Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 559, 560, 561 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:50 pm Předmět: |
|
|
Verco, skoda, ze jsem te neznala pred 4 rokama, rekla bys mi rovnou, ze ja se hodim akorat na amputaci zaludku No nic no, s tubu bych asi uz byla na kost no neda se nic delat  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:55 pm Předmět: |
|
|
Zuzko před 4 roky bych na Tebe stejně jen čuměla s otevřenou hubou co že je to ta bandáž  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 5:57 pm Předmět: |
|
|
Verco, to ja bych ti rekla, ze to je, kdyz uz ti do kravy chybi uz jen dva zaludky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:32 pm Předmět: |
|
|
Věruška nevrč babo jedna to by si neudělala protože mě milujééééééš  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:33 pm Předmět: |
|
|
Věrčo a jak si tipuješ mě? myslíš že jsem si plikaci vybrala správně?Já totiž jsem si myslela, že plikace je něco jako tubu,ale tady jsem se dočetla že to je něco jako band...tak sice si myslím že ted už si to rozmýšlet je pozdě...ale furt to ve mě hlodá,aby ta plikace měla u mě efekt... _________________
33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kate32
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 6:34 pm Předmět: |
|
|
Ahoj vsem
vratim se ke zvraceni... Pred bariatrii jsem byla na velke operaci jen jedenkrat (po porodu) a kvuli narkoze jsem blila 6 dnu!!! Tak jsem vazne premyslela, jestli vubec na bariatrickou operaci pujdu... Nakonec jsem sla a ja vubec, ale skutecne VUBEC neblila.... Asi v Breclavi tu narkozu umeji lip podat
A celkove tam maji pochopeni... Moc se mi tam libilo.
Nejsem zrovna v operacich nijak extra zbehla... Co je to TUBU?
Tak se mejte moc fajn a at to ubejva. _________________ Kate
gastr.bypass, unor 2011, Breclav, MUDr. Cierny
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
tak to jsem přesně věděla, že se tu sesypou dotazy na co jsem vhodná já a na co zase já - takže to teda néééééé, tohle po mě nechtějte ani omylem !! Píšu, že já odhaduji, nikoliv, že říkám lidem ty jdi na to a ty zase na to, v tom je ZNAČNÝ rozdíl !!
Zuzi nooo, Milky jsme, tak od pravdy bys nebyla daleko
Romanko no to si ještě rozmyslím teda  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mona
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 11:45 pm Předmět: |
|
|
 _________________ Výchozí BMI bylo 45.34, nynější je 32.77
3/3 TUBU
Naposledy upravil Mona dne ne červenec 10, 2011 3:07 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
Věrka, Mona: Hlásím, že váha jde pomaličku stále dolů.... až se bojím, že se tak namlsám a pak jak to bude stát že propadnu chmurám (Podrruhu Bárrto, jenom na mě přřišly chmurry" - Vlastička, Záskok)
katka04 - ano, přesně tak. Včera jsem vyrazila na procházku a trochu jsem přetáhla ten tříhodinový interval jídla, resp. jedla jsem přesně po 3 hodinách ale asi jsem spálila energie a měla jsem pořád hlad, že jsem pak měla další jídlo ještě za hodinu od posledního. Takže navečer a před sportem radši co 2 hoďky  _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
rennie
a mě se nic nehlásí jo?  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 9:22 am Předmět: |
|
|
Věruško nerozčiluj se prosím tě Mě by stejně nikdo nic nenařídil, já jsem kozoroh a jsem tvrdá palice,jak si něco umanu jdu za tím .Jen jsem chtěla názor...stejně bych to už ted nezměnila...jen se ptám co si otej plikaci myslí ostatní  _________________
33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 9:35 am Předmět: |
|
|
rennnie no supéérrrrr, mám z Tebe fakt radost a to nejen proto, že jedeš váhově dolů, ale i proto, že jsi to sem všechno napsala a neutápěla jsi se v tom všem sama, jsi zdárným příkladem pro všechny, kteří vykolejí a jdou váhově nahoru, že všechno JE ŘEŠITELNÉ, ale nesmí na to být člověk SÁM a musí CHTÍT a hlavně jsi to dokázala přiznat před ostatními, což někteří nedokáží !!
dvojko žárlíš??
Lucinko tak to jsme na tom stejně - jak si něco umanu.... no ono být beranem a ještě k tomu hned na začátku měsíce, také není žádný med, ti jsou prý nejhorší, ale houno tomu rozumím
Jinak Ti teda napíši, že s Tvojí váhou bych volila band bo plikaci, takže máš vybráno dobře !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 9:55 am Předmět: |
|
|
Věrko, umět si to připustit a přiznat sám sobě je jedna věc, a pak s tím vylézt na veřejnost, to je druhá Pořád jsem odmítala to, že bych měla jít někde za výživovým poradcem, protože si myslím že by ty porce byly větší a že bych se víc rozjedla...
Zatím mi stačíte vy tady Knäckebrot (křehké plátky) nejím, protože mi nechutnají, ale kupuju si chleba od Delba - sonnenblumenvolkornbrot (dobrý jazykolam), mají ho v Makru pod trochu jiným balením, ale je to tento http://www.delikat-essen.at/Marken/Delba/produkt.php?id=1348.
Mažu si ho gervais nebo Milko Cremo, včera jsem po dlouhé době měla Pepu. Tvarohové sýry jsou mým zdrojem bílkovin, jinak termixy. Jogurty zatím nejím, kefír mi připadá hladový tak ten taky ne. Jak mám obědy, tak uspojím chutě na teplé a vařené. O víkendu nás čekají zahradní práce, tak snad něco spálím. Chlubit se budu průběžně Jediné co mi trochu hapruje poslední dny, tak je pití, je ho méně. Plus oproti dietě s Reditou je to, že se necítím jak mátoha.
Bobule: tebe jsem nechtěla stresovat v tom předoperačním ajfru, a taky vím, že ty vlastně na mě nesázíš jako Věrka s Monou  _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 9:56 am Předmět: |
|
|
Rennnie, gratulka, supeeer ! _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: pá květen 06, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
rennnie tak to je super, že to začínáš mít takhle krásně vychytané, mám z Tebe upřímnou radost !! Vždy mě potěší, když vidím, že se nesnažíme zbytečně !! _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|