Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 391, 392, 393 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dejna

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 1:10 pm    Předmět: Citovat

už jsem to tu psala, po celoživotních dietách, a že jich bylo..., mám poprvé pocit, že vůbec žádnou dietu nedržím ... ledaže by byla "Pepová", že věrko Laughing

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Iriska

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 1:14 pm    Předmět: Citovat

Aloušku děkuji,no mě tenkrát chybělo 400g a ty se dneškem odečetli,tak kulatinky,ale jinak já koukám nato kolik máš rokůů,bych Ti to vůbec nehádala,vypadáš mnohem mladší tak na 50takže mám na tu metu ještě dosti času Laughing několik let víš,ale budu se těšit a děkuji za Pinďu je moc pěknej Laughing Wink

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
verca

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 1:41 pm    Předmět: Citovat

Dejni a necháme si ji patentovat ju Wink Laughing Laughing Laughing

30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál Wink
ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 3:58 pm    Předmět: Citovat

elifis Laughing Laughing Laughing Laughing

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ALENA

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 4:04 pm    Předmět: Citovat

Iriska jooooo holka nevypadám, vypadám starší než jsem Shocked Shocked bys měla vidět moje kolegině v práci, to jsou kočky, krásné štíhlé a já jsem vedle nich babička Rolling Eyes Rolling Eyes jinak věk mám napsanej u metříku, se divím, že sis nevšimla, ty lichotnice Laughing Laughing Laughing Laughing

Terča

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 8:31 pm    Předmět: Citovat

Irče a Verče, blahopřeju ke kulatinám, holky šikovný Exclamation Exclamation Exclamation
Já si sem asi nikdy nezapísám neboť je moje váha zas o dvě kg vyšší než na metříku Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ...

band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky MSN Messenger
bossice

PříspěvekZaslal: čt srpen 19, 2010 9:20 pm    Předmět: Citovat

Sákriš holky, jak to děláte, že od Vás ty kila tak zdrhaj??? Twisted Evil

Samozřejmě všem moc gratuluju a Dejno, Ty už jako končíš, jo? ...uf, to jsem ráda, už to vypadalo, že snad chceš stát ve školním kabinetu coby kostra k výuce anatomie lidského těla...to jsem ráda, že Tě ta pošetilá myšlenka opustila Embarassed . A hlavně tu hodně skuhrej se svým přírůstkem 300 gramů, to je opravdu strašné!!!

Terčo no nepicla by ses?
Iriska jede s bandem jako čertice, to mě podrž!

Ale dnes jsem byla po 2 letech na kontrole u kardiologa, nějak mě taky nemohl poznat a jupííí, už nemusím brát vůbec léky na vysoký krevní tlak. Před 2 lety 3 celé prášky, před půl rokem už jen půlku a před měsícem jsem vysadila i ten a paráda, nepotřebuju nic. A říkal mi, že má v papírech napsáno "lupénka s krvácejícími ragádami" a prý ať mu to ukážu. Tak ukazuju a on říká, to ne, já chci vidět tu lupénku a tak říkám, no vždyť jo, tady, tady a tady byla... Laughing

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
Panika

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 6:44 am    Předmět: Citovat

bossice..tak to je paráda,že tě opustila i lupénka Wink ...a jak píšeš o těch lécích, taky doufám,že je časem odložím...beru na vysoký tlak,srdce,odvodnění a šž,ale ty mi zůstanou, to se zhubnutím nezmění...ale s těmi ostatními 3 se rozloučím fakt ráda...

týden před operací zredukováno na 131kg
5.10.2010 Plikace na OB
Iriska

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 7:36 am    Předmět: Citovat

bosííí:i já se přidávám,pokud jsi udělala pokrok proti nemocem,jsi ukázovím příkladem,že s hubnutím odchází i některé nemoci,proto gratuluji a to moc Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
bossice

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 10:08 am    Předmět: Citovat

Holky, zvlášť Paniko, štítná žláza mi taky pěkně blbla, tedy spíš moc nepracovala a udělaly se mi uzlíky, ale doktorka mi hormony nechtěla ještě nasadit, tak jsem to tloukla roky jen s jodidem a calciem. A víte co? Štítná žláza se trochu rozhýbala a hormony mám už v normě. Příštý týden jdu na endokrinologii na kontrolu, tak jsem zvědavá, jestli se mi štítnice a uzlíky náhodou nezmenšily. Ale moc v to nedoufám, protože to máme rodinný zatížení a operace mě časem stejně asi nemine. Ale Paniko, nepanikařím, spíš věřím ve zlepšení. Věřte taky, pozitivní myšlení dokáže divy! Zdar! Cool

55 let, skvělý manžel, 2 synátoři,krysařík Sisinka,bandáž 7/2008 při 107 kg MUDr. Hrubý, Panochova nemocnice Turnov, jaro 2011=81,nyní ATB a jedu + Sad zatím 88kg a bude hůř
andyna

