Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 557, 558, 559 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
erytrin
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:47 am Předmět: |
|
|
Holčiny, věděl jsem jak blbě mi je, ale věděl jsem že mi prostředí nemocnice vůbec nedělá dobře, ale vůbec ne.... tj neměl jsem moc na výběr.. ještě tam jsem cítil takovou vůni, pro mě spíš puch asi nějaká dezinfekce či co a to mi taky sráželo na zem a prostě nešlo tam zůstat... a teď je již lépe, to víte že jsme měl nahnáno z vrácení, ale to bych taky nedopustil... jak k něčemu dostanete odpor, tak přes to vlak nejede
zelenoočko... já byl na pokoji 2 tj fontana vedle pod oknem ale i tak jí bylo slyšet až až ... celou noc jsme spal s otevřeným oknem(ventilčkou) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:49 am Předmět: |
|
|
Jo a taky k tomu blinďění...ono je to možná tou narkozou,já po břiše furt byla v pohodě,všichni okolo blili a já nic,pak jsem se zvedla, že jdu na záchod a vohodila jsem obloukem stěnu před postelí i sestra se mě ptala jak jsem to dokázala a zvraceli tam fakt všichni i po prsou,po lipo...prostě všichni... _________________
33 let,1 manžel:o), 3děti ,pes labrador Bobo,dvě britské kočky Máša a Eliška. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:51 am Předmět: |
|
|
Lucko
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:52 am Předmět: |
|
|
Ery - já tě chápu, já taky zdrhám, když to jde. Kdybych měla síly, podepisuju reverz, hned jak procitnu z narkózy...
Luci - vezmi si svoji košili, nedávají nic. Ani župan tam není, ale já ho nepotřebovala, bylo tam teplo. A s tím zvracením - ano, po narkoze někdo zvrací a někdo ne - ale hlavně, zamotají ti žaludek, tak proto zvracíš... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:53 am Předmět: |
|
|
bobulepřísahám  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie Hofmanová
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 8:55 am Předmět: |
|
|
Zelenoočko Díky za info,takže ted už jen koupit pantofle a můžu vyrazit a blindit budu stejně tak jako tak ...jak po narkoze,tak po plikaci  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
rennnie
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 9:04 am Předmět: |
|
|
Erytrin: Jejkote mankote! Teda ty jsi pacoš.... Ale já jsem si po operaci přísahala, že se nesmí stát abych si rozjedla žaludek a podstoupit to znova, no a jakože už jsem k tomu měla nakročeno, ale nejspíš by mě pojišťovna poslala do háje.
To já si na Břeclav nemůžu stěžovat, akorát paní spolubydlící po té narkóze dostala nějakou rýmu či co a celou noc mi frkala a kašlala. Jinak na MoJIP (či jak to tam mají nazvané) jsem to všechno vnímala tak v polospánku, vím jen že tam byly hrozně hodné a milé sestřičky, že nám tam pouštěli Ordinaci v růž.zahradě a že mi večer vyřizovali, že volal přítel a že mě moc pozdravuje. A ráno mě jedna dobrá duše (blondýnka, tak 60kg) nabízela, že mi pomůže vstát...a pak jsme usoudili, že když se jí tam složím, tak že vážím 2x tolik a asi mě nezvedne
Vůně desinfekce mi nevadí a na normálním pokoji s elektrickou polohovací postelí a televizí jsem si připadala jak v hotelu a krásně jsem si odpočinula  _________________ Tubulizace Břeclav, 24. 11. 2009
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wMzoaTl/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zelenoočko
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 9:04 am Předmět: |
|
|
Luci - jj, tak nějak, no .. ale třeba to udržíš, jako já.. já neblindila ani 1x.. ale že jsem měla 1000x namále  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mygeila
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 9:26 am Předmět: |
|
|
Ery K to mu tvemu piti. Ja mela cca 4 dny po operaci, kdyz uz jsem byla doma uplne stejny problem Pila bych az bych brecela. Dokonce se mi i zacla loupat ruka. Vzdycky jsem vypila 100ml a uz se modlila at ubehne ta pul hodina. Par lidi mi pak, ale dalo tip a sice nevypit 100ml najednou i kdyz brckem, ale proste si na stul dat sklenici a z te co 2 minutky tahat a ejhle pul litr za 15 minut je na svete  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mona79
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 11:03 am Předmět: .. |
|
|
Jé zdravím Eritrina.
Já nevěděla, že budeš mít opku. Gratuluju k úspěšnému zvládnutí a věřím, že ti bude den ode dne líp a líp.
Věrča
Verčo jak jím. Kdekoliv seženeš kalorická tabulky. Počítám si a vážím si jídlo- abych nepřesáhla 5000Kj. Toť vše.podle tohoto návodu je dobré jíst malé porce 5x denně. Zeleninu, zdravé věci.....atd./ ale i hranolky z trouby, topinky z topinkovače, dušené játra, dušené maso- kuřecí, hovězí, brambory ,rýži, cottage sýr, kuře, šunky, kuř.párky, vývary, zelenin, polívky. Prostě vše. Ne sádlo, bůček atp. Na těstoviny jsem nesehnala gramáž s KJ.Sehnala jsem si na netu, kolik půměrně mají která hotová jídla. Takže nejsem na párcích a vajíčkách jak minule.
Úbytek normální 1-1,5kg za týden. Za půl roku 30kg, za 9.měs. 50kg.
Jíst můžeš naprosto cokoliv- takže o velikonocích jsem měla teda hlad, protože jsem nevydržela a dost Kj jsem si projedla v čokodátě. oujééééé. Blbec.
Oproti dřívějšku se snažím hlavně o to, naučit jíst jinak, ne zhubnout za každou cenu. Pravidelnost! Ne nárazově větší porci jídla a pak dlouho nic.- jíst do "polosyta".
Někdy menší hlad je, když si jídlo blbě rozvrhnu. A po zhubnutí se KJ samozřejmě navyšují. _________________
31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
katka04
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
Jejda lidičky to dá přece rozum, že když tekutého jídla do sebe dáte max tři lžíce tak nemůžet vypít tolik najednou. Hrneček pěkně před sebe a každou chvilku lok. Jinak do sebe to potřebný množství nedostanete a žízeň taky nezaženete  _________________ Katka
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wEWgTev/]
[/url]
21.10.2010 Homolka bypass, 11kg před operací |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 12:15 pm Předmět: |
|
|
Ery, Katka to napsala úplně přesně . Já si jak trubka počítala do sto dvaceti a pak zase lokla a dařilo se mi držet pitný režim už od začátku po opce. Od rána od pěti do půlnoci jsem měla kol 2 l. _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 1:07 pm Předmět: |
|
|
Nebojte makám na tom, dnes už jsme vypil hrnek mátového čaje tak 200 ml vody, trochu koly vybublané... takže piji co to dá, akorát neni chuť na "jídlo" stačí mi když piju a vůbec tedy nechci vývar, ráno jsme dal 1/2 actimelu a odpoledne nebo večer dám snad trochu džusu  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 1:17 pm Předmět: |
|
|
hmmm...nejíst - nejhorší, co můžeš udělat... hmmmm...cola i když vyblublaná, tak v ní stejně něco zůstane.....ale na to si každý musí přijít sám...... nějak to už nepobírám tady !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Annax
|
Zaslal: čt květen 05, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
Honzíku, to neděláš dobře, Věrka má pravdu!!! Aspoň dvě sousta (loky) každé 3 hodiny!!! _________________
44 let, plikace 23. 3. 2011, Břeclav |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|