|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 71, 72, 73 ... 728, 729, 730 Další
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: so únor 24, 2007 11:32 pm Předmět: |
|
|
Holky, já to viděla v televizi a oni jí dělali bypass žaludku a ne bandáž, jí by asi bandáž nepomohla. U bypassu je asi skoro stoprocentní šance na úspěch. No, taky si nedovedu představit, jak žila. Hrozné a doufám, že mě nic tak hrozného nepotká. Už aby měla ten kruh a nejraději tři. _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 2:43 am Předmět: |
|
|
Ja si rikam, ze ta devucha musi mit i nakou hustou poruchu metabolismu a stitny zlazy a ja nevim ceho, jinak to nejde takhle nabrat, to se clovek proste fakt musi futrovat u televize od rana do vecera, nebo nevim... Nicmene drzme ji palce  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 2:46 am Předmět: |
|
|
| Martino, to sem si taky prave rikala, kdyz sem to videla, proc to nechali zajit tak daleko, jestli ona vazne nema problemy s pojistenim nebo co. Nebo proste byla doma, doktori ji nevideli a pak kdyz uz to bylo fakt uplne neunosne, tak se sama ohlasila... Ale vzdyt to je fakt silenost, byt upoutana na luzko kvuli vaze rovna se skoro ochrnuti... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 10:20 am Předmět: |
|
|
Ahoj všichni!!!! Na dnešek jsem celkem v pohodě spala na boku,vlastně střídavě na bocích,óóó,jaká to slast oproti nucenému spaní na zádech.
Akorát jsem lehce rozladěná,zatím pořád jen ty 4kg,já vím,že nemůžu za 5 dní shubnout 20kg,ale kdyby se to hnulo aspoň o 0,5kilečka.
Jsem zvědavá kolik mě naváží v úterý v Iscare. _________________
operace 19.2.2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
ježiši shubnout-ó ty češtino-přeci zhubnout!!!!!!!!!!!!!!!  _________________
operace 19.2.2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 11:01 am Předmět: |
|
|
Rendulko,zkoušíš počítat kalorie?Včetně těch skrytých?A mimo to.Popoleháváš,nebo doma lítáš s hadrem na holi a šůruješ?Prostě jestli máš klidový režim,tak adekvátně asi ještě uber kalorie.Pokud piješ slazené nápoje-i v nich je hooodně kalorií(to bude můj problém-nedokážu pít neslazené).Tak si v klidu prober,kde se asi zakopal pes.Mimochodem a chodíš na velkou?Nejsi zabetonovaná?Jak se po operaci rozhýbe peristaltika,tak je to taky pak napoprvé docela zajímavé.
No už se vidím,jak za týden budu řešit sakum prdum to samé! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 11:02 am Předmět: |
|
|
Ahoj Rendulko.... tak to jsem moc ráda, že už je to lepší... Za chvilku ti povytahujou stehy a bude se to krásně hojit... a i váha se pohne... a třeba jsi zhubla centimetrově....však uvidíš, jak si Tě zváží a změří, že tam budeš mít menší čísílka...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 11:08 am Předmět: |
|
|
rendulo to je naprosto v pohodě, tělo si zvyká na nový režim. A 4 kila za pár dní ti připadaj málo? Vždyť je to nádhera a nezapoměň každá váha váží trošku jinak. A do kontroly máš ještě dva dny - teprve tam s určitostí uvidíš kolik to od operace bylo, ale to co máš dole je opravdu naprosto špičkový. Ten první týden jde vždycky nejrychlejc, takže se neděs, že teď už to tak rychle nepůjde, ani nemůže, to by už bylo o zdraví. Takže pokračuj jako dosud a půjde to. Držím palce. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rendula
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 11:33 am Předmět: |
|
|
Datli počítám kilojouly,ne kalorie,na ty je víc tabulek!!!
Jsem na 3-3500kj denně,což si myslím že je docela málo,někde jsemčetla,že pod 4000kj by člověk měl být pod lékařským dohledem.
Na velkou chodím-naštěstí.
Asi chvilku trvá než tělo přestane čerpat ze zásob a začne konečně ubývat,musím vydržet.  _________________
operace 19.2.2007 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Datli
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 1:35 pm Předmět: |
|
|
| Renduli,tak zkus se poměřit-jak píšou holky.Možná fakt jedeš na objem! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: po únor 26, 2007 12:07 am Předmět: |
|
|
Jani M. + maminko Jany M.
Ó ženy, ženy !!!..... Oběma Vám přeju moc moc moc moc a ještě víc štěstíčka - ať zítra zvládnete cestu (u nás právě sněží...), ať se vše podaří, ať jste brzo doma a můžete si zvesela vykročit okroužkované směrem k menším kilečkům..... Budu na Vás moc myslet... zbytečně se nestrachujte, všechno dobře dopadne... jasan? Tak pa - kočky!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miki93
Založen: 22.11.2006 Příspěvky: 24 Bydliště: u Českých Budějovic
|
Zaslal: po únor 26, 2007 9:14 am Předmět: |
|
|
Ahoj Berušky!
Píšete o té ženě,ale já tam našla na těch novinkách,akorát to s tou kočkou co hraje.Můžeto to uveřejnit znova?Díky
Rendul-po operaci 4 kila,to je skvělé!!!
Já po bandáži 9.1.2006 , 33 let a teď to nejde už od listopadu dolů! Už jsem se objednala na doplnění 9.3. tak uvidím jestli to pomůže.
Hned ztrácím naději že to už nepůjde a to bych potřebovala alspoň 15 kilo.
Zdravím! Míša _________________ po bandáži 9.1.2006,33 let[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wiLVTIm/]
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
qwys
|
Zaslal: po únor 26, 2007 9:25 am Předmět: |
|
|
Miki, rikalas, zes byla na horach, urcite se ti prohodily naky svaly za tuk a nastartoval metabolismus, to je dulezite. Co taky startuje metabolismus, je jablko, teda oloupane v nasem pripade (teda ja uz mluvim jak dybych to mela), kafe - to se ale nema pit casteji nez tak jednou za 5 dni (sem nekde cetla, nejak to tam vysvetlovali, ale nevim uz jak) a nejlepe nakou chvilu pred cvicenim, nebot odbourava nejak ty tuky vic... Jo a potom je tu zelenina, na jejiz spaleni se vyda vic (proste metabolismus musi pracovat) nez ma ona sama, jako zelena paprika, mozna i rajcata. Ale tam nevim, co se slupeckama. Leda udelat paprikorajcatovou kasi a donutit se to snist  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Janelita
|
Zaslal: po únor 26, 2007 11:55 am Předmět: |
|
|
| miki93 napsal: | Ahoj Berušky!
Píšete o té ženě,ale já tam našla na těch novinkách,akorát to s tou kočkou co hraje.Můžeto to uveřejnit znova?Díky
|
http://aktualne.centrum.cz/media.phtml?id=73472&tro468_0_1 - permalink  _________________ Redukce od listopadu 2006. Bandáž v nedohlednu.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
elena
Založen: 13.1.2007 Příspěvky: 176 Bydliště: České Budějovice
|
Zaslal: po únor 26, 2007 1:37 pm Předmět: |
|
|
Taky přeju Janě a mamince skvělou operaci, ať je to nebolí a ať jsou do léta, jako proutky. I když té potvůrce Janičce stejně nikdy neodpustim, že mě tak hrozbě předběhla, bé, bé.  _________________ --31 let - bandáž 3.4. 2007 -- redukce - 7 kg před operací MILUJU SVOU BANDÁŽ
Doplnění 10. 7. 2008 - 2ml
[/url] |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|