Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 426, 427, 428 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 7:45 am Předmět: |
|
|
No holky taky bych si ho dala.Ale ještě jsem ho tedy tady u nás neviděla.Musím více zbystřit. _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petíí
|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 9:24 am Předmět: |
|
|
AHOJKY.... Sibilko ty alespon něco , ale já nic...chjo.... mě snad na tu opku ani nevemou, když to nedam dolea hodně se nám to krátí..co? _________________
35let.20.10 start při 120kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Katarína
|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 12:10 pm Předmět: |
|
|
Kočky, všetkým Vám srdečne ďakujem za gratuláciu a pochvalu !!! Určite sami viete, že to poteší a zas "nakopne" na cestu za svojim cieľom.
Ja tiež tak v tichosti závidím tým žienkam, čo už sú pred cieľom, je no závideniahodné, ale ja Vám to strašne prajem Zároveň verím, že aj môj život môže byť krajší. 15 rokov som priberala a nevedela ako ďalej a teraz ........... som správne nasmerovaná .
Tým ktorí sa nevedia rozhodnúť a váhajú, želám, aby nabrali odvahu a podstúpili operáciu - ktorúkoľvek. Aj ja som sa bála a nevedela, čo ma čaká, ale táto stránka a títo skvelí ľudia na tomto fóre mi pomohli v rozhodovaní .
Držím Vám všetkým palce, nech už ste na začiatku, na ceste, alebo pred svojim cieľom !!! Zvládnete to !!!
Pozdravujem Katarína  _________________
19.5. 2010 Břeclav TUBULIZACE
39 rokov, 3 deti - 19,18,10 + úžasný manžel |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rendy
|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 9:53 pm Předmět: |
|
|
všem grstulují k úbytku váhy a co se týče Pepana tak jsem už to taky ochutnala,ale je to na mě ještě dost tučný ji ak je dobrý  _________________
44 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch 3 kocouří a 1 mimi yokšírek jménem Čiko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bossice
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 9:18 am Předmět: |
|
|
Rendy Ty už máš do konečné váhy jen pár skoků...ale už takhle Ti to moc sluší, kdybych já byla na Tvým místě, tak bych už se nemučila...zřejmě se fakt mučíš moc, když Pepan Ti žaludek bere špatně pro svou tučnost...tak zkus Hermelín s jogurtovou kulturou, ten je lehký. A nebo si musíš koupit Pepana figuru. Každopádně Tvých 70 je super!  _________________
55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + zatím 88kg a bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 1:18 pm Předmět: |
|
|
Všem moc gratuluji ke skvělým úbytkům!!!! _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STELA
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 6:56 pm Předmět: |
|
|
Holky,já se teda tu v pokrocích musím též pochlubit úbytkem,protože jsem se párala půl hodiny s metříkem,než se mi podařilo udělat nový,tak ať můžu někde pomachrovat a už jsem pod stodvacítkou...hurá A vám všem gratulace ke kilečkám směr dolů!!!!! _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wPHb2zR/]
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 9:57 pm Předmět: |
|
|
Pořád stojím, jak svatá za dědinou. A to je ta příčina, proč nemůžu zhubnout bez opky. Pár dnů to vypadá nadějně, pak se to zastaví a prd. Po týdnu dvou marného snažení jsem se vždycky naštvala a rezignovala. _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 10:09 pm Předmět: |
|
|
Sibylko vydrž, máš to za pár, já tohle dobře znám vždycky to začně stejně- krásně jde váha dolů, pak jde pomalu, pak pomalinku, pak p-o-m-a-l-i-n-k-u a pak to nejde vůůůůůůůůůbec ale ty jdeš za pár dní na sál a už máš splněno, co jsi dostala za úkol STEJNĚ JSI DOBRÁ, ŽE JSI TO DOKÁZALA A JEŠTĚ HODNĚ DOKÁŽEŠ  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sibyla
|
Zaslal: so říjen 09, 2010 11:54 pm Předmět: |
|
|
Alenko, vydržím, ale nasraná. Ty 3 kila jsem zhodila před konzultací a na konzultaci je já husa hrdě nahlásila Takže mi právě chybí. Radovala jsem se, že to co mám zhodím, třeba ještě něco navíc a před opkou s aspoň jednou ještě dám nějakou mňamku. No nic, týden uteče jako nic...jen už se v životě nenajím
A jestli mi neudělají i tu kýlu, zahájím protestní hladovku  _________________
TUBU 21.10.2010 Turnov, zlatý Hrubáček
http://www.fler.cz/kousek-svetla-pro-narnii |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Panika
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 9:58 am Předmět: |
|
|
Sibyla ahoj....to věřím,že jsi naštvaná, koho by to nenaštvalo, když se snaží a ono prd...víš, já jsem dostala před operací dost drastickou dietu, je to jen 3360kJ na den = 800kcal,musela jsem dát nějaká kila dolů kvůli velkým játrům, no a tak jsem to ten týden držela...večer jsem si teda přidávala zeleninu, nevydržela jsem to jíst fakt takový pidi porcičky...tak jestli chceš, napiš a já ti jí pošlu....a mimochodem, v propouštěcí zprávě mám napsáno - játra o normální velikosti.....  _________________
týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 11:14 am Předmět: |
|
|
Stelinkoooo:GRATULACE obrovská zvládla jsi první metu a jsi pod stodvace,hned se na to kouká líp viť a neboj ,půjde to jen a jen líp,jsi holka šikovná tak ještě jednou blahopřeji a držím pěstičky jen tak dál
Sibylka:Sibylko neboj určo to zvládneš,hlavně že jsi dala alespoň něco,no asi na to hodně myslíš a váha stávkuje,ale neboj jak psala Alenka před opkou jsme to tak měli všeci,jak jsme byli sklamaní že to nejde šup a nažerinkali jsme se ale nebo ještě vydrž a´t nemáš špatné výsledky a nástup na opku a pak už budeš jen odhazovat kilíčka a stím že se nenajíš není vůbec pravda,budeš papat to co teĎ,ale pocit sytosti bude mnohem dřív stejně takovej jak když teď spapáš celej talíř ,bude stačit malej talířek,ale ta sytost bude,neboj,fakt....samo že musíš nasadit řád,a režim,ale hlad mít nebudeš a otom to je že,doteď byl žaludek jak balon tak se tam teho vlezlo a nic netlačilo,ale pak je malinký a fakt cítíš talčení a otom to je že,nic jsem se rozkecala chichi,jen se neboj stále na tebe myslíme a moooc držím palušky i pěstičky,tak se drž  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
RENNY
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 11:55 am Předmět: |
|
|
Ahojky všem veliká pochvala za snahu a kilečka dolů CHce to trpělivost a velikou.Mě se konečně ta váha taky pohla směrem dolů,už mám 107kg.Metřík posunu až tam bude 105kg.Jinak holky držte se,Sibylko bud v klidu,mě málem poslali z nemocnice domů,přibrala jsem totiž 5kg.Ty jsi šikovná,že máš něco dolů Irisko ahojky,ty jsi pro mě s Verčou a Dadou taková opora týmu A nesmím zapomenout na Oktávii,taky šikulka.Zdravím všechny _________________
dva synové 15a17let,skvělý manžel.,bernský salašn.pes.Opka3.9.2010TUBU,věk 35let |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 1:35 pm Předmět: |
|
|
RENNY:díky a gratulka ke kilečkům,jde Ti to moc pěkně tak se drž a rychlá jízda na sto5  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|