Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 8:01 am    Předmět: Citovat

Miluško,drž se!Myslím na tebe,ať to vše ustojíš!!! Wink
Olča

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 12:37 pm    Předmět: Citovat

Miluško taky moc přeju ať už je jen líp a líp a zdravíčko je to nejdůležitější tak se snaž hlavně odpočívat.
milus

PříspěvekZaslal: pá červen 22, 2007 4:49 pm    Předmět: Citovat

Děkuji všem co jste mě podpořili moc mi to pomáhá, dnes mi moje dr. přidala nějaké antidepresiva tak je mi docela dobře dokonce jsem už umyla nádobí a brouzdám po zahradě koukám jak všechno kvete a to mi dodává sílu.
Na tu FLORU v srpnu bych se taky ráda k vám přidala . Smile Smile Smile

Miluše 47let band 7/2006 128kg -30kg = 98kg
Začínám znovu 5/2010 doplnění
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
rendula

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2007 8:45 am    Předmět: Citovat

Já teda nevím,ale metřík se mě opět hnul tím špatným směrem,vím proč,tak si můžu nadávat sama sobě,ale řeknu vám,to že jsem plná cítím až tak po 2 rohlíkách,vím,že bych neměla,ale sním je jako prd,no fakt už mě snad zachrání jen to doplnění.

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
rendula

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2007 8:46 am    Předmět: Citovat

Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Confused Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

operace 19.2.2007
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail MSN Messenger
rendula

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2007 8:52 am    Předmět: Citovat

Na druhou stranu-včera jsem zase byla v Takku,měli nějaké akce,tak jsem si koupila perfektní černý 3/4 kalhoty a dvě tílka,jedno černý a druhý modrý,no a hele,stráááášně mě to sluší v tom,to by jste nevěřili,ale to že jsem přibrala 1-2kg ,to je tak neskutečně znát na tom jak se cítím,to bych v životě nevěřila,asi to napíšu blbě,ale tento víkemd si ještě užiju a od pondělí bude zase tvrdý režim,kamenujte mě,a já nevím co,nebudu se přežírat,to ani náhodou,nechci si to nějak roztáhnout,ale ani se nehodlám omezovat,to až od pondělka,až mě paní doktor přiškrtí. Laughing Laughing Laughing
Doufám že ne pod krkem. Laughing Laughing Laughing

Nebo bych s tím asi měla začít hned?? Možná jo,aby to pak nebyl takovej šok,že jo???

Právě jsem posnídala misku müsli s mlékem,tak jsem hezky napapkaná a to se to slibuje dobře,horší,když je v bříšku prázdno,jdou sliby stranou,no uvidíme,jak se k tomu postavím,jestli čelem,nebo zády. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

operace 19.2.2007
Gábina

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2007 10:01 am    Předmět: Citovat

Rendulo, já sice ještě nejsem po operaci, ale i tak platí, že v bříšku by prázdno nikdy být nemělo. To pak právě vede k tomu, že sníš víc, než jsi předem plánovala. Evil or Very Mad Ne, nekárám Tě. Smile Mám to bohužel vyzkoušené na sobě. Confused Někde jsem slyšela, že ke štíhlosti se člověk musí projíst a že když hubneš, neměla bys dostat hlad (myslím ten skutečný s kručením v břiše - ne ten psychický, což jsou vlastně jen chutě a nervy). Exclamation Pokud Ti malé porce nestačí, bašti třeba po dvou hodinách. Tělo si zvykne, že má stálý přísun a nebude si dělat zásoby na horší časy (na období hladu). Nechci Tě poučovat a i já se těmito radami ne vždy řídím, Shocked ale vím, jak špatně psychicky působí, když se hubnutí zastaví, nebo to dokonce jde nahoru. Sad Píšu Ti to jen proto, že to znám a chci Tě podpořit, aby se Ti přibírání zastavilo a zase to postupně šlo dolů. Možná využij toho, co už tu zmiňovali ostatní oprstýnkovaní. Prý pomáhá jíst spíš tuhou stravu, která v žaludku déle vydrží a pocit hladu se nehlásí tak brzy. A neboj, doplnění Ti v tom určitě pomůže - proto jsi přece volila bandáž. Dá se to regulovat a je to napořád. Wink .

před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rendula

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2007 10:07 am    Předmět: Citovat

