Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 519, 520, 521 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bossice
|
Zaslal: so duben 02, 2011 7:19 am Předmět: |
|
|
MickaPtskutečně mezi jídly necítíš hlad? Přesvědčuju manžu k plikaci, slíbil mi, že když do podzimu nic nezhubne, tak že to podstoupí. Ale je zatížený na chutě a má slabou vůli. Potřebuju vědět, jestli se Ti chutě trochu zmírnily a jestli skutečně máš pocit nasycení třeba i 2 hodiny po jídle.
Do bandáže jít nechce, když vidí, že mám hlad 20 hodin denně. Ufiknout žaludek si taky nedá. Můžeš mi, prosím, o těch chutích a případnému hladu trochu něco víc povědět? A ještě, kolik můžeš vypít najednou...je zvyklý do sebe vyklopit třeba půllitr vody, což určitě nebude možný. Tak kolik najednou můžeš? Díky předem za odpověď.
Když mi odpoví další plikačáci, budu ráda!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 02, 2011 8:11 am Předmět: |
|
|
milá janaaa, je mi úúúplně u zadničky, zda mi věříš nebo nevěříš, jestli jím úúúplně všechno nebo lžu - označila jsi mě tu za lhářku, která tu píše bludy - ale nechápu, proč bych sem nemohla napsat po PRAVDĚ co a jak jím !!! To, že mi nevěříš, je čistě tvoje věc, tvůj boj, ne můj, aspoň to mi věř !!
Pokud já vím, tak zrovna TY ujíždíš na sladkém, zrovna TY bojuješ s přibíráním na váze, nevím proč, ale cítím z Tebe ZÁVIST !! promiň, ale je to opravdu tak, ať se ti to líbí nebo ne, napsala jsi příspěvek plný závisti a osočení, ale rozhodně se z toho hroutit nehodlám, já mám svědomí čisté - NELŽU A JÍM VŠECHNO, S TÍM PROSTĚ NEUDĚLÁŠ NIC !! Myslíš si snad, že bych si psala do jídeláků něco jiného, než jsem jedla?? Nevím v tom případě, kde žiješ
Další věc je ta, že já NIKDY NIKAM nenapsala, že se cpu celé dny kalorickými bombami !! Další tvůj výplod - asi se řídíš pravidlem - podle sebe soudím Tebe .... vždy a všude a všem píšu, že jím úúplně vše, na co mám chuť, ale doržuji svoji gramáž 85-100g - to přece neznamená, že má celodenní jídla jsou kalorické bomby - rozhodně nejím dietně, to fakt NE !!
Ti, kteří mě viděli jíst a kteří mě znají moc dobře vědí, že jím opravdu VŠECHNO a to od samého ZAČÁTKU !!! Koneckonců jsi mě viděla i ty sama při jídlech - sraz Ostrava i LB - viděla jsi tam snad něco dietního?? Já tedy NE !!
Micko k Tobě jen toto - o mě je známo, že já sladké NEMUSÍM, ale nebráním se tomu, když mám chuť na něco sladkého a tptéž platí u sladkých nápojů - sladké nápoje nevyhledávám, ale ani se jim nebráním - ale rozhodně co je pro ostatní normálně sladké, pro mě je to přeslazené - rozuměj džusy, coly, limonády atd....
sibyl také na tom nevidím nic špatného, když jíme VŠECHNO - a nejsme výjimky, tomu věř - lolinka, Dejna, Arielka a další také NIKDY nejedly dietně a kde jsou dnes.... děkuji Ti za Tvůj příspěvek
....jak vidím, janaaa má nejspíše problém sama se sebou a tady si jen pěkně vybila své splíny.... ale jooo, vždyť jooo, jen tak dál, udělej ze sebe tu vzornou, která jedla stále dietně a která shubla díky dietnímu režimu - janiii promiň, ale musím se smát a to docela dost, tomu věř !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 02, 2011 8:24 am Předmět: |
|
|
Tak já si především myslím, že je nesmysl vercu osočovat z toho že lže.. vždyť co by z toho měla.To jsou podle mě docela silné řeči... to co psala verca dává smysl, a já věřím že tomu tak je... vždyt by se po opce ani nizkokaloricky jíst nemělo... k vůli živinám, vždyt z toho mála co do sebe pak člověk dostane si nemže tělo pro sebe absolutně nic vzít, pokud se baští nizkokaloricky hned po opce.
vždyť je to tady i popsaný ve stravování.
Někomu to halt jde i po nějaké době a nemusí ubírat a sahat do "rezerv" a někomu to nejde, a sáhne si..
