Zde, na doméně stare.forum.bandingklub.cz, je náhled na starou verzi fora, která bude časem uzavřena.

Pro registraci, nebo psaní příspěvků prosím použijte novou verzi na doméně: forum.bandingklub.cz

fórum.bandingklub.cz
operační možnosti léčby těžké obezity

BandingKlub.cz FAQ Hledat Seznam uživatelů Registrace
Profil Soukromé zprávy Přihlášení

POKROKY

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 359, 360, 361 ... 609, 610, 611  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bohuslava Geržová

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 5:17 pm    Předmět: Citovat

Iriskoto snad ani není možné,že ti to jde tak dolů.Ty snad ani nejíš Exclamation Exclamation Exclamation Razz

34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
erytrin

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 5:35 pm    Předmět: Citovat

Já jsem šťasten že Iriska tak jede a já jí budu následovat s bandem jsem o tom přesvědčen Smile

jinak všem gratulky největší že vám to tak ubejvá já už dlouhé týdny nic, co bych se divil když se nehlídám, jsem holota bídná Very Happy

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 5:46 pm    Předmět: Citovat

Ery: ty už jsi se rozhodl pro druh operace, že půjdeš na bandáž? To je fajn, že už máš jasno. A zůstáváš na Iscaru?

[/url]

26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba Very Happy
Iriska

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 6:11 pm    Předmět: Citovat

Bohunka:Ty jsi zlatá děkuji,ale opravdu jím a někdy víc než dost ,prostě 150g co 3hodiny a mezi tím piji hodně moc čisté vodičky,ale to co je na tom talířku,určitě nejde nazvat nic -chichi,zrovna teď jdu večeřet,tvarohovosýrovou pomazánku,tvarůžky,3plátečky uzeného,paprika ,2knuspy,ledoví salát,,,takže talířeček je malej ale pestrej,já jsem děsně na maso takže to kombinuji a semtam dodám masenko,a tělo souhlasí chichi a bojuje a odhazuje Laughing ale stejně se mi zdá že to není nic moc,že to jde pomalu,ale nemohu chtít zázraky a být hubeňour za tři měsíse že Razz No snažím se,ale velká podpora jsou lidičky tady na bandu takže díky všem

Erytrinku: Laughing To si piš že i s bandíkem to zvládnem a věřím že i ty dáš rekord,držím pěstičky a zároveň moooc děkuji a držím Ti pěstičky v dalším boji,a věřím a doufám že to vydržíme a zvládnem,,,,týjo víš co chtěla bych si splnit sen ,vidět jak bych vypadala hubená Laughing je to sen ,ale jedena známá říkala, že když někdo chce, si splnit sen, tak když bude bojovat tak se sny splní,tak musíme ,držím všem tady na fooorru pěstičky všechny Razz Razz Razz Aby se nám všem všechny sníky splnili Razz Razz Razz

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
erytrin

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 6:37 pm    Předmět: Citovat

Lucíku na 99 % jsem rozhodlý zůstat u bandu a Iscare nemá cenu se furt tím tížit a vybírat asi je to uplně jedno a jak se říká jde jen o sebekázeň

Irisko vůbec neni zač a moc se těšim na to až budu taky jednou hubený snad se toho taky dočkám ještě jsem to bohužel taky nezažil Very Happy a musí to být super Wink Ať žijí bandážníci Very Happy

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 7:00 pm    Předmět: Citovat

ERY TAKY JSEM NIKDY NEZAŽILA JAKÉ TO JE BÝT HUBENÁ, ALE I MÍRNÁ NADVÁHA JE FAJN, KDYŽ SI CELEJ ŽIVOT MORBIDNĚ OBÉZNÍ Laughing

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
erytrin

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 7:07 pm    Předmět: Citovat

Jani říkám je hrozné že s vámi spadám do jedné skupiny, já jsem asi SUPER SUPER MORBIDNĚ OBÉZNÍ Very Happy vždyť já mam o 60 kg vyšší startovací váhu než ty a než většina zde sem zvědav jestli se s opkou někdy dostanu taky do stavu Docentury Very Happy

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 7:56 pm    Předmět: Citovat

ERY ASPON BUDEŠ MÍT Z ČEHO SHAZOVAT. UVIDÍŠ JAK BUDEŠ HUBNOUT DESÍTKY KIL ZA MĚSÍC Wink

[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010
erytrin

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 8:51 pm    Předmět: Citovat

Jé to je hezký vlastně toho ted využiju že to poletí rychle dolu myslíš? No nemůžu se dočkat Very Happy joj já už chci berličku Very Happy

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 9:00 pm    Předmět: Citovat

janaaa to mě moc mrzí, že máš problém udržet váhu, ale chápu tě, protože já jsem také problémová, i když se snažím jíst malinko, zrušila jsem i moje chutě na sladké a nekupuji ani zmrzlinu, tak tělo stejně nehubne, mám strašnej problém váhu držet Crying or Very sad Crying or Very sad je strašné, že čím více ubírám, tím víc si tělo váhu drží Evil or Very Mad Evil or Very Mad začínám již mít z toho depku a kdybych nechodila sem na forum a nečetla vaše příspěvky, tak jsem již asi vše vzdala a možná bych zase byla někde na začátku hubnutí Mad Mad držím ti palce ať se ti daří, vím jak to s člověkem cvičí, když se nedaří Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
ALENA

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 9:01 pm    Předmět: Citovat

erytrin a jak to máš s tou operací, stále je v nedohlednu? Shocked Shocked Shocked

57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace
Petra Hellingerová

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 9:44 pm    Předmět: Citovat

Všem gratuluji ke krásným úbytkům....
taky mám problémy s váhou,přes týden to jde, to se hlídám, ale ty víkendy, to je šílený Crying or Very sad snad to není konec..... Crying or Very sad
erytrin

PříspěvekZaslal: po červen 21, 2010 9:56 pm    Předmět: Citovat

Alenko čekam do konce července a pak možná termínek

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 4:56 am    Předmět: Citovat

EVIKP:Ahojky já se držím té brožurky tam je 150ml. Ale je pravda že ted dám stíží 90ml.Tak nějak se teprve učím poslouchat žaludek. Very Happy Je to švanda jsem jak mimino Razz

[/url]
erací.url=http
Iriska

PříspěvekZaslal: út červen 22, 2010 6:21 am    Předmět: Citovat

Dobré ránko všem :P Razz Razz

Alenko:Zlatíčko vím že je to těžké váhu udržet,ale ty jsi tak milej človíček že to určitě zvládneš a mi všichni,a já nejvíc Ti držím mooooc pěstičky,ušla jsi velikej kus cesty, tak to nevzdávej,sme přece na stejné lodi,a a já jsem za to ráda,tak buď při mě jsi má opora i vzor,jak letí Tvá panenka je moc krásné a já věřím že jednou doletí,a kdyby ne i tak Ti to moooc sluší Razz Razz Razz

Petra:Petruško taky to nevzdávej ,držím pěstičky ať ty potvůrky zase mizí,a je dobrej meloun na to zasycení Razz Razz Razz

Erytrin:Ery to víš až tam b ude ta berlička ,že to poletí a já Ti držím pěsti ať ta opka je co nejdřív a ty jen zíráš jak to letí
Laughing Laughing Laughing

Kujuja:jak říkáš jak miminko,ale co je teď u mě sranda ,děti snědí na oběd více než já,no teda je toto možnéééé
Laughing Laughing Laughing

[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 359, 360, 361 ... 609, 610, 611  Další

Přejdi na: