Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Datli

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 7:33 pm    Předmět: Citovat

Holky,všímáte,jak po novém roce,spíš od února se rozjely hodně opeace?Skoro každý týden dvě.
To bude spokojených ženských,které si konečně oddechnou a uklidní se,že na to nejsou samy a je jich takových víc?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rendula

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 7:42 pm    Předmět: Citovat

Mě jen občas mrzí,že ti co to nepotřebují,tak nás (někteří) odsuzují,jako že nejsme schopný přestat sami jíst,takže to je strašně jednoduchý,nechat se "okroužkovat" a klepou si na čelo,že jde člověk dobrovolně na operaci.

Ale to je 10 lidí z 10,kteří nikdy nebyli tlustý a nevědí,jaké to je,to s sebou tahat.

Podle mě se z toho tak trochu i stává trend,ale nám to pomůže nejen esteticky,jako někomu třeba umělý prsa-ale hlavně zdravotně,a to je nejdůležitější.

A když mě někdo řekne-ty seš blázen,proč jsi na to šla??? tak každému říkám-to je moje věc,nestarejte se.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
Jitka I.

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 7:46 pm    Předmět: Citovat

Rendulo,s tím s tebou souhlasím.
Kdo nebyl nikdy tlustý tak to nemúže pochopit. A takový to - když se trochu omezíš tak to taky pujde tak to tady známe asi všechny .
rendula

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 7:58 pm    Předmět: Citovat

Jíťo,kdyby stačilo se trochu omezit,tak by bandáž asi nikdy ani nevymysleli.
Že jo???

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:01 pm    Předmět: Citovat

Tak to me taky mrzi... Hlavne ti, co si daj ke svickovy 17 knedliku a zerou (ano, ZEROU) 10x denne (znam...) a nic nepriberou, to nepochopi, to mi zveda mandle!!! Ja dokazu pochopit, ze nekteri lide nedokazou pribrat, tak proc oni nedokazou pochopit, ze nemuzeme zhubnout?... Shocked Mad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:05 pm    Předmět: Citovat

Svatá pravda. Lidi jsou divní. Když jseš tlustej,tak do tebe rejpou ať zhubneš. Když začneš něco se sebou dělat a není to zrovna rřesně to co si oni myslí,tak taky se jim to nelíbí.Mám pocit,že je štveme už tím,že jsme se k něčemu rozhodly. Co když nedej bože budem hubenější než oni. Tak se nás snaží odradit a zastrašit. Moje kamarádka,která ví jak jsem ze své váhy zoufalá a vždy mě říkala,jak mě chápe,při debatě o bandáži,když jsem jí řekla kolik to stojí, mi řekla-a to ti bude platit pojišťovna? Když jsem řekla-ano,tak jenom hlesla-no,to je fakt dobrý.A to jsem myslela,že je to dobrá kamarádka. Oni nám to snad závidí,že do nás zdravotnictví dává peníze. Vždyť my jsme si to zavinily sami. Jo,jo, takový jsou lidi. Závidí nám i obezitu. Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted Evil Twisted Evil
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:09 pm    Předmět: Citovat

Alčo, tak ja nevim, kdo by nam ve stari platil ty drahy leky na srdce, cevy a ja nevim co. Zni to blbe, ale tohle se vyplati... Jo a jinak ja se nedivim, kdyz to, ze jdem na o, nekomu vyrazi dech, ale ma rict - kdyz ti to pomuze a jsi si jista, stojim pri tobe...
trixl

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:12 pm    Předmět: Citovat

Kočky proč ale někomu říkat, byla jsem na bandáži, klidně říkejte, nasrala jsem se (pravda že), zakousla jsem se do toho a držím dietu (taky pravda). Polykat pilulky, to by nikdo neodsoudil a co to dělá s člověkem, to už se nikdo neptá. To takový kroužek je proti tomu bez vedlejších (špatných) účinků. Nj Aleno, řadí si nás někam mezi alkoholiky a drogově závislé že.

BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy Smile, bezlaktózová dieta
Jitka I.

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:15 pm    Předmět: Citovat

Já jsem se setkala s tím,že lidi kterým jsem to ani nechtěla říct ,tak mě podporují. Laughing Laughing A lidi o kterých jsem myslela,že budou při mě ,tak ty maj nejvís řečí. Crying or Very sad Ale tak to asi je . Sad Ono se nadarmo neříká ,že v nouzi poznáš přítele. Wink
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:15 pm    Předmět: Citovat

Trixl, je pravda, ze to, ze jdu na bandaz, vi jen lidi, kteri podle me maji rozum. Nerikam to tem, co zavideji a nenavideji a za rohem pomlouvaji a roztrubuji s pribarvenim, proste nerikam to tem menecennym a jednodussim.
ALENA

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:29 pm    Předmět: Citovat

jenomže jak píše Jitka-ti kteří byli mezi přáteli,tak najednou reagují úplně nepochopitelně. Nejvíce mi fandí moje lékařka na onkologii. Musela mi napsat vyjádření. No a největší podporu mám v synovi. Lidi milují,když se někdo trápí. Oni nechtějí abychom byly šťastné,oni jsou šťastní,že my jsme nešťastné Exclamation Exclamation Exclamation
qwys

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:32 pm    Předmět: Citovat

Presneji receno, lidi jsou tak nejak spokojeni, kdyz se maji lip nez nekdo jiny... Crying or Very sad
rendula

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:39 pm    Předmět: Citovat

Mě na bandáž navedla moje kamarádka a pak mě řekla-ne že budeš hubenější než já!!!!! Laughing Laughing Laughing Ale to byla legrace.

operace 19.2.2007
ALENA

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:51 pm    Předmět: Citovat

a co,když opravdu budeš hubenější Exclamation Exclamation Rolling Eyes Rolling Eyes
L

PříspěvekZaslal: po březen 05, 2007 8:51 pm    Předmět: Citovat

Ali,to že je bandáž zaplacená v plné výši (zatím)-neříkám,že to je dobře,ale ani to není špatně.
Co alkoholici féťaci apod....těm s léčba platí také. A jetoho určitě mnohem více....já jsem v klidu.Aspoň se snažím o lepší život!!!

L.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 87, 88, 89 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: