Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

OPERACE

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 678, 679, 680 ... 728, 729, 730  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bobule

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 12:42 pm    Předmět: Citovat

Alenko
tak to ani nepiš ... tvůj příběh jsme tu četli všichni http://forum.bandingklub.cz/about30-7995.html a každý kdo tě zná osobně jako já, ale i ti co tě neznají ti drží všechny palce a věří, že jakmile budeš mít doma pesana, že se ti změní život a ty začneš se sebou zase něco dělat..

To, že zde budeš pořád psat jaký je tvůj skutečný stav si myslím, že ti moc nepřidává ba naopak ... když to píšeš máš to v hlavě a užírá tě to a musíš na to myslet ...

Začni přemejšlet jaký koupíš pelech čoklíkovi, jak se bude jmenovat, jak s ním budeš moct chodit courat po venku co všechno tě s ním čeká atd....

To jsou věci, který by tě měli zaměstnávat a né to jak na tom seš .... a uvidíš, že se to otočí a nakonec tě i to donutí pro sebe něco dělat a začneš tam kde jsi s hubnutím skončila a zas to pomale půjde ...

Připadáš mi strašně negativní ke všemu ... přitom je jaro, venku všechno kvete, voní tráva i hlína... svítí slunko ... tohle všechno by tě mělo dobíjet energií, ale pokud si tohle co máme v podstatě zadarmo do sebe nechceme pustit aby nám to pomohlo, tak je pak těžký se dostat z nějakých depkoidních nálad ....

39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ALENA

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 1:10 pm    Předmět: Citovat

bobulko asi jsi to špatně pochopila, já nepíši, jaký je stav mé duše, ale vzhledu Shocked Shocked
v hlavě mám nyní úplně jiné starosti Shocked Shocked sháním již týden věci pro psa,doma také chystám pro něho místečko a pelíšek a mám pocit, že všude mluvím a píšu jen o něm, protože se moc těším Wink Wink v pátek si pro něho pojedu, už mám nahlášenej týden dovolené, tak se budeme učit čůrat a kakat a chodit na procházky

to víš, že mě moje váha nervuje, ale snažím se to zvládat a že občas bééééknu, no holt to je taková ventilace, abych toho nebyla plná Rolling Eyes Rolling Eyes

máš pravdu, že všechno kolem kvete a venku začíná být hezky- sice teď teda nic moc Evil or Very Mad , ale bude líp a bude svítit sluníčko Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
DanaN

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 2:38 am    Předmět: Tubulizace Citovat

Ahojky jsem tu nová. Půjdu na tubulizaci a ráda bych se dozvěděla co mě čeká. Jaké to je po operaci, na co se mám připravit?? Mám se bát? Mad
MickaPt

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 6:36 am    Předmět: Citovat

DanaN zajdi do sekce operace a na titulní stranu bandfora...najdeš tam všechny potřebné info....
http://forum.bandingklub.cz/about5.html

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:34 am    Předmět: Citovat

DanaN
Ahoj Dani, vítám tě mezi námi ... sice ještě nemám po operaci, ale myslím si, že i ti největší strašpytlíkové kteří operaci podstoupili zjistili, že se to všechno dá vydržet a není to tak hrozný jak to vypadá ...

Co tě čeká po operaci najdeš na těchto stránkách http://forum.bandingklub.cz/about809.html

kde se dozvíš všechno kolem operace a hlavně po ní... je to tam dost podrobně a přehledně napsané a pokud by si se chtěla zeptat na něco konkrétního, tak přijď mezi nás do "kavárny" nebo do příslušné sekce která bude souvidet s tvým dotazem a ptej se ...

Je tu spousta holek co mají po tubulizaci a na tvoje otázky ti určitě odpoví Wink

marše

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 8:06 am    Předmět: Citovat

Krásné ráno Smile , má tady někdo zkušenost s nemocnicí na Moštištích???????????, Question

[/url]
Annax

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 8:19 am    Předmět: Citovat

Já jsem o nemocnici v Mostišti slyšela jen to nejlepší, i tady na fóru je někdo, kdo tam byl, moc si chválil, ale nemůžu si vybavit jméno, snad Irena Iveta a SZ od ní jsem už vymazala Crying or Very sad

44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav
Romana Smolíková

PříspěvekZaslal: út duben 12, 2011 7:50 pm    Předmět: Citovat

DanaN píšu ti sz.

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 9:59 am    Předmět: Estetické zákroky Citovat

Ahoj všem, mám dotaz: to vážně abdominoplastiku hradí pojišťovna? ? A co třeba paže? A prsa? Tak nějak jsem doufala, že to spravím cvičením, jenže to se asi pletu Smile

[/url] 169 cm, 41 let, 1 dcera 15 let, Bandáž 6.5.2010 Ostrava Doc. Holéczy
martina

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2011 10:47 am    Předmět: Citovat

saga123 už se to tu probíralo mockrát, zatím pojišťovna abdominoplastiku, ruce i nohy platí, A L E hodně záleží na tom jak a jestli to doktor napíše a hlavně co je teď nemusí platit za měsíc, dva či půl roku, protože naše zdravotnictví je nemocné, ale zatím ano. Prsa si platíš sama, i když i tady existují výjimky-

bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
Brumík

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 7:59 pm    Předmět: první návštěva za mnou Citovat

ahojky děvčátka, tak jsem dneska po první návštěvě na OB klinice, mám za sebou psycholožku, moc se mi tam líbilo, super doktorka, vypadá to na tu nejtěžší operaci .. diverzi.. tak se těším, ale i bojím... je to ta vaše plikace co tady píšete nebo je to něco jiného?
další návštěva v úterý příští týden, chirurg... Surprised))
Laughing

29 let, svobodná(i bez přítele)Sad, dva kocouřiSurprised)
OB klinika, kolečko hotovo 22.4.2011 plikace na OB 17/05
Sibyla

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 8:12 pm    Předmět: Citovat

Brumík, vítej, měly bychom psát v kavárně, ale musím se zeptat, proč diverze? Myslím, že tvá váha je úplně v pohodě na plikaci nebo tubu, což jsou šetrnější operace.

TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček Smile

http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii
verca

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 8:21 pm    Předmět: Citovat

diverze pro tuto váhu je nesmysl !!
Ale podle psaní zjišťuji, že pojem plikace, diverze, band a tubulizace je tu cizí..... Rolling Eyes
Doporučuji pročíst tento příspěvek + kliknout na přidané odkazy v něm
Arrow http://forum.bandingklub.cz/viewtopic.php?p=44742#44742 Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Mona

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 8:43 pm    Předmět: Citovat

Idea

3/3 TUBU

Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 5:36 pm, celkově upraveno 1 krát.
bobule

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2011 8:46 pm    Předmět: Citovat

Holky já si myslím, že brumík v tom má jen malinko zmatek, že to nebude tak horký jak se zdá Rolling Eyes

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 678, 679, 680 ... 728, 729, 730  Další

Přejdi na: