Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 447, 448, 449 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jane-jane
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:05 pm Předmět: |
|
|
Věrkooooooooooooty dračiceeeeeeeeee....... gratulace obrovskáááááá..... jsi tam, kam toužím dojít i já.... nemít na začátku osmičku. Užívej si to... a pozdravuj vanilkové rogliky:-) _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:07 pm Předmět: |
|
|
JJ Ty nikdy nezklameš, děkujiiiiiiiiii a nebůůjjjj, za chvíli tam také dolezeš, vždyť přece jedeš v mých šlépějích ne??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobule
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:07 pm Předmět: |
|
|
Všem velká gratulace a Věruš my dvě si to odbydem jinde jo?  _________________
39let,2děti,manža...14.6-tubu-Turnov |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:08 pm Předmět: |
|
|
bobul jasně, dnes to bude na seníku nebo v hotelu??  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
jane-jane
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:10 pm Předmět: |
|
|
Ehm - ehm - pardon.... co že si to budete děffčata odbejvat...a kde???... S dovolením bych se k vašemu odbejvání připojila
Věrko.... nezklamu...tak jako jsi nikdy nezklama ty (taky mám od posouvání metříku kilčo dole... jdu porovnat s tvou tabulkou, jestli ty šlépěje furt platí ) _________________
TUBU-Turnov 10/11/2010
44 let*18letá dcera*chápající přítel bez chapadel ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lubinka
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:16 pm Předmět: |
|
|
věrča hluboce smekám a strašně moc moc gratuluji
Jane-jane jsi šikovná holka _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w4ydnIk/]
[/url]
http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 2:57 pm Předmět: |
|
|
...se na to můžu normálně vyfláknout
...opět se ukázalo, že na světě neexistuje žádná spravedlnost...někdo si tu žere rohlíčky, druhej suší hubu a kroutí se hlady a prostě NIC!
Verčo...Ty mě teda vůbec nebavíš Ale vůbec! ...máš kliku, že dnes už nikam nepojedu...rozmrazovala a ometala jsem auto nejmíň 10 minut a zpět zaparkovala do té díry mezi hromadami sněhu a dnes už nevyjedu. Jinak bych vážně uvažovala o tom, že Ti vycinkám šutrem aspoň jedno okno. Seš mrcha, mrcha a mrcha! Zase jsi mě pěkně namíchla a bude Ti to přičteno ke zlu. Už toho máš plný kotel, samozřejmě ten velký čertovský. Tak doufám, že se Ti za mě pomstí sám čert, za chvíli choděj, tak se třes!!!
... no musím Ti gratulovat, seš dobrá. Pro mě je právě tech 79 kg taky hranice "nadváhy" a tudíž se musím umořit, abych do jara tý váhy dosáhla. Teď jsi mě svým úspěchem nakopla a nedám jinak, než se dál snažit jak debil. Já chci taky 79! A stejně seš potvora. Basta.
Všem gratuluju ke shozeným kilčům, ať jedete jak pendolíno či se plazíte jak slimák (jako já). Obojí si zaslouží pochvalu a tudíž chválím sebe sama, Vy ostatní musíte mou váhu přehlížet, jak jest nařízeno výše. _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř
Naposledy upravil bossice dne čt prosinec 02, 2010 5:24 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 3:36 pm Předmět: |
|
|
bosssssss jsem tu normálně vyprskla smíchyyyyyyy Ale Tvojí reakci jsem si nemohla nechat jen tak ujít
No rohlíčky jsou fakt výborné a teď mám v troubě poslední plech perníčků a tady to táákkk voní..... no už se na ně těším - ale teď mám na mysli to zdobení, bo jsem už nějaké přeslazená z těch rohlíčků...
Jo a fakt by jsi teda přijet mohla a vysklít třeba všechna okna, aspoň bych je nemusela mýt a bylo by krásně vidět ven a ne jako teď ...jen teda nevím...dávali jsme nedávno nová...to by Tě asi staroušek nepochválil, ale já jooooooooo
JO a nenech se vyprovokovat a makej, makej !! Máš na to, ale néé hladovkou !!!!  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 4:05 pm Předmět: |
|
|
Věruško, taky moooc gratuluju, jsi můj idol. Přepočítala jsem si BMI a přes 18 shozených kil jsem pořád v té nejhorší kategorii a ještě dlouho budu. Ale co, takovouhle váhu jsem neměla tak 5 let a jestli to pojede jako tento týden, za chvilku budu štíhlejší, než když mě táta sbalil. To se pak má na co těšit  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 4:12 pm Předmět: |
|
|
Sibylko fakt jsem i Tvůj idol?? Holky není Vás už nějak moc??? Ale nééé, víte, že to myslím dobře...je dobře, že máte nějaký motor, který Vás žene vpřed, tak se neflákejte děvenky a makejteeeeeee, však i já se tu můžu přetrhnout.... pusa plná, zuby koušou, žaludek si pochvaluje..... tak jedééémmmmmmmm  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 4:37 pm Předmět: |
|
|
Jasně, že jsi
Ještě kdybych se naučila pořádně pít, tak budu spokojená. Byla jsem zvyklá, vypít naráz celou skeničku, protože málokdy mám pocit žízně. A to teď nejde, dám 3 loky a tlačí to a pak zapomenu. Ono taky popíjet třeba v autě je dost nepraktický, stačí, že na mě včera koukali řidiči, jak se cpu Pepou
Ale dneska mám nachystanou krabičku s jídlem a přístroj. Ještě voděnku musím přidat. Jdu zase vytvářet "umění"  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 5:33 pm Předmět: |
|
|
Verčo dobře vím, jak jsi střežila tohle téma a čekala na mou reakci, tak jsi se tedy dočkala. A jestli chceš, tak Ti znovu napíšu, že seš mrcha! A ještě jednou, mrcha jsi a nic jinýho!
A nežer furt a hlavně ne cukroví a když jo, tak drž klapačku a pořád to sem nehlas. Už takhle jsem nafouknutá vzteky jak ropucha...tak abych nepukla! I když to by sis docela určitě přála! Ále tůdle nůdle, ještě nějaký ten rok bych tu ráda strašila. Nežer a jdi makat na sněhu!
Sibylo tak to je tedy parádní s Tvou váhou, jsem zvědavá, co na to ještě za pár kil řekne Tvůj protějšek...až mu budeš proklouzávat mezi prsty . _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
boss znáš to...když musíš, tak musíš.... Ale jinak Tě mám rádaaaaaaaaaaa Jinak neboj, myslím, že pro dnešek jsem už s jídlem skončila..... teď jsem si totiž dala.... no radši to sem ani psát nebudu bo Tě už ze mě trefí šlak a mít Tě na svědomí?? to nééééééééééé  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
Věrko, gratulace obrovská O té sedmičce já si jen a jen sním ... _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 10:14 pm Předmět: |
|
|
verca.... taky velka gratulace a závidím jako blázen..... jsi fakt velká hnací síla. super super. Snad ti to vyjde toho devátého a okouknem tě live v Turnově s holkama.A nám umožní počasí vlastně dorazit, když vidím ty cesty bere mě děs. _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|