Gábi,vím,že doplnění není jistota,ale určitě by mě to pomoct mělo,nebo aspoň si to-snad ne bláhově-myslím.

operace 19.2.2007
Gábina

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2007 10:25 am    Předmět: Citovat

Pro Rendulu: To víš, že to pomůže. Proto se to dělá, když hubnutí nejde, jak by mělo. Jídelníčky už viděli, tak ani nic jiného nezbývá Wink

Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg
qwys

PříspěvekZaslal: so červen 23, 2007 10:39 am    Předmět: Citovat

Rendulo, doufam, ze te doplni. Jsem na tom stejne jak ty. Dokonce i s tim nakupovanim, taky sem vcera byla a mam 3/4taky, trika, plavky, zalevno, protoze tu mame sem tam dobry obchod, tak triko vychazi dvojciferne apod.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2007 10:13 am    Předmět: Citovat

Taky jsem navštívila Takko,ty 3/4 kaťátka se mi taky líbily,ale neseděly mi....V pase velký a přes kejtičky tak tak Confused Rolling Eyes .Tak jsem si koupila taky 2 tílka s těma kamínkama(bílý a černý), a tu modrou tuniku.A ještě jsem si vyhlédla svetřík Embarassed ,pořád na něj musím myslet,tak si asi udělám radost a zítra si pro něj sjedu Embarassed Embarassed Embarassed .No, na to, že jsem si letos nechtěla nic moc kupovat na léto Laughing .....
elena

PříspěvekZaslal: ne červen 24, 2007 1:01 pm    Předmět: Citovat

Tak koukám, že musím vyrazit i to Takka. Ale já v dohledné době jedu k kámoškou na dámskou jízdu do Prahy a tam se rozšoupnu. Bože, to bude peněz!!!! Ale už se moc těším.

[/url]
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: po červen 25, 2007 10:58 am    Předmět: Citovat

Peněz Elenko nelituj Wink !Člověk si musí čas od času udělat radost Wink !Ten svetřík jsem si ale dneska už nekoupila Crying or Very sad ,měli už jen větší než potřebuju Wink .Jéžiš to je tak fajn,když je člověku něco velký Embarassed Embarassed Embarassed Wink Exclamation
Daniela Poulová

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 5:58 pm    Předmět: Citovat

Tak milé dámy a pánové,abych těch katastrof málo Confused Rolling Eyes Confused ,vyrazila jsem busem v 7,00 směr Praha Iscar k dr.Owen a na odběry a předoperační.V půl devátý mi zvoní mobil,že dr.Owen dnes není a nebude,že je s dítětem v nemocnici Crying or Very sad Crying or Very sad Shocked .Tak jsem řekla,že je fajn,že mi to volají,ale že už sedim v busu Rolling Eyes ,tak jestli teda nemám chodit vůbec,nebo co Confused Sad ?Tak prý na odběry ať tedy přijdu.Tak mi vzali krev(poslední dobou mi jí ale pijou dost intenzivně Evil or Very Mad Wink ),natočili EKG,spirometrii a nakonec mě vzala nějaká jiná paní doktorka(Doležalová Wink ?nebo tak nějak?) vše je v pohodě, v pořádku,tak teď už jen ta operace,že?Sestřička co domlouvá termíny mi slíbila,že si mně tam písne,kdyby jim někdo narychlo vypadl,že můžu kdykoliv Very Happy ,tak držte palec,už bych to ráda měla za sebou....Tak zatím pa,pa,pa Wink
Gábina

PříspěvekZaslal: st červen 27, 2007 8:16 pm    Předmět: Citovat

Tedy Danielo, ty máš tu operaci snad zakletou Rolling Eyes Wink Kdyby byl člověk pověrčivý a věřil na znamení, tak si musí říct, že něco není v pořádku. Shocked Wink Bohužel je to ale jen obyčejná smůla, která se u Tebe tedy skutečně vyřádila. Mad Přeji Ti, abys tím pádem už měla vše špatné vybráno, a aby ses brzy dočkala operace. Smile A pokud možno co nejdříve - třeba jako náhradnice za někoho, kdo vypadne (ALE AŤ TO NEJSEM JÁÁÁÁÁÁÁ Evil or Very Mad ) Embarassed Laughing Embarassed

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: