Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jsovka

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 6:28 am    Předmět: Citovat

Tak ahoj přátelé. Very Happy Very Happy Jak napsal můj syn,už jsme doma a dnes už to docela jde. Těší mě hlavně,že nemám hlad ani na nic chuť . Taky jsem si dala závazek,že přestanu kouřit a zatím na to nemám ani pomyšlení. Napište někdo jaké máte s tím zkušenosti. děkujeme všem za povzbuzování a přeji hezký den. Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bela

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 6:39 am    Předmět: Citovat

Ahoj Jsovko Very Happy Very Happy Very Happy
To je dobře že Ti je dobře Laughing Laughing Laughing
S tím kouřením,takyjsem byla odhodlaná,že zároveň s operací přestanu.Bavila jsem se o tom i s doktorkou v ISCARE a ona mi to nedoporučila,že to bude hodně náročný,že se budu soustředit na jídlo a že bych to nemusela zvládnout.Že je lepší abych byla v pohodě.A pokud chci opravdu přestat,tak ať počkám až mě chirurgové vyřadí a přejdu k obezitologovi,nebo k dietní sestře,ted přesně nevím,jak to říkala.Manžel mi to moc nevěřil(nekuřák),že je blbost aby mě od toho doktorka zrazovala.Ale je to tak.Ona mě nezrazovala jen řekla ať počkám.Myslím,že to byl dobrý nápad.Protože v době mých kriziček(nebylo jich zrovna málo)mi cigareta hodně pomohla,myslím že přestat můžu vždycky.
Přeju rychlé hubnutí,málo kriziček a hlavně dobrou náladu Wink Wink Wink
spejlik

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 7:07 am    Předmět: Citovat

Prosím poraďte: od operace (pondělí) jsem doposud nebyl na velké a i se mi zastavil odchod větrů, nemůžu skoro nic jít a pít, protože jsem plnej vzduchu, zkoušel jsem si i cvičit to co nám doporučila fyzioterapeutka dal jsem si i horkou sprchu a pořád nic, má někdo podobně zkušenosti? Rolling Eyes
MICHAELA

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 7:18 am    Předmět: Citovat

Čusík jsovko,tak jsme to úplně v pohodě zvládly vidˇ Razz ?Já jsem ti tak ráda že to mám za sebou a že jsem se nedala odradit!Jen ty záda kdyby nebolely,ale to se poddá myslím až se začnu víc hýbat. Rolling Eyes Jinak mám stejný problémek jako tvůj syn ,na záchod to nějak nejde,ale ono asi nemá nic moc co,když jsem od operace snědla 5 lžiček bílého jogurtu,slanou vodu(asi vývar) 5 lžiček přesnídávky a trochu jog.mléka Wink .Zkusím tu sprchu a uvidím. Smile Tak se mějte oba dobře,atˇvšechno bez problémů pokračuje Laughing Laughing Laughing
Ivča

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 10:38 am    Předmět: . Citovat

Ahoj Jsovko, asi taky záleží kolik kouříš. Jestli 40 denně, tak si myslím , že čím dřív to omezíš, tím líp. Jestli uděláš 5 na chuť, tak bych to zas tak moc neřešila. Ale já jsem zastánce spíš radikálních řezů, takže jestli cítíš, že chceš přestat a cítíš odhodlání jít do toho, poslechni sama sebe. Ty sama nejlíp víš, co potřebuješ!!!!!! Ivča
martina

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 12:04 pm    Předmět: Citovat

Ahojky jsovko, to je jediná věc, ve které zatím můžu být užitečná. Byla jsem hodně silný kuřák - asi tak 30 cigaret denně. Před 9 lety jsem měla chřipku, při které jsem najednou neměla na cigaretu vůbec chuť. To byly asi 4 dny, no a pak jsem si řekla, proč to nevyužít. A od té doby jsem neměla ani jednu. Předtím jsem to zkoušela několikrát (asi stejně jako hubnutí) omezit, kouřit míň. Na začásku zkoušek přestat kouřit jsem jich kouřila cca 15 denně, ale tím to jo-jo efektem jsem se dostala až na těch 35. A pomohl jedině radikální řez, jako s tou obezitou. Tak jestli nemáš chuť, tak toho využij a nezačínej. Jde to. Je to hodně těžký, ale co není. Držím palečky. Laughing Laughing Laughing
jsovka

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 1:00 pm    Předmět: Citovat

Ahoj všichni Very Happy . Díky za zkušenosti okolo kouření. Já kouřím tak do 15 cigaret,ale zato už 33 let a tak myslím,že je nejvyšší čas přestat. No a přesně si říkám proč toho teď nevyužít a nezkusit to. Lehké to ale nebude. Včera bych při pomyšlení na cigaretu zvracela a dnes už bych si klidně dala. Je prevda,že čím je člověku lépe,tím má větší roupy. Jinak je mi už docela dobře,jen se mi stále točí hlava,ale jsem přece jen starší a tak si říkám,že proto to hůř snáším. Zvážila jsem se a mám 5kilo dole. Já vím,že to stále nepůjde tak rychle,ale dříve jsem to dávala dolů i 3 měsíce při tvrdé dietě. Já jsem totiž tak trochu pecivá,se sportem si netykám a o to je to asi horší. Vždycky jsem toho měla dost v práci a pak jít ještě sportovat by mě nikdo nedostal. Tak uvidím jak to půjde dál. Džím všem moc palce a hlavně zdravím Míšu.Jak je? Doufám,že už dobře. Very Happy Very Happy Very Happy
MICHAELA

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 1:26 pm    Předmět: Citovat

Ahoj jsovko,to zírám já mám dole jen1,5 kg,ale jsem ráda i za to ono to bude určo lepší až se začnu pořádně hýbat Wink .Tetˇse pohybuji jak lemra,ale to se zmnění Wink ,počítám už zítra až budu moci ven na půlhodinovou procházku.Alesponˇšmajdám pořád do schodů k počítači.Že to bylo lepší než jsme čekali?A tetˇuž bude jenom líp a líp! Exclamation
martina

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 1:58 pm    Předmět: Citovat

Jasně hoky, že už vám bude líp. Jsme přece ženský a něco vydržíme. Ono nám ani nic jiného nezbývá. AŤ kila padaj a hlavně vydržet. Rolling Eyes Embarassed Laughing Crying or Very sad Rolling Eyes Embarassed Laughing Crying or Very sad Embarassed Laughing
matrix.xx
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 8:05 pm    Předmět: Citovat

spejlik napsal:
Prosím poraďte: od operace (pondělí) jsem doposud nebyl na velké a i se mi zastavil odchod větrů, nemůžu skoro nic jít a pít, protože jsem plnej vzduchu, zkoušel jsem si i cvičit to co nám doporučila fyzioterapeutka dal jsem si i horkou sprchu a pořád nic, má někdo podobně zkušenosti? Rolling Eyes

Milý synu,slyš slova boží,
Jasně že si ani nemohl býti na ajnclíku,páč co by si tam taky dělal,byl by to jen prosezenej čas a výsledek žádnej.Kde není příjem,nemůže býti zákonitě ani výdej to je jasné,nezapomeň že máš ve střevech stále jen ten luft a jiný náplně zhola né,leda že by ti jí tam doktoři implantovali o čemž silně pochybuju. Very Happy
Pokud hovoříme oba o stejném větru,či větrech,lidově zvaných prdech, či kontratrhelech a ne o větru který hučí kol oken iscarových, pak věz synu,stejný problém měli asi všichni zůčastnění,někdo potíže měl menší jiný větší,ale byly pokud Tě to uklidní.
Já je mněl taky a nic sem s tím nezmoh,chodil sem na smradnou cimru tlačit jak kocour do plev a výsledek byl leda ten,že sem si snad i hnul portem,leč prdy stále setrvávali na svém místě,ale jednou to přišlo samo a před tímto slavnostním okamžikem byly bolesti vskutku porodní a taky jó,co Ti mám povídát,došlo k takovýmu prdelnímu výbuchu,citlivé duše prominou,že kdyby v tu památnou chvíli bylo nedej bůh otevřené okno,dozajista bych opustil prostory kliniky raketovým startem a ani pro mě nikdo z rodiny nemusel jezdit,páč tolik nastřádaného plynu dozajista postačí na zpáteční cestu do Litoměřic bez mezitankování.
V první chvilce úleva jako bys na svět právě přived minimálně sloní dítě,na straně druhé obrovský strach zda se Ti při té mega prdě náhodou neroztrh celej vejfuk,ale dopadlo to dobře a od těch slavných dob mi to funguje pravda náramně až se někteří křižují,protože jak známo jeden prd lepší deseti felčarů a kdo by si nechal dobrovolně roztrhat zákristii že vážení čtející. Twisted Evil
Takže neboj mladý muži,máš před sebou jen krásné zítřky páč prdy odezní jak ruská vojska,protože nic není věčné a i prdy se jednou vzdají to mi věř,jen se snaž více pohybovat aby i ony mohly cestovati ke kýženému východu a budeš vidět až k tomu dojde jak si společně hezky zanotujete,jen se snaž taky něčeho přidržet aby ti náhodou naši bdělí strážci zákona někde nenaměřili rychlost větší než malou .
Amen slyšeli jste slovo boží. Razz Twisted Evil
trixl

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 8:48 pm    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing jsem si málem ucvrkla Laughing Laughing Laughing
Gabi

PříspěvekZaslal: čt srpen 17, 2006 9:09 pm    Předmět: Citovat

Matrixi ,ty jsi zvíře a až budu po operaci řešit tyto problémi ( věřim že budu) tak si na tebe vzpomenu ....To mi věř... Razz Very Happy Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Jaja

PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 8:35 am    Předmět: Citovat

Teda Matrixi, ty jsi řízek Laughing Very Happy . To těm po operaci co se ještě nemohou smát dáváš zabrat. Laughing Very Happy . Jsem opravdu moc rádá, že nás zásobuješ svým úžasným humorem Twisted Evil .
spejlik

PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 10:03 am    Předmět: Citovat

Laughing auuuuuuu to bolí matrixi sám víš že se člověk nemůže smát a tohle tady nepíšeš nám všem chudákům co jsem po operaci Very Happy
trixl

PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 12:41 pm    Předmět: Citovat

uaaaaa v telce zrovna operují nějakého s bandáží, nacpal se vším možným a tahají to z něho Shocked No je to am doktorský seriál.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: