Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 535, 536, 537 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Lucie K.
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 9:52 am Předmět: |
|
|
No Věru, je to tak jak jsem napsala - chci hubnout, ale už ne tolik moc, jak jsem chěla předtím, víš? Proto jsem napsala, že jsem tak nějak spokojená a v tom to asi bude, že mě to tolik už nemotivuje hubnout, respektive pro to dělat něco extra. Ale jo, zároveň tím jak to stojí, tak se bojím hlavně toho, abych to nezačala zpátky nabírat, proto jsem začala cvičit a trochu se hlídat.
Jojo, přesně tak jsem to myslela - ne, že jako pro hubnutí neděláš nic, ale myslela jsem to v tom smyslu, že ti stačí "jen" pravidelnost. Vím, jak tu víc holek psalo, že dodržovaly pravidelnost, hodně pily, cvičily, jedly vesměs dietně a stejně stály na váze. Tak v poměru k tomu, jsem myslela, že pro to vlastně nemusíš nic dělat.
K tý pravidelnosti - jak myslíš konkrétně ty tu pravidelnost? Vím, že tu někdo psal, že si i šteluje budíka na mobilu, aby se najedl téměř na minutu stejně, nebyla jsi to ty? Až takhle to dodržuješ? Ono to zní srandovně, ale něco do sebe to má, věřím tomu. Už jsem o tom taky uvažovala, ale tím, jak jsem celej den v práci mezi dětma, tak to někdy nejde jíst úplně ve stejnou dobu. Ale myslím, že s odchylkou takový půl hodinky, bych to mohla zvládnout. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
Luci tak to jsem ted já nebyla... možná Dejna ?? Ale to fakt nevím už.... Já si hodiny hlídám - dříve jsem jedla tak nějak přesně na minutu také, ale teď už ne - je to třeba s odchylkou 10-15minut  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 10:18 am Předmět: |
|
|
verca neříkej mi ,že sníš na posezení dortík 150-200g? to mi neval klíny do hlavy...a jak píšeš, pohyb máš...jezdíš na bruslích,kole, na zahrádce a jsi pořád někde v terénu...není nutné chodit každý den do posilovny nebo se vrtět na aerobicu..ale takový normální běžný pohyb...nesedíš 8hod. za stolem nebo více...ale hýbeš se....toto jsem měla na mysli a sama jsi mi to potvrdila....a taky jsi ještě mladá ženská...ono po 40tém věku se hubne hůře...to ti tady potvrdí určitě i jiné osůbky...
co se týká rozdílu tubu nebo plikace..co jsem vypozorovala , ani tubu u každého stejně nefunguje....jsou případy...že nehubnou tak rychle jako ty a naopak přibírají...ale je to v zásadě o dodržování určitých pravidel...jak to tu zdůraznuješ a souhlasím s tebou...pravidelnost, vyváženost stravy, a hlavně pitný réžim...dostatek tekutin ... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 11:46 am Předmět: |
|
|
Micko to přece NIKDE netvrdím - přece dorty váží i méně a nejsou to mini - vždy dodržuji svojí gramáž a to je důležité
o tom kole a bruslích atd - to je tak 2-3 do měsíce a někdy ani to ne, tohle prostě neberu jako aktivitu..... a budeš se asi hooodně divit, ale za tím stolem u PC teda sedím a někdy i více, než 8 hodin denně !!.... prostě si velím v našem podnikání sama sobě To, že si 2x denně odjedu autem pro děti do školy bo někam na nákupy, s fakturama, pro manžela, dojedu pro to nebo pro to, že mezi tím uvařím atd není pro mě nějak závratná aktivita teda...
Jooo, neříkám - až bude teplo, těším se na tenis, na koně, na delší projížďky na kole po stezce kolem řeky atd atd...ale to až jednou....
Už mi to tady zavání trošku něčím jiným, než proč se o tom začalo psát - takže pro mě je to k tomuto poslední příspěvek.... vše, co jsem napsat chtěla, jsem již napsala  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 12:33 pm Předmět: |
|
|
verca a jeeeejda.... vidím...že dochází k nedorozumění ,.....Verčo.... já to nemyslela ve zlém.... ...jen jsem měla připomínku.......a potvrdila jsi...to co mám na mysli.....že když si dáš občas dortík..má limitovanou gramáž nebo objem..........a dáš si ho v tom časovém intervalu, kdy máš čas na jídlo...chápu to správně...aby zase nedošlo k omylu...že tě kritizuji...to bych si nedovolila .... _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 1:48 pm Předmět: |
|
|
Micko neřeš to už...neřešte moje jídlo, neřešte mojí váhu, neřešte mojí aktivitu, neřešte raději nic..... mě už fakt nebaví furt vysvětlovat věci stále dokola......nebaví mě tu se furt obhajovat.... prostě NE...kdo chce poradit, pomoci, tomu pomohu, ale za své spalování a dobrý metabolismus opravdu nemůžu - nebo můžu tou pravidelností?? Kdoví, ať je to jak chce, prostě mě neřešte  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 1:57 pm Předmět: |
|
|
Tak se zase hlásím pravidelnost fakt funguje občas se mi stane že mám odchylku půl hodiny ale pak to zase srovnám a dobrý. Akorád jsem musela aby se váha rozjela přidat na porcích . Pohybuje se to okola 100 až 200g A cca 2l minerálky neperlivý denně. Takže kilo dole a dobrý pocit  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 2:05 pm Předmět: |
|
|
Holky klííííd hlavně když to máme PRAVIDELNĚ PRAVIDELNÝ  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 2:08 pm Předmět: |
|
|
Jooooo..nejni nad pravidelnosť
Romco K... tož gratulka vod Krakonoša  _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lea
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 2:43 pm Předmět: |
|
|
Hezkou neděli všem!
