Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 457, 458, 459 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
bossice

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 12:49 am    Předmět: Citovat

Děvenky, což takhle zakoupit si měřič tlaku? Za 15 stovek už jsou vysoce komfortní a přesné, s hafem pamětí pro víc osob.
Takže doma si tak 3 x denně měřit tlak, pokaždé ve stejnou dobu, ráno je vždy nižší, po jídle a večer je vyšší. Týdenní zapsané měření ukázat doktorovi, ten ještě změří sám a léky upraví. A pak zase kontrolně měřit.
Pokud nemáte tonometr doma, chce to párkrát si tlak zajít změřit k doktorovi. Rozhodně sami žádné léky nevysazujte!
Po některých lécích na TK se opravdu dostaví motolice. Ale po 14-i dnech, kdy si tělo zvykne, by tyhle nepříjemné stavy měly zmizet. Když ne, znovu k doktorovi. A po některých lécích zase tak těžknou nohy, že člověk nemůže vyjít ani schody...bože, zase jsem se nechala unést a mentoruju. Jsem nenapravitelná.

Karpago z 6 tablet žádná? Bravo!

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kachna

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 8:10 am    Předmět: Citovat

Sibyla s Tím tlakem to udělej jak píše Boss a třeba Ti je taky vysadí úplně, já si teda neměřím tak často, ale čas od času ano, překvapivě už v nemocnici po opce jsem měla spíš nízkej tlak, tak jsem ještě 4 měsíce počkala a po několika měřeních a to pokaždé návštěvě i u doktora léky po domluvě vysadila s Tím,že se mám měřit a když tak si vzít 1x za 2 dny prášek. Tlakoměr mám skora za 2 000.- z lékárny a ukazuje spolehlivě, mám k němu 2 kšandy kratší a delší,kterou zatím ještě používám Smile
jane-jane

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 8:24 am    Předmět: Citovat

bossice Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ..... seš halt naše mentorka - MENTOLKA Laughing Laughing Laughing Wink
Díky za rady - vysokým tlakem netrpím - ale vím, že jsi poloviční doCHtor a jak mě někde píchne, mohu se na tebe obrátit Wink Wink .
/psáno opravdu od srdce bez kapky ironie Very Happy /

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 10:58 am    Předmět: Citovat

Alenko mě ta váha strašně lítá, když jím tak jak mám a cvičím, tak mě to jde dolů, ale hned jak trochu vybočím, tak mám zase někdy až 3kg nahoře Crying or Very sad , už to dávno nemám tak, že můžu sníst cokoliv a pohoda.....
ALENA

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 12:02 pm    Předmět: Citovat

Peťa Hell tak to já neměla nikdy, že bych mohla jíst cokoli a hubla Evil or Very Mad Evil or Very Mad a mám to taky tak, buď skoro nejím a hubnu nebo jím trochu a nehubnu a nebo jím trochu, ale nehlídám kcal a váha je hned nahoře Crying or Very sad Crying or Very sad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Lucie K.

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 12:29 pm    Předmět: Citovat

Ahoj holky, ohledně toho tlaku, já jsem taky brala prášek na vysoký tlak. Po operaci jsem je brala dál a pak na kontrole v OB mi doktorka naměřila nízkej a bylo mi často slabo a bolela mě hlava, řekla, ať prášky vysadím a řeším to pak s obvodním. Ten řekl, ať chodím jednou týdně si nechat změřit tlak, tak jsem chodila do lékárny a tlak mám ok. Spíš prý trošku nižší, ale že je to v normě. Když jsem říkala, že bych si koupila domů ten tlakoměr, tak říkal, že je to strašně nespolehlivý, že se musí koupit drahý přístroj, aby to bylo spolehlivý. Ale nevím, co je drahý pro něj, já jsem se o to pak už dál nezajímala, když jsem objevila kousek po cestě lékárnu, kde měří tlak zdarma.

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bossice

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 12:57 pm    Předmět: Citovat

Jane no neblbni, já Tvou hlášku tedy beru jako legrácku...s žádným pícháním se, prosím, na mě neobracej a hledej dochtora nebo Muchloně.

Hm, tak pokud někde měří tlak v lékárně zdarma, tak to je dobrý počinek. Já jsem se tím ještě nesetkala, ale nebylo by špatný, informovat Anazuz, aby to u nich v lékárně taky zavedli. Určitě by jim to zvedlo i tržby Wink .

http://www.zdravotnickaprodejna.cz/tlakomer-omron-m6-comfort

tohle je můj typ...spolehlivě dobrý typ

...mně teda váha nelítá, pořád stojí na zemi a blbě a provokativně na mě čumí Evil or Very Mad možná se bojí vzlétnout, abych ji nesmečovala z okna Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Kachna

PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2011 3:42 pm    Předmět: Citovat

Bossí tenhle tlakoměr mám taky spokojenost Wink
Dars

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 3:40 pm    Předmět: rajce Citovat

Ahoj holky, hodila jsem si dve fotky na rajce. Jsem na to nahrávání fotek debil, takže místo toho, abych si ty fotky hodila na nástěnku, podařilo se mi nějak záhadně vytvořit druhé album Sad Když se budete chtít podívat na ty dvě nové fotky, tak musíte kliknout na "alba uživatele Dars".... Kdyby se zde našla dobrá duše, která by mi fotky sjednotila, byla bych moc ráda Cool
Ahoj Dars

22 let, 22.6.2010 TUBULIZACE Turnov - MUDr. Hrubý, popis mé operace je zde: http://forum.bandingklub.cz/about5-7470.html

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/

Naposledy upravil Dars dne po leden 10, 2011 3:44 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
verca

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 3:44 pm    Předmět: Citovat

noo tyyy krááá...soooo Dars Shocked Shocked Shocked no to je mazec, takový šok, bych Tě už normálně nepoznala, jsi úúplně někdo jiný a moocc Ti to sluší !! Gratulka veliká !! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 5:56 pm    Předmět: Citovat

Dars viděla jsem, čučela jsem Shocked Shocked Shocked moc ti to sluší Exclamation Exclamation Wink Wink

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
jane-jane

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 6:58 pm    Předmět: Citovat

DARS.......moc ti to sekne Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Wink .... ty vlasy na kraťučko jsou velice šik Exclamation

TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel Smile)
mona79

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 7:11 pm    Předmět: Citovat

DARS

Obrovský rozdíl- Úžasná změna.super.

31let, 2 děti / 6let,1 rok/ manžel, německý ovčák
ZRUŠILA JSEM -plikace Břeclav,Mudr. Čierný 2.3.2011
Evikp

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 7:24 pm    Předmět: Citovat

Dars Tak to je mazec... Jsi borec!!! Gratuluju!!!

31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml
bossice

PříspěvekZaslal: po leden 10, 2011 8:50 pm    Předmět: Citovat

Dars teda já čumím Shocked Shocked Shocked . Jsem vůbec netušila, že se z Tebe vyloupne taková hezká holka, nikde ani nevidím vytahanou kůži...no prostě paráda, zkrátka mládí to zvládá perfektně!

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 457, 458, 459 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: