Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 609, 610, 611 Další
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Carmell
|
Zaslal: st květen 30, 2007 12:58 pm Předmět: |
|
|
Milá Gábinko,
naprosto chápu Tvé pocity a ani nevíš jak
Když si uvědomím, že dnes jsem měla být po operaci právě propouštěná, lezla bych vzteky po stropě ....
Každopádně ale určitě nepropadej poraženeckým náladám, a přesně jak už tu bylo řečeno, nechej si napsat ještě Meridii, a hlavně operaci nevzdávej!!!!!!!!!!
Dle mého názoru, je v ISCARE vše podchyceno, až na tu logistiku a plánování... Všichni tam zdůrazňují, jak je důležité být po psychické stránce fit, leč oddalování termínů a v Tvém případě přímo operace, umí maximálně srazit na kolena ....
U mě nejde přímo o virózu, ale těsně před příjmem se mi udělal v prsu opět zánět - klasická mastitida, hned jsem o víkendu hvízdala na pohotovost, aby do operace bylo vše v cajku, a vidíš to, nechtěli ani slyšet, a přímo od příjmu mě vypakovali zpět.. Zítra mám jít ke svému lékaři na kontrolu, a teprve na základě jeho vyjádření můžu jít zpět na ISCARE dotírat o termín, ale po pravdě, kdybych měla operaci,nebo příjem naplánovaný až na dnešek, nemusela jsem o ničem ani hlesnout, neb viditelně už není zánět k poznání....
Ještě včera jsem si vyčítala, že jsem se o tom zánětu v pondělí vůbec při příjmu zmiňovala, pod podprsenku by mi jinak nikdo nešel, ale stalo se a snad je to i dobře-bůh ví, co se mohlo přihodit....
Přeju Ti obrovskou dávku trpělivosti a především zarputilosti ve vytrvání na našlápnuté cestě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Carmell-40 let-band 5.9.07 (doposud bez doplnění)
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wU1JIz6/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beata
|
Zaslal: st květen 30, 2007 1:52 pm Předmět: |
|
|
Carmell - to mi je "doprčic" opravdu líto!
Dojet až tam,být už za .......,ale jak píšeš - všechno zlé je k něčemu dobré,asi to tak mělo být,a ne o den či dva později. Držím palečky,by se Ti to už teď povedlo. _________________ [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/w5tSLZ2/]
[/url] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
martina
|
Zaslal: st květen 30, 2007 2:44 pm Předmět: |
|
|
Ahojj Gábi,
je to blbý, že se ti termín takhle posunul, ale kdyby sis pročetla dřívější příspěvky, tak bys tam zjistila, že s VZP byl problém vždycky. Dokonce byla doba, kdy lidé kvůli operaci přecházeli k jiné pojišťovně. Potom se to někomu u VZP rozleželo v hlavě (asi velký úbytek platících pojištěnců) a začali bandáž proplácet, ale stejně stanovili nějaký limit. A na obranu lékařů, ani oni přesně neví, kdy určený limit vyčerpají, takže nezoufej, neztrácej naději a počkej si. Navíc i lékaři mají právo na to, aby si mohli vybrat dovolenou. Takže hlavu vzhůru a uvidíš, že se dočkáš. Prostě na to holky moc spěcháte.
Před rokem prostě byla čekací lhůta do ISCARE od prvního pohovoru cca 3-5 měsíců, v Brně dokonce rok, vy dneska ječíte, když nejste odoperovaný nejdýl do měsíce od prvního telefonátu. Ale ono celý hubnutí, ať s kroužkem nebo bez je běh na hodně dlouhou trať. A jak tady už také bylo psáno - bandáž není všemocná, je to jen hodně velká berlička, pro nás, které to prostě sami nezvládáme.
Měj se a vydrž. _________________
bandáž 13. 11. 2006 při 115 kg - pro obtíže odstraněna
tubulizace 5. 12. 2008 - Turnov a je to úžasný
12.10.2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:21 pm Předmět: |
|
|
Ahoj Gábi no to je blbé, ale jak píše Martina, VZP měla vždy problémy. Spousta lidí se od ní odhlašuje, Ono by nebylo naškodu ji také změnit, když to takhle dopadlo. Vlastně za to může VZP a ne ISCARE. Je to hrozné, takhle posouvat termíny, člověk to prožívá již tak dost hekticky, ještě si to pamatuji, když jsem šla já na operaci. Dali mi termín a až jsem si nahlásila dovolenou, zajistila zástup, tak mi termín posunuli, ale jen o týden, protože jsem se nechtěla hnout z ordinace, dokud mi ho neřeknou. Tak tě úplně chápu, jak ti je.  _________________
57 roků-bandáž 20.3.2007, 10.12.08 - reoperace - tubulizace |
|
Návrat nahoru |
|
 |
qwys
Založen: 26.1.2007 Příspěvky: 916 Bydliště: Sejdeme se u Kolína
|
Zaslal: st květen 30, 2007 3:26 pm Předmět: |
|
|
Gabco, je to naprd, ale jak tu bylo psano - uzij si jeste ze budes moct vsechno, ze se budes moct naposled odpustte mi ty slova - nazrat a ozrat - protoze pak uz to jako nepude, i kdyz je pravda ze s pivem neni takovy problem, problem je s neprirodnima bublinama Mam taky VZP ale problemy nebyly... Ale ted to chce proste kazdej no... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Gábina
|
Zaslal: st květen 30, 2007 5:40 pm Předmět: |
|
|
Holčičky moje, moc vám děkuji za podporu a pochopení. Spíš jsem se bála, že mi vynadáte, že hysterčím. Už je mi trochu líp a dietu jsem neporušila. Je mi líto, zkazit si těch 10 kg, co mám dole. Vím, že je o bandáže velký zájem, nejspíš jsem také jedna z těch, kterou zachytila medializační vlna, ale selským rozumem jsem tak nějak předpokládala, že když o tom pořád mluvíme, že mi v operačním plánu nějaké to místečko rezervovali. A také mě zaskočilo to, že ani nenaznačili, že by to kvůli pojišťovně nemuselo vyjít. Chápu, že i lékaři mají dovolené, že mohou být nemocní apod., ale bohužel byli hodně přesvědčiví v tom, že se to dá zvládnout. No, stalo se. Smutná jsem pořád, ale díky bohu za to, že jste tu vy a toto fórum. Při vašich povzbudivých slovech mi sice zase tekly slzy, ale to bylo spíš z vděčnosti - za vaše soucítění a morální podporu. Moc všem děkuji.  _________________
před operací zhubnuto 20 kg, bandáž 31.07.2007, 2x doplnění
Za rok a čtvrt zhubnuto 61 kg (tj. na 92 kg), pak těhotenství a teď, v lednu 2010, začínám znovu od 102 kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marie S.
|
Zaslal: st květen 30, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
já jsem taky u VZP tak doufám, že mi to příští týden vyjde , mám termín v týdnu od 4.6 2007 , na to že jsem byla na vstupním vyšetření v lednu jsem pomalá, ale byla v tom moje nemoc, heliobakterie atd. tak snad už to vyjde. Jedem taky koncem července do itálie, chtěla bych být zahojená, jinak bych to musela přeložit, vysvětlovat italům co mám za problémy bych nechtěla. Taky jsem to nikomu neřekla ani manželovi, přemlouvali by mne at to nedělám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: čt květen 31, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
Tédy to byl ale dneska náročný den ...bléé... uf..ještě ,že je huš večer..Tak jsem byla objednaná na 14.15h k dr .Doležovalové ale měli sekeru časovou ..a ještě pak dělali nějaký zákrok tak jsem to v 14.30h vzdala a hurá honem vedle co centra IVF tam jsem byla na 14.40h..a tam taky sekera..šla jsem na řadu až v 15.15h uf. ..a k dr. Doležolové jsem se dostala až ve 16h..hrůza.....byla jsem poslední pacoška. .sestřičky jí vůbec neřekli,že jsem musela jít huš vedle..a že prý mě volala a já nikde...asi zapoměli...hlavně, že jsem jí stihla. ještě než šla na bandingklub .....Tak jsem jí strčila jídelák,trošku nadzvedla obočí...a prej co vedle a že tedy at jenom udržuji váhu..ted před IVF. ..ale já ,že mám ještě hubnout...do IVF a ,že mi slíbila doplnění ..Tak šup hned jdem na to...byla jsem venku v cukuletu..dostala jsem skoro dvě jednotky...nevím čeho... vyila kelímek voda a šla jsem.. .První doplnění jsem měla...loni někdy koncem října mám dojem....tak snad se to ted konečně hne a srdíčka poskočí nějak ke -30kg konečně....ooo prosím at se mi daří zase...  _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: čt květen 31, 2007 9:10 pm Předmět: |
|
|
ahoj Milco. tak to je tedy věc, napřed nee a potom, kvůli IVF jo my v Olomouci při doplňování pijeme myslí sádru, bylo to husté a hnusné a chtěli pouze lok a pak zase dva loky, no a bylo to tak ať se ti zase daří a kila letí dolů  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Milca-berca
Založen: 27.7.2006 Příspěvky: 234 Bydliště: Benešov,35let,bezdětná
|
Zaslal: čt květen 31, 2007 9:56 pm Předmět: |
|
|
Alenko děkuji... ......... né to nebylo kvůli IVF..měla jsem to slíbeno od minule,že mě doplní huš je to víc jak půl roku....ale byla to souhra náhod...že do toho bude to IVF,že mě doplnit nechtěla...ještě ,že na IVF chtějí pořád hubnout hi hi hi ...jinak by se asi cukala více .... Uvidíme jak to všechno půjde..kéž by se mi všechno huš konečně podařilo...aji to vytoužené miminko..jsem první pacoška co chodí jak na bandáž tak ted aji na IVF.. ...si tam omě huš povídají,budu tam jako exot asi... ..tak jsem jim říkala ,že do roka jistě zmáknu ještě plastickou ch....když huš tam courám po celém baráku he he he ....ty budou ze mě míti ale penízku herdek.... ...Tady při doplnování se nepije nic takového....nahmatá portík vezme jehlu dobne doplní .....nechala tam stříkačku ..já se posadila..dala mi slenku té vody obyčejné..tu jsem musela vypít na jednou jenom aby věděla..zda není doplněno moc...bylo to v pohodě..vyndala jehlu zalepila a já šla...asi tak 5minütek celá návštěva hi hi h..aji jsme si utoho pokecali a nasmáli...nedělají to pod sono či RTG.prostě nahmátnou..a je to... ..... _________________
3/07 bandáž,16.2/10 tubu při 127kg,odhozeno 41kg,10/10 těhu při 89kg,36tt-89kg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Olča
|
Zaslal: pá červen 01, 2007 7:44 am Předmět: |
|
|
Milčo berčo móc gratuluju k doplnění zmákla jsi to bezva  _________________ Olča 41 let, Bandáž Iscare 29.5.2007, doplněno 4 ml na OB klinice
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ALENA
|
Zaslal: pá červen 01, 2007 11:45 am Předmět: |
|
|
U nás to doplňují pod RTG a pije se ten hnus, jen po locích. Další doplnění se prý také dělá bez RTG, jak mi říkala Milus. Milco tak ať se ti spllní ty tvoje přání a hlavně to miminko bych ti moooooc přála  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út červen 05, 2007 10:09 am Předmět: |
|
|
Gábi,nevěš hlavu !Já se taky cca někdy od ledna-února snažím o bandáž,taky jsem měla pocit,že mně všechny předbíhají a předbíhají....Byla jsem na prvním pohovoru někdy začátkem dubna,mám OZP 207 a ta měla limity už tenkrát vyčerpaný do konce června Taky jsem to viděla černě a v nedohlednu.Termín jsme naplánovali na 9.7.,teď v pátek jedu na první vyšetření(psycho,gastro,chíra) a koncem června na to ostatní.Beru Meridii,sundala jsem cca 8 kg(aspoň něco) a věřím,že se mi do toho termínu nic nepoondí a dočkám se!Tak hold budem muset VYDRŽAŤ,vždyť jsme v klídku tloustli pěkných pár let a Teď to chceme sundat,pokud možno hned.Trpělivost růže přináší, v naše případě kila odnáší  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OravaP
|
Zaslal: út červen 05, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
Danielko já mám jít taky někdy začátkem července, příští týden budu volat na přesný termín, tak se snad už dočkáme, a já mám taky ozp,jenže u mě se to posunulo tím že se doktor stěhuje ,no jsem zvědavá kdy pujdu, neboj uteče to jako voda |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Daniela Poulová
|
Zaslal: út červen 05, 2007 2:29 pm Předmět: |
|
|
OravoP,já se nebojím !Fakt mi to nějak uteklo,ani nevim....Že by ty čtyři děti,zahrada a tak KDO SI POČKÁ TEN SE DOČKÁ Už se mi to několikrát v životě potvrdilo,tak doufám,že i teď to klapne, a já budu s druhým prstýnkem(na ten na prsteníčku jsem si taky počkala až do třiatřiceti ,ale stálo to za to )kráčet vstříc štíhlým zítřkům !Právě dorazila školní smečka,letim,zatím páček dámy a jak jsem řekla,kdo si počká....však víte  _________________
prstýnek-1.8.07,35let,manža,2+2děti,psice,ovce,korelák,2kočky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|