Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 728, 729, 730 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ALENA
|
Zaslal: po březen 05, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
Já s tím také souhlasím,že se to hradí pojišťovnou. Ale,překvapila mě její reakce. Měla jsem pocit,že by byla ráda,kdybych jí řekla,že si to musím zaplatit.Závist je hrozná vlastnost.To já znám Celý život závidím hubenejm,že jsou hubení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka I.
|
Zaslal: út březen 06, 2007 7:04 am Předmět: |
|
|
Ali, neboj za chvíli budeš už taky hubená a všem ukážeš.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jitka I.
|
Zaslal: út březen 06, 2007 7:31 am Předmět: |
|
|
Jdu pofackovat poslední věci. A hurááááá Iscare. Tak mi držte palce. Papapa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: út březen 06, 2007 7:40 am Předmět: |
|
|
Ahooooj a ozvi se brzo,jak je.Budu na Tebe moooc myslet! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: út březen 06, 2007 9:01 am Předmět: |
|
|
Ahojky všem,ráno psala Zelenoočko,že jí je dobře,port že dost bolí,ale že se snaží chodit,donesli jí jogurt,tak prý ho snad pozře.
Uvidíme,jak se ozve během dne,jestli jí ještě dnes pustí,já tu nebudu,jedu s malým na očkování-auau,chudáček můj malej,a pak na nákup. _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út březen 06, 2007 9:02 am Předmět: |
|
|
To je zase stěhování taky držím palce všem co zrovna nastupují a těm co odcházejí přeju šťastný návrat dom a ať se rychle hojí.
qwys doufám jsi si tu selekci dobře odhadla, aby tě nakonec nepřekvapil příjemně někdo z té druhé skupiny a nepříjemně někdo kdo se jevil jako dobrý kamarád. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: út březen 06, 2007 11:25 am Předmět: |
|
|
No k přátelům a tak.Dneska mě první kamarádka řekla,že mám hezký vlasy.První po 14 dnech,kdy mám něco na hlavě a ona mi t řekla sama od sebe.Zato sousedky a rádoby kámošky nic.Přitom nikdy jsem to neměla tak vyvedené melírem a fakt hezky sestřihlé.
Ona ví,že jsem šla na operaci-kdysi jsem se prokecla.Tak jsme se trošku o tom bavily,pak mi ona vyklopila své tajemství a obě jsme se dohodly na mlčenlivosti.Jsem zvědavá,jak to bude dál.Ale zrovna tahle osůbka je mi hoodně blízká a dokáže i podpořit(už řadu let).Ale u dalších 3 kamarádek,co nejsou z blízka,no nevím,jestli najdu nakonec i tu psychickou podporu a ne-závist. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: út březen 06, 2007 12:03 pm Předmět: |
|
|
Holky, vyprdněte se na to co kdo říká, nemá cenu se rozčilovat. Ti co nám tu bandáž a ztrátu kil přejí jsou OK, od ostatních to jsou jen kyselé hrozníčky a pustá závist - třeba i toho, že má někdo něco zadarmo, že má něco co oni nemají, že nám někdo/něco pomůže atd. atd. Závist je vlastně taky nemoc, takže nám jich může být akorát tak líto. Je zajímavý, že já jsem se opravdu s odsouzením bandáže a vcelku hloupejma kecama setkala jen ve 2 případech a kupodiivu u těch, co by tu bandáž potřebovaly víc než já - co bylo mých vstupních 116 kg proti jejím 150 a přitom je menší téměř o 10 cm! NÁM BY MĚLO ZÁLEŽET PŘEDEVŠÍM NA NÁS! nebo ne?
A ještě jedna věc, Qwys - ono už by nebylo zapotřebí nám ve stáří platit léky na tlak, srdce, cévy apod., protože bychom se toho stáří prostě nedožily, kleplo by nás to dřív. A o tom to mimo jiné je! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: út březen 06, 2007 12:36 pm Předmět: |
|
|
Jani svatá pravda.
Hele za jak dlouho si dala dolů těch 10 kil?Mašinka ti na metru pěkně funí z prudka! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: út březen 06, 2007 12:41 pm Předmět: |
|
|
Už jsem si Jani přečetla odpověď vedla.To je tedy fakt bomba!
A číší z tebe fakt chuť se s tím poprat víc a víc,když máš výsledky,co?Bodejď by ne!
Nedáš si taky do svého podpisu a k metříku datum bandu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Jana
|
Zaslal: út březen 06, 2007 1:36 pm Předmět: |
|
|
Jasně že to dává fantastickou motivaci! Já si totiž původně strašně přála, aby se mi podařilo zhubnout každý měsíc 2kila, abych měla do prázdnin o 10 kg míň - a ono už to je! Je mi ale fakt jasný, že to takhle rychle dál nepůjde a ani jít nemůže, takže tenhle týden přidávám rotoped.
No datum bandu si tam zkusím přidat, jen co budu zase měnit váhu. Ale nutně si mjusím koupit váhu na vážení novou, protože mám starou, ne digi a na ní půl kila nepoznáš vůbec a kilo jen tak s nejistotou..... _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wFSHHUF/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: út březen 06, 2007 3:32 pm Předmět: |
|
|
Jani band si dopiš do podpisu a je to hned. _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: út březen 06, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
Píše Zelenoočko-že ji domů pustí až zítra,že se jí pořád točí hlava a ještě pořád má menzes,a všechny zdraví. _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: út březen 06, 2007 4:08 pm Předmět: |
|
|
Tak mě psal její manžel,že jí prý pouští,že pro ni jede,holka jedna naše,tak už bude spinkat dneska doma.  _________________
operace 19.2.2007 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: út březen 06, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
Jo mě psal její manžel to samé...takže asi fakt už jedééé |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|