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 12:28 pm    Předmět: Citovat

bossice,teď jsem se fakt rozbečela....taky mám lupénku,né moc,je pár ložisek po těle ale dost na hlavě,a taky doufám,že se jí zbavím jako Ty společně s těmi hnusnými kily,o lécích na tlak nemluvě....někdy mám pocit,že se toho termínu nedočkám....už chci taky umazávat kila a cítit se líp...taky kvůli práci-samí chlapi sportovci...a já-koule-těch posměšných pohledů si nejde nevšimnout,místo abych před operací hubla,tak jen z depresí přibírám....
Nejvíc mě štve,že jsem před tou první operací víc nepřesvědčovala doktora,aby mi rovnou udělal tubu,mohla jsem už dávno žít hezčí život,mám pocit,že se mi to všechno pořád sere a sere,tak doufám,že se ten nahoře konečně nade mnou smiluje ta 3 operace dopadne na výbornou a bez komplikací!!!!!A Vám všem přeju to samé-jen radosti a žádné starosti!!!!
Wink Wink Wink

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 12:46 pm    Předmět: Citovat

adyna přeji ti ať již se všechno jenom daří a žádné problémy tě už nesužují a hlavně ta váha ať je stále menší a menší Wink Wink Wink
já to měla podobné, napřed bandáž, pak problémy s bandáží a váha šla nahoru, tak reoperace na tubu, pak taky díra v žaludku a umělá výživa a nyní mám již druhou kýlu v jizvě- tak zase bude operace a váha mi stejně dolů nejde, tak mě chvílemi se.e celý svět, mám nemocné srdce a potřebuji nutně zhubnout a to moje tělo si dělá co chce Mad Mad když jsem chtěla bypass, tak mi ho nechtěli udělat, že bych se prý rozpadla, když při něm nezůstávají v těle žádné vitamíny a minerály Evil or Very Mad Evil or Very Mad ale já je stejně jím již 20 roků v tabletách, tak v tom bych problém neviděla, mám někdy pocit, že my pacienti dokážeme daleko lépe odhadnout co je pro nás dobré a co ne Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

bossice

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 12:54 pm    Předmět: Citovat

Andyno jo, zasloužíš si po tom všem trápení a ústrcích konečně pohodu a klid. Moc Ti to přeju a věř, že lupénka se Ti taky ztratí. Já jsem v to už vůbec nedoufala. Protože se mi to s přibývajícími roky horšilo a věčně jsem v tom měla infekce. Nejnepříjemnější to bylo na rukách, to jsem se styděla podat někomu s takovejma pazourama jídlo a pořád se jen omlouvala. A teď ten vedlejší efekt zhubnutí říkám vždy doktorům a oni kroutí hlavou. A všelijaké ekzémy a lišeje, co jsem mívala hlavně v zimě a hodně ve vlasech, jsou taky skoro pryč. A když se objeví, dvakrát natřu krémem a je to fuč. Celkově se mi zlepšila pleť, jen co je blbý, že v mým věku už se ta kůže pěkně řasí a vystouply vrásky na místech, kde je kůže hodně jemná. Třeba okolo očí. Ale čert to vem, svůj věk stejně nikdo nezapře a čas a stárnutí (taky smrt, ale tu zatím ignoruju) je prý jediná spravedlnost na světě Laughing .
Asi tak půl roku po bandu se mi lupénka začala ztrácet, ale ještě skoro rok jsem měla na těch místech tmavší, do ruda zabarvenou kůži. A letos už tam nemám nic, zkrátka vůbec nic Shocked . Tak se trochu zasni a představuj si takové jemné a čisté své tělíčko, brzo se dočkáš! Wink

Alenko Sad

Dejna

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 1:13 pm    Předmět: Citovat

taky se přidám, já se zbavila veškerých léků na tlak a arytmii, na dnu, na alergii - brávala jsem claritin 2x denně od května do října - letos jen párkrát nárazově v srpnu, když graduje pelyněk... , zmizela lupenka na loktech, kterou jsem měla od puberty a vůbec veškeré ekzemy, které mě dost trápily všude možně... plus u mě bonus ta odložená hůlka, běhám jak čamrda Smile je pravda, že zmizelo i dost vlasů, ale už krásně mršky po lichořeřišnici dorůstají Wink

-6kg před
40let/175cm, start 27/05/09, sleeve, metřík zdolán 20/12/09 = 85kg, 50% úbytek původní Dejny 30/06/10
bossice

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 1:30 pm    Předmět: Citovat

Dejno ona je lichořeřišnice i na vlasy Shocked ? ...nebo to je od Tebe lumpárna? Evil or Very Mad Ale Ty seš seriózní, tak doufám, že ne e. Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 391, 392, 393 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: