Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 359, 360, 361 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bohuslava Geržová
|
Zaslal: po červen 21, 2010 5:17 pm Předmět: |
|
|
Iriskoto snad ani není možné,že ti to jde tak dolů.Ty snad ani nejíš  _________________
34 let,3 děti/10,7,4/hodný manžel . TUBU 13.4.2010 v Břeclavi Mudr.Čierný |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po červen 21, 2010 5:35 pm Předmět: |
|
|
Já jsem šťasten že Iriska tak jede a já jí budu následovat s bandem jsem o tom přesvědčen
jinak všem gratulky největší že vám to tak ubejvá já už dlouhé týdny nic, co bych se divil když se nehlídám, jsem holota bídná  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lucie K.
|
Zaslal: po červen 21, 2010 5:46 pm Předmět: |
|
|
Ery: ty už jsi se rozhodl pro druh operace, že půjdeš na bandáž? To je fajn, že už máš jasno. A zůstáváš na Iscaru? _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/weTihxt/]
[/url]
26 let, 9.6.10 plikace na OB klinice, 9 let jsem s úžasným chlapem a léto 2011 svatba  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: po červen 21, 2010 6:11 pm Předmět: |
|
|
Bohunka:Ty jsi zlatá děkuji,ale opravdu jím a někdy víc než dost ,prostě 150g co 3hodiny a mezi tím piji hodně moc čisté vodičky,ale to co je na tom talířku,určitě nejde nazvat nic -chichi,zrovna teď jdu večeřet,tvarohovosýrovou pomazánku,tvarůžky,3plátečky uzeného,paprika ,2knuspy,ledoví salát,,,takže talířeček je malej ale pestrej,já jsem děsně na maso takže to kombinuji a semtam dodám masenko,a tělo souhlasí chichi a bojuje a odhazuje ale stejně se mi zdá že to není nic moc,že to jde pomalu,ale nemohu chtít zázraky a být hubeňour za tři měsíse že No snažím se,ale velká podpora jsou lidičky tady na bandu takže díky všem
Erytrinku: To si piš že i s bandíkem to zvládnem a věřím že i ty dáš rekord,držím pěstičky a zároveň moooc děkuji a držím Ti pěstičky v dalším boji,a věřím a doufám že to vydržíme a zvládnem,,,,týjo víš co chtěla bych si splnit sen ,vidět jak bych vypadala hubená je to sen ,ale jedena známá říkala, že když někdo chce, si splnit sen, tak když bude bojovat tak se sny splní,tak musíme ,držím všem tady na fooorru pěstičky všechny Aby se nám všem všechny sníky splnili  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po červen 21, 2010 6:37 pm Předmět: |
|
|
Lucíku na 99 % jsem rozhodlý zůstat u bandu a Iscare nemá cenu se furt tím tížit a vybírat asi je to uplně jedno a jak se říká jde jen o sebekázeň
Irisko vůbec neni zač a moc se těšim na to až budu taky jednou hubený snad se toho taky dočkám ještě jsem to bohužel taky nezažil a musí to být super Ať žijí bandážníci  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: po červen 21, 2010 7:00 pm Předmět: |
|
|
ERY TAKY JSEM NIKDY NEZAŽILA JAKÉ TO JE BÝT HUBENÁ, ALE I MÍRNÁ NADVÁHA JE FAJN, KDYŽ SI CELEJ ŽIVOT MORBIDNĚ OBÉZNÍ  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po červen 21, 2010 7:07 pm Předmět: |
|
|
Jani říkám je hrozné že s vámi spadám do jedné skupiny, já jsem asi SUPER SUPER MORBIDNĚ OBÉZNÍ vždyť já mam o 60 kg vyšší startovací váhu než ty a než většina zde sem zvědav jestli se s opkou někdy dostanu taky do stavu Docentury  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janaaa
|
Zaslal: po červen 21, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
ERY ASPON BUDEŠ MÍT Z ČEHO SHAZOVAT. UVIDÍŠ JAK BUDEŠ HUBNOUT DESÍTKY KIL ZA MĚSÍC  _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w1KWNws/]
[/url]
39 LET, OSTRAVA, doc. Dostalík, sleeve resekce 14.1.2008 břicho 15.10.2009"- prsa 19.4.2010 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po červen 21, 2010 8:51 pm Předmět: |
|
|
Jé to je hezký vlastně toho ted využiju že to poletí rychle dolu myslíš? No nemůžu se dočkat joj já už chci berličku  _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po červen 21, 2010 9:00 pm Předmět: |
|
|
janaaa to mě moc mrzí, že máš problém udržet váhu, ale chápu tě, protože já jsem také problémová, i když se snažím jíst malinko, zrušila jsem i moje chutě na sladké a nekupuji ani zmrzlinu, tak tělo stejně nehubne, mám strašnej problém váhu držet je strašné, že čím více ubírám, tím víc si tělo váhu drží začínám již mít z toho depku a kdybych nechodila sem na forum a nečetla vaše příspěvky, tak jsem již asi vše vzdala a možná bych zase byla někde na začátku hubnutí držím ti palce ať se ti daří, vím jak to s člověkem cvičí, když se nedaří  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: po červen 21, 2010 9:01 pm Předmět: |
|
|
erytrin a jak to máš s tou operací, stále je v nedohlednu?  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Petra Hellingerová
|
Zaslal: po červen 21, 2010 9:44 pm Předmět: |
|
|
Všem gratuluji ke krásným úbytkům....
taky mám problémy s váhou,přes týden to jde, to se hlídám, ale ty víkendy, to je šílený snad to není konec.....  _________________ 26.11.2008 Tubu Brno, nemocnice U sv.Anny |
|
Návrat nahoru |
|
 |
erytrin
|
Zaslal: po červen 21, 2010 9:56 pm Předmět: |
|
|
Alenko čekam do konce července a pak možná termínek _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kujuja
|
Zaslal: út červen 22, 2010 4:56 am Předmět: |
|
|
EVIKP:Ahojky já se držím té brožurky tam je 150ml. Ale je pravda že ted dám stíží 90ml.Tak nějak se teprve učím poslouchat žaludek. Je to švanda jsem jak mimino  _________________ l= 17.6.2010 BANDÁŽ ISCAR 9 kg dole před op[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnh7xxU/]
[/url]
erací.url=http |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Iriska
|
Zaslal: út červen 22, 2010 6:21 am Předmět: |
|
|
Dobré ránko všem :P
Alenko:Zlatíčko vím že je to těžké váhu udržet,ale ty jsi tak milej človíček že to určitě zvládneš a mi všichni,a já nejvíc Ti držím mooooc pěstičky,ušla jsi velikej kus cesty, tak to nevzdávej,sme přece na stejné lodi,a a já jsem za to ráda,tak buď při mě jsi má opora i vzor,jak letí Tvá panenka je moc krásné a já věřím že jednou doletí,a kdyby ne i tak Ti to moooc sluší
Petra:Petruško taky to nevzdávej ,držím pěstičky ať ty potvůrky zase mizí,a je dobrej meloun na to zasycení
Erytrin:Ery to víš až tam b ude ta berlička ,že to poletí a já Ti držím pěsti ať ta opka je co nejdřív a ty jen zíráš jak to letí
Kujuja:jak říkáš jak miminko,ale co je teď u mě sranda ,děti snědí na oběd více než já,no teda je toto možnéééé
 _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wyO4OdL/]
[/url]
Začátek boje- 14.4.2010,31 let.Dvě děti 8,3.největší podpora forum bandingKlub=prostě super lidičky.díííky.doplněno 10,4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|