Holky, dámy, slečny....VEEEEELIKÉ DÍKY za to, co tu píšete! Je to pro mne moc přínosné si to tu pročítat. Ono je moc hezké, když člověk ví, že "operace je jen pomoc" a sama o sobě nic nezmůže, ale člověk si pod tím tak nějak nedokáže konkrétně představit, co to vlastně znamená. To Vaše povídání je v tomto super. Sice mi to malinko bere iluze, ale to není od věci. Nehci mít nějaké přehnaně růžové brýle, že po operaci už bude všechno OK.
A malinko se začínám bát, jestli mi ta plikace teda vůbec pomůže . Aby jste mi rozuměly - už dlouho jím pravidelně (podle mých dětí, snídáme v 8, v 10 svačina, ve 12 oběd, ve 3 svačina, v 6 večeře a pak po osmé ještě něco malinkého na zub ), pitný režim taky dodržuji poctivě (cca 2l/den), hlídám si porce (příloha max.100g, maso max.150g...., 1 toustový chlebík ke snídani, nikdy víc než jeden kus pečiva atd...), na sladké mám sice slabost, ale už se dokážu celkem ukrotit (haha, zvlášť, když doma nic není ), tučný maso nejím, knedlíky nejím, omáčky nejím, peču na sucho v troubě, hranolky jsou téměř sprosté slovo.... S dětma mám pravidelný pohyb, procházkujeme cca 2 hodiny denně, jednou týdně zajdu na zumbu... A stejně NEHUBNU!!!! Naopak, váha si klidně leze nahoru. Léky na hubnutí na mě nefungují, zdravotně jsem celkem OK. Operace už mi přijde jako poslední naděje!!!! Takže teď ve mě hlodá, jestli je to opravdu tak...
Ale stále věřím, že ano. Opakovaným drastickým hubnutím jsem si srazila metabolismus na minimum a sama o sobě nedokážu jíst tak pidi porce a neumírat při tom hlady...
Jé, omlouvám se za tak dlouhý příspěvek  _________________
Plikace 18/5, OB klinika
31 let, vdaná, dvě děti a kočka  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romana Kilbergerova
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 2:56 pm Předmět: |
|
|
Lea to je dobře že máš zajetý pravidelný systém to se ti po opce bude hodit. Ale věř že zhubneš. A kdyby si si vše teď poctivě zapisovala tak to určitě nebude tak růžové. Jestli máš ráda sladké tak tam vidím ten problém i když se snažíš krotit. Já mám ten samý a musela jsem sladké vynechat uplně jo hold se člověk musí něčeho vzdát když chce zhubnout. Takže žádná čokoláda , dorty , koláče, sladké nápoje a tak dále. Toto si kompenzuji v jogurtech a různých mléčných výrobcích . Tak se neboj operace pomohla všem i když někomu více a někomu méně ale vždy  _________________
Bandáž Iscare 9. říjen 2009 2krát doplnění 2.5 a band podle rtg po roce úplně volný, 39let,
redukce od 17.3.11 doplnění bandu 3,5ml Turnov:))), 5.5.11 doplnění 1ml. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
Lea jestli jedeš už ted v pravidelnosti...po opce se ti to bude hodit...já se snažila před opkou o réžim, podobně jako ty...přesto jsem nakonec přibrala ...po opce váha jde dolů...ale ted už se musím více snažit...a ono to jde....tento týden se mi odměnil slušně úbytkem.... vím, ž e to funguje....
jako to píše Romana hubneme všechny...někdo rychleji ...jiný pomaleji...ale jde to.. _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 3:29 pm Předmět: |
|
|
...a někdo vůbec . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MickaPt
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 3:47 pm Předmět: |
|
|
bobule jj pravidelnost ve všem je prospěšná....)))))) nejen v jídle.....  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: ne duben 10, 2011 4:06 pm Předmět: |
|
|
pravidelný přísun také není k zahození.......jídla samozřejmě  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|