Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 393, 394, 395 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ALENA

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 10:54 pm    Předmět: Citovat

Moník z Veselí teeeeda ty máš myšku sprinterku Wink Wink GRATULUJI vynikající výsledek, jsi dobrá Exclamation Exclamation Exclamation

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Iriska

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2010 2:51 am    Předmět: Citovat

Moník z veselí:blahopřejííí šikulka šikovná tak 15kg,já to vždy přepočítávám na 250g sádlo kostka v košíku Laughing Tak už jsi jich zahodila 60 kostek tak to je nářez co Laughing Tak velká gratulka a jen tak dál ještě jedna gratulace jsi moc šikovná jen tak dál ,jedém a bojujém... Razz Razz Razz Laughing Laughing :lol:Zachvilku budeš hubená jak ta myšička ,mimochodem super metřík,ta na tu váhu kouká jak já po ránu a jistě i ty a mnoho dalších,tak co pohlo nepohlo chichi Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MONÍKzVESELÍ

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2010 7:31 am    Předmět: Citovat

Irisko muž mi jednou dával ty kostky sádla (ceressofty) do košíku na Bille, abych se podívala, jaký je to hnus Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Lidi se koukali, proč toho tolik kupujeme a já to pak musela dávat zpět Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Embarassed

32 let, bandáž OB Klinika, 12.07.2010
bossice

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2010 8:17 am    Předmět: Citovat

Moníku to se mi líbí! Plnej koš, co? A ty pohledy lidí kolem Rolling Eyes .

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Iriska

PříspěvekZaslal: so srpen 21, 2010 11:17 am    Předmět: Citovat

Moník:no to teda musela být junda,mě to nedávno napadlo že bych tu svoji hromádku 160 kostiček dala do košíčku a vyfotila Embarassed ale,jak jsem byla u teho regálu tak mi to strach nedovolil,a co teprve Ti čumilové chichi,a chtěla bych vidět jak to je v reálu,ikdyž malinko vim,teď jsem vážila svoje miláčky ,a právě jsem zjistila že oba dva dohromady,dají váhu kterou jsem zahodila Rolling Eyes tak to by člověk nevěřil,ale to asi jo no,tak všem držím paluchy ,ať zahodíme hodně kostiček Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
DanaI

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 6:24 am    Předmět: Citovat

Hezkou neděli všem, hlásím další deka úbytek a mám ze sebe velkou radost. Na kontrolu do Turnova po operaci jedu 26.8.
Boss určitě ráda se s tebou uvidím, snad ti nebude vadit, že mě tam poveze přítel a že bude se mnou. Mám tam být na 11 hod. Nevíš jestli tam už byly holky Jandulenka a Cvalík? Vůbec tady na foru nic nepíšou, ani jak se jim daří hubnout atd..? Můžeme pak po kontrole u doktora si jít sednout někam na kafčo a popovídáme, co ty na to?
Jinak se cítím fajn, houby už nejím, ale přesto mě téměř vše tlačí v žaludku. Jídlo pořádně rozkoušu na kaši v puse a stejně mě to pak bolí. Včera jsem si dala kousek housk.knedlíku s plněným luskem a omáčkou, bylo toho fakt málo, rozkousala jsem to a pak mě stejně žaludek bolel...I když si dám třeba vývar, v tom kousky kuřecího masa, játrový knedlíčky (rozkoušu pořádně, dbám na to ), tak taky...jedině mě netlačí u jogurtu, pití apod. Nevím co na to dr.Hrubý, ale řeknu mu to. Co jinak na té první kontrole po operaci vlastně kontroluje?
Mějte se tu všichni hezky, hodně shozených kileček a krásnou slunečnou neděli! Prý už od zítra se má počasí změnit do podzimu, tak si dnešek užívejte. Pa

[/url]

46let, syn 26let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních
Iriska

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 6:28 am    Předmět: Citovat

Dana1:I tobě krásnou neděli a gratulka k dalšímu posunu váhy,stím tlačením,to nejspíš bude ještě trvat,se mi zdá že někdo tu psal že to trvá dlouho po opce,ale myslím že když se zeptáš budeš vědět co a jak,tak se drž a jen tak dál,myslím s těmi kilíky Wink Laughing

[/url]
verca

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 8:31 am    Předmět: Citovat

DanaI gratuluji k úbytku Wink to tlačení jsem měla také.... ze začátku při každém jídle, někdy i pití.... teď už to vymizelo téměř pryč, trvá to jen u smažených jídel a bagety - prostě trdší jídla.... časem uvidíš, že to pomine, držím palečky Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
Zapletalka

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 1:30 pm    Předmět: Citovat

Tak hlásím po návratu z týdenního pobytu v přírodě rovných 96,0 kg, což znamená, že jsem den před 39 narozeninami zdolala tu ošklivou 50. Hurá. Jo a gratuluji moc všem k úbytkům.

[/url] 39 let, 2 dcery 20 let, 10 koček všeho druhu, hejno rybiček, tubulizace 6.10.2009 v Turnově, před op. - 5 kg
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 1:35 pm    Předmět: Citovat

Zapletalko, DanoI i ostatní gratuluji moc ke skvělým úbytkům Exclamation Exclamation Exclamation Wink
Iriska

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 2:10 pm    Předmět: Citovat

Zapletalko:blahopřeji k padesátce,týjo jsi perfektní,tolik kilo až neuvěřitelné,tak to je nádhernej dárek k narozeninkám,tak zítra juchů pěkně oslavit,moc Ti gratuluji,ke kilečkům i k narozeninkám a narok budou kulatiny,tak to už budeš na konci metříku-moooc přeji,ale to jistě aji dřív-rybička pěkně plave,slyšela jsem že jsi moc milej človíček od holek tak doufám že se taky poznáme,ještě jedna obrrrrr gratulace,opravdu bomba Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

[/url]
Lubinka

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 2:46 pm    Předmět: Citovat

Zapletalka Moc gratuluji Exclamation Razz Razz

[/url]

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
38let,3 děti
24.8.10opka při váze 118.5kg
Listopad 2011-Nohy
verca

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 5:22 pm    Předmět: Citovat

Zapletalko vélikáááááááááááááá GRATULACE !!!!! Wink

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
m.i.ch.a.e.l.a

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 6:47 pm    Předmět: Citovat

Zapletalce moooc gratuluji 50tka je úžasná.

TUBULIZACE Turnov 23.2.2010
RENNY

PříspěvekZaslal: ne srpen 22, 2010 6:50 pm    Předmět: Citovat

Zápletce velikou opravdu velikou gratulaci,šikulka šikovná Smile
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 393, 394, 395 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: