Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 378, 379, 380 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Iriska
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 11:03 am Předmět: |
|
|
Terča a Erytrin:děkuji jste zlatíčka,moc mě každá pochvala těší
Erytrin,Trix,Rosmarine:Blahopřeji ke zhození dalších kilíček a přeji aby byli nenávratně pryč,Ery a Tix bez opky jsou postě machři jen tak dál,no a Rosmarine:jsi šikulka a věřím že do září docentka určitě budeš,ze začátku to jede fofrem,takže jupí a jsi pod stovečkou,ale ne že mě předjedeš Nene sranda,ikdyby tak bych ti to moc přála ,tak se moc opatruj
Kujuja:náš doktor to dělá hned na počkání ,trvá to jen pár minutek i s lehnutím chichi,ale každej to dělá jinak ,tak třeba ti odpoví někdo ,kdo chodí tam kde ty,ale třeba to bude stejné,jen rada- mi si berem sebou do láhve mlíčko,nebo takovej ten ovocnej náápoj,nebo jogurt a lžičku,jak nás doplní tak pijeme,nebo papáme,aby šlo vidět kdy se to sekne a zda to prochází,tak se drž papa  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 11:09 am Předmět: |
|
|
rosmarínko bravo super mam radost to víš že do září budeš docentka věřim ti _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 4:33 pm Předmět: |
|
|
To je paráda jak vám to všem jde Jste šikovní
Taky se mě to trochu pohlo.Hurá  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hanaka
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 4:40 pm Předmět: |
|
|
Zapletalka Ahoj Ivi, Ty si tak můžeš stěžovat, že se nehýbeš. Jsi úžasná, viděla jsem Tvoje fotky. Moje holky nechápaly, že to je fakt ta paní, kterou viděly v Turnově. To je život, co? Já si teda v tom novým těle i přes mé zdravotní problémy fakt užívám. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w7wfiuh/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rosmarine
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 4:49 pm Předmět: |
|
|
Irisko - tebe nepředběhnu, i kdybys to otočila a šla mi naproti Ty jsi totiž paní rychlíková.
Ery - díky, zlatíčko - můžu ti tak říkat, protože bych mohla být tvoje maminka - však ty jsi už taky nabral správný směr a moc ti držím palečky.  _________________
51 let. Fandí mi moje milovaná a milující rodinka s čiváčkem Beníčkem.
Před operací zhubnuto 8 kg. Tubulizace při váze 114 kg - Iscare 12.7. 2010 - primář MUDr. Svoboda. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bludnyholand
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:18 pm Předmět: ahoj vsem |
|
|
hubnu, hubnu, hubnu _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wkSykgY/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 6:39 pm Předmět: |
|
|
Rosmarínko to víš že mi tak mužeš říkat jinak děkuji
Bludnýholand super jsi za půlkou svého cíle hurááá  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
Bohunko:Jsi jednička,jenička jednička,jsi za půlkou svého cíle jen tak dál šikulko,blahopřeji moooc
Rosmerinko: se úplně červená ty jsi zlatá,nojo ze začátku to šlo mnohem rychleji,teď je to max kilečko za týden,ale zase si říkám,hlavně že to jde že,tak aspoň tak ,ale myslím že mě stejně doběhneš,ono ze začátku ,jakože u Tebe to jde vždycky o něco rachleji ,takže držím pěstičky ať ty potvůrky fakt zmizí
Bludnýholandan:taky velká gratulace,jen tak dál  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
trixl
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 7:57 pm Předmět: Re: ahoj vsem |
|
|
bludnyholand napsal: | hubnu, hubnu, hubnu | super, super, super dost dobrý na to, že jsi 2 měsíce a nějaký ten den po operaci  _________________ neziskovky www.zrnka.cz a www.vysocina.apla.cz
BEZ OPKY, 5 dětí, 49 let, počátek hubnutí >131 kg, jedu na etapy , bezlaktózová dieta |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Evikp
|
Zaslal: st červenec 28, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
kujuja máš SZ...  _________________
31let, 2 mrňousci (2 a 4,5 roku),milující manžel a dva pražský krysaříci
7.6.10 bandáž v Iscare, doplněno 4ml |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pett1
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 8:46 am Předmět: |
|
|
V první řadě bych chtěla pogratulovat vám všem, kteří s váhou úspěšně hýbete tím správným směrem. Nebudu jmenovat, protože je vás moc. Takže velká gratulace a jen tak dál.
Já mám dnes 4 týdny od nástupu do nemocnice a někde v dáli jsem odhodila 9,8 kg. Váha se sice v posledních dvou týdnech moc nehýbe, ale alespoň je to znát na cm. Takže v pase -6 cm, boky - 7 cm, stehna -5 cm a prsa - 7 cm. Takže jsem spokojená, i když to dlouhodobé zasekávání váhy je takové demotivující, ale hlavně že to jde dolů alespoň na cm.
Tak se mějte fajn a přeji všem pěkný den.  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wm3yYBA/]
2/7/10 tubu Břeclav, startovací váha před opkou: 103,8 kg, od opky zhubnuto: 35,3 kg
Abdominoplastika 20.9.2011 FN Brno |
|
Návrat nahoru |
|
 |
verca
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 10:53 am Předmět: |
|
|
Pett gratulka i Tobě !! Je fajn, že to jde dolů na cm. A téměř 10kg za měsíc... no to je také krásný výsledek - vždyť bez opky by jsi se trápila s každým kilem (a stejně bysme zase přibraly)  _________________
30/3/10 - TUBU - Turnov
2 děti, na podzim abdo
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujééémm dál  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 12:02 pm Předmět: |
|
|
Pett:veliká gratulace,jsi šikulka,za měsíc desítka ,no to je bezva že :?takže tvoje cílová rovinka bude sjetá za pár týdnů No a stím že to člověku nepomůže když váha stojí,no taky jsem naštvaná,ale vždycky si zpětně uvědomím co vše jsem dělala a pokud jsem hodně makala,nebo cvičila tak se to ukládá na svalovou a to je taky fajn,alespoň nebude trosky až schudneme Takže pak se s váhou dva dny nebavím,pak tam stoupnu a fíha,zase mě potěší,nojo ty naše těla, sami si to tam tak nějak řídí,kdy pustit kilečko pá a kdy ne,ale mi jim ukážem a ono to půjde,tak se drž,ty aji ostatní -holky dáme to  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
Terča
Založen: 23.1.2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Severní Čechy, Štětí
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 2:05 pm Předmět: |
|
|
Pett1, gratuluju k úbytku, jsi šikulka ! Toliko kil já shazuju měsíce . Měla jsem si na metřík dát spíš šneka nebo želvu. Jo jo, Boss nebo Alenka ví o čem mluvím . Už jdu na to, jdu si tam dát šneka...  _________________
band 3/08,-25kg před op,1/3/11 reop pro potíže, tubu Turnov Mudr. Hrubý,102 kg před reop
Davídek |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: čt červenec 29, 2010 2:17 pm Předmět: |
|
|
Terčo:Terčo už jsi ujela velikánskej kus cesty tak nezoufej,jsi perfektní aji tak ,a ten šneček Ti hrozně moc sluší,uvidíš ještě tu mašinku předjede  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|