Zde, na dom�n� stare.forum.bandingklub.cz, je n�hled na starou verzi fora, kter� bude �asem uzav�ena.

Pro registraci, nebo psan� p��sp�vk� pros�m pou�ijte novou verzi na dom�n�: forum.bandingklub.cz

f�rum.bandingklub.cz
opera�n� mo�nosti l��by t�k� obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam u�ivatel� Registrace
Profil Soukrom� zpr�vy P�ihl�en�

OPERACE

Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... , 728, 729, 730  Dal��

Zobrazit p�edchoz� t�ma :: Zobrazit n�sleduj�c� t�ma  
Autor Zpr�va
Mattoni

Zalo�en: 10.6.2011
P��sp�vky: 101
Bydli�t�: Praha 3 �I�KOV

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 6:10 am    P�edm�t: Citovat

sylviana
Ahojky, v�tej mez� n�mi a p�eji Ti, aby se ti tady l�bilo..
Co se t�k� plikace, tak podle tabulky, kterou vytvo�ila verca tak jsem do n� nakoukla a je tady 18 lid� s plikac�... Nebudu je jednotliv� vypisovat, ale sta��, kdy� si na foru najde� m�s��n� statistiky a verca to p�ehledn� rozd�lila podle druh� operace. Tak�e co jsou pod plikac�, t�ch se m��e� pt�t, chod� sem, ur�it� najde� odpov�di na sv� ot�zky...
Dr��m pale�ky Wink

14/9/10 TUBU Turnov,zlat� ruce MUDr.Hrub�ho a za��tek nov�ho, ��astn�ho �ivota Very Happy
mattoni/mattoni-33
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu Odeslat e-mail  

Zalo�en: 1.12.2009
P��sp�vky: 2925

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 7:01 am    P�edm�t: Citovat

anebo maj� sv� forum... ur�it� Ti n�kdo z nich po�le "tajnou" SZ a odkaz na n�j, tam Ti �eknou v�e do nejmen��ho detailu Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l Wink
N�vrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zpr�vu  
cindicek

Zalo�en: 18.1.2011
P��sp�vky: 260
Bydli�t�: Praha

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 8:39 am    P�edm�t: . Citovat

sylvaina: ahoj, zdravim. Tak nevim, co myslis tim "v posledni dobe", ale ja byla na plikaci na OB 13. dubna, tak pokud je to dostacujici...Smile Co by te konkretne zajimalo? Veta "jak to probiha" je totiz docela obsirna..Wink myslis v den operace, rezim predtim, potom...?

28 let, bezd�tn�, 2 ov��ci, bezva rodina a 5 a p�l roku p��tel, 13/4/2011 plikace OB klinika
N�vrat nahoru
Scalla

Zalo�en: 16.6.2011
P��sp�vky: 50
Bydli�t�: K�sek od �tatlu

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 8:45 am    P�edm�t: Re: . Citovat

Cindi�ku, jestli se m��u zeptat i j� - pro� jsi �la zrovna na plikaci?

42 let, 1.7. konzultace MUDr. �ierny - SUPER! Te� kole�ko: 19.7. plicn�, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
N�vrat nahoru
cindicek

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 8:51 am    P�edm�t: . Citovat

scalla: Ja jsem mela v podstate "jedinou" moznost. V dobe, kdy mi obezitolog doporucil operaci, jsem o nejake plikaci nemela jeste ani tuseni. On mi dal takovy letacek, kde byly tri typy operace a rekl, co by bylo vhodnejsi a co mene vhodne. Ja jsem se pak casem (sakra, ale ted uz vubec nevim, jak:-o) dozvedela o plikaci a mela jsem pomerne jasno. Hlavni roli hralo to, ze od zacatku jsem vedela, ze nechci bandaz, protoze bych se s ni neztotoznila. Tubu mi prisla, vzhledem k tomu, ze jsem jeste pomerne mlada, pred detma atd, jako pomerne radikalni zakrok(to je ciste muj nazor), no - a presne nekde mezi tim je plikace:-) ostatni malabsorbcni vykony nepadaly v uvahu, byly by zbytecne - nejsem diabetik, nemela jsem zas az tak silenou startovaci vahu atd..

28 let, bezd�tn�, 2 ov��ci, bezva rodina a 5 a p�l roku p��tel, 13/4/2011 plikace OB klinika
N�vrat nahoru
sylvaina

Zalo�en: 18.6.2011
P��sp�vky: 16

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 9:00 am    P�edm�t: Plikace na OB klinice Citovat

No zaj�m� m� takov� to, jestli operuj� v ten den, co m� p�ijmou nebo a� r�no, co bych si m�la vz�t s sebou, jestli je tam voln� p��stupn� wifi atd. Taky kdy p�ibli�n� pou�t�j� dom�, kv�li odvozu. J� jsem sice kaskad�r, ale sama se v tomto p��pad� odv�et neodv��m. J� m�la j�t p�vodn� nejd��ve v srpnu, ale byla jsem na kontrole u sv� pan� doktorky. T� n�kdo vypadl, tak mi �ekla, jestli nechci v t�dnu po 26. J� jsem samo cht�la, ale byla jsem tak zkoprn�l�, �e jsem se �pln� zapom�la na v�echno vyptat. P�edt�m mi p�ipadalo, �e je to je�t� daleko, ale te� m� u� chyt� nerv�za.
N�vrat nahoru
cindicek

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 9:33 am    P�edm�t: . Citovat

sylvaina: Aha, jasne:-) Tak v prve rade by se ti mela par dnu predem ozvat sestra, ktera ti zavola a vse ti povi a vysvetli. Alespon u me to tak bylo. Zpravidla to byva tak, ze prijdes na 7.00, oni te prijmou na ambulanci, kde te zvazej, zmerej tlak atd, a take napichnou kanylu. Vetsinou operuji 4 lidi za den, a prvni chodi na radu diabetici. mladsi a "zdravejsi" lidi chodivaji na radu pozdeji. Pozdeji te take uz odvedou na pokoj, kde si vybalis a udelaji ti takovou tu pripravu - puncochy(ty musis mi koupene sve), cisteni pupiku, daji ti nejake leky a podobne. pote uz jen cekas na pokoji, az si pro tebe prijedou.
Wifi tam je, na pozadani ti zajisti pristup.
Vzit s sebou hlavne kosili/pyzamo, backory, par penez, karticku pojistovny, toaletni potreby, a hlavne LEKY, ktere pravidelne uzivas - ty si rano zatim neber, domluvis se az s nimi, co si pred operaci mas vzit a co ne.
Domu se pousti dle stavu, obvykle druhy nebo treti den. odvoz je urcite lepsi mit, clovek je pomerne slabej.

N�vrat nahoru
Scalla

Zalo�en: 16.6.2011
P��sp�vky: 50
Bydli�t�: K�sek od �tatlu

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 9:40 am    P�edm�t: Re: Plikace na OB klinice Citovat

Sylvaino, tak to m� super, �e jde� d��v, tady holky psaly n�co o odlo�en� operace a to mus� b�t dost nep��jemn�, velk� zklam�n�, ale d��v by cht�l asi ka�d� Smile
Cind��ku d�k za info, tak douf�m, �e jsi spokojen�, jak ses rozhodla. Mn� zat�m jen internista doporu�il "chirurgick� �e�en�", tak jsem objednan� na konzultaci a zat�m to jen studuju, nev�m, co chci, ale n�co ur�it� ano Smile

42 let, 1.7. konzultace MUDr. �ierny - SUPER! Te� kole�ko: 19.7. plicn�, 25.7. gastro, 28.7. a 4.8. psycholog, 12.8. interna
N�vrat nahoru
cindicek

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 9:53 am    P�edm�t: . Citovat

scalla: Za malo. Ona ta informovanost tech lekaru je dost bidna, nevedi vubec nic. Ja jsem se setkala s tim, ze jakmile jsem to nekde nadhodila, kazdy me jen odrazoval, coz si myslim prameni hlavne z te neinformovanosti. Ja jsem zatim spokojena. Nemuzu tusit, co bude za 30, 40 let a trochu me to samozrejme "trapi", jestli bude vse ok atd, ale co bude, nevi nikdo, takze asi nema smysl se tim ted zaobirat. Budem doufat, ze bude vse alespon jakz takz:-) tak dobre patrej a rozmyslej, kazdopadne bych rozhodnuti o typu operace nedelala jen podle sebe, ale nechala bych si poradit i od lekaru, co by pro tebe bylo nejvhodnejsi - vzhledem ke zdravotnimu stavu atd.

Naposledy upravil cindicek dne st �erven 22, 2011 9:56 am, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
verca

Zalo�en: 1.12.2009
P��sp�vky: 2925

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 9:55 am    P�edm�t: Citovat

sylvi neboj, ur�it� to zvl�dne� a zkus tak� zabojovat s met��kem, n�vod najde� zde Arrow
http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=61400#61400 Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 d�ti, na podzim abdo
Konec met��ku 14/1/11 = 75kg a bojuj���mm d�l Wink
N�vrat nahoru
sylvaina

Zalo�en: 18.6.2011
P��sp�vky: 16

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 10:53 am    P�edm�t: Cind��ku d�ky. Citovat

Cind��ku d�ky, pr�v� tyhle praktick� informace mi chyb�ly. M��u se je�t� zeptat? Za jak dlouho po operaci ses vr�tila do pr�ce? Proto�e to je takhle narychlo, tak mi ho�� term�ny a m�m neblah� pocit, �e to v�echno do p��t�ho t�dne stejn� nestihnu. Confused
S met��kem zabojuju asi a� po z�kroku. Nakoukla jsem na n�vod a dnes mi na to zjevn� chyb� ment�ln� kapacita. Ale jinak na 176 cm m�m 134 kilo.
40 let, 2 d�ti, okres Kol�n.
N�vrat nahoru
Markyca73

Zalo�en: 28.3.2011
P��sp�vky: 16777215
Bydli�t�: Ostrava

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 1:56 pm    P�edm�t: Citovat

Sylvaina
Zdrav�m T� mezi n�ma a p�eji hodn� zdaru s odhazov�n�m kyle�ek.
Markyca73

Zalo�en: 28.3.2011
P��sp�vky: 16777215
Bydli�t�: Ostrava

P��sp�vekZaslal: st �erven 22, 2011 2:06 pm    P�edm�t: Citovat

Lucinko
oni je�t� v 7 r�no nev�d�li, �e m� nep�ijmou. Byla jsem tam toti� na p��jem o hodinu d��v ne� jsem m�la, proto�e mi napsali �patn� �as, tak m� sest�i�ka po��dala a� hodinu po�k�m, sest�i�ka si jen vzala moje pap�ry, �e si to nachyst� a kdy� jsem p�i�la v 8 tak mi �ekla, �e JIPka nen� do konce t�dne voln� a z 5 p��jm� v ten den vzali jen dva proto�e to bylo urgentn�, tak to jsem samoz�ejm� ch�pala. Sice mi ten posun p�eh�z� cel� pr�zdniny, ale ned� se nic d�lat. Na JIPku po opce mus�m, m�m z ARO napsan� JIPka nutn�, tak mus�m �ekat Very Happy
No aspo� se m��eme podporovat Very Happy, kdy� m�me opku ve stejn� den
cindicek

P��sp�vekZaslal: �t �erven 23, 2011 9:58 am    P�edm�t: . Citovat

sylvaina:: neni zac. Ja delam na sebe, navic dusevni praci, nikoli fyzickou, takze bylo v podstate na me, kdy s ni zacnu, ale urpimne rikam, ze ten tyden od propusteni domu jsem si dala volno. Clovek by na sebe mel davat trochu pozor a nechat to telo malinko zregenerovat..

Naposledy upravil cindicek dne �t �erven 23, 2011 1:09 pm, celkov� upraveno 1 kr�t.
N�vrat nahoru
alecram36

Zalo�en: 1.3.2011
P��sp�vky: 43
Bydli�t�: Habrovany . okr.Vy�kov

P��sp�vekZaslal: �t �erven 23, 2011 10:57 am    P�edm�t: Citovat

Tak j� jsem m�la operaci 18.5. a je�t� jsem doma, jeliko� m� mudra nechce pustit �e m�m odpo��vat a nesp�chat do pr�ce,ale j� u� jsem rozhodnut� �e od 4.7 p�jdu,u� m� to doma nebav� a odpo�inut� jsem dost!!

[/url]

Marcela
18.5.2011 plikace B�eclav MuDr.�ierny
N�vrat nahoru
Zobrazit p��sp�vky z p�edchoz�ch:   
�asy uv�d�ny v GMT + 1 hodina
Jdi na str�nku P�edchoz�  1, 2, 3 ... , 728, 729, 730  Dal��

P�ejdi na:  
Nem��ete odes�lat nov� t�ma do tohoto f�ra.
Nem��ete odpov�dat na t�mata v tomto f�ru.
Nem��ete upravovat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete mazat sv� p��sp�vky v tomto f�ru.
Nem��ete hlasovat v tomto f�ru.

Band� �aludku | Chirurgick� l��ba obezity | L��ba obezity | Bariatrick� chirurgie
Banding klub je ob�ansk� sdru�en� lid�, kte�� maj� z�jem o chirurgickou l��bu t�k� obezity nebo jim byla provedena band� �aludku. C�lem klubu je pom�hat pacient�m po operaci a poskytovat informace o bariatrick� chirurgii a v�sledc�ch t�to l��by.

Spolupracujeme: Oriflame
PhpBB.com base modified by internetove-stranky.kvalitne.cz | © ob�ansk� sdru�en� Banding klub �R