Verca má halt prostě jen štěstí že patří mezi ty, kteří nemusejí...
a je to fajn, protože ta redukce je pak jistě příjemnější když si můžeš dát co chceš.
I moje internistka, mě varovala o stravování při přechodu na pevnou stravu...řekla doslova DEJTE SI COKOLIV, ALE VŽDY JEN URČENOU GRAMÁŽ PORCE, A VŽDY JEN V URČENÝ ČAS!! o tom že bych měla držet po opce nizkokalorickou dietu nepadlo ani slovo, a mě to příjde logické.
Můj názor. _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:03 am Předmět: |
|
|
Tak já jsem dostala doporučení rázně omezit cukry, tuky, uzeniny, bílé pečivo. Ale to jsem respektovala už dávno. Ani jsem nesnědla pokaždé doporučenou gramáž, někdy jen 35 g, tudíž dohnat to vždy při tekuté a kašovité. Stejně musím jíst míň kalorií, než je doporučené při redukci. Takže já jsem se musela hlídat ještě víc, protože moje tělo už na takový režim jelo dávno. Taky se snažím doplnit si chybějící potravinovými doplňky či multivitamíny. Každý si to musí vychytat podle sebe. Když si dám něco "lepšího", ošidím další porci, nejméně jednu. Stejně mi to je všechno houbelesky platný.
Dodávám...Věrču jsem fakt neviděla jíst nic dietního, naposledy krokety s tatarkou. Ale je pravda, že snědla jen pár kousků a zbytek jsem dojela já, bez tatarky. Do večera mi to leželo v žaludku. Ale zhřešila jsem ráda, kroketky jsem nejedla možná rok a tak jsem si pošpendlírovala.
Jak psala Zakletá, každý to má trochu jinak a rozpětí ve stravování je velký. Záleží na tolika aspektech, že není možné zcela jednoznačné univerzální klíč ke stravování před, po opce, jak záhy, tak po letech.
Rezervy...určitě se najdou u každého, nemusela jsem si třeba včera dávat sekanou, mohla jsem si vzít jen samotný špenát. Takže dnes k snídani jen kafčo s mlékem, bez svých drahých bobulí . K obědu bude vývar. A pak si zajdu na zahradu sezobat sedmikrásky. Jo a už vykukují kopřivy, takže detox bude zdarma.
A prosím, neškubejte si chlupy ani pírka, ani nožičky, křidýlka atd. a děkuji.  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:09 am Předmět: |
|
|
boss nám třeba Hrubáček říkal už v nemocnici hned po opce, že máme jíst všechno, sladké, slané, kyselé, ale hlavně, ať DODRŽUJEME porce a intervaly a tím se také řídím a výsledek se dostavil - je to opravdu o tom přestat žrát a začít JÍST !!
No ale mě stejně nikdo nevěřte, co slovo, to lež, podle janyyy ...no holt jsem byla na ráně, potřebovala si vybít na někom své emoce.... co nadělám...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:12 am Předmět: |
|
|
sibyl - právě jsem zkoukla Tvé fotečky na rajčeti a musím říct - paráda, gratulace veliká, fakt změna jako prase Je to vidět už strašně moc a začínáš se neuvěřitelně měnit - samozřejmě do ještě větší krásy GRATULKA !!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:16 am Předmět: |
|
|
jsem po operaci víc jak 2 roky a abych pravdu řekla, tak jsem zatím ještě vyloženě dietu držet nezačala. Pouze jsem se naučila jíst, a to si myslím, že je na celém hubnutí to nejdůležitější. Nechci, aby si nováčci, ale začali myslet, že teď půjdou na operaci a pak budou jíst dál tak jak jedli doposud a kila půjdou dolů, to vůbec NE, disciplina je na úspěšném hubnutí to nejdůležitější. Jíst všechno (samozřejmě nikdo neměl na mysli jenom kalorické nebo sladké), ale v malých porcích a hlavně pravidelně.
Tu dietu si nechávám až bude opravdu nejhůř, abych opět nastartovala hubnutí  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:19 am Předmět: |
|
|
marti a přesně tohle píšu celou dobu, jen to "někdo" nějak špatně pochopil...nebo spíše nechtěl pochopit.... a hodilo se mu to do mlýna...  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
borufka
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:27 am Předmět: |
|
|
Ahoj...
I když to pro vás zúčastněné asi není nejpříjemnější, já, jakožto adeptka na opku, vám za tuhle "hádku" děkuju... Aspoň mám nějakou představu o tom, co dělat a nedělat. Myslím, že jste se holky špatně pochopily, Janaaa to nejspíš pochopila tak, že Věrča jí jen samý kalorický bomby...přitom Věrča, z toho, jak jsem to pochopila já, jí normální, běžná jídla. Určitě se necpe 6x denně kouskem dortu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:29 am Předmět: |
|
|
Ano, je to přesně jak píšou holky, někdo může všechno, někdo ne někdo spaluje výborně a druhej špatně vidím to i na sobě, když ujedu, mám hned kila nahoře já hubnu vždy jen u tekuté a kašovité, jak jím normálně, tak hubnutí končí minulý rok jsem se trošku psychicky složila, léčila se sladkým a váha se mi pomstila a budu s tím asi těžko přetěžko bojovat, ale vím, čím se to stalo a také bych měla přidat pohyb, proto sháním toho pejska, který mi hodně chybí
JInak u nás škaredě, zamračeno, ale já jdu odpoledne do práce, tak mi to ani moc nevadí  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:41 am Předmět: |
|
|
no vidíš Alenko a já mám největší problém s přibíráním, když mi něco je a já nejím - ať to byly nedávné střevní problémy nebo teď hnusná angina, kdy jsem 3 dny nemohla polknout ani čaj - moje tělo se mi okamžitě pomstí, neboť má zřejmě strach, že zas bude hladovět a začne ukládat i vzduch a já jdu nahoru, začnu jíst a pomalinku se to po dekách začne srovnávat............
Prostě jak si naprosto trefně napsala každý je úplně jiný, každý má jiné zkušenosti a poznatky a u každého to funguje trošku jinak, ale pořád základem toho všeho je - naučit se jíst, a to žádná z nás, která se dostala až sem neuměla a nemá cenu si nalhávat, že ANO  _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:45 am Předmět: |
|
|
Koukám a čumíííím co se totu děje???!!!!!
Tak moje zkušenost:PO opce jsem během týdne v nemocnici zhubla 8 kg,během 1 měsíce celkem 17 kg,fakt je,že jsem dodržovala 2.5 hodin mezi jídly a hodně pila,ale určitě jsem nedodržovala žádnou drastickou dietu.
Je pravda,že jsem se naučila v jídle vybírat,ale opravdu jsem nedržela nic dietního.Jedla jsem vše na co jsem měla chuť,úplně vše a to i 85 g studentské pečetě,v době jídla.I mě pan Mudr řekl,že můžu jíst na co mám chuť.Určitě jsem nejedla celej den jen čokoládu,ale stalo se ,že 2 krát do týdne před menzes jsem ji měla.Závidím těm,co nemusejí sladké,protože já si ho občas dám a nestydím se zato.prostě mám chut,nedávám si ho mezi jídly,ale jako jídlo. A ted už stojím a tak budu muset začít jíst dietně a místo čokolád přejít na saláty atd.Ale osočovat někoho mi přijde dost hloupé a neomalené
Určitě by si nováčči tohle vše měli přečíst,protože opka je jen a jen berlička co nám má pomoci a záleží už na nás samotných jak tuto šanci přijmeme a popereme se sní. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marše
|
Zaslal: so duben 02, 2011 9:53 am Předmět: |
|
|
Taky se připojuji s poděkováním za tuto hádečku. Mám před první konzultací a opravdu se tady najdou různé názory a zkušenosti, takže si dělám obrázek co mě čeká a nemine, teda pokud to povolí pojišťovna  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
zakletá
|
Zaslal: so duben 02, 2011 10:15 am Předmět: |
|
|
marše
proč by to neměla povolit pojišťovna, nejdeš na zkrášlovací operaci, obezita JE nemoc ,a posledních deset let se to naštěstí ví, a proto se operace plně hradí pojišťovnou, jako u každé další nemoci.(žlučník, sl,střevo, atd atd.. ) _________________
27/4/2011 PLIKACE,OB Klinika a nový,krásný začátek!
Heslo na plantáž přes SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so duben 02, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
martina tak to jsem tam zapoměla Martinko napsat, že když nejím, tak mám také problém a váha jde nahoru měla jsem období, kdy jsem si myslela, že čím míň sním, tím víc budu hubnout opak je pravdou tělo je takovej PC a všechno ukládá na haarddisk a na nic nezapomíná mám to mnohokrát vyzkoušeno
díky mým detním chybám od mládí mám metabolismus úplně rozhozenej již před 20 roky mi internistka říkala, že moje tělo vždy ukládá půlku z toho co dostane a z té druhé funguje, když mu uberu zase půlku uloží na tuky a ze zbytku jede, je schopné si uložit i z minimálních porcí po operaci jsem zjistila, že měla pravdu, přesně tak mi to funguje  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|