dneska mě první kamarádka řekla,že mám hezký vlasy.První po 14 dnech,kdy mám něco na hlavě a ona mi t řekla sama od sebe.Zato sousedky a rádoby kámošky nic.Přitom nikdy jsem to neměla tak vyvedené melírem a fakt hezky sestřihlé.
Ona ví,že jsem šla na operaci-kdysi jsem se prokecla.Tak jsme se trošku o tom bavily,pak mi ona vyklopila své tajemství a obě jsme se dohodly na mlčenlivosti.Jsem zvědavá,jak to bude dál.Ale zrovna tahle osůbka je mi hoodně blízká a dokáže i podpořit(už řadu let).Ale u dalších 3 kamarádek,co nejsou z blízka,no nevím,jestli najdu nakonec i tu psychickou podporu a ne-závist.
Jana

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 12:03 pm    Předmět: Citovat

Holky, vyprdněte se na to co kdo říká, nemá cenu se rozčilovat. Ti co nám tu bandáž a ztrátu kil přejí jsou OK, od ostatních to jsou jen kyselé hrozníčky a pustá závist - třeba i toho, že má někdo něco zadarmo, že má něco co oni nemají, že nám někdo/něco pomůže atd. atd. Závist je vlastně taky nemoc, takže nám jich může být akorát tak líto. Je zajímavý, že já jsem se opravdu s odsouzením bandáže a vcelku hloupejma kecama setkala jen ve 2 případech a kupodiivu u těch, co by tu bandáž potřebovaly víc než já - co bylo mých vstupních 116 kg proti jejím 150 a přitom je menší téměř o 10 cm! NÁM BY MĚLO ZÁLEŽET PŘEDEVŠÍM NA NÁS! nebo ne?
A ještě jedna věc, Qwys - ono už by nebylo zapotřebí nám ve stáří platit léky na tlak, srdce, cévy apod., protože bychom se toho stáří prostě nedožily, kleplo by nás to dřív. A o tom to mimo jiné je!

[/url]
Datli

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 12:36 pm    Předmět: Citovat

Jani svatá pravda.
Hele za jak dlouho si dala dolů těch 10 kil?Mašinka ti na metru pěkně funí z prudka!
Datli

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 12:41 pm    Předmět: Citovat

Už jsem si Jani přečetla odpověď vedla.To je tedy fakt bomba!
A číší z tebe fakt chuť se s tím poprat víc a víc,když máš výsledky,co?Bodejď by ne!
Nedáš si taky do svého podpisu a k metříku datum bandu?
Jana

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 1:36 pm    Předmět: Citovat

Jasně že to dává fantastickou motivaci! Já si totiž původně strašně přála, aby se mi podařilo zhubnout každý měsíc 2kila, abych měla do prázdnin o 10 kg míň - a ono už to je! Je mi ale fakt jasný, že to takhle rychle dál nepůjde a ani jít nemůže, takže tenhle týden přidávám rotoped.
No datum bandu si tam zkusím přidat, jen co budu zase měnit váhu. Ale nutně si mjusím koupit váhu na vážení novou, protože mám starou, ne digi a na ní půl kila nepoznáš vůbec a kilo jen tak s nejistotou.....

[/url]
trixl

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 3:32 pm    Předmět: Citovat

Jani band si dopiš do podpisu a je to hned.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
rendula

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 3:54 pm    Předmět: Citovat

Píše Zelenoočko-že ji domů pustí až zítra,že se jí pořád točí hlava a ještě pořád má menzes,a všechny zdraví.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
rendula

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 4:08 pm    Předmět: Citovat

Tak mě psal její manžel,že jí prý pouští,že pro ni jede,holka jedna naše,tak už bude spinkat dneska doma. Laughing Laughing Laughing

operace 19.2.2007
Datli

PříspěvekZaslal: út březen 06, 2007 4:25 pm    Předmět: Citovat

Jo mě psal její manžel to samé...takže asi fakt už jedééé
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: